icon

Cudzí vlas v kúpeľni

5. aug 2023

Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D

lela867
10. aug 2023

Ahoj precitala som si co sa ti stalo nechces dat kontakt a vyrozpravat sa z toho? Asi aj toto pomaha rozpravat o tom o vsetkom aby si to v sebe nedusila. Nemozeme niekoho ciny tj tvojho partnera ovládať a to ako sa zachoval o nom vypovedá len jedno ze je …. Asponze zhodil masku.

kittykat22
10. aug 2023

@zuzanka.zuzu akykolvek psychiater zoberie pacienta a predpise mu lieky na ukludnenie v stave nudze.

sherynkamalinka
10. aug 2023

autorka zuzanka to zas tak zle nemyslela ani nebagatelizuje ale v podstate ma pravdu. Ja verim ze sa ti momentalne zrutil svet a stalo sa ti nieco, na co si ani vo sne nepomyslela ze sa stat moze. ale s odstupom casu si uvedomis, ze sa stalo to najlepsie co sa stat mohlo. Ved si len predstav ze by si na to prisla o dalsich desat rokov, dieta by ti slo do puberty a to uz by bolo ovela horsie rozhodovanie sa co dalej. A trpela by aj ta dcerka. Teraz je este malicka a ty mas velku sancu najst si normalneho muza ktory jej bude otcom a nie kurevnika, ktory namiesto starania sa o dceru bude chodit za zenami. Teraz vidis vsetko cierne, ale ono aj ta najvacsia bolest preboli a vyjde slnko. Mas zdravu dceru, mas viac ako si myslis 🙂 Drz sa a ver mi, bude dobre 🙂

mamamasama
10. aug 2023

@sherynkamalinka ja naopak chvalim autorku, ze okamzite vyhladala pomoc. Je po porode. Obrovske mnozstvo zien ma depresiu uz aj bez toho, co sa stalo jej. Radsej najst pomoc, ako neskor lutovat, ze sa nieco niekomu mohlo stat.

mamamasama
10. aug 2023

@zuzanka.zuzu empatia nebude asi tvojou silnou strankou, že?

nini1978
10. aug 2023

@iwesska ja by som mu do zadku nekopala,ja by som ho nakopala do "predku"

zuzanka.zuzu
10. aug 2023

@kittykat22 akýkoľvek ozaj nie, to už by k nemu musela chodiť, nikto ti nepredpise lieky iba tak 🙈 a v BA toho majú extrémne veľa, neberú ani popôrodné stavy. proste ani oni sa nenamnozia.
PS: zase sa tu niektoré nechávajú strhnúť emóciami 🙄 @prosimopomoc že? 😉

bolcari
10. aug 2023

Mudr.Skokan? inak, teraz si sama s malou alebo máš niekoho pri sebe? nejakú kamošku? či ten tvoj býva ešte s tebou? aby si neostavala sama, nikdy nevieš či ti nepríde zle napríklad..posielam veľa sily ❤

sccarlet
10. aug 2023

Dobre si urobila že si vyhľadala pomoc,kvôli dieťaťu. Kašli na neho, ale na dieťa si nájdi sily

doma5
10. aug 2023

Ahoj, v prvom rade ti posielam vela sil ❤️ je velmi dobre, ze si v tejto situacii vyhladala pomoc. Som psychiater, tak ak by si nahodou este potrebovala poradit ohladom liekov alebo sa ti len hodila akakolvek podpora na dialku, hocikedy mi kludne napis.

banderaska29
10. aug 2023

@zuzanka.zuzu bohužiaľ v bratislave sme v tomto s prepáčením v "ho°ne". ja som potrebovala odbornu pomoc a dal mi termín o 3 tyzdne, pritom to bolo fakt asap. až cez znamost som mala ASAP vyestrenie ale s terapeutkou, nie psychiatrom a nakoniec pomohlo 🙂

estellas
10. aug 2023

Autorka, je mi ľúto čo sa ti stalo. Urobila si dobre že si vyhľadala odbornú pomoc. Je to lepšie akoby si sa s tým mala trápiť sama bez pomoci

macatt
10. aug 2023

Ja si myslím, že autorka v tejto situácii nepotrebuje ľútosť..teraz jednoducho zhlboka dýchať a pozerať na ten poklad čo má doma.. ostatné jej môže byť ukradnuté, nie je nič podstatnejšie.. to zviera sa z nepochopiteľných dôvodov z toho vyvlieklo, jej aspoň zostane viac času na seba a malinkú a on nech si robí čo chce, nech ide na služobku a nech jej zmizne z oči a začať s kľudom rozmýšľať nad ďalšími krokmi ohľadom výživného atď.. to dáš❤️ odpadla starosť o hajzla, si silná, verím, že sa dáš rýchlo dokopy❤️

lilitela
10. aug 2023

nech uz to boli akekolvek slova s tymi "zenskymi telami", stacilo sa iba pozerat, na internete je dnes tolko moznosti, ako ukojit nejake chutky. myslim virtualne, nie tam baby nahanat

adrianap83
10. aug 2023

Presne, aj keď sa Ti to teraz možno nezdá, si jedna silná žena! Áno aj silné ženy majú hrozne ťažké obdobia. No máš svoj špeciálny zdroj energie 💕 Tvoja princezná Ťa potrebuje. Reštartuješ sa a bude uz len lepšie! Držím palce!

