icon

Deti vám vzali niečo vzácne? Podeľte sa o skúsenosti!

22. apr 2024

Ahojte. Stálo sa vám, že vaše deti vám schovali niečo vzácne ? Ako ste reagovali ? Našli ste to ?

bela30
•
22. apr 2024

Ano, viackrat.
No najviac, ked mi zobralo a skrylo fakt drahe zlate sperky od manzela(svadobny dar), ktore som mala v skrinke odlozene v papierovej taske a este aj v tom hrubom obale. Nasla som ich, nieco medzi hrackami a nieco v kociku, fakt som bola vtedy na nervy, ze ich uz nenajdem a mozem sa s nimi rozlucit.

syslik81
•
22. apr 2024

dieta nepozna hodnotu -ak sa jedna o dieta a ano nasla som si u nej kozmetiku , bizutku etc.. akos om reagovala? vysvetlila ze ak si chce vziat musi mi povedat

matullienka
•
22. apr 2024

Hodnotné ako hodnotné, schovala mi kľúče od auta ,9 mesiacov sme ich nevedeli nájsť, manžel dal urobiť náhradné a nakoniec ich slečna mala celý čas v kabelke

reanda
•
22. apr 2024

nie.. ja ani nic vzacne nemam 😀 .. ale neschovavali mi ani nevzacne veci, vobec ich to nenapadlo.. ani mna nenapada dovod, preco by mi mali nieco schovavat.. take, ze zobrali si nieco na hranie a potom sa to nevedelo najst, tak to hej, ale neboli to vzacne ani dolezite veci, lebo take, ako kluce, penazenka, doklady, som nikdy nemala v dosahu malych deti

domka222
•
22. apr 2024

Ovládač na telku😁 nakoniec sa našiel v synovej sanitke😂 inak hodnotné veci a doklady sú uložené mimo dosah

anjelicek26
•
22. apr 2024

Kľúče od aut. Strasne vtipné mu to prislo🫣 Kamoška sa trhala smiechom,ked miesto mňa musela ísť vyzdvihnúť dcéru z gymnastiky😅

fefka
•
22. apr 2024

Obrúčku, keď mi pri nejakom upratovaní alebo presúvaní vecí spadla na zem, dvojročná dcéra ..našla sa po pár mesiacoch, vypadla z niektorého autíčka 😂 ale aj tak ju nenosím, obaja ich máme len odložené🤭

mikadooo
•
22. apr 2024

No aj hej, ale ani nie že schovalo, skôr, že nevie kam to dalo a môže ťa aj šľak trafiť. Doteraz sa to tu stáva. A koľko krát tu jačia aj po sebe kam si mi to dal/dala a potom zistia, že si to sami niekam preložili... 🤷. Ja už to ani neriešim keď nemusím. Však ono sa to niekde niekedy nájde... Aj šperky aj hodinky, aj snubáky, aj stovečka už bola kdesi čosi, lebo sa malému páčila, to sme kukali 😳 že kde ju vzal, no všímavé sú tie detičky, čo nemusia, to vidia aj cez stenu. Nejak sme si vždy poradili, predýchali, vybavili nové (kartičky poistencov u nás), však sú to len veci, mne to už žily netrhá. Akože jasné, bolo by jednoduchšie, keby sa nestrácali, ale deti jednoducho nevypneš 🤷.

20erika07
•
22. apr 2024

Kľúče od auta schovala do práčky, no nenapadlo mi ich hľadať tam ráno o 4h pri odchode do práce 😳 to bolo stresu, aj som plakala ked som došla do roboty, ze meškám a musel za mňa moju prácu vykonať môj vtedy nadriadený. A syn ich tiež raz hodil do smetného koša, ale to nás napadlo skôr, ze by tam mohli byť, lebo vsetko hadzal do smetiaka 🙈

majlo1234
•
22. apr 2024

Nie, tiez nemam vzacne veci😂

nerko
•
23. apr 2024

V ramci hry mi uz poskovavali kadeco. Kedze v tom nebol zly umysel, tak som vysvetlila. Ked sa nudia stavaju bunkre a navlecu si tam vsetko mozne. Ak by boli v puberte a zoberu mi umyselne nejake sperky, peniaze… to by som riesila prisnejsie.

marhulka13
•
23. apr 2024

Mne vzalo prsia, stale ich neviem nájsť. Moje vykojene handričky

lenkacanigova
•
23. apr 2024

Moja sestra keď bola maličká schovala mame topánky do chladničky aby ostala s ňou doma 😄

vilma7
•
23. apr 2024

Nie, nestalo sa. Deti sa nejako nestarajú a neberú, čo im nepatrí. Možno neskôr, teraz majú skoro 5 a 7.5