icon

Čo sa deje? Neviem príčinu

janepnd
27. júl 2017

Zdravím žienky. Potrebujem radu. Som zasnúbená s priateľom, čiže pripadá svadba a rodina. ALE !!! On sa úplne zmenil. Nepochádzame z jedného mesta, čiže sme nikdy nemali problém s diaľkou. Momentálne je však priateľ 80 km odo mňa - pracovne, čiže vídame sa len cez víkendy. Posledné týždne nášho vzťahu sú hororové. Neviem čo sa deje. Víkend, čo sme spolu je všetko úplne v poriadku, na začiatku týždňa všetko ok a zrazu príde deň, kedy sa už proste neozve. Bez príčiny. Keď to má príčinu, tak úplne smiešnu, urazí sa a nahnevá v podstate za nič. Navyše si myslí, že ho podvádzam. Nuž, ale to pravda nie je - som pracovne vyťažená a aj keby som nebola, neurobila by som to. Strašne ma to psychicky ničí. Ak mu volám, nedvihne. Ak mu píšem, nereaguje. Pocit je to hrozný, neviem čo sa stalo, či sa jemu niečo nestalo, či je v poriadku, neviem, čo robí a v jednoduchosti povedané ja neviem o ňom nič. Trvá to tentokrát už 3 dni. Žiadna reakcia. Žiadne odpovede. Pri poslednom telefonáte sme sa lúčili s tým, že mi povedal, že sa už teší na víkend, že ma miluje a mu chýbam - ako v normálnom vzťahu. Od vtedy ma ignoruje a ja jednoducho neviem, čo sa stalo a aká je príčina. Akoby mu na mne prestalo záležať. Časom sa ozve sám. Teraz to už trvá dlhšie. Neviem rozmýšľať, mám strach, cítim sa hrozne. Som na dne. Žienky, píšem lebo by som rada vedela na toto všetko váš názor. Sama si pomôcť neviem. Pozeranie na telefón, či sa tam nezjaví odozva ma fakt zabíja. Ozývať sa mu dookola do nekonečna nechcem. Nejaká rada, názor? Máte s niečím takýmto skúsenosť? Ďakujem.

marusia12
28. júl 2017

@nika898 áááno, tieto drísty manželov, že sľúbil vernosť 😀

marusia12
28. júl 2017

@mandala77 Keď žena navrhne rozchod, muž nikdy nie je ten, čo bude súhlasiť.... ten čaká, až sa rozíde žena.... a on len dvihne s pokojným pocitom tašky a ide za ďalšou 😀 Žena dokáže odísť do prázdneho bytu, muž odchádza vždy len k ďalšej žene...

miadi
28. júl 2017

@osky co minule mu kamarati na 3dni zobrali mobil? 😆Vyhovorit sa na druhych je najlahšie a toto vysvetlenie ze kamarati za to možu mi pride take teenagerske

nika898
28. júl 2017

@marusia12 pre niektore dristy pre niektore pravda. Radsej budem mat muza u ktore viem co cakat ako takeho co mi cely zivot taha medove fuzy popod nos. 😉

katkalubkova
28. júl 2017

Ja si myslim, ze ked su dvaja vo vztahu a jeden dva dni sa aj neozvu, tak to nie je problem, ak su pracovne, alebo inak vytazení ( ci uz jeden, alebo druhy ).
Z prispevku sa to neda posudit...
Ak sa hra, ale bez priciny na urazeneho... skor mi to pride, ako "babske trucovanie " ( pardon ), ale taketo "muchy" maju povacsinou zeny.
Ked ta podozrieva, ze ho podvadzas a este nie ste ani svoji...., tak skus porozmyslat, ake to bude az budete manzelia. Dostanes čip, alebo, ako?
Drzim palce

marusia12
28. júl 2017

@nika898 nikdy nedam ruku do ohna ani sama za seba.... 🙂 ty budes jedna z tych naivnych vynimiek.

nika898
28. júl 2017

@marusia12 ked myslis. No ja som skor za nazor ze viem co mozem od svojho manzela cakat v akejkolvek situacii.

janepnd
autor
28. júl 2017

Stretli sme sa a iná žena v tom nie je - pre tie ktoré tvrdili že ma podvadza .... ale nedal mi ani rozumny dovod proste nechce o tom hovorit a ani nebude... tak som to ukoncila... s tym ze som odisla ale este sa raz za mnou vratil ze on to ukoncit nechce ale akceptuje moje rozhodnutie a zajtra podla situacia by mozno aj prisiel... myslel si ze ostanem pri nom... isla som na nakup, zavolala brata a nechala vsetko tak... ak urobi krok som ochotna sa porozpravat, ak bude mat svoju hrdost ako to nazval - kedze som ho nechala, tak sa neozve a potom budem moct povedat ze som hrda na to, ze som odisla ja....

