icon

Deti vám vzali niečo vzácne? Podeľte sa o skúsenosti!

22. apr 2024

Ahojte. Stálo sa vám, že vaše deti vám schovali niečo vzácne ? Ako ste reagovali ? Našli ste to ?

bela30
22. apr 2024

Ano, viackrat.
No najviac, ked mi zobralo a skrylo fakt drahe zlate sperky od manzela(svadobny dar), ktore som mala v skrinke odlozene v papierovej taske a este aj v tom hrubom obale. Nasla som ich, nieco medzi hrackami a nieco v kociku, fakt som bola vtedy na nervy, ze ich uz nenajdem a mozem sa s nimi rozlucit.

syslik81
22. apr 2024

dieta nepozna hodnotu -ak sa jedna o dieta a ano nasla som si u nej kozmetiku , bizutku etc.. akos om reagovala? vysvetlila ze ak si chce vziat musi mi povedat

matullienka
22. apr 2024

Hodnotné ako hodnotné, schovala mi kľúče od auta ,9 mesiacov sme ich nevedeli nájsť, manžel dal urobiť náhradné a nakoniec ich slečna mala celý čas v kabelke

reanda
22. apr 2024

nie.. ja ani nic vzacne nemam 😀 .. ale neschovavali mi ani nevzacne veci, vobec ich to nenapadlo.. ani mna nenapada dovod, preco by mi mali nieco schovavat.. take, ze zobrali si nieco na hranie a potom sa to nevedelo najst, tak to hej, ale neboli to vzacne ani dolezite veci, lebo take, ako kluce, penazenka, doklady, som nikdy nemala v dosahu malych deti

domka222
22. apr 2024

Ovládač na telku😁 nakoniec sa našiel v synovej sanitke😂 inak hodnotné veci a doklady sú uložené mimo dosah

anjelicek26
22. apr 2024

Kľúče od aut. Strasne vtipné mu to prislo🫣 Kamoška sa trhala smiechom,ked miesto mňa musela ísť vyzdvihnúť dcéru z gymnastiky😅

fefka
22. apr 2024

Obrúčku, keď mi pri nejakom upratovaní alebo presúvaní vecí spadla na zem, dvojročná dcéra ..našla sa po pár mesiacoch, vypadla z niektorého autíčka 😂 ale aj tak ju nenosím, obaja ich máme len odložené🤭

mikadooo
22. apr 2024

No aj hej, ale ani nie že schovalo, skôr, že nevie kam to dalo a môže ťa aj šľak trafiť. Doteraz sa to tu stáva. A koľko krát tu jačia aj po sebe kam si mi to dal/dala a potom zistia, že si to sami niekam preložili... 🤷. Ja už to ani neriešim keď nemusím. Však ono sa to niekde niekedy nájde... Aj šperky aj hodinky, aj snubáky, aj stovečka už bola kdesi čosi, lebo sa malému páčila, to sme kukali 😳 že kde ju vzal, no všímavé sú tie detičky, čo nemusia, to vidia aj cez stenu. Nejak sme si vždy poradili, predýchali, vybavili nové (kartičky poistencov u nás), však sú to len veci, mne to už žily netrhá. Akože jasné, bolo by jednoduchšie, keby sa nestrácali, ale deti jednoducho nevypneš 🤷.

20erika07
22. apr 2024

Kľúče od auta schovala do práčky, no nenapadlo mi ich hľadať tam ráno o 4h pri odchode do práce 😳 to bolo stresu, aj som plakala ked som došla do roboty, ze meškám a musel za mňa moju prácu vykonať môj vtedy nadriadený. A syn ich tiež raz hodil do smetného koša, ale to nás napadlo skôr, ze by tam mohli byť, lebo vsetko hadzal do smetiaka 🙈

majlo1234
22. apr 2024

Nie, tiez nemam vzacne veci😂

nerko
23. apr 2024

V ramci hry mi uz poskovavali kadeco. Kedze v tom nebol zly umysel, tak som vysvetlila. Ked sa nudia stavaju bunkre a navlecu si tam vsetko mozne. Ak by boli v puberte a zoberu mi umyselne nejake sperky, peniaze… to by som riesila prisnejsie.

marhulka13
23. apr 2024

Mne vzalo prsia, stale ich neviem nájsť. Moje vykojene handričky

lenkacanigova
23. apr 2024

Moja sestra keď bola maličká schovala mame topánky do chladničky aby ostala s ňou doma 😄

vilma7
23. apr 2024

Nie, nestalo sa. Deti sa nejako nestarajú a neberú, čo im nepatrí. Možno neskôr, teraz majú skoro 5 a 7.5