icon

Čo si myslíte o správaní môjho manžela?

laulin
19. sep 2016

Ahojte baby. Rozhodla som sa, že sem napíšem. Vlastne ani neviem čo od toho očakávam, asi len váš názor, možno radu. Tak na začiatok by som sa vám mala predstaviť. S manželom sme spolu dlho - 11 rokov, od strednej. Zasnúbení sme boli asi 3 roky, vzali sme sa až keď som bola tehotná, teda manželmi sme niečo cez 2 roky. Máme jedno dieťa (21 mesiacov) a teraz čakáme druhé 🙂 Deti sú plánované, to prvé sa nám dlho nedarilo. Môj muž je super, som spokojná, vie sa postarať, navariť, upratať, proste v tomto smere je všetko v poriadku 🙂 Keď sme neboli rodičmi, tak sme veľa voľného času trávili s našimi spoločnými kamarátmi, sme taká väčšia partia. V tej partii sú už takmer všetci rodičia, takže je to super.
No a teraz sa dostávam k môjmu problému. Možno to problém ani nie je, no ale nedá mi to dlhšie spávať. Môj muž pracuje v jednej firme a kameň úrazu sú jeho kolegyne. Majú v robote dobrú partiu, chodievajú spolu napr. do Tatier na túru, ale aj sadnúť si. pokiaľ je to niečo oficiálne, tak mi to samozrejme nevadí. Ak je to niečo čo majú dlho naplánované (ako napr. tie Tatry) alebo zvyknú na Vianočné trhy tradične chodievať, tak to prekusnem. No ale teraz idem napísať situácie čo mi vadia. Nejdem siahať do minulosti, ale v minulosti boli veľmi podobné situácie, ale popravde už si na to moc ani nespomínam, už by som to nevedela konkrétne opísať. Ale nedávno som si povedala, že si to budem viac všímať a aj pamätať. Ide hlavne o jednu kolegyňu s ktorou si dobre rozumie. Zvyknem chodievať s malou k mame na víkend. Občas.
Tak takto som raz bola cez víkend preč. Môj manžel si ku nám zavolal tých kamošov z našej partie. A už som si neni istá, či mi hovoril, že si išli ešte aj sadnúť do mesta. Ale tuším mi povedal, že boli len u nás. Každopádne potom asi o dva týždne som mu našla v mobile sms, že si s touto kolegyňou písali. On sa jej pýtal kde sú v meste a tak. Proste z toho bolo zjavné, že boli spolu v meste. Už dodatočne som nechcela nič vyzvedať, ale nasralo ma to, že mi to nepovedal. Boli vonku viacerí, ale nič bližšie neviem, že kto, či kolegovci, či nejaké jej kamošky. Povedala som si, že to nechám tak, ale že si to preťuknem. je to proste nič, ale nahnevalo ma, že mi o tom nepovedal. Nie som si vedomá toho, že keď niečo podobné bolo v minulosti - a vedela som o tom, žeby som mu robila nejaké výstupy. Skôr som sa nad to povzniesla - ako hovorím už si tie situácie ani moc nepamätám, asi to pre mňa nebolo nič dôležité.
