icon

Dnešní muži - najprv dieťa potom svadba?

amy456
30. apr 2019

Baby, čo je to za generácia mužov, ktorá skôr navrhne bábätko ako svadbu? Dieťatko mi príde ako omnoho väčší záväzok a predsa mi ho už 3 partneri navrhli, zatiaľ, čo svadbu ani jeden. Posledný mi vyhadzoval na oči vraj si dávam podmienky, keď chcem svadbu a až potom dieťa. To je dnes vážne pre mužov taký problém?

janinah
3. máj 2019

Tak to ja poznám experta,ktorý si ženu mienil zobrať,až keď mu porodí ZDRAVÉ dieťa...však to aj tak celé dopadlo...dieťa zdravé,svadba bola zároven s krstinami,, o rok rozvod...

evittam
4. máj 2019

@lacibo V čom je akoze výchova jednoduchsia?

sixas
4. máj 2019

V mojom okoli je zas veľa bábätiek ktoré sa narodili v manželstve. Ale zas brali sa kamošky už tehotné 😁 my sme plánovali po svadbe už sme boli 6 rokov spolu..a mesiac po zásnubách som zistila, že som tehotná a svadbu som už tehotná nechcela. Tak ju mame o mesiac už s ročnou dcerkou. Ale neplánovali sme..chceli sme až v manželstve babo... tak druhé už bude v manželstve 😁

lacibo
4. máj 2019

@evittam vo všetkom..mám to rozpisovať?..samozrejme, za predpokladu, že sú harmonický manželský pár..🙂

evittam
5. máj 2019

@lacibo Vo všetkom? Nechápem v com je jednoduchsia vychova dietata ci som vydata alebo nie som. Sme rovnako rodičia ako manželský par alebo životný partneri. To ci sme alebo nie sme manželia nema s výchovou nic spolocne.

mircalla
5. máj 2019

@lacibo Za predpokladu, ze su harmonicky par (ci uz manzelsky alebo len par teda bez ohladu na to, ci su zobrati alebo nie) je vychova jednoduchsia. Ak mas za partnera idiota (plati aj opacne) je suma fuk, ci budete zobrati, stale je to len idiot. Ale urcite mas konkretne argumenty, ze vychova deti je jednoduchia, ak su partneri zobrati - tiez si ich rada vypocujem. Ono ked nieco tvrdim, tak poprosim aj argumenty.

myj
5. máj 2019

@lacibo no mna by to tiez zaujimalo,tak prosim ta rozpis to...

galioska
5. máj 2019

Pomoc toto čo🤣😂 dospelé ženy boháča vážne? Stále to rozoberať a dokazovať si čo je lepšie čo je horsie,? Konečná🤣🤣🤣 aspoň majú baby čo čítať😋😋😲😁

mircalla
5. máj 2019

@galioska A tebe ide o co? Prist do temy, rypnut, pomudrovat a ist prec? Take su najlepsie, co namiesto diskutovat chodia rypat. Ak ta to nebavi, necitaj. Normalne diskusia a vymena nazorov, komenty tohto typy su zvytocne - jediny zamer provokovat. Mozno niekomu sa zase zdaju stupidne tvoje prispevky

galioska
5. máj 2019

@mircalla a tebe o čo ide? Ja si budem písať kde chcem a čo chcem, čítaj po sebe a začni od seba, nezabudni sa rozmnožiť, tvoja špecialita 😂😂😋😋😋

mircalla
5. máj 2019

@galioska Skus inu temu, kde si dneska este nebola, Malokedy mas daco k veci, okrem komentovania diskutujich namiesto nazoru

galioska
5. máj 2019

@mircalla tá pravá píše 😂😂😂 ty kde niesi? Naj mať viac nickov a písať odveci, topka si😂

