icon

Dnešní muži - najprv dieťa potom svadba?

amy456
30. apr 2019

Baby, čo je to za generácia mužov, ktorá skôr navrhne bábätko ako svadbu? Dieťatko mi príde ako omnoho väčší záväzok a predsa mi ho už 3 partneri navrhli, zatiaľ, čo svadbu ani jeden. Posledný mi vyhadzoval na oči vraj si dávam podmienky, keď chcem svadbu a až potom dieťa. To je dnes vážne pre mužov taký problém?

jajka257
30. apr 2019

@evittam nuz, ked nad tym takto uvazujes, asi ta to zhryza vo vnutri😉

juliet86
30. apr 2019

@southbay nuz. to co hovoris je samozrejme niekedy pravda. ale je to individualne... aj pre muza je vyhodne aby sa ozenil. napriklad ak jeho manzelka ma veno. napr vlastnu nehnutelnost a ovdovel by tak bude dedit. dalej ak ma manzelka vyssi plat. co samozrejme sa moze stat. dalej ak manzel je neplodny a zena s nim ostane tak ma niekoho kto sa o neho postara v dobrom v zlom v zdravi aj v chorobe. moze si odratavat bonus na manzelku. a takisto po rozvode pokial ma nizsi plat ma narok na vyzivne na exmanzela to funguje tak isto pre obe strany. takze zalezi od toho kto sa berie 🙂 🙂 existuje viacero vyhod a samozrejme aj nevyjod pre obe strany

evittam
30. apr 2019

@gagik To si myslíš len ty. Rozvedu ta za chvíľu. Ale ved ten slub je svätý preco rozvod?! Kde sme?! Ved je to super byt manzelia....
Hlavne je "ukazat" ze to muž ci zena myslia vážne a chcú a vedia sa postarať a vazit si jeden druhého a mat rodinu a az potom je tu to co niekto berie ako neodkladne a potrebne a niekto nie. Ak raz je ten chlap chrapun a debil tak bude este vacsi lebo si myslí že ma "majetok" a to manželku aj ked ma holú rit.

galioska
30. apr 2019

Mužov nedesi svadba ale zeny😂😁

evittam
30. apr 2019

@jajka257 Co ma zhryzava?!😂😂😂 No pouc ma ked tak do mna vidis.
Len ti to ulahcim-ja som maximalne spokojná, šťastná zena co ma perfektného muza a krásne a zdrave dve deti. Každému prajem taky vzťah ci už so svadbou alebo bez.😉

evittam
30. apr 2019

@jajka257 A to uz je len ucta a úprimnosť k druhému kto ma byt mojim zivotnym partnerom ked uz pred a pocas toho teda neodkladneho ceremonialu utajujes podstatne veci.....

jajka257
30. apr 2019

@evittam no podla tvojich mnohych prispevkoch a rypani ci urazani inych ucastnicok diskusii na MK asi nie si taka spokojna. Prides, rypes, dourazas, vysmejes a ides domov suchat nozickami.

jajka257
30. apr 2019

@evittam myslis majetky? To nie su podstatne veci. To je nieco, co je bonus.

ivankatal
30. apr 2019

@felycity v prvom rade,NIKDY by som si nevzala muža, o ktorom by som čo i len trošku pochybovala,že sa v prípade rozchodu zachová nefér. Čiže vziať si niekoho aby sme mali vysporiadaný majetok mi príde ako známka nedôvery 🙂 rovnako tak by som si s takým mužom nezakladala rodinu.
Možno by som odišla s igelitkou, ale nemali by sme sa zle,lebo 1)mám niečo nasetrene a 2) som si istá,že muž by na syna prispieval aj keby čo bolo. Nie je lakomec,vždy sa zaujíma o nás,o naše dobro a to je proste v človeku. Kamaratkin manžel jej nedá ani cent navyše, vraj ma materskú,nech sa stará. Ja toto nepoznam,prenho su moje potreby rovnako dolezite ako jeho a teda viem,ze sa poistovat nemusim,verím mu. A asi sa niekedy vezmeme ,ale určite nie z tohto dôvodu.
A priezvisko mi nevadí ,som rada,že syn ma jeho, sama som sa tak rozhodla. Ale áno,teším sa,ak aj ja raz budem mať rovnaké. Ak ale nie,nevadí

evittam
30. apr 2019

@jajka257 Ja nikoho neurazam a ani sa nikomu nevysmievam. Len som vyjadrila svoj nazor. A ty uz do mna vidis.😂😂😂 A ja doma nesucham nohami. To asi pises o sebe. Pekny vecer.

galioska
30. apr 2019

@viera77 súhlasím😉

nikiki29
30. apr 2019

Môj priateľ povedal, že buď poriadna svadba alebo žiadna... mne by stačila pri 2 svedkoch, pekne šaty, niekde sa ísť pofotiť a koniec 😁 som držgroš 😂 nakoniec bude veľká svadba. No radšej by som si za toľko tisíc kúpila niečo pre nás, do bytu, synovi...

