Dovolili by ste synovej priateľke prespať u vás?
Ahojte. Syn ( 22r ) dnes prišiel s tým, že by bol rad, ak by aspoň raz do mesiaca u nás prespala jeho priateľka, lebo s nou chce tráviť troska viac času. Cez týždeň sa nevidia, iba cez víkendy kvôli štúdiu. Neviem, či mu to mám dovoliť. Bývame v dome. Sú spolu skoro 3r. Dovolili by ste ?
Ja to beriem tak ze je to NAS domov, nie len nas s muzom ale predsa aj domov nasho syna kym tu bude byvat takze aj on si moze v istom veku uz priviest domov priatelku na prespatie. Nie som sebec ktory hladi len na seba ked sa jedna o taketo veci. Nic zle to nie je co by malo niekomu ublizovat
Teraz budem za divnú, ale asi nie. Dom nie je hotel. Ak sa zosobášia, je to iná vec. Chápem, že sú spolu dlho, ale za mňa nie.
@anonym_36eab7 čo ak s dotyčkou bude žiť 20-30 rokov a nikdy sa nezošobášia? Už budú mať aj deti a kazdy bude môcť prespať len ona nie však nie je rodina...
Nie nedovolila syn ma 24, ja som v tomto staromodna, tiez som neprespavala u frajera mozno az tesne pred svadbou
@anonym_7c2bf3 ja som zažila na vlastnej koži, aké to je, byť neprijatá, takže svojmu synovi a potencionálnej neveste by som to nikdy neurobila. Tiež ju beriem ako našu, od samého začiatku.
@dorizzz veru potom je boj medzi nevestou a svokrou,lebo svokra stale nechape kde je jej miesto.Teda vychovat a zivot nech si zije uz podla seba mlady.Takze ta pupocna snura sa nepretrhne ani vtedy ked uz byva sam,teda s priatelkou.
@anonym_36eab7 čo ak s dotyčkou bude žiť 20-30 rokov a nikdy sa nezošobášia? Už budú mať aj deti a kazdy bude môcť prespať len ona nie však nie je rodina...
@anonym_cba578 verím, že s dotyčnou bude už dávno bývať buď vo svojom, alebo v podnájme. Čiže budú mať svoj domov.
@anonym_autor samozrejme, synova frajerka u nas prespavala v ovela nizsom veku
@anonym_cba578 verím, že s dotyčnou bude už dávno bývať buď vo svojom, alebo v podnájme. Čiže budú mať svoj domov.
@anonym_36eab7 ale budú bývať vo vlastnom v inom meste 500-1000km, prídu s deťmi raz za čas na návštevu....tak kto môže u vás prespať? On? Deti? Všetci?
@anonym_36eab7 ale budú bývať vo vlastnom v inom meste 500-1000km, prídu s deťmi raz za čas na návštevu....tak kto môže u vás prespať? On? Deti? Všetci?
@anonym_cba578 budú mať väčšie pohodlie, ak pôjdu do hotela. Dnes sa dá prenajať byt cez Airbnb alebo booking na celý víkend.
@anonym_cba578 podla tej logiky nikto, ani syn ani jeho manzelka, vnucata taktiez nie… vsak nie su hotel, pojdu bud domov alebo do hotela ako vsetka ostatna rodina
Niektore nazory tu ako z 19teho storocia. Bezne nam deti vodili na prespavanie kamosov, kamosky, syn frajerku uz od 16tich. A cuduj sa svete, ma stale tu istu frajerku, bude mat 25 rokov a cuduj sa svete, ani 5 deti sa im nesmyklo, veru ani jedno. A dokonca uz 3 roky byvaju spolu. Tym detom treba doverovat, ved vy ste ich vychovali a urcite dobre🙃
Ja by som s tým nemala problém, veď už spolu chodia 3 roky. Iné by bolo, keby spolu chodili 3 týždne. Syn si tiež vodil domov priateľku, nám to prišlo lepšie, než by sa nocou túlali v meste.