katkazuz
28. júl 2017

@janepnd
Myslim, ze si dobre spravila. Takto sa nesprava milujuci partner
a buduci manzel.
Vela sily nasledujuce dni Ti zelam.

alaguema
29. júl 2017

@janepnd tvoja ješitnosť nepripustí, že by v tom bola nejaká iná žena, ale jeho správanie priam kričí, že áno. Nechce a nebude hovoriť o dôvodoch, prečo sa takto choval. Ani o teba nezabojoval. Zrejme mu išlo o to, aby to došlo presne tam, kam to došlo a aby mal voľné ruky. Myslím, že časom budeš rada, že to dopadlo, ako to dopadlo. Ja som po rokoch nesmierne vďačná, že som sa podobného týpka zbavila. Aj keď to vtedy bolelo. A áno - aj on tvrdil, že v tom nie je nikto tretí. Samozrejme, že v tom bola iná žena. Dozvedela som sa to od spoločných známych, on sa nikdy nepriznal, ani keď sme sa rozchádzali, ani potom, keď sme spolu ešte pár krát po rozchode hovorili, keď si bol pre veci a tak. Mimochodom, je s ňou dodnes, vzal si ju a majú spolu deti. Ja jej ho prajem 😉

alaguema
29. júl 2017

@marusia12 áno, je to tak, mám to tiež vypozorované. Chlap málokedy odíde, aby bol sám, iba snáď od nejakej psycho harpie. Ale od relatívne normálnej ženy väčšinou odíde iba k ďalšej žene. Rozdiel je v tom, že niektorý má aspoň toľko charakteru, že to na rovinu povie, vyloží karty na stôl, zbalí sa a ide. Iný (ako tuto chalanisko), zatĺka, "nebude o tom hovoriť", robí scény, keď ho žena konfrontuje, chce ukazovať mobil (ha-ha, akoby sa z neho nedali všetky kompromitujúce veci vymazať) taktizuje tak, aby rozchod navrhla žena, potom si pomädlí ruky, ako mu to vyšlo, chvíľu hrá divadielko, ako ho to mrzí a do pol roka sa prevalí, že žije s inou (už pol roka).

triciachloebrody
29. júl 2017

Presne.....presnee ....presneeeeee tak ! O par dni budes vediet celu pravdu,ako ta uz dlho podvadzal - zial.

Prajem ti lepsi zivot .

yollanda
29. júl 2017

@janepnd podla mna ta chce dotlacit do rozchodu

yollanda
29. júl 2017

@janepnd kukam na tvoju foto a vidim ze si velmi krasna zena. Nebudes mat nudzu o napadnikov. Ale dobre ze si to ukoncila. Estelen ste frajeri a uz su velke problemy.

janepnd
autor
29. júl 2017

Lutujem vas vsetky, ktore vas partner znicil podvadzanim 🙂 len nechapem naozaj jednu vec preco sa mi silou mocou snazite dat do hlavy ze je v tom ina ked uz viem na 100% ze nie je ako prepacte naozaj lutujem ze vase vztahy dopadli tak ze vam chlap usiel.. ale moj pripad to momentalne nie je.. mne partner nezutekal, prave naopak ak som urobila krok, ktore mi tu poniektore baby radili a to nebyt makka a stat si za svojim tedy to vsetko prestalo... momentalne som na koni ja a on sa snazi dat vsetko dokopy 😉 rozchod a ukoncenie vztahu som vcera dala, nie je spkojny.. vztah chce dat dokopy, chce so sebou pohnut.... o par dni budem vediet co? Ako ma cely cas podvadzal? My sme boli spolu den co den kym neodisiel do prace a to trva tyzden. Mame spolocnych znamych tiez - od koho som sa to snazila vyzistit tak sa na mna pozeraju ako na hlupanu. Je v tom nieco ine babenky ako ina zena a este raz je mi vas strasne moc luto ze vam polovicky zutekali ku inym. Nemam nasadene ruzove okuliare a riesim vsetko inak a mam aj k nemu iny pristup ako doteraz.

lienka737
29. júl 2017

@janepnd aj vies uz, co v tom je?
Ja si ozaj neviem predstavit dobry dovod, ktory by vysvetlil a ospravedlnil take spravanie.

