Dá sa zoznámiť s tým pravým, keď mám 35 rokov a jedno dieťa?
Čo myslíte, dá sa zoznámiť ešte s tým pravým, ak mám 35r a jedno dieťa? Či už zostali len "vadné" kusy? Som smutná.
Dať sa dá, čo by nie, ale netreba mať veľké očakávania. Trebárs ja som už dávno ženatý. 😉
mala som 35, 7r dieta...po roku sme sa vzali, budem mat v maji 40, v juni sa nám narodí babo, ak vsetko dobre dopadne 🙏❤️
Hlavu hore 🙂 Určite Áno
Ja som svoju polovičku nasla ako 33 ročná a samozrejme ako bonus moja 4 ročná dcérka 🙂
Všetko príde, vtedy keď má všetko má svoj čas nezúfaj 🙂 💛
Jasné že sa dá 😉
Vekom som na tom podobne ako ty,len mam dve deti.
A stretla som i tak toho praveho. On ma uz takmer dospelaka a vekom je ako ja. Tiez som nemyslela,ze to pride,nerozmyslala ani nad tym a zrazu tu bol.
3deti a mame v plane aj vlastne,aby sme ten pocet mali parny 😀
@zuzkalujza Tak toto je úžasné, prajem ti to
@matricia Ďakujem
@anonym0001 Bola som mladšia ale. Mala som 1rocnu dcéru.. Stretla som na pokeci môjho manžela sme spolu už 9rokov a mame aj syna spolu a v plane ešte jedno babo 😅 takže nezufaj
Ja som mala 30 a 10ročnú dcéru. A spoznala som terajšieho partnera - sme spolu 19 rokov 🙂 Takže - všetko má svoj čas a všetko je možné....On príde 🙂
Nájdeš! Ja tiež som našla, mala som 37, rozvedená, dve deti a tento chlap je fakt super. Na pokeci sú aj normálni ľudkovia ako ja, a presne to platí: co vyžaruješ to sa ti vráti.
@kulumulu123 presne to som si povedala, keď som čítala koment od janickacrazy😊to jak keby o mne písala 😄ale ja som mala 40,teraz 42 a máme spolu 9mesačnú princeznú.Milujeme sa a sme spolu šťastní 😍
Som na tom presne rovnako, ale prestavam uz dúfať 😞 drzim aspoň tebe palce
Určite dá a som toho príkladom 😉Mala som dve deti.Jeden syn už dospelý, druhý takmer dospelý.Bola som sama niekoľko rokov.Keď som aj niekoho stretla,tak bolo vidieť, že si chcú chlapci iba užiť.Až som stretla jeho ❤️mali sme spoločného koníčka 🚴Teraz okrem toho koníčka už máme aj našu 9 mesačnú princeznú 🤱 mám 42.r.😉partner je moja chýbajuca polovička.Milujeme sa,rozumieme si a vážime si jeden druhého👩❤️💋👨👪 Prajem veľa šťastia,aby si ťa raz našiel ten pravý,tak ako si našiel mňa ten môj🍀
Dá určite ❤️. Presne v tomto veku som stretla svojho súčasného partnera a máme spolu synčeka. Sme šťastní pár 🥰
Dakujem zienky, velmi ste ma potesili. Tie "vadne kusy" mi dal do hlavy kamos, vraj v tomto veku uz len tlk alebo homosexual. A na zoznamke dost takych cudnych veru vidim. Su tam aj normalni to netvrdim, ze nie, ale ziadny ma este neoslovil.
Zoznamka nie je úplne ideálny spôsob na nájdenie si schopného chlapa.
Iba ako posledná možnosť, ak nemáš možnosť stretávať mužov v realite. Ja by som povedal, že najlepšie je, ak daného muža najprv "z videnia" aspoň trochu poznáš a ukazuje sa, že je to čestný človek.
Poznámka @vivitn o spoločnom koníčku je veľmi dobrá, to je takmer ideálny spôsob ako si niekoho kompatibilného nájsť. Dať sa dokopy len na základe toho, že obaja hľadajú vzťah, má riziko unáhlenia sa...