Tak radsej nech prespavaju u vas ako po chatach alebo nejakych kamosoch, privatoch atd. nie?
Mne zas príde divné také chodenie a bývajú spolu len cez víkendy alebo dva razy do mesiaca
@anonym_autor ved je to dospely chlap,nerozumiem a este mate aj dom,nie nejaky 2-izbak,kde by ste sa tlacili. Ved to je skvela prilezitost spoznat sa zaroven lepsie…
Jak retordované sa tu zas rehocú hlavne tie, ktorých sa to netýka ale svoj názor musia pľuvnúť do každej témy.
Mne zas príde divné také chodenie a bývajú spolu len cez víkendy alebo dva razy do mesiaca
@anonym_fde5dd čo sa ti zdá na tom divné? Majú svoje povinnosti, ak chodia do školy, u nás je to tiež tak, že syn študuje v inom meste, jeho priateľka tiež v inom meste, a ešte bývame 50km od seba. Tak iná možnosť veľmi nie je, ako tie víkendy.
@anonym_autor syn ma 21, akurát spia hore aj s priateľkou, spáva u nás u dlho, naopak nie kvôli priestorovým možnostiam...je to milé dievča, máme ju radi a pokiaľ budú spolu, je súčasť rodiny...domov som budovala nielen pre nás, ale aj pre nich a majú právo si pozvať koho chcú...ci kamošov ci frajerov...
@anonym_autor Kvoli tomu zboznujem citat diskusie na MK, ze mi ukazuju svet mimo mojej bubliny. Ze niekto dokaze o partnerke syna povedat, ze si nebude robit z ich domu penzion by ma v zivote nenapadlo 😃 Ja by som bola nadsena, jednak ze ma v pomerne mladom veku dlhodoby vztah aj ze ma ku mne doveru, ked to navrhol.
Snáď si autorka robí prdel??? Vieš koľko rokov má tvoj syn ??? Dovolila by som aj každý víkend od 18tich úplná pohoda, však aj tak nehrávajú karty 🙈🤣
Nie nedovolila syn ma 24, ja som v tomto staromodna, tiez som neprespavala u frajera mozno az tesne pred svadbou
@anonym_92d493 tak toto je názor sto ročnej senilnej babky, to čo si ty nerobila pred sto rokmi, sa teraz už dávno robí, toto keď počujem, ja som to nerobila nebudeš ani ty, výhra naozaj takého rodiča mať
@anonym_92d493 tak toto je názor sto ročnej senilnej babky, to čo si ty nerobila pred sto rokmi, sa teraz už dávno robí, toto keď počujem, ja som to nerobila nebudeš ani ty, výhra naozaj takého rodiča mať
@zuzubb007 no vidis a u nas to funguje, sice nemam sto rokov a kazdy to respektuje
22 rocny je uz davno dospely, nechapem, co mu chces dovolovat.... je to zatial aj jeho domov, dokonca sa opytal... co myslis, ze budu take strasne robit, co by inde nemohli?
22 rocny a dlhsi vztah obcas ano, pisem obcas, kedze mame maly byt a nie som ochotna sa velmi obmedzovat koli cudziemu cloveku, ale ako pisu, ze od 16, ani nahodou.
@anonym_92d493 čo mu už ostáva, ale každý má asi teda na teba svoj názor, čo ti nepovie, aby nebolo zle, smutneee
@zuzubb007 ved nech u teba prespava kto chce, moje deti nie su smutne ani deprimovane, normalne randia, potom sa zenia....nevlacia sa nadivoko sto rokov ako je teraz moderne...Nechapem preco mas potrebu sa ku mne vyjadrovat, ved si zi ako chces. SI predstav, ze existuju ludia v dnesnej dobe ktori to maju tak ako my doma a nezijeme v depresii 🙂
u nás určite nie, nech idú k jej rodičom.
@anonym_ea0459 a preco je v poriadku ak by boli u jej rodičov? 😀 Cudne zmýšľanie.

Čo sa bojíš, že budú sexovať? 😀😱No sokantne veru