Dôvera na diaľku
ahojte kočky,moj priatel začal pracovat v nemecku aby sa nam vylepšila finančna situacia nakolko sme mali aj dlhy..byvame spolu a mame 9-týždnove babatko...velmi sa bojím že sa nam vztah naštrbi koly dialke./zíde z očí zíde z mysle/..bude pracovat 6 týždnov a 10 dni doma...išiel tam pracovat s faganmy..ktorí tiež maju 31r ako aj moj priatel..musim priznat že sa obavam ako naš vztah dopadne ..a bojim sa doverovat..predsa tam bude mat kopec času pre seba a nakolko išli ako partia...viete ako to je ked su chlapi spolu jeden taha druheho...po podnikoch a podobne...mam vo svojom okoli par znamych čo maju rodiny doma a v zahraniči si na plno uživaju... 😒 baby doverovali by ste partnerovi na dialku,?Taktiež mam obavu že s odstupom času može vztah vychladnut a odvykneme si od seba...moj priatel určite planuje tam robit 2-3 roky..už teraz to ťažko zvladam s babatkom a to nehovorím že je tam ešte len týžden...neviem čo bude....trapí ma neistota ☹
@buxus24 ahoj,moj partner by aj tak neposluchol..išiel by do zahraničia robit aj napriek tomu že ja nesuhlasim,povedal že on robit za 500e nepojde...tu na sk..poznam aj take pary čo vedia takto fungovat 6r...ale tiež si osobne myslim že na dialku sa tie vztahy zlomia..vravi sa :zíde z očí zíde z mysle...u teba to ako prebiehalo...v čom to malo dopad?možeš napisat aj in.spravu ake si mala ty skuseností
@natalia_2 ako tak jasne su pary ktoré su takto roky...ale poznám rodiny kde to tak je...a vidím že ženy čo su doma s detmi, tie ich nepočuvaju, a ked pride oco tak na par dní vydržia byť dobre... poznám viacero rodín takto žijucych....ako nevravím možno im to funguje..ale aj tu najdeš temy s podobnou problematikou..a najdeš že partner žil dva životy a tak...je to na vas ako sa rozhodnetea ako budete....
my sme od seba tak realne tri roky..teda takto fungujeme..no žiadna slava..bolo aj ťažko,aj slzy aj vyčitky a zlosť....všetko..ale robíš to pre peniaze...utecha....a vidím ked prídem domov ako sa manžel teší..niekedy sam povie nech skončím.. a najdeme pracu doma...ale vie že takto platenu doma nenajdem...ked som von...čím dlhšie takto fungujeme tým viac mu chybam..doma....
a ked prídem domov, prve dni su znova o tom že si zvykame jeden na druheho..poznáš to....ale j robím 2týždne doma a dva von.. takže trošku ine....ale poviem ti keby som našla doma prácu aspon za 450...... nikde nejdem.....
@natalia_2 vela zalezi ako sa budes ty spravat k partnerovi ked pride domov,ci budes odmerana,chladna alebo mu prichystas s laskou obed,veceru,povies mu co mas nove,co dieta,vyrazite si spolu samy,dolezity sex🙂byt upravena,tak ako na zaciatku vasho vztahu-zalubeny,ziadne problemy,ziadne vycitky,a uvidis ze bude rad chodit domov,tesit sa,vazit si ta.Muz sa rad vracia do pohodlia kde je klud a nie ziaden stres,kde zase bol,co robil.
môj muž je na cestách odkedy sme spolu ( 13 rokov ) a funguje to 🙂 závisí od Vás ako sa k tomu postavíte . A keď sa rozhodne chlap niečo riešiť na cestách nezabrániš tomu . Ja nezisťujem, nepátram, dôverujem a on sa rád vracia domov.
tiez momentalne zijeme na dialku a doverujeme si navzajom. denne spolu komunikujeme cez net a obcas telefon. vidavame sa tak 6x do roka na rozne dlhe obdobia. Nemyslim, si ze vseobecne plati zide z oci zide z mysle.
vieme, ze je to docasne a dufam coskoro budeme spolu a snazime sa obaja pre to urobit co najviac.

@natalia_2 ahoj Natali....ja mam niečo podobné len u nás je to tak že ja chodím pracovať vonku....a nie manžel...ale vidím aký to má dopad na naše manželstvo.... momentálne ešte deti nemame...ale kyby som ich mala určite by som von nešla..ani mojho by som tam nepustila..ak tak len spolu... a to mu hovorím stale... dialka je niečo čo do času zvládate...ale potom nastane zlom....a tým sa niečo...stane...a ked je tams chalanmi..no neviem...... ak keby si ich poznala osobne...aj tak pri tebe nebudu ako su medzi sebou...je to na tebe