icon

Čo si mám o ňom mysliet?

16. júl 2022

Ahojte.. “ začína” sa mi nový vztah, no bliká mi zopár kontroliek tak chcem pocut vás názor na vec, či ja som ta divna 🙈 odpisem pár situácii:
1) bola som u kamarátky na oslave. Dotycny chcel so mnou telefonovať, mne sa nedalo, mali sme program. Urazil sa a vraj mu nemam pisat že mi chyba, keď mu neviem zdvihnúť.
2) pýtal sa ma, či si píšem s niekym inym (ešte sme spolu neboli) a hovorím že ano. Pise mi jeden kamarat ale veľmi minimálne.. to už ma obviňoval že ho klamem, že to mu stačí a že sa dalej už nemusím snazit.
3) keď sme boli spolu, mi uplne cudzí muz napisal na ig. On to videl vraj nechtiac, strasna hádka sa spustila o tom, že ja si hladam iných ..
4) videl že som lajkla fotku môjmu KAMARÁTOVI z dovolenky a už zase oheň na streche, že prečo vyhľadávam iných, že určite mám o neho zaujem a že nech si idem za ním..
A dnes opäť scéna. Bola som vonku, povedala som mu že o polnoci budem doma, medzitým sa mi vypol telefon a zaspala som. On bol do rana hore, o 7:15 mi ešte volal…
13 zmeškaných hovorov a správy o tom, ako jo klamem, zavádzam, nevážim si ho a že som ho veľmi sklamala a ublížila mu..

Strana
z2
stary_ujco
16. júl 2022

Téma založená pred 4 hodinami. Verím, ze to bol dostatok casu na to, aby si si dokazala zariadiť pekný život bez takeho chorobne ziarliveho kretena.
Ak mu das ďalšiu šancu do dalsieho vystupu, tak si to cele utrpenie predlzis tak o 2 az 3 dni.
V pripade, ze si dostatocne submisivna, tak si to utrpenie predlzis na celý život a este si to budes davat za vinu.

retatka
16. júl 2022

Zakomplexovaný trtko ,utekaj rýchlo .Hľadaj si sebavedomého chlapa ,taký nemá za potrebu žiarliť .

nika523
16. júl 2022

Buď rada že sa ukázal už teraz na začiatku, toto nie je normálne

mamkalentedkova
16. júl 2022

Toto dobre nebude ..bude pritvrdzovat ...nedajbože sa náhodou niekde usmejes na nejakého chlapa a budeš počúvať litánie ..o Tom,ako to jemu ubližuje ...keď sa škeriš na iných chlapov a ešte pri ňom,že nechce vedieť,čo robíš ,keď tam on nie je ...
Je to.manioukator a žiarlivec...preč od neho..inak prestanem byť sama.sebou kvôli niekomu ,kto za to vôbec nestojí

elizabet173
16. júl 2022

@eskop nežartuj, hádam by som nebombadovala chlapa. ak je na oslave, keby sľúbil, že sa do polnoci ozve a ozval by sa na druhý deň, tiež by som sa nervovo nerútila, veď sa poznajú chvíľu. Pri takomto zakomplexovanom žiarlivom trtkovi by som nemala o čom uvažovať, iba by som mu povedala, že ma svojimi názormi pobavil a nech ide baviť zase nejakú inú

danica2711
16. júl 2022

utekaaaj, toto je fakt vadný kus

maris5
16. júl 2022

Mam kamaratku, ktora si nemohla ani do telefonu ulozit cislo na kamarata alebo bratranca. A nehovorila, ze ide spat ale oddychnut si, lebo spis predsa s nejakym chlapom. Ciste mešuge.

kristina2412
17. júl 2022

To nie že kontrolky, to "bliká" maják . Už by ma nebolo, načo si zbytočne vyrábať problémy..

pallacinka29
17. júl 2022

utekaj, zablokuj ho komplet vsade… ziarlivy manipulatorsky chuj

1gabriela13
17. júl 2022

Nič horšie ako žiarlivosť nie je. Mala som takého,vydržala som 2 mesiace. Posledná kvapka v pohári bola,keď sme šli spolu na výlet do Prahy s jeho autom . Bolo to v zime a práve išiel hokej. Ja som chcela večer vyjsť pozrieť Prahu ,on chcel oddychovať,tak ja že okej pôjdem sama. On debilko sa naštval že určite idem za iným. Prišla som večer o 10eh na hotel,nechal mi lístok že buď si s iným,ja som odišiel. A nechal ma samu v Prahe 🤣tak ja som si ešte zaplatila hotel na 2 noci a užila som si tu Prahu a išla domov vlakom 🤣samozrejme on si myslel že sa poskladam do kocky že ma tam nechal,a potom o týždeň mi začal zas vypisovať že on taký nie je len dostal skrat lebo na veľmi ľúbi a boji sa že si nájdem iného. Zmenila som si číslo a odvtedy som ho chvalabohu nevidela 🤣je tomu 10rokov.

pallacinka29
17. júl 2022

@1gabriela13 preboha 😂😂😂😂

mamusa123456789
18. júl 2022

Myslím ze odpoveď poznáš aj sama... Treba utekať co najďalej

natalia137
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2