Ja si neviem predstavit ani ten spolocny konicek. Pojdem napr. na bicykel... minie ma xxx muzov... ale len sa minieme na hrádzi. Dalsie zaluby mam take, kde by muz nesiel. Do posilky idem to hej, ale tam tiez sa mi ziadny neprihovoril.
My sme sa zoznámili v práci,len sme mali spoločné to, že sme obaja bicyklovali.Keď sa nám prvý krát stretli pohľady 😍tak si hovorím, že aký zlatý,ale nejaký zajačik (to nehrozí, že by mal záujem)😄potom sa začal vyzvedat od kolegu,lebo my sme neboli na pracovisku v nijakom kontakte.Ja som stále odmietala.On sa v tom čase ešte rozvádzal.Potom som teda súhlasila, že šak iba na bicyklovanie, keďže som chodila sama, že šak o nič nejde 🤗A je z toho krásny vzťah 👪❤️Ale stalo sa mi aj to, že ma na bicykli pristavil úplne cudzí muž.Denne sme sa stretávali po ceste z práce, až ma raz pristavil🤣
Dá sa. 3 mesiace po rozvode som sa zoznámila cez Pokec s mojim terajším partnerom. Myslela som si, že už budem sama, že ma nikto s dieťaťom nebude chcieť. Sme spolu 2 roky. Po pol roku sme spolu začali bývať a o mesiac a pol sa nám narodí spoločne bábätko. A keby nebola taká situácia aká je, tak už sme aj manželia. Prajem veľa šťastia. 😉
@sonetta od manzela si uz bola odstahovana? 🙂 Lebo ja som sa rozisla v januari, ale byvame este spolu. Postupne to tak dozrieva... a neviem ci by to niekomu novemu nevadilo, ze sme spolubyvajuci. Kvoli dietatu je to lepsie a aj teraz cez covid, striedame sa pri nom na home office a otec je dobry, som rada, ze mozu spolu travit vsetok cas co sa da.
praveho som nasla az v 48 do vtedy to boli ,, zivotne skusenosti,, 😀
@obuveli tak to mám ešte čas 🙂😁
mojho praveho som stretla v 34ke a som s dvoma detmi ktore miluje a cakame nase spolocne, nevahal si ma ani zobrat za zenu 🙂 nikdy nie je neskoro a ked to ma prist pride to v najspravnejsi cas.
To nemá s vekom nič spoločné.Je jedno koľko máš..láska nemá nič ohraničené..buď je..alebo nieje..tak držím päste..
Ja som mala cerstvych 35 a 2 pubertalne deti a bola som sama...teraz budem mat 36, som vydata, tretie babo na ceste a uzasneho starostliveho manzela ❤. Zoznamili sme sa na kurze tanca. A teda nie je ziadny "vadny kus" 😁 je mladsi, ked sme sa zoznamili, bol slobodny a bez zavazkov. Len teda nie je ten prvoplanovy balic. A aj to mi na nom velmi imponovalo ❤
Si v najlepšom veku👍☺️ A k tým vadnym kusom- kopec vadnych kusov je v manželskom zväzku, to neni garancia ze muž je super lebo uz sa oženil tak to musi byt terno😁netreba zúfať ze ti uz nik neostal. Práve naopak😊
Baby som normálne rada za túto diskusiu a položenú otázku. ste mi spríjemnili večer.😍 Zažívam presne niečo podobné. Zachvilu mám 36 mám 2 malé deti a som už 3 roky rozvedená. A stále som sama.v podstate netlačim na pílu ani nechodím na zoznamky a ani nikdy nebudem keďže ex som tam spoznala ale teraz ten Covid a navyše som na deti sama nemám sa ani kde s kým stretnúť keď z roboty hneď bezim po deti.exmanzel o deti nejavi záujem takže všetok volny čas mi záberu deti.ja už som normálne rezignovala že si niekoho nájdem.😳 Ale keď čítam odpovede tak asi tomu nechám ešte čas a snáď mi osud niekoho privedie normálneho do cesty
Ex sa odsťahoval k milenke pár dní predtym, ako som si podala žiadosť o rozvod.

Jasne ze da , moj brat je slobodny , ma 37 , zabezpeceny ,samostatny ale tiez tu pravu este nenasiel 🙂 ziadny vadny kus 😉