icon

Hádky kvôli sexu

veronika_veronika1
8. máj 2014

Ahojte. Volam sa Veronika a mam 25 rokov partner 32. Píšem, pretože uz som naozaj zufala. S partnerom sme spolu tri roky a mame dvojročného syna. Zo zaciatku bol nas vztah perfektný. No ked sme spolu začali bývať tak mam pocit ze od tej doby akoby o mna stratil záujem co sa týka nehy atd. Ako partner je velmi dobry. Stara sa o nas dal by nam vsetko. Nefajčí nepije. Nechodí po nociach. Posledných 8 mesiacov sa dost hadame kvoli sexu. Cítim sa az trápne to tu pisat ale nic ine mi neostáva. Spavame spolu raz za mesiac raz za mesiac a pol. Vzdy ked prídem k nemu a snažím sa o nieco tak ma odbije tym ze je unavený ze ho boli hlava brucho atd. Ako predvčerom. Prisla som a zas ze ho boli hlava tak sme sa kvoli tomu velmi pohádali. Je to pre mna velmi ponižujúce. Nikdy som sa takto necítila. Nemozem tvrdiť ze som skrata nie som ani tucna. Zo zaciatku sme mali skvelý sex ale teraz vsetko akoby vyprchlo. Cítim sa pri ňom menejcenna nepritazliva a neviem este aka. Vážne uz uvažujem odísť. Skúšala som uz aj sexi pradlo rozhovory skratka vsetko. Ked som sa ho pytala ze co sa deje tak podľa neho vzdy prídem neskoro vecer kedy je unavený. Okej. Tak som skúšala prist cez den. No to prisla ina výhovorka. Mozno ma niektoré odsudite. No pre mba je sex rovnako dôležitý ako dôvera. Nevladzem uz takto dalej. Som mladá nechcem žiť v ne/dobrovoľnom celibáte.

sissmiss
8. máj 2014

@fidka79 isty cas som zabezpecovala seba a dieta a svoju firmu. Fuska. Ale mala som super priatela, kvalitny sex 5x do tyzdna. Ak VAM vyhovuje VASA frekvencia, super. Ale preco to tlacis niekomu komu to nevyhovuje? Ak by chlap nemal chut ani na zaciatku vztahu tak zrejme nema taky apetit, ale aby vo fungujucom vztahu odmietal neznosti, dotyky, a sex raz za mesiac? Akoze bez dovodu? Len tak? Bez snahy sa o tom porozpravat, a zena ma byt rada lebo prinesie peniaze. Ved ked zena nie je na materskej ale je v praci a plus kmita okolo deti, tak zabezpecuju tu rodinu obaja, akurat ze zena zvacsa este aj servis okolo deti a domacnosti a vtedy uz manzel bude mat vacsiu chut na sex? Ked sa bude musiet viac zapajat do domacich prac, lebo ich nespravi manzelka pocas dna kedze uz je v praci? Nepostrada to logiku? Pracovna doba sa mu nezmeni, ani jeho prijem nebude nizsi ci vyssi. Len bude mat viac prace doma. Ano, postrada to logiku

maritana
8. máj 2014

@fidka79 a prosim ta spametaj sa trocha.vies kolko je slobodnych mamicie,alebo opustenych zien s detmi a tahaju to vsetko same!!!! a verim,ze aj im kt. makaju,doslova dru aby vsetko utiahli,tak urcite aj take zeny by prijali sex nielen raz za mesiac a nielen sex,proste neznosti,pozornost.pretoze ten "sex" skutocne nema byt ako nutene prace,ale relax.

janickacrazy
8. máj 2014

@fidka79 Akože to si ako na to prišla, že žena nemože dosiahnut orgazmus 2xdenne 7 dní v týždni? A čo my sme horšie ako chlapi či ako? No poviem ti narovinu zažila som také obdobie, že to bolo možné u mna a dokonca niekedy aj častejšie, aj manžel sa už začal stažovat, že trochu prehánam 😀 😀 😀 😝 😝 😝

fidka79
Odpoveď bola odstránená
bosoriak
8. máj 2014

Ale ako pozeram, nazov temy je vzhladom na obsah diskusie zvoleny vyborne. 😀

billam
8. máj 2014

Mat sex raz za mesiac je divne, čudné...a určite bude problém niekde inde, nie v tom, že je unavený, či boli ho hlava