mondolina
29. júl 2017

@janepnd
No tak nech Ti to tvoje " na koni" vydrží čo najdlhšie a nielen do budúceho týždňa keď znova pôjde preč. A ľutovať ženy čo sa Ti snažili otvoriť oči svojimi skúsenosťami tiež nemusíš, ONI to totiž už majú za sebou, kým TY ešte zdá sa dlhú cestu pred sebou.

janickacrazy
29. júl 2017

@janepnd na 100% to nevie žiadna žena, či ju partner nepodvádza a okrem toho, nemusí ťa hned podvádzať, možno sa len zamiloval do druhej a čaká, čo ona na to povie a ak mu to s nou nevyjde, tak sa pekne pokorne možno vráti k tebe, muži sú v tomto ako cez kopírák, rovnaké správanie, ale ked neveríš, tak never, možno je ten tvoj nejaká výnimka 😈

janepnd
autor
29. júl 2017

Ako som pisala, odisla som s bratom a viac som sa nebavila co asi pocitil ze tentokrat na mna sladke reci uz neplatia a nemam pristup ako naposledy. Telefonaty, smsky... ok prekusla som a som sa ozvala. Ma sancu to vysvetlit ale stojim si stale za svojim a po pravde si myslim, mam tusaka, ze urobil nejaku prkotinu a uz mi to pride akoby sa bal mi to povedat lebo sa budem hnevat. Ina zena v tom nie je, to som sa ho opytala ako prve, jasne jasne ako tu polovica zranenych zien tvrdi - nepovie... aaale povedal by a duplom ak by ma chcel poslat do prdele, potvrdili mi to aj iny, dokonca zopar ludi naozaj na mna pozerali, ze z kade beriem tieto veci. Alebo ze cakal kedy to ukoncim ja? Stalo sa a od kedy mam taky pristup ako mam, tak to s nim aj pohlo. Keby cakal na ukoncenie vztahu ako tu poniektore pisali ze bude volny, nech sa paci moze byt volny, ja som mu slobodu dala.... cuduj sa svete nie je spokojny a robi vsetko preto aby som mu odpustila tie 2 dni.

janepnd
autor
29. júl 2017

A este by som chcela raz zopakovat ze do utorku bolo vsetko v najmensom poriadku. A na podvadzanie by som nepomyslela, nebola pricina. Utorok vecer a streda - kriticke dni. Vsak bud sa dozviem co alebo bohuzial uz sa nebudem chciet vediet dozviet co nikdy 🙂

mondolina
29. júl 2017

@janepnd
Odkedy máš aký prístup aký máš? 24 hodín?
A to si stihla s koľkými rozoberať váš vzťah?
Kedze tvoj " už zmenený snúbenec" o príčine odmlcania odmieta hovoriť, si tam kde si bola aj predvčerom.
Len ON sa trochu viac snaží, to je všetko.

mondolina
29. júl 2017

@janepnd
Ešte raz si prečítaj svoj pôvodný prvý príspevok" snúbenec sa zmenil a posledné týždne sú hororové"

janepnd
autor
29. júl 2017

Od kedy mam taky pristup? Ako prepac. Do teraz mi tu pisali zeny, ze sa mi ozval a som cela happy z toho a je vsetko v poriadku zrazu - ako vidite nie je v poriadku nic. A neviem, nestalo sa ti nikdy ze poharik pretiekol a si povedala dost? Baby mi to tu tvrdili a skor som dala na toto a cuduj sa svetu - zabralo to. Cize asi by som v tom vztahu mala byt naozaj tvrdsia.

mondolina
29. júl 2017

@janepnd
V prvom príspevku si písala že posledné týždne sú hororové a že tentokrát( teda opakuje sa to) to trvá tri dni
Dnes píšeš, že do utorka bolo všetko v najlepšom poriadku.
Klamala si vtedy alebo teraz?

triciachloebrody
29. júl 2017

Nuz, co s tebou - napisala si sem, ale riesit si to musis sama ...ja som s takym mumakom nikdy nemala do cinenia....

vejapa76
29. júl 2017

@yollanda fotku ma stiahnutu z netu 😉. Hod si ju do googla 😊

janepnd
autor
29. júl 2017

Uz nie raz som pisala ze bolo do utorka vsetko ok. Uz raz nieco podobne urobil - pre tie ktore by si mysleli ze bol s inou - nie nebol. Preto som to tak napisala.

yollanda
29. júl 2017

@janepnd opisovala si to tu, akoby to trvalo mesiace

janepnd
autor
29. júl 2017

@triciachloebrody vsak doriesit sa to nejak musi

triciachloebrody
29. júl 2017

Praveze ty sa spoliehas, ze SA TO vyriesi ....