Dnešní muži - najprv dieťa potom svadba?
Baby, čo je to za generácia mužov, ktorá skôr navrhne bábätko ako svadbu? Dieťatko mi príde ako omnoho väčší záväzok a predsa mi ho už 3 partneri navrhli, zatiaľ, čo svadbu ani jeden. Posledný mi vyhadzoval na oči vraj si dávam podmienky, keď chcem svadbu a až potom dieťa. To je dnes vážne pre mužov taký problém?
@via88 Nie, ja som len reagovala na to ako je pre niekoho manželstvo prejavom ucty. Nie je pravda ze ak si ta muz nevezme tak si ta neváži a ine veci co tu boli popisane. Manželstvo nie je zárukou ucty. A ti čo žiju bez manzelstva tak ako si si prečítala sú nemozni severania a vlastne to ani nie su severania.😉 Ja nemam nic proti manželstvu a kazdy nech zije ako chce. Len som napísala ze sa da šťastne zit aj bez toho. To je vsetko.
@evittam a este posledna vec. Ty utkvies v pamati mnohym mamickam. Hlavne tvoje vyryvacne a urazajuce pripomienky na ich adresu. Ponizujuce komentary ci zosmiesnujuce pripomienky. Niekedy si myslim, ze tvojou ulohou je este viac ich ubit do zeme a znevazit ich existenciu. Nuz, aj taki musia byt.
ja by som sa citila trapne pri kazdom predstavovani " toto je moja priatelka -matka mojich deti". Alebo, ako to vysvetlujete svojim detom ked sa spytaju preco nie ste manzelia ? "Mame sa s ockom radi ale nie dost na to aby bola svatba?"
Za mňa je dobrý napad najskor dieta a potom.svadba. kolko parov sa rozvadza iba pre to ze nemozu mat deti spolu. Tak vedie este pred svsdbou na com.su 🙂

@amy456 som rovnakého názoru. Niekto povie načo papier, nič to nezaručí a za chvíľu sa môžeme rozviesť. Ak to teda NIČ nie je, tak prečo sa tomu bránia? Osobne si myslím, že práveže je to NIEČO! 😉 Je to záväzok. Pred rodinou, okolím... Darmo, ak žijeme v nejakej komunite a pred ňou oficiálne spečatíme vzťah, nadobúda to vážny rozmer a presne z toho sú všetci poserinkaní 😉 Aj my sme boli, ale boli sme ešte generácia, ktorá "mala gule" a išla do toho. ... Zažila som si kadečo s tým mojím trdlom a ktovie dokedy to spolu vydržíme (to mu hovorím už vyše 20 rokov 😁 ) ale išla by som do toho zas. Život je len jeden a nad niektorými vecami netreba príliš kalkulovať. Treba skočiť pekne hlavičku a brať so všetkým čo príde 😉 A chlap, ktorý sa bojí svadby? Takého by som hneď vymenila. Taký vzťah je len polovičný, vypočítavý, opatrný... Nič pre skutočný život... Keď sme sa rozhodli vziať, "verili sme, že budeme spolu kým nás smrť nerozdelí" a nie " veď aj tak sa možno rozídeme"... To už je aké "heslo" do spoločného života? 😏