icon

Dovolili by ste synovej priateľke prespať u vás?

23. máj 2026

Ahojte. Syn ( 22r ) dnes prišiel s tým, že by bol rad, ak by aspoň raz do mesiaca u nás prespala jeho priateľka, lebo s nou chce tráviť troska viac času. Cez týždeň sa nevidia, iba cez víkendy kvôli štúdiu. Neviem, či mu to mám dovoliť. Bývame v dome. Sú spolu skoro 3r. Dovolili by ste ?

anonym_9fe54c
Včera o 06:58
@ivik4

Nemyslis vazne 😀😀😀. Aj 17rocnemu by som dovolila

@ivik4 Ja nie, stredoškoláci sa majú v mojom dome max. spolu učiť, nie sexovať, brrrr, tá myšlienka, čo sa deje v detskej vedľa. Aj slečna by sa mala hanbiť, aj jej rodičia.

anonym_7c2bf3
Včera o 07:01

A nezabudat,ze aj ked je byt a rodicia vlastnu spalen,vzdy sa da kamosku v noci dotiahnut domov,uplne staci,ze rodicia zaspia.Tak to fungovalo aj u nas a rano o 5tej isla na vlak.No kolko razy som ich takto nacapala.Deti nestrazite 24h.denne.
To len k tym naivkam,co si naozaj myslia,ze az ked sa ozeni.

anonym_2bb525
Včera o 07:08

Tak to by som musela byt v kome, aby som sa nezobudila na to, ze niekto prisiel v noci.

anonym_f142cf
Včera o 07:09

Tebe to dobre mece na hlavu. 🤦🤦🤦 Samozrejme, že áno. Chudák chlapec, takúto prepatú mater mať.

anonym_9fe54c
Včera o 07:13
@anonym_da4e17

@anonym_autor ja mám dcéru (18r) je s priateľom rok a spáva on u nás a dcéra uňho.

@anonym_da4e17 ehm....

anonym_2bb525
Včera o 07:14

To vobec nie je o strazeni deti, ale napr. ja nie som ochotna im vytvarat co najidealnejsie podmienky, lebo milacik ma od 15 “vaznu “ znamost, ktoru ma potrebu predstavovat celej rodine. A o pol roka dalsiu a potom dalsiu.kto ako funguje je mi jedno.

1mina
Včera o 07:15

Má 22 a sú spolu 3 roky... Nevidím dôvod prečo nie

valria
Včera o 07:15
@anonym_36eab7

Teraz budem za divnú, ale asi nie. Dom nie je hotel. Ak sa zosobášia, je to iná vec. Chápem, že sú spolu dlho, ale za mňa nie.

@anonym_36eab7 To akože ani návštevy u vás neprespávajú? Posielate ich do hotela? ...a vrajže hospitable nation...

valria
Včera o 07:21
@anonym_92d493

Nie nedovolila syn ma 24, ja som v tomto staromodna, tiez som neprespavala u frajera mozno az tesne pred svadbou

@anonym_92d493 ale veď môže v hosťovskej izbe, ak je možnosť...skrátka oddelené, či ani to? Ste vy poniektoré až nepríjemné konzervy....

anonym_b06496
Včera o 07:25
@anonym_ea0459

u nás určite nie, nech idú k jej rodičom.

@anonym_ea0459 a z akeho dovodu nie? Teba mat za rodica chudak chlapec si myslis ze keby si chceli vrznut ze to neurobia v aute alebo vonku?

anonym_9c6e67
Včera o 07:26

@anonym_autor my sme mali prisnych rodicov a darmo sme aj dospeli boli, aj na VS chodili, cez zimu mimo chaluparcenia, sme sa nevideli aj 2-3 mesiace...prespavali sme u seba vynimocne.
Potom som prisla studovat do ich mesta, ale ani na private u mna mu nedovolili prespat a ped svadbou sme spolu nebyvali. Ale funguje nam to aj tak uz vyse 20 rokov.
Takze ano, dovolila, aspon ju lepsie spoznas. Ved uz nemaju 16.

ria_sprout
Včera o 07:28

Preboha a prečo nie? V tom veku som s mojím mužom uz bývala, niekedy prespala s ním aj u jeho mamy. Neviem si predstaviť, že by ma odmietala. Veď tvoj syn je dospelý muž.

anonym_36d720

@anonym_autor ano mas to pod kontrolou a zaroven preveris dievca

anonym_b06496
@anonym_36eab7

@lindusss2016 nie, nikto u nás nikdy nespal z rodiny. Prídu na návštevu a idú spať domv na hotel apd. Ako som povedala, náš domov nie je hotel a penzión. Ak chce s priateľkou sexovať, má auto, má možnosť ísť s ňou niekde na víkend, na chatu apd.

@anonym_36eab7 kokos to vazne? Si strasne srdwcna osoba nie len pre svoje deti ale aj pre tvoju rodinu a navstevu a to ak si nepochopila myslim v uvodzovkach fujky

ria_sprout
Včera o 07:33
@anonym_9fe54c

@ivik4 Ja nie, stredoškoláci sa majú v mojom dome max. spolu učiť, nie sexovať, brrrr, tá myšlienka, čo sa deje v detskej vedľa. Aj slečna by sa mala hanbiť, aj jej rodičia.