odvtedy som mu kukala do mobilu, ale všetko v pohode. Bohužiaľ sa mu dostanem len do služobného mobilu 😀 Súkromný má na odtlačok prstu 🙄 (a ja tak isto). No a potom došiel minulý víkend. Tá jeho super kolegyňa mala kolaudáciu bytu a oznámila to v ten deň. My sme boli dohodnutý, že ten víkend sme doma. Cez deň mi volal, že či by mi nevadilo keby išiel. Povedala som mu, že vadilo. Že sme boli na niečom dohodnutí a pýtala som sa ho prečo tam tak veľmi potrebuje ísť (odpoveď v zmysle kvôli ničomu)a blá blá. Bola som s malou vonku, vrátili sme sa neskoro, okolo 19:30, aj mi volal, ale nepočula som telefón. A doma ho samozrejme nebolo. Mali sme z mojej iniciatívy tichú domácnosť, povedala som mu, že vedel, že mi to vadí a navyše sme boli nejak dohodnutí. A že čo si mám myslieť keď mu "hentá" v ten deň zavolá a on napriek všetkému ide. A spýtala som sa ho, že keby sme boli v situácií opačne či jemu by sa to páčilo, že idem na byt ku kolegovi napriek jeho výhradám a dohode. On, že vadilo a ospravedlnil sa mi. jeho ospravedlnenie mi je na dve veci, lebo ma to proste sere a je mi to čudné, no čo si mám o tom myslieť? Ale povedala som si, že však čo viac ako ospravedlnenie mi môže povedať, tak som to už neriešila (teda pred nim, mne to vŕta v hlave aj tak). No a tramtadadá, potom prišiel tento víkend. Aj to som išla k mame. Ja viem, teraz to vyzerá tak, že tam chodievam stále, ale ono je to výnimočné, väčšinou tam chodí len malý, ja občas. teraz to je tak nakopené, že idem aj ja. No tak prosím pekne telefonujeme spolu, pýtam sa, že čo bude robiť. A on že baby na firme....... No a už sa mi nožíky vo vrecku otvárali 😀 Že sa dohodli, že pôjdu tam a tam. Tak som mu zas povedala, že sa mi to nepáči. Tak začal, že čo zas začínam, že či má sedieť doma keď môže mať program? Mne už bolo normálne do plaču a hovorím mu, že tak to keby mi povedal skôr, že mu to bude prekážať a že keby som vedela, že sa bude flákať s kolegyňami, tak by som sem ani nešla. A zase som sa ho opýtala, že či by sa jemu páčilo, že sa tak často flákam s kolegami. Jeho odpoveď "no nepáčilo". Uzavreli sme to nejak neurčito, potom po chvíli mi volal, že sa dohodol s kamošom že skočia na pivo (asi počul, že mi je do plaču alebo čo) Nakoniec bol ten kamoš aj s manželkou a ešte ďalší párik kamarátov. Tak som bola spokojná. Ale ako sa to hovorí? Dôveruj, ale preveruj? Tak v ten večer pri prvej príležitosti som kukla do telefónu a bum - písal jej že či teda niekde sú. Niekedy o 20:30. Neboli nikde, takže s ňou/ nimi nebol. Ale ide mi o princíp..... Slovíčko TEDA vo mne evokuje, že vôbec neplánoval neisť s nimi niekde. A ďalšia vec. To by akože našich kamošov nechal a odišiel by za ňou/nimi? A to si mám zas čo myslieť? Nepomôžem si, ale mne vychádza jediné - že tam je niekto koho chce proste vidieť alebo ja neviem. Neviem či ona alebo niekto iný.
Tak baby, čo si o tom myslíte? lebo ako som písala - som tehotná, možno mi tie hormóny sadajú na mozog a z komára robím somára. Neviem. preto sa vás pýtam. A vy by ste ho konfrontovali? Lebo ja ani to neviem. lebo je isté, že keď ho konfrontujem, tak témou č.1 bude prečo sa mu hrabem. A za ďalšie, určite si už bude dávať a prípadné správy bude mazať. Čo myslíte? Mám mu niečo povedať alebo to mám nechať tak? Aký máte názor na moju situáciu? Ešte dodám, že jeho správanie je nezmenené, všetko aj sex ako obvykle.

