Hádame sa za peniaze
Ahojte baby , stalo sa mi niečo čo som si nemyslela že sa mi niekedy stane , a ľutovala som každého kto tým prechádzal ..a presne sa to stalo aj mne..hádame sa za peniaze s mužom 😔 pracujeme , nie sme doma ani jeden , ale zvýšili nám fix na hypotéke ,približne o 350eur ..o toľko sa nám zvýši hypo..sme v koncoch,zmení sa nám štandard všetko , hotový sme ,áno rozmýšľam ešte nad jednou prácou ale vôbec neviem čo a ako spraviť, hlavne muž je z toho veľmi nervózny , normálne sa mám chuť rozviesť, skrz tie nálady jeho ..neviem ako by bral ,keby nám nejak ochorie dieťa alebo proste niečo , keď už teraz sa tvári akoby nám skončil život ..teraz povedal malej 6rocnej , užite si ,lebo zachvilku nám zoberú dom🤦 akoze ja viem , ale celú rodinu tým ničí ..bojím sa aj ja , ale na exekúciu to nie je..som z toho smutná, rozprávať sa s ním nedá ..skúšala som ..nepomozete mi , len neviem kde sa sťažovať , tak som prišla na koníka..
@marca12 ale ten rozvod som aj ja myslela nadnesene , prežili sme už dosť toho , moju neplodnosť , umelé oplodnenia, stratu práce, toto dáme , len ja neviem ako ten chlap ,čo by robil keby to je taká rakovina ,alebo niečo podobné , z mosta by už ozaj skočil?
@marca12 to je deti , chápeš ? Nie naše , to sme nahromadili pre deti, my s tým do života neratame
@babulkomale my práveže za peniaze doteraz vôbec , nie preto že by ich toľko bolo , ale nebolo treba
tak vysvetlim, nie nerobim si z teba srandu, neber to v zlom. Asi to mas z narecia ale ked napises ze sa hadas za peniaze, tak to vyznie ze ti niekto plati za hadanie.
Vy sa hadate kvôli peniazom alebo pre peniaze. Nie za peniaze.
Preto pisem ze my s muzom keby sme dostali zaplatene za nase hadky, sme milionari.
Viem ze sme jedini na MK co sa hadaju, ale nevadi mi to 😃
Mozno nastal cas prestat hromadit pre deti. Najprv sa rodicia musia postarat sami o seba, aby sa mohli postarat o deti. Myslis ze deti si nevsimnu dusnu domacnost kvoli pohadanym rodicom?
Chapem,ale tak keby ti hrozila drazba domu,exekuxia,tak hadam radsej oredas byt,nech vam ostane dom. Ako skoncit na ulici,ale hlavne,ze deti maju byt. A čo s tym bytom budu robit? Len sa hadat,komu ostane
Koľko majú deti rokov, ze potrebuju teraz byt, autá a motorky? 😃to je snáď vtip, ze radšej sa pomaly rozvediete, akoby ste mali predať motorku 🤣
Motorky a auta máte pre deti? ..bože ste ako z porcelánu ...350 eur mesačne je veľa? Kurňa tak jedna dovolenka ročne sa obetuje v lete a jedna lyžovačka v zime a máte tie 4 litre
Ano, je to prvotny sok. Radsej si hryzni do jazyka ako sa dookola hadat a nic tym nevyriesit.
Nehadajte sa a neprikladajte srdce k majetku. Deťom nie ste povinní poskytnúť žiadny majetok. Veď im dávate domov, lásku, vzdelanie
Je pekne, ze ste chceli nieco odovzdat detom, ale verte, ze deti sa postaraju o seba aj same v buducnosti a urcite to treba teraz pouzit na splacanie... ale 350e je naozaj vela. Nam zvysili o 60e, uz to teda bolo dost vela. Skuste si preniest uver do SLSP.
