Dieťa vraj nie je jeho
Baby stalo sa vám také ze vám chlap viackrát povedal ze dieťa nieje jeho? Ze sa na neho nepodobá, že nieje jeho, že sa nepodobá ani na mňa atd a takéto reči a keď sa kvôli tomu pohadame tak vždy ze to len zo srandy hovorí ze co to beriem vážne ze som urážliva. Nikdy som ho nepodviedla ani nič podobné, na žiarlivosť tiež dôvod nemal a už viackrát začal túto tému a vždy to skončí ze ved to je len sranda a ja som urážliva. Vás by sa to nedotklo? Je to normálne takto srandovat?
@ponik8 také malé sa nemusí podobať na nikoho časom sa začne
@ponik8 úplne súhlasím...to je už riadne cez čiaru .Chápem ,že sa cítis zle ,je ti z toho iste aj smutno ...ja by som určite odpovedala niečo hnusne ,ale vnútri by ma to žralo
Pri polročnom dieťati riešiť, či sa na niekoho podobá 🤷🤦 🙄🙄🙄
Len nevyzrety a zakomplexovany chlap ma taketo reci.Nie je to absolutne vtipne a casom ked to dieta bude vnimavejsie, moze mu spravit poriadnu traumu..
srandu, že si spraví raz dobre s tichou domácnosťou na 2tyzdne, s testom otcovstva druhý raz a tretí by už nemal kedy. Keď to chlapcovi nedochádza tak ma hold smolu.
@maryetta presne tak. Môj bratranec je presná kópia nášho deda (manžela jej mamy), zomrel keď mala teta (jeho mama) 12 rokov a moja iba 6. Keď ho postavíte k dedkovmu obrazu, ako by bol na ňom namalovany on! Zo svojho otca nema jednu jedinú črtu a predsa je jeho. On sam sa smeje ze ma po ňom akurat toho pindura 👌🙈🤣
@simona20201309 ano je to mozne,obe moje dcery modrooke blondinky,starsia dokonca kucerave vlasy.moj manzel snedy tmavovlasy a hnedymi ocami,ja tmavovlasa tiez,nik z rodiny nema blede vlasy ani kucerave.tiez sa nas kazdy pyta ci su nase.nakoniec sme zistili podla fotiek,ze geny preskocili az niekolko pokoleni 🤷♀️
@ponik8 moja svokra raz pekne povedala, keď riešili že jej dcéra sa na nikoho nepodobá. Ja mam pi*u a nie kopirku
ved ho posli do prdele s takymi recami - malo si sa pri vyrobe snazil, preto z teba nic nema. Alebo nech si ide nastudovat genetiku ako funguje. Ale fakt tieto vtipky mi pridu prizemne. Ano; ked sa povie 1krat, moze to byt smiesne, ale opakovany vtip prestava byt vtipom.
@ponik8 nie je to vtipné. Pri budúcom pokuse mu povedz s úplnou vážnosťou v tvári, že to nie je vtipné a vlastne ťa tým uráža. Že to bolo posledný krát a nabudúce balíš kufre (sebe alebo jemu, podľa toho, kde bývate). Ak to obráti na žart, je to idiot. Ak sa ti ospravedlní a uvedomí si, že prestrelil, tak je dobre. Ale veru neviem, či to dopadne happy-endom.
Ja som taketo "vtipy" pocuvala roky z casu na cas, nakoniec ma aj tak obvinil z nevery a terorizoval... uz je ex a ano, cas ukazal, ze on mal milenky... tu presne platilo "podla seba sudim teba"
nie, nestalo.. na tvojom mieste by som povedala, ze bohuzial dieta je jeho, ale radsej by som bola, keby nebolo
No, ja poznam jednu rodinu, kde muz bol psychicky chory. Mali 3 synov. On cely cas vykrikoval, ze iba ten prvy je jeho. Ano, velmi sa na neho podobal. Ten druhy bol cely po mame, svetly typ. Treti sa este viac podobal na toho sialeneho otca...A stale tvrdil, ze nie je jeho. Davno boli rozvedeni a ti chalani sa snazili s nim dobre vychadzat, ale ked do oci im povedal, ze nie su jeho, tak ten prostredny mu povedal, tak ked nie som Tvoj syn, tak Ty nie si moj otec a viac s nim neprehovoril. Ten najmladsi je veriaci a zdoveril sa mi s tym, ze sa modli za otca, lebo je chory.