mircalla
5. máj 2019

@galioska Chod sa liecit

galioska
5. máj 2019

@mircalla až po tebe😂 antidepresíva liečia všetko aj nervy😊

wifonka2112
6. máj 2019

nechcem nikoho uraziť ale..keď som oznamovala kamarátkam že ma priateľ požiadal o ruku po cca 1 roku randenia..obaja 28r. ..všetky do jednej mi povedali že gratuluju ale oni by svadbu ani nechceli ani nečakaju na zasnubenie..ze ved je to len kus papiera..to boli s priateľm uz omnoho dlhsie ako ja...a zaujimeve je to , že všetky z tych kamaratiek, ktore v priebehu par mesiacov na to zmenili partnera, sú už vydate 🙂 vidíte aký vplyv má partner na taketo ženy? oni si to neuvedomujú alebo si nechcú pripustiť..ale akonáhle stretnú toho pravého..každej jednej z nich poskočí srdce pri myšlienke byť jeho manželkou! naozaj to nemôže byť náhoda..par kamaratiek kotré sú stále s tým istým priateľom, ktorý na svadbu ani nepomyslí, sú stále slobodné no už s nimi majú deti..aj ja som zástankyňa toho že najprv svadba potom deti..ale nič zle na tom určite neni ani ked su deti pred svadbou..ide o to ako muž vplýva na ženu..pri každom partnerovi to žena cíti inak..Ale ja by som sa skôr spýtala takto: ked si ma muž nechce zobrat teraz dokým sme mladí..kedy si ma bude chcieť vziať?

wifonka2112
6. máj 2019

@wifonka2112 ešte k tomu že svadba je zbytočne vyhodenie peňazí a maškaráda..my sme sme sa zosobasili na dovolenke a bol to najlepší nápad..spojenie pekného s ešte krajším..dvaja svedkovia..ked ich nemáte hotel vám niekoho nájde 🙂....

simca06022011
6. máj 2019

@wifonka2112 uplne suhlasim

dzupi898
7. máj 2019

@wifonka2112 podľa mňa je to fajn, veď ide hlavne o tých dvoch ľudí, aj keď ja osobne som názoru, že na svadbe by mali byť aspoň rodičia a starí rodičia, aspoň teda ja tých mojich som chcela mať pri sebe v ten deň 🙂

karolinakr
19. aug 2019

Su to chori ludia, vobec si ich nevsimaj poznam x parov v okoli po 2 dveti, zobrati nie su.Jedna riesila pripad v novinach s pravnikom- druh mi zomrel mame 2 deti ( zili spolu 20rokov) co budem dedit- byt? A pravnik ze - NIC vam neprinalezi.Dieta je obrovska zodpovednost a to by som si na krk nevzala mat ho za slobodna.Ked nechce svadbu, nebude ani dieta.Spravenie dietata mi ponukali viaceri, ale to su len dristy pre mna a ked ti meskaju "mesiaciky" tak ti povie, ze to neni od neho a tym to hasne.Zeny su v tomto velmi nezodpovedne

baklik
19. aug 2019

@karolinakr ona nic, ale zdedia ich deti predsa, tak co riesit... jedine, v com vidim nevyhodu, je, ze nebude mat vdovsky...

maminuska
20. aug 2019

@baklik deti sa môžu zachovať rôzne, v 18 rokoch pri zlých vzťahoch , alebo sa chytenia zlej partie , alebo si dieťa založí rodinu ..... nebol by to prý prípad.

majkeel
20. aug 2019

@karolinakr To je tak. Dnes chodite, potom sa caka svadba. Dievca si dnes samozrejme hlada lepsie zarabajuceho, ti (pod)priemerne zarabajuci nie su dost cool. Potom si mysli, ze ked uz sa dobre vydala, tak uz nemusi pracovat, vela prav a povinnosti ziadne. Po par rokoch hadky (peniaze, ci nevera) a rozvod, deti su iba jej, ako aj polka majetku, vyzivne. S takou "ponukou" ze dnes po rozvode pridu muzi aj o deti, aj o majetok, sa muzi do svadby dnes nehrnu. A ked po dlhom preberani zaklope 30-40tka na dvere, tak budu dobre aj deti bez svadby, len aby nejake vobec stihla. Otazka je, kde sa stala chyba?

myj
20. aug 2019

@karolinakr tak to su na vine oni,existuje zavet a tak isto aj urazova poistka,my sme spolu 15rokov a mame to aj takto poriesene,vzdy sa da a nemusi to byt na papieri,ze su manzelia.Zatial neplanujeme svadbu,teda ja nie,mozno ked deti budu dospele a my na stare kolena si povieme ano,ale aj bez toho sa milujeme,lebo manzelstvo neovplyvni ci sa milujeme,alebo nie,nie je to zaruka,ze ta nepodvedie,nebude alkoholik atd.

vroni
20. aug 2019

@majkeel, práve naopak. Baby sa vrhajú do postele s prvým, čo šiel náhodou okolo a potom sa ho držia zubami-nechtami, aby im ten vzácny úlovok neuletel. A sú celé priposrate z predstavy, že by mali dat najavo nejaké nároky a vtáčik by uletel. A potom si každý hulvat s IQ tykve namysla, že je riaditeľ vesmíru a je stelesnením boha na zemi a len žena má povinnosti, on nemusí nič.

maminuska
20. aug 2019

@majkeel plne súhlasím s
@vroni , ženy dnes stratili nároky na mužov , lebo keby ich mali , tak min.1/2 z nich sa nie že nereprodukuje, k sexu sa ani nedostane. Mnohé dnes berú prvé čo im príde na ruku v snahe " byť s niekým " a potom sa rozmnožujú aj úbožiaci z úbožiakov.

