Dokáže sa manipulátor zmeniť?
dokaze to?
Nie 🙂 Jednoduchá otázka a jednoznačná odpoveď.
Nie
Strata tvojho času ktorý ti nikto nevráti! Zničený život ľudia a duplom chlapi sa NIKDY nemenia buď si to sama uvedomíš alebo dáš na naše rady či musím dostať životnú lekciu aby si si otvorila oči. Majú to geneticky dané aj alkoholici či agresor manipulátor chce a bude potrebuje len slabší článok aby si ťa otočil okolo prsta ako on chce a ty budeš jeho handra!Stratíš ľudí čo ťa majú naozaj radi či kamarátov rodinu zakope ti sebavedomie a o to mu ide je o tom veľa štúdií...
Mas instagram? Zacni sledovat dobry_kouc ona bude davat take prispevky, ktore ti budu hovorit z duse a potom zistit, ze jedina sanca ako zmenit svoj zivot je odist a necakat, ze sa zmeni.
Proaim ta, zdrhaj od takeho čo najdalej len mozes...
Posuva taky hranice..ja som tym presla bude mat zakaz priblizenia.. akoby som bola jeho majetok a potom to dokonale hra s citmi ze ob je chudacik a ty mas pocit viny....je to lož . To on ma problem nezmeni sa. A duplom nie clovek po 25..30.. nikdy
Nevyzaduj neocakavaj to, davaj slobodu a a ak ti neni tiez davana, odid...vztah ma posuvat cloveka vpred a nie byt na tarchu ci nedajboze este nicit.
Nie! Nikdy sa nezmení v žiadnom prípade! Aj keď manipulátorovi človek dá šancu, tú casom zneuzije!
NIE...moze ovladat chvilku svoje spravanie,ak je to potrebne ,ak sa to vyzaduje,ked sa mu to hodi hraje ze sa zmenil.Ak mozes jednoznačne von zo vztahu.
Manipulatora mam doma.Ma to z domu,od matky.
Nezmeni sa. Utekaj tak rýchlo a ďaleko ako len vies a mozes.
Ja mam len jeden odkaz: Ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju…
Ahojte, moja kamoška mala, musela by sa vzdať všetkého a všetkých okolo, lebo akokoľvek ju ,,miloval,, musel ju odstaviť pekne pomaličky od nás od všetkých a od všetkého, robil to poctivo, pomaličky a skoro sa mu to podarilo..ona už bola zmanipulovaná, chcela len pokoj a pritom chradla, ráno dostávala foto hovna v záchodovej mise, chcel aby všetko vedela a tiež som to aj ja videla🙈 bola taká unavená že si vôbec nevšimla že on má rozrobené ešte ďalšie 3 ženy, nemala odvahu sa pýtať kto mu večer píše, on hneď sám povedal že mame tiež poslal to ozaj hovno v záchodovej mise a teda to určite nechcela vidieť🙆♂️ A keď sa s ním chcela rozísť, okrem iného čo porobil nám všetkým nezabudol spomenúť že má rozrobené ďalšie 3 ženy, že kto by s ňou vychudnutou chuderou chcel byt?! Takže on si vždy, pokiaľ je to šarmantný a dobre stavaný muž vždy vytiahne z rukáva ďalšieho žolíka.. a po tejto skúsenosti čo prežila moja kamoška NIKDY!!!
Skuste oslovit aj tuto zenu. Zila s manipulatorom a robi poradenstva. https://nikamacinska.sk/
podľa mna je to zbytočne mrhanie času, život je krátky treba si ho užívať s niekým s kým si rada a cítiš sa dobre s ním, ked ti už teraz vadia nejaké veci časom to bude iba horšie, treba to ukončiť.
A naozaj čítaj čo je vyššie, je to úplne ako cez kopirák mojej kamošky.. za nejaké milé gesto a pocit lásky dostaneš ozaj srač*ky o akých sa ti nesnívalo a budeš sa dostavať z toho celé roky🙏🏼
Si paradne zmanipulovana a ma ta uplne pod palcom. Chlapec presne vie co robi a co na teba plati a zabera. Ak najdes este trocha sili a zdraveho rozumu, tak to razne ukonci a nikdy sa neobzeraj spat. Nie, nezmeni sa!!! Len ty budes na tom horsie a horsie az ta uplne znizi a ver, ze to urcite urobi.
@macatt preboha, to je úplne šialené, čisté psycho 🤮🤮🤮
@macatt suhlasim, ja som s takym zila "len" rok a pol a uplne ma nicil, pozul a znova nicil. Nastastie som sa z toho nejako prebrala a podarilo sa mi to ukoncil, ale natahovalo sa to este par rokov, kym to uplne preslo. Nikdy znova som mu nedala ziadnu sancu na navrat, aj ked to znova a znova skusal. Je to naozaj psycho a veru aj mna psychicky skoro znicil. Dlho som sa z toho dostavala a musela som isty cas brat antidepresíva. Sama by som to nezvladla. Taki ľudia su naozaj toxicki a ja uz teraz len tlieskam kazdej jednej ktorej sa podarilo od takeho človeka ujst, lebo po dobrom to nikdy neni.
