icon

Cudzí vlas v kúpeľni

5. aug 2023

Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D

maminkalubka
8. aug 2023

😥 drž sa žena. Kvôli dcére

nayeli11
8. aug 2023

Bože ja som teraz tehotná a keď to čítam… uff, mám slzy v očiach. No verím tomu, že ty to zvládneš, prajem ti aby si bola silná, silnejšia než hocikedy predtým.🙏

mmoni89
8. aug 2023

Osobne poznám prípad.. Manžel tvrdil ze ten vlas priletel na posteľ asi cez okno.. Jasné 🙊🤣no nakoniec ju podvádzal. Dokonca už dosť dlho. Verím ze to nieje vás prípad. No ja keby nájdem v kúpeľni blondavy vlas tak manžela asi roztrhnem

diaszoky
8. aug 2023

@mmoni89 je to ich pripad podvadza ju😢

mmoni89
8. aug 2023

@diaszoky aha tak to ma mrzí, nečítala som ďalej. Ach to je smutné 😔

fantaghiro21
8. aug 2023

Asi prva diskusia,ktoru som precitala uplne celu.
A tak som dufala,ze su to len zbytocne podozrenia😕🙁je mi to luto a zabolelo to aj mna pri pomysleni co musis prezivat .Lutost je to co asi najmenej potrebujes,len ti chcem popriat vela sil a uz teraz to zvladas,aj ked si to nemslyslis.len to,ze si tu pre male .zeny dokazu vela,aj ked o tej sile nikdy ani netusili
Myslim na teba .

Ps: ked sa mi zosypal zivot,vyhladala som tiez psychologa/psychiatra.sicr som si to nepripustala,pomohlo mi to .dostala som sily za kona a nevedela som ani odkial plynie....

ema22270
8. aug 2023

@fantaghiro21 to si fakt pekne napisala

rozkvet1
8. aug 2023

@sisa_s áno, preto som ho zmazala

deedol
8. aug 2023

Autorka, drzim palce. A ked budes mat viac casu, zvaz testy na pohl choroby ☹️ odporucam aj psychologa, dlhotrvajuca nevera je dost velka trauma.

jahodka11
8. aug 2023

Och bože…. Drž sa, bojuj, máš krásnu dcérku a teda aj dôvod zit…. Moc moc držím palce, aby si toto prekonala čím skôr 😔 na jeho adresu sa nevyjadrujem radšej …

daniela595
8. aug 2023

Prajem vela vela sil, drz sa

juliacenc
8. aug 2023

Jeden vlas predsa neznamena milenku. Bolo by okolo toho viac indicii co by tomu nasvedcovali. A zeby v noci s niekym spal a jej vlas by s nim cely ten cas cestoval az domov… a po dalsie ak by sa s nejakou vyspal dal by si potom sprchu a vlas by da zmyl uz vtedy, takze sa najskor len na neho prichytil niekde po ceste si myslim.

blonde_bella
8. aug 2023

Tak najskôr si ujasni čo chces.
Máš dve možnosti -
Buď ťa nepodvadza
Alebo ťa podvádza
Ak ťa podvádza a chces ho opustiť treba sa zabezpečiť a podniknúť kroky dopredu. Hystericku scénu nechaj pre filmy.
Ak s ním chces byť tak načo...

blonde_bella
8. aug 2023

A normálne mu prezri mobil...tam bude všetko...

eeffka
8. aug 2023

@blonde_bella najprv pre itaj,, potom komentuj. Panko jej oznamil ze ju podvadza dlhorocne len tak zo sportu

naturalka
8. aug 2023

…ani neviem, co tu napisat…posielam ti objatie a vela sil ❤️
Neviem odkial si, pises ze z vychodu… ostala si s novorodeniatkom sama…byvam v KE, tak ak potrebujes nejako pomoct, s nakupom, ci postrazit babo, hoc mentalne podporit alebo slovami ogrcat toho debila, tak sa pokojne ozvi…drz sa, mamka 🙏🏻

martul
8. aug 2023

@juliacenc má, veď sa jej priznal

nikpa
8. aug 2023

Hej, mohol to chytit aj od predavačky v obchode alebo vo výťahu... No mala by som sa na pozore, nič by som však nepovedala. Lebo ak naozaj má čo skrývať a ty to na neho vybafnes s ,,dôkazom jedného čierneho vlasu,, vysmeje ťa a bude si už dávať pozor. Takže dôveruj ale preveruj.

4stanka4
8. aug 2023

@nikpa už sa jej priznal ze ju podvádzal po celý čas vztahu-7 rokov

sono2
8. aug 2023

Mňa len udivuje koľke ste tu naivne.
Osobne ma napadla jedine nevera.
Drz sa žena, ja myslím, že ti to uľahčil, ako klamať, ty by si občas niečo našla, opäť klamstvá.
Je to takto lepšie. Že je fešák to naznačí nič, tiež mam muža fešáka a nepozeral nikdy po iných.
Proste sú muži a muži. Prajem veľa síl.
A nechcel odpustiť nič?