@anonym_9fe54c tak si to nepredstavuj 😒 tvoje by asi nemali mať ani sexuálny život najlepšie .

valria
Včera o 07:45
@ria_sprout

@anonym_9fe54c tak si to nepredstavuj 😒 tvoje by asi nemali mať ani sexuálny život najlepšie .

@ria_sprout Tak hádam všetko má svoj čas. Či ty doma chováš zvieratká? Alebo si členka etnika bez zábran?

ria_sprout
Včera o 07:55
@valria

@ria_sprout Tak hádam všetko má svoj čas. Či ty doma chováš zvieratká? Alebo si členka etnika bez zábran?

@valria urážky si mozes vieš kam strcit 😏

anonym_598d30
Včera o 07:58
@anonym_36eab7

Teraz budem za divnú, ale asi nie. Dom nie je hotel. Ak sa zosobášia, je to iná vec. Chápem, že sú spolu dlho, ale za mňa nie.

@anonym_36eab7 tiez som toho názoru. Keď chcú byť spolu, nech si idú niekde na chatu. Stačí mi mama hotel. Bordel hotel nemusím.
@anonym_autor inak prečo tvoj syn teda nejde ku nim?

anonym_598d30
Včera o 07:59
@dorizzz

@anonym_7c2bf3 zvláštne pochody niektorých mám.. dospelý človek aby si nemohol priviesť domov návštevu na noc, hlavne že malé deti stále majú nejakých kamarátov na prespanie…

@dorizzz myslím, že toto je trosku rozdiel. A vodia si dievčatá, asi skôr kamarátky ako chlapcov, či?

minenkaa
Včera o 08:01

Radsejnu nás doma ,ako kadetede vonku,aj viac krát do týždňa

minenkaa
Včera o 08:02
@anonym_9fe54c

@anonym_9fe54c za čo by sa mali hanbit a ešte slečna

anonym_466a19
Včera o 08:04

Jasne ze ano..ja som sa v 22 odstahovala.od rodicov len koli tomuto aby som mohla byt s mojim partnerom s kt.som.doteraz..ked budu chciet byt spolu tak budu ci mu to dovolis alebo nie 🙂

dorizzz
Včera o 08:06
@anonym_598d30

@dorizzz myslím, že toto je trosku rozdiel. A vodia si dievčatá, asi skôr kamarátky ako chlapcov, či?

@anonym_598d30 samozrejme, je to rozdiel. Ale aj tak, je to dospelý človek, nikdy by som svoje dieťa tak neponížila, že by som mu zakázala v dospelosti priviesť si známosť na noc alebo na víkend. A neponížila by som takto ani tú známosť.

anonym_e000f9
Včera o 08:09

Samozrejme, ze ano. A mas sancu si ju pritulit k sebe..... Keby aj boli spolu cely zivot, aby rada chodila k tebe aj s vnucatami. Neposer to!

alison11
Včera o 08:14

@anonym_autor Už je dospelý a najmä ak dlho sú už spolu prečo nie.Mne po 18cke rodičia dovolili prespať môjmu mužovi a to sme z tej istej dediny a už sme manželia 19rokov.mám dvoch synov ak by to tak bolo tiež by som dovolila,predca si nevestu lepšie spoznáš keď ju máš na očiach 🙂.

anonym_598d30
Včera o 08:15
@anonym_92d493

@zuzubb007 ved nech u teba prespava kto chce, moje deti nie su smutne ani deprimovane, normalne randia, potom sa zenia....nevlacia sa nadivoko sto rokov ako je teraz moderne...Nechapem preco mas potrebu sa ku mne vyjadrovat, ved si zi ako chces. SI predstav, ze existuju ludia v dnesnej dobe ktori to maju tak ako my doma a nezijeme v depresii 🙂

@anonym_92d493 presne tak. To nie je iba o prespavani. Neviem, stále je tam host. Ked si chcú mladí užívať, tak nech si prenájmu vyt na víkend a môžu skúšať co len chcú. Ja mam svoje rituály, co robím cez víkend. Neviem, mladá sa pridá k upratovanie, vareniu alebo bude celý víkend zavretá v izbicke so synom?

veselo_neveselo

@anonym_autor 22rocnemu, jasne. Nevidim jrdony dovod, preco nie?

anonym_863c36

Potom ti synáčik kvôli tomuto odíde z domu , pokazíte si vzťahy , vezmú sa a nevesta bude najhoršia na svete , že ti vzala miláčika z domu , porodí ti vnúčatá a nebudeš u nich vítaná - lebo ani ona nebola 🙏🏼

minenkaa
Včera o 08:19
@anonym_598d30

@anonym_92d493 presne tak. To nie je iba o prespavani. Neviem, stále je tam host. Ked si chcú mladí užívať, tak nech si prenájmu vyt na víkend a môžu skúšať co len chcú. Ja mam svoje rituály, co robím cez víkend. Neviem, mladá sa pridá k upratovanie, vareniu alebo bude celý víkend zavretá v izbicke so synom?

@anonym_598d30 nie ,spravia si raňajky,polezia na terase a pôjdu von

anonym_ef9c35
Včera o 08:26

@anonym_autor v žiadnom prípade 🤨🤨🤨 Mladý nech doštuduje, nájde si prácu, potom ženu a sex až po svatbe v kostole s mojim súhlasom!!!