icon

Cudzí vlas v kúpeľni

5. aug 2023

Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D

tianna
9. aug 2023

@nurielka tak to áno, keď sa chce tak sa dá 🙂

calmmeadow
9. aug 2023

Je mi to veľmi ľúto,neviem si ani predstaviť aké ťažké to pre teba musí byť,obzvlášť keď máte čerstvo narodené dieťatko.Drz sa a určite vyhľadaj nejakú pomoc psychológa,lebo toto by bolo veľa pre akúkoľvek z nás

lilitela
9. aug 2023

normalne sa mi to az javi neuveritelne, ze zrazu priznal, par dni po porode, ze on celych 7 rokov podvadza.
Ale ak to je pravda, a ak je aj pravda, co tu zeny pisete, ze 90% zenatych podvadza a ze by ste vedeli rozpravat o vasich kolegoch a pod, tak tento tu je vlastne borec, ze to priznal, no a tych 90%, ktorych mame doma, su proste neviem ci vychcanci, alebo vlastne super partneri, ze sa nepriznaju k svojej "slabosti" a nechcu tym "rozbijat rodinu". 😅

shogun
9. aug 2023

velmi ma to mrzi, co prezivas, prajem vela sily, babatko ta potrebuje, drzim palce

prosimopomoc
Autor odpoveď zmazal
nika501
9. aug 2023

Mňa udivujú tieto štatistiky mamičiek z modrého koníka 🙈🤦😂😂😂 čím je podložené, že 90% ženatých mužov je neverných? (Americkí vedci zistili..?)
Autorka, je mi úprimne ľúto, čo sa ti stalo 😔 vykašli sa na neho, máš dieťatko, ktoré ťa ľúbi úprimne ❤️ radšej byť matka samoživiteľka, ako kurev*íka na krku 👌

mmoni89
9. aug 2023

@tianna tak neviem no, asi je to normálne, neviem, nezažila som a dúfam ze ani nebudem musieť riešiť cudzie vlasy a chlpy 😆ale. Ako píšem,osobne poznám tiež prípad keď čierny vlas blondavej manželky ktorý,, priletel asi cez okno,, bol nakoniec dlhoročnej milenky

mmoni89
9. aug 2023

@nika501 to je štatistika mamiciek MK na základe diskusii 😆

autor
9. aug 2023

Update: on vlastne celých 7 rokov čakal kým mu nato prídem...a ja som nato neprišla....to, že sa priznal takto po pôrode, že to už nevydržal...samozrejme, že chce šancu...nedá sa mi tu všetko popísať Vám aké sme mali dialógy...písala som tak nepresne v tých šialených stavoch, čo som mala....už mám štádium nenávisti voči nemu...jasné, že mi nepovedal ako som to tu popísala( páčia sa mi ženské telá- kto čítal celú diskusiu) bola som mimo...plakal, ospravedlňoval sa ..no nedá sa také niečo odpustiť...nedá.. 😭

chillibubble
9. aug 2023

samozrejme ze sa neda ked to robil tak dlho, casto a este asi aj s roznymi zenami ☹ je mi to luto, ze si s malym babatkom takto dopadla. ale vsetko nakoniec zvladnes.

jujulip
9. aug 2023

Ja nechápem načo čakal? To znamená, že to chcel celých 7 rokov s tebou ukončiť len ty nie a nie na to prísť. A zrazu si na to prišla a on chce odpustenie? Sama vieš, že už iný nebude...

autor
9. aug 2023

@jujulip neviem....a jasné že mu šancu nikdy nedam

iwesska
9. aug 2023

Podla mna ho zacalo hryzkat svedomie po tej otazke s vlasom. Inak by ho dalej veselo strkal kade tade. Teraz ho mas vlastne polutovat,aky je chudacik a ako trpiiii🤮 Kopla by som ho do zadku a venovala vsetku svoju energiu malej a tomu trpitelovi by som pobalila veci a postavila pred dvere.Koniec.Bodka.Zbytocne dalsie diskusie. Keby sa raz popalil a lutoval to,budis. Ale 7r.premyslene tr*kat s kadekym popri vztahu a este aj pocas tehotenstva a tesne po porode,tak na to nie je clovek,to je bezcitny netvor.

macatt
9. aug 2023

Tak už nič s ním nenarobíš, je to zrúda, keď sa takto krásne priznal týždne po pôrode, nepochopiteľné niečo fakt 🙆 verím, že aspoň odovzdal dobrý genetický materiál a už ho nepotrebuješ… hlavu hore, buďte zdravé a to je najdôležitejšie❤️ takéto niečo vo svojom živote ozaj nepotrebuješ..

jujulip
9. aug 2023

@autorka tým som ti nechcela nijako ublížiť, len o tom premýšľam.

jujulip
9. aug 2023

@autorka a mrzí ma čo sa ti stalo, tvoj muž môže byť na seba pyšný že dodzubal všetko čo mohol.

katarinka89
9. aug 2023

@lalenka33 si si istá, že sú z tvojich noh?