vroni
30. apr 2019

No, ja to vidím tak, že je lepšie mať dobrého muža ako frajera a lepšie zlého frajera ako zlého muža. Svadba je spoločenská formalít. Ak ju považujem za podstatnú, resp. sa mi zdá, že výhody prevažujú nad nevýhodami, hľadám si partnera, ktorý zdieľa tento názor. Ak je to pre mňa zbytočnosť ci dokonca záťaž, tak sa predsa nebudem vydávať, len aby na mňa tetuska z horného konca škaredo nekukala. Mňa by skôr zaujímalo, čo presvedčí ženy vziať si tie lakome, arogantne, nasilnicke ci inak postihnuté jedince, čo sa tu riešia vo väčšine príspevkov. Asi fakt ohromujúce úžasné spoločne priezvisko....

evittam
30. apr 2019

@jajka257 A ja tu chodím zenam radit a naozaj v odborných veciach. Toto je taky relax. Ale ako citam niekomu proste vadi triezvy nazor inych. Ja ti tvoj neberiem. Ani nikomu inemu. A aj ti nikde nevypisujem aka si chudera manzelka čo sucha nohami....ako som uz napísala my sme spokojni a šťastni ako sme komu to vadí a sa mu to nepaci a neveri tomu nech nam .....

pribinacka
Autor odpoveď zmazal
jajka257
30. apr 2019

@evittam asi som trafila, vsak? Mozno odborne poradis, ale nie je to nic, co by som si ja osobne nevedela vyhladat a pochopit aj sama. A chudera urcite nie som. Len nemam chut a potrebu pisat ako mi je vyborne. To robia len ludia, ktori sa takymto sposobom snazia samych seba presvedcit, ze to tak naozaj je.

evittam
30. apr 2019

@jajka257 Nie bohužiaľ. Ani omylom. No si jedna z mala co si dokaze vyhladat. A ano je mi super aj bez manzelstva. A nemam urcite potrebu o tom presviedčať teba či ine osoby na MK.

gagik
30. apr 2019

@evittam ved fajn ze si spokojna aj bez svadby,mozno aj preto,ze ak by ti na svatbe zalezalo,tak pre tvojho partnera by to nebol problem. zakladatelke na svatbe zalezi,ale jej partneri nemaju zaujem,co je podla mna zly signal,lebo ak niekoho milujem a myslim to s nim vazne tak aj ked by som svatbu povazovala za nedolezitu,tak to absolvujem.

evittam
30. apr 2019

@gagik Tak ved to určite. Ale nech mi tu niekto nepise aka som chudera bez svadby a len si to namyslam. To je cele. Je ine ak je to tak ako píšeš. Nemam nič proti svadbam ale proste nam to nechyba a sme spokojni a ak to napisem tak si to len namyslam a podobne?!
A pre mojho partnera to nie je problém ani pre mna ale nejak nevidíme vyznam. Bodka.

evittam
30. apr 2019

@jajka257 A keby som ta mala brat ako ty mna tak ti napisem len jedno-teba co serie?! Ze je niekto šťastní roky aj bez papiera a ty si manzelka a je to na hovno?! To len "ake požičaj také vráť".....

ursulienka1
30. apr 2019

Tiež si myslím ze mat dieťa je oveľa väčšia zodpovednosť ako svadba. My sme sa zobrali po 12 rokoch spolužitia. To sme už. Mali 5 ročnú spoločnú sofinku a 16 ročnú Sarah z môjho prvého vzťahu. A musím povedať že nič lepšie sme ani nemohli urobiť. Mať na svadbe vlastné deti vidieť ako sa tešia, staršia plakala od šťastia. Ako to všetko plánovali chystali a prežívali spoločne s nami bolo to najlepšie čo sme mohli urobiť.... A čakáme drobca číslo 3❤️

ursulienka1
30. apr 2019
evittam
30. apr 2019

@ursulienka1 A my to tiež mozno raz tak spravíme ked budeme chcieť.😉

jajka257
30. apr 2019

@evittam pozri, si zo Ziliny a neverim, ze muz z tejto oblasti by cely majetok napisal na zenu a jemu by ostala len ta igelitka na trenky😂😂😂

fiffinkaa
30. apr 2019

@amy456 chlapi bud su kalkulatori ktori sa nechcu delit co v pripade rozvodu by museli, alebo este na nieco cakaju na nejake sance, mat dieta pre nich nie je zavazok v pripade rozchodu to vyzivne isti, ale sobas povazuju za zavazok. A moze byt aj ze su z neuplnych rodin a nevideli model rodiny..preto to nie je pre nich prirodzene.

ivankatal
30. apr 2019

@jajka257 len zo zaujímavosti, keď nie zo žiliny,tak z akej oblasti? :D charakter človeka závisí od miesta kde žije? Či ako?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
anjelic
Autor odpoveď zmazal
jajka257
30. apr 2019

@evittam nuz, a znovu pises o sebe.... Ja sa mam tak, ako mi vyhovuje😉a nemusim to pisat vsade.

jajka257
30. apr 2019

@ivankatal pozri, tych ludi poznam, poznam tie povahy a natury. Radsej ani nenapisrm, ako sa na severe oznacuju zeny, co maju deti a nie su zosobasene, aby som nikoho neurazila. Ale chlap z tej oblasti bol, je a vzdy bude chciet byt hrdym muzom s rodinou, nie zit na kopke.