nevladzem
19. sep 2016

@laulin necitala som predchadzajuce komentáre pretoze ti tam urcite pisali co sa mu hrabes v mob. Napusem ti len tolko
...ja vo vysokom štádiu tehotenstva jedneho dna som skontrolovala muzovi mob a nasla som tam taku komunikaciu z ktorej som skoro porodila... Pre 1.x som odpustila ale nezabudla...skoro po roku sa vyskytla dalsia aferka s mob.a totozna s predchadzajucov... Vyhladaval ine pokial som sa ja starala o vsetko.... Vysledok sme sice stale spolu ale je to o nicom takze z mojej strany doveruj ale preveruj a ked preveris podla toho sa aj zariad....vela stastia

guinevre
19. sep 2016

@sissy27 Prave preto co hovoris zakladatelke som aj povedala ze je na case sa s nim porozpravat a opytat sa ho normalne, ci ej s nou nestastny - lebo ako hovoris, ak donho ryje atd. a on uteka ku kolegynam, tak je aj pre nu lepsie sa o tom porozpravat, lebo ked to necha tak, po case bude na to neskoro.

0silvia0
19. sep 2016

@nevladzem a to sa dá normálne fungovať s takýmto aférkovým chlapom? Ja by som nemohla...

sopkape
19. sep 2016

@laulin ja ti poviem bohuzial svoju skusenost...ver svojej intuicii, ked ta nieco prinutilo mu do mobilu pozriet tak nieco sa urcite deje... nemusi ta hned podvadzat, ale namotani byt moze... Skusila by som mu povedat ze ta to trapi, preco sa citi s kolegynou lepsie ako s tebou, co mu vadi...nehovor ze si citala sms, iba mu povedz, ze sa bojis, ze ho stratis...

nevladzem
19. sep 2016

@0silvia0 tiez si pokladam otazku nato...drzim to kvoli detom a aj preto ze som na materskej... Ak sa stame ze mu zase nieco vysnorim pojde z domu

bibaryba
19. sep 2016

Ja by som to určite neprekusila a vyložila karty na stôl povedala čo cítim nech sa zariadi čo chce či mňa s deťmi či kolegyňu

betulinka1
19. sep 2016

@laulin prečítala som si tvoj príspevok aj koment aj tvoje reakcie. Myslim si, ze to čo cítiš je prirodzené, že sa ti nepáčilo niektoré situácie. Skús to povedať ale jemu, v klude, nie s krikom. Nemusis mu povedať, že si mu pozerala mobil ale môžeš mu povedat, že vieš a sa ti to zdá zvláštne. Aj keď možno skôr by som začala tak, že skúste tráviť spoločný čas spolu. Podľa mňa to, že ty ides von s malou a on doma vari alebo naopak nie je celkom správne. Spolu navarte a potom choďte spolu von. Spravidla tak začína odlúčenie partnerov, ze spoločný čas nie je spoločný, ak vieš ako to myslím. To, že chce ísť von s priateľmi z času na čas je úplne normalne. Nerob z toho ziadnu drámu. Buď je to chlap, ktorý si svoju rodinu váži a nechce o ňu prísť, nebude ťa podvádzať. Ak je to chlap, čo ťa bude podvádzať, spravi to tak, že o tom nebudes vedieť a každý večer ti bude sedieť doma. Ja vždy hovorím, chlap to buď v sebe má alebo nie, myslím tým, že je neverný. Ak ak to v sebe má, nezabranis tomu, taký nech ide dalej. Nemusis sa však báť, život pojde ďalej 😃. Povedz mu, že čo sa ti nepáči. Pri dvoch malých deťoch aj tak budeš potrebovať viac pomoci, aby nechodil každý mesiac niekam na víkendový pobyt s kolegami. Začni byť viac na ňom odkázaná, možno potrebuje viacej tvojej pozornosti, lásky, starať sa o teba, aby nemal chuť niekam ísť.

salfusco
19. sep 2016

hmm,zaujimave teorie a konania..Ak jeden partner nieco spravi a nepovie to tomu druhemu,berie sa to ako klamstvo,alebo nieco zle,ale ak druhy partner kontroluje a preveruje a nepovie o tom,berie sa to ako normal..🙂

vorkola
19. sep 2016

@operaphantom Prosim ta, to co je za tvoj koment?Vobec nie je ziarliva, vsak vidis, ze mu do krajnosti dovoluje, co chce jeho ego,je tehotna, tak prave by mal byt pri nej a synovi,To mu nevadi, ze syn je az u starych rodicov a on sa flaka, ako sa mu zachce.To takto sa u teba pardonuju preslapy?No teda mudra si oc neni

sissy27
19. sep 2016

@laulin to s tou návštevou rodičov bol len jeden príklad... čítala som tvoje ďalšie príspevky - vyjadruješ sa o ňom ako o dobrom manželovi, otcovi, starostlivý, neodsúva vás na druhú koľaj, nefláka sa, nemá žiadne koníčky - ventil, ide sem tam von s kolegovcami, keď ti pomôže uložiť deti spať...nevidím na tom nič tragické... skúsila si niekedy navrhnúť, žeby si rada išla s nimi aj ty?