lalenka33
9. aug 2023

@katarinka89 slepá zatial niesom. Vidím ten bordel čo si nesiem na nohách do bytu. Vždy potom nadávam prečo chodím bosá. O tom, ako vyzerá prádlo, keď jo zavesím na balkón ani nevravím.

katarinka89
9. aug 2023

@lalenka33 ta suseda Plzne, či čo? Reálne si to neviem ani predstaviť.

hefo
9. aug 2023

Každopádne, čo sa týka tvojej terajšej situácie, odporúčam prečítať knihu Partneři a rozchody (od českého psychológa Jeronýma Klimeša), dá sa nájsť aj na uloz.to .

ptvw
9. aug 2023

@katarinka89 ja sa niekedy cez leto cesem na balkóne a mne teda ze extrémne padajú vlasy, pred pôrodom padali a po pôrode ešte viac, takže je dosť možné že takto sa aj jej dostanú na balkon

lalenka33
9. aug 2023

@katarinka89 čo si nevieš predstaviť? Ako žena práši z balkóna koberčeky a deky na ktorých má vlasy, omrvinky, chlpy od psov? Ja osobne neplznem a napriek tomu mám vlasy všade v byte.

kittykat22
9. aug 2023

Podla mna ti to povedal lebo nechce niest zodpovednost za dieta. Veselo v tom mohol pokracovat ale bol by aj dobry otec a muz co sa zaujima. Ale miesto toho ti to hodil o hlavu a dobre vedel, ze to ukoncis. To je najlahsie. Teraz zatlaci slzu, bude sa lutovat, rozpravat babam s ktorymi spi ako uz dieta ma a viac nechce. Super vyhovorka a moze si sam pelasit nezodpovedne zivotom s fajn vyhovorkou. Na tebe zostava aby si si dobre osefovala peniaze, cas ktory budes davat dieta otcovi a zotavila sa psychicky. Zistit ze ta muz 7r podvadza, tak to by som neverila ani klucke, ze otvara dvere. Daj sa dohromady a casom si najdi muza ktory ta bude hoden. Tento moron nech zhori v pekle.

autor
9. aug 2023

Ďakujem všetkým za povzbudivé slová....ja som v koncoch 😭😭😭 a take nádherné bábätko mám ..a som v koncoch...mám pocit, že nedokážem nič ...nikdy......skončila som na psychiatrii...mám lieky...vraj môžem aj keď dojcim....no stále som si nedala žiadnu...ako ste sa s takým niečím vyrovnali keď ste mali malé bábätko a chlap vás opustil už z rôznych dôvodov...snažím sa stále byť pri zmysloch...som strašne silná osobnosť...ale toto nejako prestávam davat

alenocka777
9. aug 2023

Ty vole Ja By som to asi nedala, Ja som nezvladala ked mi chodil manzel na turnusy do zahranicia a to sme boli v pohode, vzdy ked odisiel som kazdu chvilu plakala ked som mala ostat sama s babom doma. Prve dni boli hrozne, potom som sa snazila chodit za rodinou castejsie, ku rodicom, svagrinej, len aby som doma nebola. Keby mi Toto Chlap urobil co tebe tak neviem…chce to cas, treba sa vyplakat, vyrpzpravat. Nemas surodencov zeby prisli?alebo kamosky?

alenocka777
9. aug 2023

Neviem co ti napisat, musis sa citit hrozne, citim s tebou a stale na vas myslim ❤️posielam vela sil az to zvladnes a rychlo to preboli. Drz sa a na toho debila nemysli ❤️

alexandrahaspi
9. aug 2023

Podla mna to skus bez liekov, mozno skor len nejake na spanok/ukludnenie docasne. Neviem co ti dal a co vlastne tehotna moze/nemoze. A plac kolko ti treba, treba si tym prejst a prezit to a dat to von. niekoho by bolo fajn mat aspon na telefone s kym to mozes preberat, ked nemozu prist osobne. Alebo napis sem 🙂 musi to byt hrozny pocit, ale v podstate bud rada, ze to skoncilo teraz a nie o 10r a ty mas sancu este byt stastna s niekym inym 🙂

zuzanka.zuzu
9. aug 2023

čo majú hovoriť ženy ktorým napr. bábätká alebo muži zomrú? prosím ťa, nedramatizuj, no tak ťa opustil kurevník, je tam toho 🙄 a chválim za skorý termín u psychiatra 👍 môžeš mi prosím napísať v akom okrese sa dostaneš na druhý deň k psychiatrovi? úplne vážne sa pýtam.

prosimopomoc
9. aug 2023

@zuzanka.zuzu si krava alebo co? Trapi sa a ty to bagatelizujes. Mala si niekedy vztah?

autor
9. aug 2023

@zuzanka.zuzu bábätko jedno mi už zomrelo...ďakujem za opýtanie..len diskusia bola o inom.......normálne som zavolala prvému psychiatrovi čo mi vyhodilo meno na googli a keď počul, že som tesne po pôrode a jak plačem, povedal že mám kľudne prísť k nemu ešte dnes !! Okres Poprad, môžem ti napísať aj meno ak si to veľmi budeš priať... 😔