toskanka
8. aug 2023

Takéto niečo spraví len strašný, ale strašný chudák. On si to raz uvedomí, čo spravil. Tebe prajem veľa síl, ani neviem, čo viac napísať ♥️

blonde_bella
8. aug 2023

@eeffka no a čo to mení na veci?
Stále ma 2 možnosti. Buď odíde alebo zostane

veronikaurgeova
8. aug 2023

Ahoj mrzí ma to no mne sa stalo podobné s otcom môjho syna tiež som po ňom našla v sprche vlas ja som to najskôr neriešila lebo šak je to len vlas no čoraz častejšie som začala nachádzať po ňom vlasy v sprche ktoré moje neboli až sa z toho vykľula nevera..zistila som to po roku od jeho najlepšieho kamaráta ktorému to prišlo ľúto a povedal mi to..chcel skôr no nevedel nájsť vhodné slová aby som sa nezrútila lebo sme mali bábätko v tom čase keď to začalo..tiež sa doma tvárim akoby nič ako ma miluje a proste úplne normálny bol ako vždy..ja byť tebou radím ti nerob zatial nič a spozorni všímaj si maličkosti až neskôr mi doxvaklo že si zrazu aj mobil dal na heslo a iné maličkosti držím palce nech to nie je tvoj prípad a nech je to len blbá náhoda ak chceš kľudne napíš správu môžeme pokecať chápem ťa ❤

mimka124
8. aug 2023

preboha ženy, ved aspon autorkine odpovede si precitajte, ten blb sa priznal, ze ju podvadza....

autorka, zelam vela sil, aby si to zvladla, musi to byt tazke a este takto po porode, hormony a k tomu toto...ale karma je zdarma, raz sa mu to vrati 1000nasobne, hajzlovi....

may555
8. aug 2023

Tak takyto update som necakala 😢😢 ani neviem co na to povedat, je mi na grc z toho dementa co tymto padol na uplne moralne dno..fuj..autorka, velmi ti prajem aby sa ti vsetko zle a tazke cim si teraz prechadzas vykompenzovalo stastim a pokojom pre teba aj babatko..karma si najde aj toho kretena...ja by som ho tak do guli kopla ze by si uz nezatrtkal so ziadnou inou...keby si potrebovala pokecat alebo hoc co tak mi kludne napis..drz sa

veronikaurgeova
8. aug 2023

@mimka124 az teraz mi to vyskočilo že sa priznal posielam veľa síl a objatie 😢❤️

bolcari
8. aug 2023

Ach žena je mi to ľúto , je to riadny debil, 7 rokov podvádzať ženu a ešte si s nou urobiť aj dieťa, a ked už tak s priznaním mohol počkať a nie v 600nedelí to na ženu vyklopit, keď je hormonálne a emocionálne v prdeli, nevie co so sebou a s dieťaťom a ešte jej takto pokaziť najkrajsie obdobie, len aby si o mlieko neprišla z toho stresu 🫤 nehanbi sa vyhľadať psychológa ♥️

sccarlet
8. aug 2023

Nakoniec je dobré že sa priznal,že ťa nenechal žit v klame. Len si to chuj zle načasoval, viem si predstaviť že sa cítiť asi najhoršie ako sa len dá ...všetky popôrodné hormóny, kolíky dieťata a táto správa...niekedy sa na takýchto vraví že by ich bolo treba obesiť za vajca😖no aj toto sa mi zdá málo nato čo ti urobil.
Ale mám pre teba 1 dobrú spravu-mas DIEŤA, i keď teraz uplakané aké neskôr príde čas keď ti bude dávať najavo ako veľmi ťa ľúbi, potrebuje, chce, a budete spolu zažívat naozaj úžasné krásne chvíle plné lásky, šťastia, detských úsmevov a radostí❤️toto keď príde, budeš rada že si sa zbavila toho debila a namiesto neho máš úžasne dieťa jtoré ťa bude nadovšetko milovať. Teraz sa vyplač, bude to dlhý plač...ale po plači sa nám uľaví. Spíš si veľký zoznam úloh ktoré ťa v blízkej dobe čakajú, aby si podnikla čo treba a tiež neutopila sa v žiali...a daj do ňho aj bod-Viac ako na smútok sa sústredím na dieťa!!! Ktoré má potrebuje😘Posielam nateraz veľa veľa veľa síl a objatí.

jozeffezoj
9. aug 2023

Je mi to úprimne ľúto.
Žiaľ poznám to...
Môžeš byť tá najlepšia žena a aj tak sa nájde niekto, kto ráno lepšie "lekvarove šišky "...
A môžeš si klásť milión otázok a nikdy ich vysvetlenie nedostaneš. Proste tká to je. Môžeš si myslieť akonja ze je to ten posledný človek co by ta podviedol, že tebe sa to nestane, že keď hovorí o druhých aký sú sviniari že podvadzaju tak on to isto nebude...
Bude...
Keď chce bude a môže mať zlaty obal ako tvoj aj moja...
Je mi to ľúto... úprimne.

jozeffezoj
9. aug 2023

Mysli prosím na to malé, potrebuje ta najviac na svete ❤️❤️❤️

megan777
9. aug 2023

@alexandrahaspi vidím ten rozdiel úplne iný typ a celkovo predtým som mala o 6rokov mladšieho a postavou aj výzorom playboy všetky ženy po ňom leteli a teraz mám normálneho staršieho a vyzreteho muža.Citit rozdiel v chovanie hneď od začiatku ,len predtým som videla krásu a teraz mám iné hodnoty ako krásu mne stačí aby bol sympatický pre mňa môj muž nemusí byť krásavec a mať svaly atd