jamika27
19. sep 2016

@laulin ahoj, môj názor: kazdy vzťah je iný, všade su rôzne nadstavené pravidla a tolerancie. Aj my sme boli mladší a mali partie, ale to uz akosi opadlo prvým dieťaťom a nieto druhým tehotenstvom!!! Ako myslím ze sa dosť odreagujú aj v praci. Ty si celé dni doma zavretá a on ta nechá samu? Je to zvláštne. Ako neviem si predstaviť ze by môj chlap chodil sám von s parikmi alebo ženami. Chodí aj dva tri krat do mesiaca s čisto chlapskou spoločnosťou na hodku dve 5 minút od nášho domu. A aj to tam chodí pod podmienkou, ze mi donesie miestne Srby Id chlapov 😉. Tam uz nie je dôvod. Prepáč poznám takéto typy chlapov, to fakt neveští nič dobre. Podľa mna a ani nepoznám v okoli pár kde by to takto fungovalo. Naoko možno - ale vačšinou tam býva nevera ako hrom, všetci o tom vedia, len zainteresovaný nie 😟 Nechcem ti v tvojom stave pridávať nervy, ale nevyzerá to ok a ak este nahodou niečo neprepuklo - speje to k tomu. Este moja poznámka - ja nechápem a som rada ze nepreferujeme vo vzťahu u nas to ,, súkromie,, ze si ani do mobilu nepôjdeme. Poznám chlapovi vsetky hesla aj on moje. Často chodím do jeho mobilu aj na email aj on mne ( nie za účelom kontroly) ale klasika foto, číslo, zdvihnúť hovor... To je podľa mna level dôvery vo vzťahu. A hlavne u vas ty nie si spokojná, tak kúpeľne veci vytmav. V jeho stave nie su vhodne takéto výjazdy s opačnými pohlaviami. Bodka

vorkola
19. sep 2016

@laulin No pocuvaj,aj ty to raz sprav,dobre, malu sme spat, urobili vsetko co treba, a tak isto vecer,povedz,budeme na striedacku, aj ja potrebujem vypnut,nieci si vymysli, trebárs ze si ides trosku pokecat s byvalymi spoluziakmi, a on nech je doma,a cakaj reakciu.Mozes mu povedat,ze takto si to zaviedol ty,

silvia31
19. sep 2016

Mne by sa to tiež nepáčilo a to ani tehotná nemusím byť - čo tak tráviť čas s rodinou resp manželkou? Veď dá sa malého dať k babke a dakam ísť spolu. A neviem, asi len raz by išiel ku kolegyni na kolaudáciu bezo mňa, mohol by sa tam rovno odsťahovať - akože chapem, že skrz deti sa nedá ísť všade spolu, ale keď raz si mu povedala, že ti to vadí a on sa tam odserká aj tak a na tajňáša?!? Tak snáď si mu prednejšia ty ako nejaka kolegyňa.. Áno, mať svoje koníčky a tráviť čas aj bez partnera, ok, ale keď robí niečo, čim ti ubližuje a čo ti vadí, tak to o ňom vypovedá niečo.. Určite by ste si to mali vydiskutovať, ešte kým sa druhé bábo narodí, lebo toto keď urobí potom, tak neviem ako sa budeš cítiť.. A kolegyňa je predpokladam single ...

michal3691
20. sep 2016

chlap by mal mat aj cas pre seba 🙂

stevvvka
20. sep 2016

@michal3691 ano, pre seba. nie pre kolegynu...
ved nech si chlap obcas zajde na pivo, do fitka, na futbal, gulasparty, alebo aj golf. ale s kamosmi, pripadne partiou. nieze na kolaudaciu ku kolegyni.

michal3691
20. sep 2016

@stevvvka je to mozne ale su aj vynimky ja napriklad sem tam idem za byvalou ale to neznamna ze ju chcem automaticky pretiahnut

dominika6
20. sep 2016

@laulin
Napisala som to drsne ale dobre by boli sa vratit k tejto teme o rok a dopisat ako to dopadlo...lebo autorky zalizia temu pravdu pocut nechcu a uraxia sa ale uz potom nedopisu happyend...😉

dominika6
20. sep 2016

Pisem jak madar...zalozia...nie zalizia...atd...

stevvvka
20. sep 2016

@michal3691 no a uprimne naco tam chodis? ak este napr nie si odstahovany a ides pre veci, okej...
ale inak? no mne by sa to nepacilo

