Dokázali by ste žiť v tejto kúpeľni?
Ženy, dokázali by ste tu žiť ? Fotka je z kúpeľne.uz vás miluje, ale nič nechce zmeniť.

Zaujímavá debata, pripomenulo mi to bývalého kolegu. Ten si hľadal frajerku podľa šialeného príbehu nejakého Angličana. Nechal v kuchyni bordel a pozval domov asi na tretie rande babu, vraj ak uprace kuchyňu sama od seba tak je vhodná na vzťah. Ale po treťom pokuse to vzdal, lebo vraj ma smolu na samé zlatokopky, lebo žiadna neupratala a div sa svete ani sa mu žiadna už neozvala. Ktovie prečo.
4 strany jeden jediny prispevok autorky vez akehokolvek vysvetlenia a jedna jedina fotka spod umyvadla... podotykam cudzieho... ale hlavne ze muz je tu zaskatulkovany ako lenivy zgrlavy k.kot co nic nevie a nespravi... sila internetu a konspiracnych teorii... pritom to moze byt aj byt samotnej autorky kt chce prerabku ale hold nema na to..a je hnila ona sama to upratat.. alebo je to staromladenecky byt.. moze to byt aj clovek s depresiou alebo len proste muz co neznasa upratovanie.... je bezne ocakavat od muza aj ked len priatela ze ak sa daco u priatelky pokazi on to opravy..ved je muz ..ale ak ma priatelka upratat u neho uz je zle sak co je hlupq.... niektore by ste si fakt mali dat oddych z netu lebo ste tu 24/7 a mudre jak cinske radio...
Ak mate 20 a je to vase prve spolocne byvanie. Tak uplne vpohode.
@alexis617 Bože ty si taká dokonalá, že normálne z teba chytím depku. Veď aj mužovi a deťom nechaj nejakú robotu, nemusíš všetko robiť sama. 🙈

@mircalla OCD nemám ale mám rada čistotu