Pozri sa, ja mam tiez byt, prerabame stary dom, ktory sme kupili v roku 2020, este stale tam nebyvame a je to stara 60 rocna barabizna, snazime sa to prerobit na moderne byvanie v ramci moznosti. Plan bol, ze vyt si nechame a budeme prenajimat a casom bude pre deti, no. Len...doba sa zmenila, rozpocet, co bol na prerabku, je uz fuc, tqkze ak chceme byvat v dome, tak byt budeme musiet predat. Ale nerutime sa z toho, ale hej, je mi z toho kus smutno. Prirastlo mi to tu uz aj k srdcu, hoci pre nas je uz byt maly. A dom nie je zdaleka ten "moj vysnivany"...Uz smr predali aj pozemok, co sme povodne chceli stavat, len tam je to na dlho so sietami atd...Musite proste reagovat pruzne. Veci su, ake su...
@nevenka áno to máš pravdu, i keď my sme byt kupovali už keď sme mali deti, čisto investičné pre ne, nikdy sme tam nebývali (zatiaľ)..ale viem čo chcem povedať a možno to nebude ani u nás už možné , neviem či sa vyhneme predaju
Co ty chces povedať viem 😄 preklep
Tatra banka je co sa tyka hypotek to najhorsie!nikdy sa u nich nic neda,zavadzajuce info a ked ma prist k cinom tak zrazu cuvnu.my sme mali s nimi tiez problemy,tak isto aj s Unicredit bankou,odisli sme a dobre sme urobili.skuste zajst do SLSP alebo Prima banky a urobte refinanc
Obehaj iné banky a uvidíš, čo ti povedia. Možno keď budete chcieť odísť do inej, tak vám znížia splátku.
V tom pripade vam az tak nic nehrozi, len sa vam na nejaky cas trocha "zhorsi" zivotna uroven. Byt sa da prenajat, motorka a jedno auto predat. Jedno auto nechate pre pripad potreby, ale nebudete na nom behat kazdy den. Nepojdete 2-3 roky na lyzovacku a k moru, ale v lete na turistiku do Nizkych Tatier,.... Cim viac nehnutelnosti a vozidiel, prevadzka stoji peniaze. Najom, energie na prazdnom byte, auta - poistky, benzin, stk, dialnicna,... Musite to osekat.
Kym boli uroky na nule a hypoteky skoro zadarmo, dalo sa rozmyslat, ze naraz aj postavit/kupit dom, aj kupit byt detom na uver. Jedno, ci dokonca oboje. Plus nehnutelnosti pojdu "vzdy" hore. Ale uz sa to zmenilo.
nechapem tento trend s ktorym sa stretavam v poslednej dobe… ze cim ma clovek viac majetku tym viac sa lutuje ze chudacik je natom zle 🤦🏼♀️
Ahoj autorka, ako prve obehajte vsetky banky a spytajte sa na refinanc, povedia Vam pribliznu splatku a verim, ze sa najde banka, kde to bude lepsie ako v Tatre a urcite nie len jedna. Drzim palce
Popravde, kvôli takým ľuďom ako vy, rastu ceny nehnuteľností pre tých, ktorí skutočne potrebujú bývanie.
Lebo tým, že investične skupujete umelo navyšujete ceny nehnuteľností.
.. A ako hádať sa a pomaly rozvádzať sa kvôli 350€ naviac, keď mám v zálohe ďalší byt, auta a neviem čo. Tam to je dobre psycho.. 😂
Byt predajte, splaťte si časť svojej hypotéky a žite ako normálni ľudia. Nie škrečky. Mate toho až až. Už ste dosť naskrečkovali. 🙂
No neviem,zrejme .i nieco uslo,ale zvysenie o 350e meswcne je ze dost.taketo navysenie v mojom okoli nemal nikto.viete aj dovod preco vam to az takto navysili.je pravda,ze toto vobec nesledujem,co kso banky dvihaju,ale mna osobne teraz tiez dost zarazilo ze dvihli o 350e viac.co viem tak po mojich znamych tak max o 60e viac
Tiez som za to aby to prepocitali a tiez je otazka ci to nemate z coho platit alebo len uz nic neusetrite, lebo ak to dokazete este splacat je to tazke ake lepsi pripad ako keby ste to uz nemali z coho platit.

To sa mi snad sniva. Ste dost majetni ludia,v zalohe byt,auta,motorka a vy idete fnukat???? Co maju povedat ti,co ozaj ziju len z vyplat a nemaju nic navyse