terezka1947
20. sep 2016

@laulin vies,do mobilu by som manzelovi nikdy nesla....nebud stihacka,ani nesleduj a nepozoruj nieco,co nie je....v manzelstve sloboda nekonci,takze je normalne,ze ludia idu von=aj sami,ved nejaka dovera byt musi,teda...aspon mala by byt
ale na druhej strane...
neviem,ci som dobre citala...ale preco manzel nechodi k vasim s vami?
a dalej...ososbne si myslim,ze vela manzelstiev ma v sucasnej dobe problem,lebo sa nudia=nie vo vztahu ako takom....ale pridu z prace...aaaa?telka,pc,spanok.....okrem normalnej rutiny domacich prac,nakupov,atd
a nie je to iba o tom,ze nemaju,ci maju spolocne zaluby...jednoducho sa nudia a z nudy casto prihadzaju problemy
mne by a nepacilo,keby moj manzel chodil na stretka z prace tak casto ako pises(lebo som pochopila,ze je to fakt velmi casto) a mozno najviac ma irituje,ze ti to normalne nepovie...ze ide,aj ked sa to tebe nepaci
resp.ze ti nenavrhne,aby ste niekedy sli spolu....
takto sa odcudzite a velmi...lebo este ta caka porod,male dieta,kojenie...cize este nejaky ten cas budes mimo....neviem,ale co tak travit viac casu ako rodina,ako manzelia=kym ste este traja,dvaja....ked budete mat dalsie dieta,opat to bude tazsie len tak ist sami dvaja
viac sa rozpravajte,planujte spolocne veci,rieste spolocne problemy....
toto cele nemusi nic znamenat...ale osobne si myslim,ze vo vztahu by nemalo byt nijake zatajovanie,klamstvo a uz vobec nie nieco,co druhemu partnerovi vadi....a vyslovene vadi
nerobi to dobrotu

michal3691
20. sep 2016

@stevvvka pokecat , dobra kamoska zla frajerka to je cele , rozijdeny sme uz 8 rokov , ma priatela , je zasnubena , ja mam priatelku , vsetko je ok

jankalukasova
20. sep 2016

@laulin Ahoj, nečítala som diskusiu... len Ti poviem, svoj "príbeh".. ja neviem prečo, ale ja som asi nikdy nemala takú "naj kamošku" teda mala.. ale vždy to bol chalan. A aj teraz je. Je to tiež môj kolega, sme denne v kontakte, bavíme sa asi o všetko, bol nám aj na svadbe. Je to super kamarát. Môj muž sa samozrejme netváril tiež nadšene... keďže s týmto chalanom som sa zoznámila už keď sme boli spolu. Na druhú stranu ma pozná a vedel, že to tak u mňa proste je.. ďalší fakt je, že pracujem v mužskom kolektíve, tak je logické, že dobrá kamoška z práce je chlap... Tiež si napíšeme sms, alebo vybehneme niekam von, hoci teraz ani nie, lebo som tehotná a stále spím 😀 ale minimálne si zavoláme, povieme si čo a ako.. JE TO SUPER KAMOŠ, ale vzala som si svojho manžela a toho milujem nadosvšetko a nemám potrebu ho podvádzať. Medzi mnou a tým klegom nič nie je a ani si neviem predstaviť, že by bolo, lebo jedna vec je kamarátstvo a druhá vec je partner pre život... a mám šťastie, že moja polovička to nakoniec pochopila a vie, že o nič nejde. Ak Tvoj manžel pracuje v ženskom kolektíve, tak tiež mohol nájsť kamoša, ktorý je super... akurát nosí sukňu... a čo môžeš urobiť Ty? Navrhni aby k Vám prišla... nerob z nej "hentú" skús ju spoznať... a možno prídeš nato, že je to inak. a možno je to proste krava, čo balí Tvojho muža a aspoň na to prídeš a môžeš urobiť poriadok. Držím Ti place.

salfusco
20. sep 2016

@jankalukasova neverím,že toto napisala žena 🙂 a že chape a berie veci normalne,že aj dobry kamarat može byt zena a naopak,najma ked sa s tym clovekom stretavame casto alebo sa pozname dlho a vyhovuje nam.Je tam ozaj ta hranica labilnejsia ( lebo vsak ine pohlavie ) a jednoducho tie hranice pokial až ,musia byt vymedzene,nesmu sa prekrociť.Toto je o istej miere žiarlivosti a je to citiť z uvodneho prispevku ( dovody mozu byt rozne,da sa to chapať ) a ono sa to postupne stupnuje a nabaluje a vadí čoraz viac veci a situacii,ktore by za normalnych okolnosti nevadili

laulin
autor
20. sep 2016

@dominika6 Nie, toto si fakt nemyslím žeby ma dávno podvádzal. Ako jasné, ruku do ohňa by som za to nedala. Ale to zas viem, že by nemal kedy. z práce chodí v bežnom čase, on s tou kolegyňou ani nevysedáva 8 hodín v kancelárií, on má pôsobisko inde ako ona a všetky. A dosť často vymieňa auto za bicykel, že ide do práce na bicykli, nie na aute (pracuje blízko). Tak to pochybujem, že by ju zviezol niekde na tyči bicykla. Teda určite nemá ju ani nikoho iného ako milenku, žeby sa spolu pravidelne schádzali. No tak ja vám napíšem ako to dopadlo, teda ak nezabudnem, že som sem niekedy niečo takéto písala 😀

