Cudzí vlas v kúpeľni
Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D
@chillibubble ako ozaj som nikdy nerozmýšľala nad žiadnym vlasom, teda nepredstavujem si vôbec nič 🤣 no mne sa nie raz stalo že som na sebe mala očividne cudzí vlas a teda isto sa po mne nikto ,,nelepil".. 😆 navyše jej muž prišiel zo služobnej cesty, teda aj keď počítame že by si to tam s niekým rozdal, pochybujem že by sa potom neosprchoval.. 🙂 a ako? No v podstate keď teda nad tým rozmýšľam 🤣 úplne normálne, mohol si niekde sadnúť, oprieť si hlavu, vlas niekoho sa mu nalepil na jeho vlasy, keď si ich umýval tak umyl aj ten inkriminovaný cudzí vlas.. 😉
@prosimopomoc no môj by musel byť jedine superman, chodí len do práce (99% mužský kolektív) a domov. Max. cez obchod, teda ani pri najväčšej vynaliezavosti nemá šancu 🤣 a ja som stále doma, teda k nám zaručene tiež nikto bez môjho vedomia nechodí. Ja ale najmä nemám dôvod ho upodozrievať, to že niekde nájdem chlp/vlas absolútne nepovažujem za niečo podozrivé, x krát aj zo mňa nejaký odpadol 🙂
@moonlight1210 tiež ma to napadlo.. lebo faktom je, že mu vlastne neverila 😏
Tie co tvrdite, ze ten vas by to urcite neurobil, ze on tvrdi ze nema na to zaludok a ze by to nedokazal.....joj zeny. Zavidim vam vasu naivitu.
Toto mi tvrdili 3 moji chlapi. Presne toto. A vsetci ma podvadzali.
Prepacte musela som
@joannita presne. Mne ked kamoska hovori co sa deje u nich vo firme. Tie ze mamzelky ani len netusia a urcite si myslia akych maju super muzov. A ja to vidim tiez. Podla mna 90% muzov podvadza resp aspon raz v zivote podvedie. A teda by sme sa cudovali ze aj zadane zeny 🙈🙈
@alexandrahaspi jasne ze aj zeny.
Mne moj ex, v case ked sa nasi znami rozchadzali kvoli jeho nevere (sexzoznamka) tvrdil ze ho nechape, ze mu to za to stalo rozbit rodinu, ze on by to nevedel bla bla bla. Neskor som zistila ze v tom case! Fical aj on na sexzoznamke a trtkal s inymi 😂 proste neuveritelne.
Poznam takych, total slusaci, ale ze total a aj tak to robia. 🤮
@joannita presne. A ze ruku do ohna by dali... Haha, naivita 100 bodov
@yanni tak vidi kolko x mal lekarov, vidi kolko si bral dovolenky. a ci jej to sedi s tym, co jej bolo povedane.
@joannita mozno taki co este takto vehementne rozpravaju ze oni by to nemohli su ti najvacsi podvadzaci. Ja by som za nikoho ruku do ohna nedala 🙈
@alexandrahaspi ano ano. A este najhorsi su taki ti s fotkami rodiny v ramcekoch na stole v kancelarii.
@tianna problem je akurat v tom, ze vela nevier sa deje prave v praci medzi kolegami plus nie je problem vziat si dovolenku ci ist k lekarovi a zena si stale mysli, ze muz je v praci, takze na tu pracu by som sa az tak nespoliehala. Rozhodne tym nechcem povedat, ze svojmu muzovi nemas verit, to bolo len poukazanie na to, ze kde je vola, tam je cesta. Ludia, ktori chcu byt neverni, su az neuveritelne kreativni.
@alexandrahaspi ja uz tiez nie. akoze verim mojmu muzovi, ale nehovorim ze by to na 100% nespravil. ak to robi a neviem o tom, ok. nemam teraz potrebu patrat a snorit ze co ak... ale AK raz nieco zistim a mohlo by to byt aj len jeden krat, tak odchadzam...
@chillibubble nie vsade to tak je. Ja som statny uradnik a u mmna by si z vyplatnej pasky nic nezistila. Stale rovnako. Muz ma dovolenku a choru zaznacenu. Na choru nechodi a dovolenku viem presne kedy ma, travime ju spolu. Ono podvadzat moze, ak ked si nezoberie po tajme dovolenku alebo sa da vypisat na choru. My flexibilnou pracovnou dobou si mozme odskocit. a jedno ci muz alebo zena. Takze, ak ma muz/zena podozrenie, vyplatna paska by im bola na nic.
@chillibubble ty muzovi kontrolujes pasku? Plus dnes vela ludi robi na kontrakt, kde pasku ani nevidia, vystavia fakturu a hotovo.
@oliolijanka pochybujem, že bábätko češe bábiky 🙂
@mandzula nie, preco by som mala. odpovedala som na otazku ze co by vedela/videla, keby ma prehlad v muzovej paske. cize ak niekto pasku nema, tak jasne ze nic. ale ak pasku ma a zena by ju videla, mohla by vidiet nieco podozrive.
@yanni nemate tam v lavom stlpci pocet hodin navstevy lekara a hore pocet odpracovanych dni?
@chillibubble preto som sa pytala, ze to nepovazujem za beznu vec a mne by ani nenapadlo pytat si ju. Rovnako to zrejme funguje aj v beznych rodinach, cize predpokladam, ze to je posledna vec, ktoru chlap riesi, ak chce podvadzat pocas pracovnej doby.
@mandzula tak ale keby si ju pytam vidiet a chlap odmietne, bol by to nejaky signal... mozno by som ju pytala keby mam podozrenie, ze bol vraj na pracovnej ceste. a v skutocnosti by som na paske videla, ze bral dovolenku, ale doma nebol...
@chillibubble ved hej, ked je podozrenie, prezeraju sa pasky a mobily, v stadiu prezerania je to zrejme uz aj tak cele v prdeli.
@chillibubble my sme vzahranici. Ja som, ako pisem, statny uradnik. Nam sa navstevy u lekara, pnky, ocrka, ci branie dovolenky, neodrzrkadli na plate. Na mojej "paske" toho vela nevycitas. Plat plus mesacne pravidelne priplatky plus bonusy a plus nejake extra priplatky ci bonusy, ktore nie su pravidelne. u mojho muza podobne. On robi vo velkej nadnarodnej company. Tam toho tiez vela nevycitas, co by mohol byt impulz podozrievat ho z nevery. Jedine kde sa toto vsetko da vycitat (aspon u mna) je v elektronickom systeme. Tam ale mam pristup len ja.
@yanni aha, v zahranici. tak tam maju urcite ine pravidla na vyplatne pasky atd. na plate sa to neodrazi ani mne. paragrafy mam do 7 dni platene, dovolenku tiez. ide o to, co mam napisane na paske. nemam na mysli sumu, co pride mesacne na ucet ale papier, kde su rozpisane zlozky mzdy. u nas by tam bolo rozpisane vsetko co pises - priplatky, bonusy, odmeny...
@moonlight1210 bohvie koľko vlasov,chlpov cudzích máme doma ani o tom nevieme
@chillibubble tak ja mam tiez vsetko rozpisane ale nema nic o pnkach, oceerkach, dovolenkach. To sa da zistit len z elektronickeho systemu. A ako vravim, tam mam pristup len ja. Muz by mohol kuk len ak by presiel cez 4 brany. Vsade je ine heslo.

@chillibubble Mozne to ale je.