kittykat22
10. aug 2023

@zuzanka.zuzu ale beru. Pride, prespise lieky, je to otazka 20 min. Zase sa nehraj na na niekoho kto pozna kazdu psychiatricku ambulanciu v republike.

shogun
10. aug 2023

nemas nejaku kamoskou, rodinu, ktora by ti mohla byt teraz oporou, byvat s tebou pripadne nejaku dobu, pomohla ti?keby si bola blizsie, rada by som prisla, ale je to daleko☹

susannnsusan123
10. aug 2023

Nebud blba, a ked povie ze niekam ide na stretnutie alebo nieco vymysli, tak si ziadaj info kde bude a s kym a ked sa ti jeho odpovede nebudu zdat, chod ho skontrolovat. Neries tu na MK voloviny, nasla si vlas v sprche, zaujimave a bez vetra sa ani listok nepohne. Ak si nalomena bola aj predtym, len si sladko zavrela oci, tak ich konecne otvor a chod si ho skontrolovat a on o hom ani nemusi vediet. Urob tak 2-3x a zhodnotis. Alebo cakaj a prezradi sa sam, loz ma kratke nohy stale.

autor
10. aug 2023

@doma5 môže ísť prosím novorodenec so mnou na psychiatriu ležať? Plne dojčim, dá sa to vôbec? 😭Dakujem

autor
10. aug 2023

@doma5 šlo by o Levoču

vierka987
10. aug 2023

Veľa ,veľa ,veľa síl prajem. Je to naozaj strašné,mala si prežívať iné emócie ako toto. Ale treba sa vzchopiť , počúvať rady odborníkov ,určite začni užívať lieky a vyhľadaj pritomnost ľudí - rodina ,kamarátky ,aby si nebola sama.

nini1978
10. aug 2023

@susannnsusan123 nechápem,prečo ľudia píšu(aj ty )bez toho,aby aj čítali 🙄

kajulna
10. aug 2023

Veľa síl

katkazuz
11. aug 2023

Myslím, že v takomto prípade môže. Treba sa informovať na oddelení.
A prosím ťa začni s liekmi čo ti predpísal- hlavne keď sa môžu aj pri dojčení.
A zavolaj k sebe niekoho- určite potrebuješ aj fyzickú podporu. Hlavne ak sa to nepodarí s tou Levočou.
Normálne by som prišla ťa podporiť, keby nie tá diaľka 🙏

katkazuz
11. aug 2023

@nini1978
Presne, to si práve potrebuje prečítať 😳

mk22
11. aug 2023

Držím ti palce.
Popros rodinu, ak majú možnosť, nech ti robia akúkoľvek spoločnosť.
Ver, že čas je liek.. Aj ta najväčšia bolesť prehrmi.
Len treba prežiť ten prvotný sok.

To si si za 7r nevšimla nič? Keď ta celých 7r podvádzal, musela si vidieť.. Nie?
A k nemu.. Nechápem načo si robil dieťa, keď vedel, čo robí, a ze raz to praskne?
Mal vyložiť karty na stôl pred.. Nie teraz, tri t po pôrode.. Je tu chuj nad chuja, fakt na grc z takých mužov.
Drz sa🍀🍀

doma5
11. aug 2023

Autorka, moznosti psychiatrickeho oddelenia v Levoci nepoznam, bohuzial na mojom pracovisku taketo nieco mozne nie je. Psychiater odporucil hospitalizaciu?

autor
11. aug 2023

@doma5 áno...už som sa to dnes dozvedela...tam by mi aj zastavili laktaciu...odmietla som to...skúsim doma s liekmi

ninusqa_25
11. aug 2023

Pane Bože. Ak má dôvod podvádzať, alebo je de*il, treba ho poslať k vode a narovinu sa spýtať s chladnou hlavou na ten vlas. Ale zas takéto prehnané scény. Narovinu sa opýtaj a dobre. Podľa odpovede sa zariadiš čo a ako ďalej.

chrumka333
11. aug 2023

@ninusqa_25 priznal sa