@autorka Toto mi pride podobne. Dovodom je CHOROBNA ZIARLIVOST. On Ta podozrieva, ze si ho podviedla a proste nejak ako keby hladal v Tvojich reakciach DOKAZ, ze to tak je. Alebo sa chce zbavit zodpovednosti? Ja neviem.
My si tiez obcas povieme, ze ten alebo ten sa na mna nepodoba, alebo ani na manzela. Ale my skor vidime tie podoby. Mame 4 deti, kazde je ine a predsa sa navzajom podobaju, ale ani jeden nie je uplne po mne alebo po manzelovi. Sem tam pridu srandicky, ale len v zmysle, ze "toto nema po mne", manzel obcas zadrie, ze ten kurier dako casto chodil 😅🤣. Ale to su len take podpichovacky. Proste taky typ humoru, u nas bezne. Ale vyhadzovat niekoho z domu len na zaklade nejakych domnienok...uff...a to babo sa stale vyvija, vsak je to este drobcek...meni sa kazdym dnom...
Poznajúc svoju vysoko nekonflitnu povahu, asi by som s tým pánom súhlasila a ubezpečila ho, ze to dieťa rozhodne nemôže byť jeho, lebo ani trochu nie je trápny a arogantný chuj ako jeho bohovsky vtipny otec. A bolo by vymaľované.
Zadivaj sa na muža a povedz mu že sa nepodobá na otca, či k nim chodil kominár, alebo poštár. A kľudne sa to spýtaj aj pred svokrou, keď vychovala takého bula, zaslúži si aj ona ochutnať ich rodinnú polievočku. Jooo a ešte by našiel na stole návrh na rozvod , s odôvodnením že teba a syna neustále uráža a ponižuje.
Občas sa dajú pochopiť drobné poznámky , ale fakt ironické, alebo s veľkou nadsadzkou a so správnou humornou intonaciou hlasu, ale čo je veľa to je moc.
Ty vieš ako to funguje
@ponik8 Necitala som vsetky komentare, ale....joj,ako ti rozumiem. Moj syn je moja kopia. Od narodenia. Manzel tiez srandoval, ze ako otec nie je isty. ALE vzdy bolo evidentne, ze len podpichuje. Syna miluje a nema pochybnosti.
Avsak chapem ta, ako to dokaze liest na nervy. Tema "otcovstva" sice u nas bola vzdy sranda, ale aj moj manzel niekedy nevie kedy prestat, hoci na ine temy. Mysli si, ze je vtipny, a ano mozno 1., 2., a 3. krat to bolo vtipne, ale uz nie je. A ked mu explicitne poviem, ze podobne reci mi uz lezu na nervy, tak to obrati proti mne.
Nepomaha na rovinu povedat, urazat sa este horsie... Ja uz vazne neviem ako reagovat. Najhorie je, ze nakoniec je schopny cele to otocit a zo mna urobit tu "zlu" ktorej uz nic nemoze povedat😤.
Takze neporadim, ale viem ako sa citis. My sa mame s muzim fakt radi, ale tato jeho neochota prijat akukolvek kritiku/vycitku je problem.
@ponik8 tvoj frajer robí z teba ľahkú zenu
neviem aka silna si osobnost a v akej si situacii ale ked sa dotycny chova takto treba si predstavit, co sa bude diat za par mesiacov, rokov. Pride mi to ako prvé criepky a ukazky velmi patologickeho chovania. Mysliet si, ze to prestane by bolo velmi naivne. Ked bude dieta starsie, ako sa k nemu bude chovat? Ake reci bude mat? Pre mna je jedna z top priorit pri vychove doviest deti do dospelosti bez psychickych nasledkov.. nech to znie akokolvek hlupo z toho, co vidim v tomto svete to ani zdaleka nie je samozrejmost a nemusi sa to podarit ani milujucim rodicom. Mysli pomalicky, ako vyriesis svoju situaciu. Mozno ti to este nepride ako dovod odist ale casom mozes dospiet k inemu nazoru. Zacala by som si pomalicky setrit alebo rozmyslat, ako by som sa zariadila pri rozchode.
