Čo s manželom?
Ahojte. S mužom sme spolu už pár rokov a máme 2 malé deti . V poslednom čase ( cca polrok) sa dosť zmenil a ja už neviem, čo robiť . V práci je každý deň na 16tkach , aspoň to tvrdí . Naposledy, keď som tam volala mi povedali, že je už dávno doma, no doma nebol a prišiel domov večer ako z práce a dokonca tvrdil, že tam bol ... Neviem kedy klame a kedy hovorí pravdu . Popri práci začal chodiť do solárka - všimla som si to len preto , lebo mal biele záhyby pod pazuchami a extrémne zhnedol .. dokonca mi oznámil , že bude chodiť aj do posilovne , potom povedal , že už tam chodí a mňa sa pýtať nebude . Ja neviem kde je , s kým je , čo robí .. Vraj mne sa spovedať nebude .. Už som ho vyhodila z postele. Úplne ma ignoruje a vysmieva sa mi, že sa mám dať liečiť . Ak pýtam peniaze , mám si zarobiť , on nemá ... Ako na neho ? Ja už chytám strašné nervy . Som agresor a on ma provokuje a všetko otáča proti mne .. Ako si praješ, ako ty chceš , ako povieš ... pripadám si ako na psychiatrii , každý rozhovor s ním je trest . Domov chodí len spať , na wc a daj mi prať ... Mám si zistiť kde bol , on sa bude spovedať Bohu ... je toto normálne ? Povedala som mu , že proste zamknem jeden pekný večer a pôjde tam , kde bol ... on je schopný to stočiť proti mne a proste deťom povedať , že mama mi nedovolí . Tohto muža som si nebrala . Stále v ruke mobil , začal si nakupovať oblečenie , drahé tenisky a ja som už mimo a neviem, čo mám čakať. Na 75% som presvedčená , že si niekoho našiel . Inak si to neviem vysvetliť ... a teraz proste čo robiť . Heslá neviem, všetko si pomenil a mobil nepustí z ruky ani v noci . Ani sa ma nechytí - vraj ja som si to priala, tak mi plní želanie . Som k.o. Myšlienky ma burcujú , nervy mám v kýbli a bojím sa, že ho inzultujem a zas sa všetko otočí proti mne . Dokonca nepočúva vlastných rodičov , je dospelý , nech sa nestarajú ... Robí si čo chce , ako slobodný . Obrúčku nenosí absolútne. Nechcem rozbiť rodinu , keď neviem, čo za tým je . Nechce sa mi veriť , že by rozbil rodinu , lebo skrátka tohoto chlapa ja nepoznám, ktorým teraz je .... Ćo by ste robili ? Je tu niekto , kto má podobnú skúsenosť ? Ale porozmýšľajte prosím , nie hneď vyhoď ho ... pokiaľ to neuvidím, neprečítam si , alebo skrátka nebudem mať dôkaz , nechcem byť tá , čo to celé rozbije , keď vlastne nevidím do toho ... len si myslím .
@mariejenka Súhlasím 😉.
Bože tieto komentáre zbožňujem . Rozved sa, výmen zámky . Veď rozvod je to najťažšie v manželstve čo sa môže stať . A s malými deťmi byť sama na všetko no neviem to samu seba potrestas. Mali by ste sa porozprávať alebo manželská poradňa .
@mariejenka
@rawmamka Este ze sa na rovinu prejavil hned, aspon sa s tym dalo cosi robit. 🙂
Je mi na prd . Preto si tie komenty ani nečítam. Včera nebol v práci a odmietol mi povedať , kde je , keď som volala , predtým tiež nebol a takto si chodil očividne dlhšie ..žiadna 16tka . Len ráno a potom si chodil kade tade po SK tých 8 hodín aj s nejakou ženou .. včera povedal deťom, že pracuje do telefónu a užíval si niekde. Práve som zbalila všetky veci a zamkla som. Ćo sa týka rozvodu bola som názoru , že mne sa to nikdy nemôže stať , nepripustím to . posledná kvapka včera odkvapla. Oni videli mňa , ja som videla ich - míňali sme sa na aute. V noci ani neprišiel domov . Takže túto diskusiu môžeme uzravieť. Je to vyriešené .. síce tak ako som vôbec nechcela a teraz je mi z toho smutno , ale prežijem to . Pekný deň Vám prajem všetkým. Ďakujem za rady , kúsok ma to nakoplo , že proste nie je to ok a nebude .
@simonanaa citim s tebou tvoju bolest. Ale vsetko to raz preboli. Nechaj ho ist, popraj mu vela stastia a odpust mu a uzavri to v sebe. Nebudes sa trapit pre cloveka, ktory o to nestoji a sam si vybral svoju cestu. Indikatory ako to z jeho strany je, ti vysielal uz dlhsiu dobu. Nevadi. Pride niekto kto bude vhodny pre teba.