jankalukasova
20. sep 2016

@salfusco no či veríš alebo nie... som žena 😀 a keďže mám tú svoju skúsenosť tak iné ako veriť mi nezostáva... hranica je samozrejme labilnejšia. Ale to už je otázka zmýšľania. Ja som vydatá a tehotná a niektoré veci jednoducho nie sú pre mňa.. napr. iný muž (ako nevera) a je len a len na mňe aby som seba, svoje manželstvo a rodinu ochránila od takého prúseru... to isté platí pre môho manžela... toto o sebe vieme, to čo máme medzi sebou je krásne, vážime si to a bola by večná škoda pokazť to nejakou avantúrou... ale ako hovorím, to už je otázka prístupu.

bratislavcankanm
20. sep 2016

@laulin ahoj, mne to pride skor ako problem s hormonmi 🙂 ... vies, ked ides prec (k mame napr.), bez neho, tak predsa od neho nemozes chciet, aby on zatial sedel doma na zadku, ved nech si urobi program .... mimochodom, preco nesiel s tebou, mate to tak zauzivane, ze chodis len ty ?

pises, ze ti nevadia vasi spolocny kamosi, ale kolegyne z prace ano - poznas tie kolegyne ? Ziarlis preto, lebo ich poznas a intuicia ti neda spavat ?? alebo preto, ze ich nepoznas a nevies, co mozes od nich cakat, ci nahodou nebude zvadzat tvojho manzela ??

skus sa na to pozriet naopak - keby on odisiel s detmi k jeho rodicom, teba necha doma, ty by si si chcela ist posediet a pokecat s partiou z tvojej prace a on by preto vystrajal - tiez by sa ti asi nepacilo, ze chce, aby si sedela na zadku doma a cakala na jeho navrat... a ani keby ti diktoval, s kym mozes ist von a s kym nie

tie sms su normalne, nic podozrive nikomu nepisal, nic nenaznacuje pomer dokonca nevidim ani naznaky flirtovania

ako pises, je to dobry manzel, pracuje, ani doma sa neflaka, porobi, postara sa, okupe dieta...tak si to ziarlivostou nepokaz 🙂

emilia25
20. sep 2016

@jankalukasova no ale co ak nejaka dobra dusa nakeca tvojmu muzovy kraviny a uz je ohen na streche a mozes hovorit co chces unho uz semiacko nedovery bude zasiate.taketo kamaratstvo medzi opacnymi pohlaviami neni take ako ked su rovnake pohlavie.

jamika27
20. sep 2016

@michal3691 vieš, ako na jednej strane máš pravdu, môžu byť výnimky a priateľstvá. Ale neskôr pri rodine už to proste minimálne nie je vhodné a ak tak bez utajovania. Ak sú taký kamoši prečo oná kolegyňa nepríde k nim na náštevu aj keď je doma manželka ... je tam veľa prečo....

Vieš keď už má niekto rodinu a teraz by naprídklad žena chodila tajne prípadne neštandratne za svojím kamarátom - tiež by to mužovi na egu a pohode nepridávalo. A nehovoriac o tom že žena - autorka je frustrovaná z tehotenstva, dommáceho prostredia, plienok, denného stereotypu, zo svojej postavy zdravotných komplikácií. A ešte jej muž chodí za atraktívnou kamarátkou. Treba byť vo vzťahu ústretoví ale aj treba myslieť na toho druhého ;)

emilia25
20. sep 2016

To iste plati aj ked sa chodi von bez seba clovek nikdy nevie aky blb sa najde a ked povie a videl som ju jeho drzat obimat a plus dalsi a dalsi si k tomu doda svoje a uz je to afera ako hrom.dnesnej dobe ked clovek chce ublizit ublizi takto.a nech mi hovori kazdy kdo chce raz tam vtom pripade ta dovera bude v hajzli lebo tie myslienky co ak co ak nahodou.no a uz tu pride doveruj ale preveruj a uz to ide dole vodou.

belllinka
20. sep 2016

@laulin Áno, si stíhačka, a týmto správaním akurát tak ženieš muž a k nevere. Ženy, fakt ste tak tupé, že si myslíte, že keď niečo mužovi "zakážete", že sklopí uši a bude pri vás sedieť doma? A budete spolu šťastní? Trápne zmýšľanie...