Čudné správanie chlapa
Dobry vecer, prosim poradte mi stretavam sa s muzom a stretavame sa spolu pol roka a je skor pasivny. mam pocit ze ho skor uhanam ja ako on mna a vadi mi to on aj ked mi napise a dohodneme si stretko tak chce aby som ja prisla za nim. nebyva sam byva s mamou a ma 33 rokov, chodim k nemu aj ked je jeho mama doma. byvaju v mensom byte. skor ked som chodievala k partnerom ktori byvali s rodicimi tak sme boli mladsi a nebolo to take cudne ako teraz v nasom veku. ako by ste to vnimali vy? stve ma, ze chce aby som za nim viac chodila ja. nebyvame v rovnakych mestach a chodim za nim autom alebo busom.
dalsia vec co ma mrzi ked piseme tak aj vtedy je pasivnejsi a utiahnutejsi neviem co si o tom mysliet ako keby sa boji. mam zle zazitky z minulosti a byvali partneri sa podobne spravali a boli skryti homosexuali s cim sa neskor priznali. je to nejaky novodoby trend, ked chlap chce aby za nim dievca jazdilo aj pisalo a dodava si tym sebavedomie alebo tiez moze byt skryty gay kedze toto asi typicke muzske spravanie nie je???
Ja by utekalaaaaa kade ľahšie..Úplne vážne. 33 ročný chlap,bývajúci s mamou to je pre vzťah veľmi závažna diagnóza. Neviem, či dokonca nezvyknu varovať aj psychológovia už pred takýmto vzťahom. Mamičkin maznáčik patrí do kategórie ako alkoholik, žiarlivec,proste chlap za ktorého sa neradno vydávať.
33 rocny , co byva s mamou...tam by som asi aj skoncila :D ja byvam sama od 18 takze takychto tutkov mamickinych milacikov si neviem predstavit vo vztahu.
Ak ti ide len o sex tak zacni hladat v tvojom meste... Takto sa ponizovat v tvojom veku... Ved uz nemas 18...
@viestta 😂😂😂😂
Strasne bomby tu idete zenusky. Bolo by treba viac takichto tem nech sa ma clovek na com zasmiat 😂
@majkeel byvame od seba 20 km a ma auto tiez . s tym spolocnym podnajmom on take cosi vobec nikdy nespomenul a ak mam byt uprimna ja by som radsej aby sme mali svoje ako podnajom platit ale je to velmi skoro riesit svoje byvanie , druha vec vedela by som si predstavit ak by on byval u mna mame velky dom dvojgeneracny ale neviem ci by to tiez robilo dobrotu byvat s rodicom v dome. popravde neviem ako z tohto von ale ponizuje ma to ked za nim mam jazdit.
baby vy ste jazdili niekedy za svojimi muzmi? este do bytu kde byva jeho matka?
Veď nemusíte byť len doma ako knedle, choďte do prírody a sex vybavte v aute, keď sa doma nedá. S hypotékou by som veru počkala, lebo teda ten tvoj podľa mňa nič moc, no ale je to na tebe, ako sa rozhodneš.
Ked ta to ponizuje, preco to teda robis? Aky ma dovod on nechodit za tebou? Nie je to este vychcany drzgros, ktoremu je luto dat par drobnych za benzin? Co ti vlastne na nom imponuje?
Ja mam pocit ze si snim aby si netravila sama Dusicky, Vianocr, Novy Rok a najblizsie Valentina... Ved to nie je mozne aby si mala vazny zaujem o takehoto muza... Akeho ma pindura uz vieme, tiez vieme, ze ti na velkosti nezalezi. ... No ale co ocakavas od tohoto vztahu? Ako ste sa spoznali? Uvedomujes si, ze budes ta dominantna ak nahodou budete mat vlastnu domacnost?

ak ide o ten sex tak to sa dá aj v aute... Je to celkom fajn...😝