@simonanaa prajem ti vela sil, nech to cim skor preboli a budes moct byt znova stastna. Zeny su silne a znesu toho vela 🌞
@simonanaa 😔😔😔 myslim ze ti aj spadol kameň zo srdca... prajem veľa síl, odhodlania a deťom tiež, 🍀❤️
Je mi to ľúto, že prezivas take ťažké obdobie. Prajem tí, nech to rýchlo preboli. Zas keď niečo skončí, niečo nové začína. Čo už s takým chlapom, podvodnikom.... Zameraj sa na deti a na seba. Kde vlastne si odišla? Verím, že až sa das psychicky do poriadku, nebudes ľutovať a stretnes ešte niekoho. Drzim silno prsty🙏✊🍀 Veľa šťastia
No,to sa dalo čakať že v Tom je iná žena...je mi to ľúto,ale ver že všetko čo sa deje má nejaký dôvod..teraz so to skrz tú bolesť a sklamanie možno nechces pripustiť,neveríš že bude lepšie..ale bude..naozaj..takýto chlapi nestoja ani za jednu jedinú slzu,mne sa stalo niečo podobné,našťastie sme nemali deti..treba sa cez to preniesť a hoci som si vtedy vytrpela kvôli tomu veľa(hlavne vybavovaciek a stresov) nič lepšie sa mi v živote nemohlo stať..a už po pár týždňoch od rozchodu by som s úprimnou radosťou poslala dotyčnej veľký darčekový kôš s poďakovaním..držím palce nech sa z toho čo najskôr dostaneš ;) a ak ti môžem poradiť,nedovol aby videl že ti to ublížilo..buď sebavedomá,spokojná s úsmevom na tvári..môjho exa to tak rozhodilo keď ma videl po pár týždňoch (samozrejme od tých stresov som za dva týždne schudla asi 8kil) bola som šťastná ,spokojná začala som na novo žiť že ja s úsmevom na tvári a on so slzami v očiach podpisoval papiere v banke 😂😂😂
@hederamonstera stredného veku? Má 31!
@lilitela Úplný suhlas. Ako keby moj partner riesil ci pridem z prace (alebo miesta XYZ) o 10,15, 20 minut skor/neskor....Ani neviem co povedat na takýto level paranoje.
@elizabet173 pravdu povediac sa priznam som len v polovici. Ja somlen reagovala na ten jediny koment (vyzera ze vytrhnuty z kontextu). Za normalnych okolnosti v normalnom vztahu je absurdne sledovat ci ktory z partnerov pride za taky alebo onaky cas domov ale tu vyzera ze manzel robi zo zeny uplneho blazna - a ze sa mu to s velkym uspechom zatial dari ☹
Idem teda citat dalej...
@rachelkk som rozvedena s 2 detmi, žijem sama a rozvádzala som sa kvôli nevere. Reagujem na tvoj názor ako autorka samu seba potrestá, Keď poda o rozvod a zostane sama. Sú ženy ktoré majú svoju hrdosť a sebaúctu a dá sa začať aj z nuly, sama som tým prešla. A neverím že by si zostala v mužom ktorý si ťa nevazi, trpis kvôli nemu, a robí ti zo života peklo
Tiež ako nechápem, prečo by mala samú seba potrestať tým, že sa rozvedie s niekým, kto si ju proste neváži a absolútne sa po niektorých stránkach o ňu nezaujíma. Z takéhoto vzťahu podľa mňa treba zutekať čo najskôr
@simonanaa Je mi to veľmi ľúto, nie kvôli nemu, ale kvôli tebe, lebo stále si ešte v kútiku duše dúfala, že to tak nie je a snáď bude medzi vami dvoma dobre, aj preto si stále čakala na nejaký priamy dôkaz.....😔. Ustoj túto ťažkú fázu a ver, že bude lepšie, lebo toto už posledný polrok nebol vzťah ale jedno veľké trápenie pre teba. Prajem ti veľa sily a odhodlania, aby si celú túto situáciu prekonala so cťou a prijala to ako začiatok niečo nového, lepšieho ❤.
@simonanaa Drz sa. A aj ked to boli, mozno bude mat tato aktualna situacia aj nejake male pozitivum... ze ti nebude robit pri rozvode problemy. skus sa rozviest co najrychlejsie, kym on je v tej zamilovanej faze a vsetko vidi ruzovo, najmä buducnost s inou. Mohlo by sa ti podarit sa dohodnut na sude co najlepsie tak, ako to vyhovuje tebe. S peniazmi sa sice asi ochotne delit nebude, t.z. neda ti viac ako bude musiet, ale mozno aspon deti sa ti podari poriesit tak, aby si to mala ty co najviac s detmi ulahcene.

@lilitela
@rawmamka ano pani Vecerova, no dobre urobila,radsej sama ako s volom