Cudzí vlas v kúpeľni
Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D
Mne to príde ako vymyslený príbeh....
@megan777 poviem ti uprimne,ze o krasu nejde. Aj nie vizualne pritazlivi chlapi podvadzaju - mam to v okoli. Proste staci,ze si je zena ista svojim muzom, chlap sa citi nedoceneny, staci ze ina ho vypovuje a je tu prilezitost na podvadzanie. Kamosku podviedol takyto muz a ver,ze na neho by som to ja ani ona na 1000% nepovedala.
To ako vážne ženy riešite nejaké vlasy? 🤣 vy sa musíte zrejme extrémne nudiť.. 🤔 teda my sme mali doma už toľko vlasov aj chlpov že keby som mala každý študovať tak sa seriózne zbláznim.. 🤣 dokonca sa nám stáva že aj psi chlp si prinesieme a nie, psa nemáme 😆 hocikde sa nájde u nás nejaký vlas a teda naozaj nestudujem či patrí niekomu z nás, pozametam, povysavam, vytriem podlahu, viac neriešim. Asi vám chýbajú reálne starosti tak si ich hľadáte a nemyslím to v zlom 🙂
@tianna a ako si predstavujes, ze sa ten vlas dostane do sprchy/vane, kam chodis naha...
Akoze, budem teraz za zlu,ale ja by som mu nedovolila ani sa stretavat s dcerou. Aky jej da priklad? Co je to za otca,co taky dlhy cas podvadza mamu s kadekym? 🤮 Fuj, prasi kade, bohvie,kolko deti mu beha po svete a ci na teba nieco nepreniesol.
Boooze, a ja citam "cudzi hlas v kupelni"😂
@tianna ako vidis, potvrdilo sa to, mala by si si aj ty teda pozrieť, ci nemas doma nieco podobne
Ahoj, no môj manžel ešte ani raz nedoniesol cudzí vlas domov, a to chodil aj na týždňovky do BA...môže sa to stať ale znie to podozrivo určite, ide o to, ako ho poznáš a ak si dôverujete, ja by som za môjho dala ruku do ohňa...ale nikdy nevieš, tie vzťahy sú rôzne, môžeš sa ho rovno opýtať, nachystaj si nejaký prejav a čo hneď ako zareaguje a budeš podľa mňa vedieť či klame alebo nie....
Zbal dieta, seba a ak sa da, chod za rodinou do zahranicia...prides na ine myslienky
Moja zlata, velmi ma to mrzi :(. vela sil ti prajem. si skvela mamina, silna zena, ty to zvladnes! netreba ti takeho hulvata. najdes si casom lepsieho partnera a otca pre babatko. drzim palce!
Písal sa rok 2022 prišli sme s dovolenky .
Cca po 2 týždňoch som išla upratovať auta po dovolenke . Tak začala som mojim a potom som išla na priatelove . Tam som našla dlhé hnedé vlasy , náušnice a umele nechty . On sa bol medzi tým prejsť a malým vtedy polročným synom . No čo prišiel ja som zobrala bez slova syna , jemu do ruky som dala tie veci čo som v aute našla . Díval na mňa nechápavo ,že nevie odkiaľ sa to tam zobralo . Dievčatá bez slova som odišla do domu , položila malého , vytiahla kufre a balila nás s malým (mám sa k nám vrátiť ) ... On prišiel ,že to nie je jeho ,že nevie ako sa to tam dostalo . Ja som ani neodpovedala nič proste bez slova som bola .
Po nejakej polhodine mi volal môj brat nechápavo som dívala na telefón ,že čo chce keď sme boli spolu . No tak som ho zdvihla a sa má spýtal či mi nehrabe však to auto mal on požičané išli za nami na ňom na dovolenku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dievčatá ja úplne zabudla ,že to auto mal môj brat so švagrinou požičané 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ... No nič ako som zabalila tie kufre tak aj vybalila .
Priateľ mi vraví,že veľmi dobre viem ,že on to neurobí nepodvedie lebo nemá na to žalúdok ( čo je pravda nemá ) ... No ale čo čakal na ospravedlnenie a ja som mu povedala toľko ,že aspoň vieš čo ťa čaká keď to urobíš 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ,že s tebou neprehodim ani jedno slovo ale malého môžeš chodiť pozerať ... Nič viac a isto by som sa k tebe nevrátila ...
Nevernici by mali so sebou bravat odchlpovač 😃😄
Ojoj toľko srandy by dostal odomna... Nikdy nedonirsol žiadny vlas. Alebo, tým, že doma nenosím okuliare som nevidela. Teda raz (a viem, že bol môj) som si robila srandu, že už teda keď má inú ženu, by mi ju mohol aj predstaviť. Že sa budeme striedať pri domácich prácach. Že mu treba aj navariť, aj oprať nie sa len v posteli zohriať. Ale ja som mala istotou, že je to môj vlas.
V každom prípade ak keď na to možno teraz nemyslíš - si s ním dohodni ako ti bude platiť výživné. Do 3 rokov dieťaťa máš nárok na výživné pre seba, aby si sa mohla venovať bábätku. On rozbil vašu rodinu, tak tohto sa nevzdávaj. Uži si aspoň materstvo v dobrých životných podmienkach. On nech ide (ak to tak chceš) ale peniaze si žiadaj - výživné na dieťa i na seba.
@pikachu999 veď ja som si to prečítala celé
@kvietocek87 no zjavne nie
@januska12323 moj mal obmotany môj vlas na "ňom" a pritom sme v tom období spolu nespali,ani som sa po ňom nevalala ani nič.Vlas sa môže dostať do vane z hocikial, veď sa nevyzliekate v kúpeľni pred kúpaním, veď to lieta.Ludia robia v kolektívoch aj sa stretávajú.
@kvietocek87 ale vase veci sa peru spolu, tvoje vlasy su vo vasej posteli, mozu byt na jeho uteraku atd. lenze ty si jeho manzelka... takze to ze je tvoj vlas na nom je ok. ako by sa asi vlas cudzej zeny dostal na jeho povedzme zadok, chrbat... obzvlast ked spal v ich byte a nie nahy v hotelovej izbe...
@chillibubble ono je to velmi ejdnoduche, staci nejake meetingy. Kabaty na kabatoch povesane. Vlas sa zachyti z cudzieho kabata na moj, ten si obleciem, zachyti sa na satoch/blizke atd, dokonca moze sa dostat kedekolvek na telo. Vyzleciem v kupelni a kludne sa moze dostat aj do sprchy. Uz nemame lockdown, clovek nikdy nevie, kde co sa na teba/tvoje oblecenie dostane. Ja som bola raz na teambuildingu. Social skills. No take hovadinove hrajkanie sa tri dni. A museli sme sa tam vramci team hry chytat za ruky, objimat sa atd. Este ze to bolo davno pre coronou. Tie vlasy by ma teraz ani tak netrapili, skor ine virusy a bakterie.
@romana1110 To si este dobre obisla, dievca. Predstav si, ze by sa potom pre zmenu zacal balit on. 🙂
@yanni dobre, na oblecenie ano. ale neviem si predstavit, ako sa vlas nalepeny na obleceni dostane pri vyzliekani na hole telo?
@kvietocek87 presne, vlas moze odletiet do vane aj sprchy z oblecenia, ked sa niekto vyzlieka v kupelni, alebo ho moze trebars priniest na bosej nohe, ked sa mu prilepi na chodidlo hocikde v byte.