icon

Čo vás v živote najviac trápi?

27. máj 2022

Že nie ste dosť dobrá mama, máte málo času na deti, malo zarábate, že ste si vybrali možno nevhodne muža...? Je to situácia, ktorú ste mohli ovplyvniť?

dilino
28. máj 2022

Najväčšia moja tragédia ktorú niktorú niktorý rodič nechce v živote zažiť smrť vlastnej dcérky a nasledne mojej mami.To boli pre mňa najväčšie tragédie.Nemyslim si že existuje horšia katastrofa ako je smrť vlastného dieťata.

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
elenkaba
28. máj 2022

Mna trapia moje zdravotne problemy, ktore sa nedaju uplne vyriesit aj ked sa da s nimi zit, ale obmedzene. Ze uz nikdy nebudem taka stastna ako predtym...a ze tie moje zdravotne problemy obmedzuju zivot mojej najblizsej rodiny

elenkaba
28. máj 2022

@nikoletta1712 a preco uz by si nemala byt taka stastna ako kedysi?

elenkaba
28. máj 2022

@maranta_leuconeura a to, ze nemas deti sa neda vyriesit? Ivf a podobne metody, nic by nepomohlo?

jani727
28. máj 2022

@soldi ahoj odporucam knihu Miluj svoj život. Verim tomu ze si dobry clovek, skoda ze si to rodina neuvedomuje. Mozno na to prihde casom. Zameraj sa teraz na seba na svoje stastie obklop sa pozitivnymi ludmi. Drzim palce 🙂

maranta_leuconeura
28. máj 2022

@elenkaba ano, uz len ivf alebo adopcia. Momentalne sa to snazime spracovat a potom uvidime, ktorym smerom pojdeme. Oboje je beh na dlhu trat, co ma uprimne este viac depta

brendaa
28. máj 2022

Nespravodlivosť, chudoba okolo, vláda otrasná.
To su veci, ktoré sa môžu zmeniť, pretože takú dobu si robíme my.
A veci ktoré sa nedajú, tie mam hlboko v srdci a súvisia s mojimi najbližími, ktorí tu nie su a este chceli, denne na to myslím.
Roky utekajú, deti vyrastli a rodicia starnú to je kolobeh života.
@soldi ❤️ život nás skúša, vieme to, prosím vedz, podla toho co píšeš, nie ty si urobila chybu.
Matke, ak mozes odpustiť v duchu, ze ti nerozumie a tak sa rozhodla, bude ti trolilinka lepšie.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
hopeja
28. máj 2022

diagnóza môjho syna

luccija
28. máj 2022

@mamula20 a o čo ide?keď nechceš nepíš🙂
@maranta_leuconeura chod do toho nečakaj🙂

maranta_leuconeura
28. máj 2022

@luccija dakujem za podporu 🌻🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
luccija
28. máj 2022

@mamula20 tak držím palce

nikoletta1712
28. máj 2022

@elenkaba Teraz mám taký pocit, že už nič nebude lepšie ako kedysi…Žiadny zmysel, chuť do života - niekam to zmizlo…

elenkaba
28. máj 2022

@nikoletta1712 ak nejde o vazne veci, tak bude este dobre!

nikoletta1712
28. máj 2022

@elenkaba Ďakujem☘️❤️

zafir01
28. máj 2022

@dilino je mi to ľúto. mam to podobne. Vždy ma v živote bude trápiť to, že mám svoje vlastné dieťa, dcérku, nie pri sebe, ale na cintoríne za dedinou. Nič iné v živote mi netreba a všetko by som nechala tak ako to je.

dilino
29. máj 2022

@zafir01 presne tak tu si človek uvedomi že mu nič netreba.Ze to čomal tak stratil nikdy sa s tým nevysporiadame a nezabudneme.Najhoršie je že ked sú Vianoce druhe deti dostavajú darčeky a ta naša kvety alebo veniec na cintorín.Mikuláš meniny narodeniny pre nas už stratili čaro aj Vianoce.

dilino
29. máj 2022

@macik166 verim ti aj ja som mala moja dcérka zomrela.11 rokov sme sa tak ťažko trápil.Ked zomrela pred 2 rokmi takmi ostali zdravotne následky zo stresu.

macik166
29. máj 2022

@dilino môžem vedieť akú mala diagnózu? Môžeš aj do IP.

dilino
29. máj 2022

@soldi tvoja matka si mysli že bude asi vždy mlada.Tie niektore matky nerozmyšľajú že ak sa niečo stane bude ich treba opatriť či akomladšie po úraze alebo stare a nevladne .Vtedy TI najviac ubližil.Oni poznajú teraz len tvojho muža teba nie aj ked nechápem ale ekd bude treba chrapčať majetok tak sa naschádzajú ako supy neskôr im budeš dobra to mi ver ja som to tak mala zo starou materou.Vydieť ma nikdy nechcela nikdy ani jednu pohľadnicu na sviatok a teraz ked má 90 rokov.Tak ma kontaktovala že potrebuje pomoc.No ale predtým nikdy.Preto si myslim že raz každému sa všetko vráti karma je zdarma aj tie deti neskôr na to pridu že s kým chcú biť a žiť a že TI bolo ubližovane.Ver že sa všetko na dobre obrátidobre obrati.Ber tak kde je klamstvo to vždy vyjde na povrch.Musiš sa ako sa povie pobiť zo životom aj ked ťa tomrzi ale pride chviľa ked bude mrzieť toho kto TI ubližil.No si sama na Vianoce veľa ľudi je samých a sú tu že nemaju nikoho.Veľmi TI držim zo ❤🙏aby si sa dokazala s tým aspoň s časti vysporiadať.

sszuzu8
29. máj 2022

Ze mam vzťah ale sme len spolubývajúci. Nedá sa s tým nič robiť

nela82
29. máj 2022

Rodinne vztahy-vseobecne.Cez rozne dedicstva..darovania...atd atd sa rozpadavaju takmer vsetky rodiny,ktore aj osobne poznam.Pomaly neexistuje rodina,kde nie je podobny problem.Casto si davam otazky-co by bolo;ak by boli chudobni rodicia,ktori nemaju nic..nemaju na to,aby financne podporovali svoje uz dospele deti a pod.navstevovali by ich aj vtedy ich deti?To je na tom smutne,velmi smutne.
Brat brata nepozna...sestra sestru a pod.Na zaplakanie.

kristinuhro
29. máj 2022

To posledné 😩 najhoršie je, že som to zistila/zbadala až keď sa mi narodil drobček 🤦‍♀️ celé zle

evia13
29. máj 2022

Že som v živote urobila také chyby, ktoré sa nedajú napraviť. Že som hlúpa a naivná a neviem sa zmeniť

miriam11
Odpoveď bola odstránená
martul
29. máj 2022

@soldi tu na MK ťa toľko báb obdivuje a drží ti palce ❤️. Veľmi ti prajem aby si našla oporu a spriaznenú dušu.

janickacrazy
30. máj 2022

@soldi skús si pozrieť videá od Katka Runa na internete, ona hovorí veľa o sebaláske a súcite k sebe, myslím, že by boli pre teba vhodné, tiež ťa sledujem na MK a veľmi ti držím palce, aby si bola v pohode 🍀

evia13
30. máj 2022

@dilino určite to je strašné, stratiť dieťa. Neviem si predstaviť tú prázdnotu