Zo žien sa stávajú chlapi , lebo si jednoducho musia poradiť a u mnohým mužov už takmer vo všetkom . Z mnohých mužov sa stali deti , ktoré po práci musia mať PC, hry , pokecy .

baklik
20. aug 2019

@maminuska kto si ako vychova, tak ma. ja by som v zivote rodicov nevyhodila... toto nam nehrozi, kazdy mame svoju nehnutelnosti, a ked tu muzovu zdedi syn, absolutne mi to nema preco vadit

maminuska
20. aug 2019

@baklik to si myslia aj tí z dobrých rodín . Do hry vstupuje veľa faktorov , nie len výchova ktorá môže zlyhať . Aj dobre vychované deti sa chytia zlej partie , najdu si partnera čo pije , hrá automaty .. tu sa skôr bavíme o nehnuteľnostiach ktoré obývajú partneri spoločne ale je iba jedného partnera , ak tam nie sú deti je to ešte väčší problém pre toho dlhoročného partnera ak to nie je ošetrené , čo často nebýva.

baklik
20. aug 2019

@maminuska ano, ak tam nie su deti, a nehnutelnost patrila zomretému, tak tam je problem... tak ale hadam si sudni ludia vedia spocitat dve a dve a ked nie, tak bohuzial... nehnutelnosti treba kupovat na polovicu alebo potom nećh ma kazdy svoju, ak je taka moznost

majkeel
20. aug 2019

@maminuska Kto si hlada a kto vychovava muzov hrajucich tie hry? 😉 Hladaju ich zenam rodicia a vychovava ich stat alebo tiez nejaka zena?
Zena je normalna mysliaca a samostatna bytost. Predavate tu ako cnost, ze zena sa vie sama zivit a vie vymenit ziarovku. Pritom je to normalna vec.
Co sa tyka rozmnozovania uboziakov. Statisticky zobrane, na jedneho "uboziaka" muza pripada jedna "uboziacka" zena. Ak sa podla tejto genialnej teorie uboziak nema rozmnozovat, tak ako sa potom rozmnozi uboziacka bez partnera? Bud zostupi duch svaty alebo zostane bezdetna, lebo konik rulez Alebo zavedieme mnohozenstvo? Trosku nedomyslene. 😉
Ci aj zena s IQ 80 ma narok na svojho genialneho Elona Muska? Kazdy si hlada partnera na svojej urovni. Priemerny priemerneho,...
Preco sa potom zeny hrnu do svadby a hadaju pri rozvode o majetky a vyzivne, ked si hravo vedia poradit same? 😉

maminuska
20. aug 2019

@majkeel ak si nepostrehol v mojich príspevkoch ... je to chyba žien . Na prvom mieste matiek , že takých darebákov vychovávajú, na druhej strane chyba zasa žien partneriek že si takého úbožiaka vybrali , resp, mu dali šancu sa rozmnožiť. Ak by nebol takýto prístup zo strany žien že dajú hocikomu a hocikde , menil by sa aj prístup mužov .
Takže áno vinné sú ženy matky a partnerky.
Prečo sa ženú ženy do svadby ...preto krátke obdobie materstva , kedy sú zraniteľné a prirodzene odkázané na podporu partnera, otca svojich detí, pre znevýhodnenie počas doby kedy sú deti malé na trhu práce. Vtedy keď sa žena stará aj o potomstvo muža a on akože zarába a hromadí majetok , o ktorý sa tak potom ťažko delí pri rozvode.
Prečo potrebuje výživné ? Nuž preto že pri plodení nebola sama, mnohé ženy ani to výživné nechcú len nech majú od blba pokoj a mnohé ho ani nevidia.
Momentom , kedy si ženy poriadia bez muža a nie je pre nich ani životným partnerom , nastáva problém pre mužov ..nebude žien ktoré by s nimi zdieľali spoločnú domácnosť. Načo aj že ? Sperma sa dá kúpiť už na internete , vloží sa do vaginy a výsledok ak je žena zdravá je onedlho na svete. Nie je problém vycestovať a dať sa oplodniť v reprodukčnom centre, čo je vo svete už pomaly norma, normálne ženy nestoja o dospelé chlpaté decká ktoré nie sú ochotné prevziať zodpovednosť, nechcú sa viazať .