@ponik8 My sme pri vás s mužom nestali keď ti to hovoril. Mohlo to byt myslené zo srandy, alebo aj nie, len to chcel zahovoriť. Ty si poznáš svojho muža snáď, tak by si mala vedieť či je taký vtipkár alebo nie. Ak si po pôrode môžeš byt dotknutá aj zo srandy, vtedy byvaju prevrátené nálady. Ale ak ti take veci ubližujú aj keď je to myslene v rámci vtipu tak by si si to tak či tak mala riešiť s manželom a nie tu.
@titla presne toto je to, problém nieje co on povedal, ani ako to povedal, ani ako to myslel. Problém je ze ja som sa na to urazila. Zo začiatku stále rozprával aká je dôležitá komunikácia a keď mu teraz aj normálne poviem ze mi niečo takéto vadí, kľudne to povie znovu a dopadne to tak ze on to síce povedal ale ja som ta co sa na to urazila. A človek nemusí byť ani urážlivy ale niektoré veci proste zamrzia... A keď jeho netrápi to co povedal ale reakcia na to tak zbytočne aj vysvetľovať, aj tak nepochopí
@ponik8 Len u Teba už nejde len o to že zo srandy povie, že sa malý na neho nepodobá. A Ty akože nepochopíš "srandu". Ale o to že Ti povie, že keď zistí koho to dieťa je, tak Ťa vyhodí z bytu!!! To už veru so srandou nemá nič spoločné. On je zakomplexovaný, to si musíš uvedomiť a bude Ťa takto ťahať dole. Ja by som mu to nedovolila. Odišla by som, ak máš kam. Ale k tomu si sa nevyjadrila.
Ja som chodila s jedným, zo začiatku bol celkom fajn, ale časom sa jeho zakomlexovaná povaha začala prejavovať, tiež hádzal urážlivé poznámky, neskôr dookola rozprával trápne urážlivé vtipy o ženách, pretože on bol utláčaný bratom a chcel si niečo dokazovať. Veľmi rýchlo som sa našťastie spamätala a rozišla sa s ním. Potom ešte za mnou behal a rozprával mi ako si podreže žili, keď ho nevezmem späť. Ja som tak rada, že som sa takéhoto zakomlexovaného debilka zbavila. Uvedom si, že normálny sebavedomý chlap, ktorý si Ťa váži Ti nebude ukazovať dvere a rozprávať bludy.
My mame s muzom stastie, u oboch deti sa robili testy DNA, kvoli dedicnemu ochoreniu. Takze vsetky tie vtipky o tom, ze su postarove, plynarove, susedove..su pase..ale samozrejme..su to vtipky. Kamarat povie, pocuj Chris, take pekne deti isto nie su tvoje, kde by si ich nabral. To urobil plynar. To postar..
Ak toto mysli niekto vazne, tak je to len zamienja. Zamienka na opustenie, na bitku, na hadku. Uplna slabost, ubohost.

@ponik8 Moj ex ešte počas tehotenstva tvrdil,že syn nieje jeho.syn bol plánovaný,narodil sa 1,5 roka po svadbe.Keď sa narodil,volala som mu(panko spal po nočnej),že syn sa narodil a jeho prvá otázka bola,či je zelenooky blondak.Debil.Do roka si dal urobiť DNA testy,syn mal viac zhody s ním ako so mnou.Potom už bol otec roka,ja som ho vykopla,rozviedli sme sa a dnes ma syn 19,je to moja kópia,po ňom ma len pohlavie.A je veľmi veľmi múdry,inteligentný a svojho otca svojimi názormi a vedomosťami vytáča do biela.Len ocinko už nemá výhovorku.U nás je otec istý.😂😂😂