Neviem akú dlhú dobu ste spolu, ale klobúk dole, že si si uvedomila, že je manipulátor. Aj keď sa ho snažíš samozrejme obhajovať v zmysle - to jeho otec za to môže.. .., už sa správa niekedy aj pekne a pod. Ale preboha žena, keď už tam sama cítiš aj keď len náznaky agresivity, UTEKAJ!! Naozaj a bez srandy!
Ja som mala bývalého tiež manipulátor.. X krát sme sa rozišli a vždy som uverila, že to bude iné.. Koľkokrát sa mi rozplakal, že on si uvedomuje aký je a že si ma nezaslúži a podobné drýsty. Až z odstupom času viem, že aj toto bolo len jeho herectvo, aby dosiahol JEHO cieľ a zostala som s nim.. Mne nepomohlo ani 'uťať' to, lebo som ho párkrát prichytila aj sledovať ma. Samozrejme vždy s nejakou vierohodnou výhovorkou. Naozaj som sa od neho odstrihla až po nájdení nového vzťahu.. Aj vtedy mi vypisoval ako mu chybám, aj keď vedel, že niekoho mám. Ale tak ja som nezaváhala a povedala to novému partnerovi. Po ich vzájomnom telefonáte sa mi už nikdy neozval 😉
Ja by som na tvojom mieste počkala na nejaký jeho exces, následne povedala, že toto nebude fungovať a keď bude vyvolávať, tak už len nezdvihnúť.. Alebo poprosiť nejakého kamaráta, nech zdvihne on namiesto teba 😉
Moc držím palce, aby ti to dobre dopadlo. Ale správ to čím skôr, lebo budeš čím ďalej tým viac zmanipulovaná a potom to pôjde ťažšie. A nezabúdaj si veriť!!! https://media.tenor.com/images/2aecdffd7064453e...
Nie… žiaľ nie🙏🏻
Ženy a čo keď ma nejaká s takýmto manipulátorom dieťa ? Ako sa vtedy odstrihnúť? Mám kamošku v takýchto s prepáčením sra.kách. Zažíva s ním úplne všetko čo ste písali plus omnoho omnoho viac. Je aj chorobný žiarlivec- všade po dome kamery, gps v aute, v telefóne, denne desiatky telefonátov a finančne je na tom vysoko nad štandardne, takže je tam aj ekonomické vydieranie. Pred okolím je navyše úplne nápomocný, starostlivý, štedro prispieva na charitu a komukoľvek kto požiada o pomoc....Doma je to čisté peklo. Touto pomocou zmanipuloval široké okolie, vrátane kamoškinej rodiny takže podporu nemá žiadnu, každý drží stranu jemu keď sa niečo stane. U mňa sa mu nedarí, mám ho už prečítaného tak sa snaží čo najviac ma zablokovať. Našťastie kamoške sa už otvárajú oči, uvedomuje si aké zvrátenosti jej robí, ale stále je hlboko v tom, udupaná, vysatá tým vzťahom a nevie sa odhodlať odísť. Má kam aj ako, aj on sám ju stále vyhadzuje, ale proste to nevie urobiť . Chodí aj k psychológom a stále to nejde. Ako spraviť ten krok??
@evelyn_lia keď má s manipulátorom dieťa, má o dôvod viac sa s ním čím skôr rozísť. Vždy je možnosť. Ak je zamestnaná, tak to s jedným dieťaťom dá. Chodenie k psychológom je k ničomu, ak s ním stále žije. Treba odísť a ohľadom dieťaťa komunikovať len písomnou formou, aby mala dôkazy. Kto komu drží stranu, jej môže byť fuk, aj keď by to mala samozrejme ľahšie, keby jej rodina pomohla. Má ale teba, tvoja psychická podpora jej pomôže. A verím že si tvoj príspevok prečíta autorka témy, aspoň tri krát za sebou.
Som ochotná si s tebou aj zavolať, keď budeš chcieť, a úprimne sa porozprávať. Ja viem, že to je ťažké ho nechať ísť, lenže život máš len jeden a ver mi, že po každej búrke vyjde slnko

@soldi a nebude manipulácia u Teba skôr následok spolužitia s manipulátorom? Aby si prežila,tak si tiež manipulovala je to naučený spôsob správania,nie trvala črta,stačí s tým len pracovať.a keď si to uvedomujes,máš väčšinový úspech za sebou.