fidka79
Odpoveď bola odstránená
lady511
8. máj 2014

Pre boha ženy,,,zase tu začína niaka škriepka?...zakladatelka chcela len poradit a tu sa zdvihla vlna...kolko je dobré mat sex,,do dna?do mesiaca? do týždna?,,,zase sa tu odsudzujete či je normálne sexovat ako králiky alebo pomaly raz za rok?....tak zakladatelka asi pozná svojho partnera niaky ten piatok,,tak asi vie že raz za mesiac je málo,,že sa s ním asi niečo deje,,a myslím si že vyhovorky tipu,,,"bolí ma hlava,brucho atd" niesu chlapom prirodzene,,aj ekd samozrejme aj chlapi su ludia a nevravím že ich nemože niečo boliet a trápit,,,,ale moj osobný nazor je že toto je len výhovorka,,mylsím že hoa si vnutorne niečo trápi,,ale ak s nou nebude komunikovat tak sa to nevyrieši samo,,ani psyhologom ani niako inak,(ten partner by najprv musel CHCIET ist k psychologovi)..musí mat SNAHU ,,riešit problém,,a tie čos a tu hádate či chlap nadradenejší tým že pracuje,,a žena je doma s detmi mam len jednu odpoved: Ja som doma s dcerkou ktorá je ako hurikán,,neobsedí,,je velmi živá ..ale takých detí je tu na mk kopec,,avšak si nemyslím že tým že je žena doma,,varí ,perie,upratuje,, tak akože čo?..ja osobne to tiež beriem za robotu,,som doma,,ano som,,lebo sa starám o dieta,,som na materskej,,varím,,upratujem,,snažím sa venovat dietatu,, a to že príde chlap domov ,,ma teplu večeru,,vidí že je upratané to nieje robota?to je samozrejmost?..ja velmi ocenujem to že aj moj partner zaraba pre nás..snaží sa aby sme mali všetko potrebne..ale aby niekto vravel že žena si doma vala šunky to je velmi diskutabilný názor,,prídte k nam a uvidíme či si stihnete oddýchnut 😀 😀 😀

lady511
8. máj 2014

pardon za chyby píšem z mob

fidka79
Odpoveď bola odstránená
maca_p
8. máj 2014

@fidka79 teraz si protirecis, pretoze pred 11timi rokmi si bola vo veku autorky temy.... ona je mlada, tak preco by mala stradat? a preco by mala stradat aj hocaka 40tnicka, ked nema podobne naladeneho partnera? len preto, ze ma deti, rodinu, pracu? tak ako ty?
to ze vy ste upustili od sexovania neznamena, ze ma cela populacia upustit od castejsej frekvencie sexu.

hameeda
8. máj 2014

no mna tiez tak napadlo ze mozno nechce dalsie dieta a obava sa ze by si zasa otehotnela, to moze byt len podvedome

alexis617
8. máj 2014

@veronika_veronika1 ahoj nečítala som všetky tieto príspevky ,ale poviem ti nato svoj názor podla mňa tvoj muž má problémi pri močení zápal močového mechúra,možno semeníka ,možno hrčku na semeníku , hambý sa ti to povedať chlapi sú hrozdný namiesto priznania sa s problémom len sa vykrúcajú raz ich bolí hlava,inokedy zuby ,brucho a pravý dôvod aby nemuseli s pravdou von utajujú mi sme tento problém mali tiež a ver či nie namýšľala som si rôzne hlúposti aj ja ,po čase ked mal čoraz silnejšie bolesti vyšiel s pravdou von objednala som ho ku urolog.,vyš.a predpísal mu antibiotiká a o zhruba 1mes.,a pol bolo po probléme ale to sme boli ešte mladý a hamblivý povedať že máme problém a že nás niečo bolí pri sexe odvtedy ked má môj drahý problém radčej mi ho povie ,akoby trpel v bolesti drž sa 😉

maritana
8. máj 2014

@fidka79 :D no nad tvojimi teoriami ohladne sexu sa mi uz rozum zastavuje.mas v tom mierny gulas 🙂 ale super,ze ty si spokojna,dufam,ze ti to vydrzi co najdlhsie ;) ja mam 42rokov mam dospeleho syna a skoro 4rocnu dcerku a s muzom som 20rokov.no a predstav si,ze dokazeme mat stale plnohodnotny sex normalne vzdy s orgazmom a isto nie raz za tyzden,nieto este len raz za mesiac

sissmiss
8. máj 2014

@fidka79 ja mam problem citat tvoje texty, vynechavas pismena, to by este slo, ale slova nesedia, vyznamy nepasuju.... tym prispevkom na strane dva dole fakt neviem co chces povedat...
....a pre niekoho je sex len pud naplneny.... nechapem vete, fakt nie.
...zena urcite nedosiahne orgazmus 2krat denne 7dni v tyzdni....uuuuups. Fuha, teraz to nemyslim v zlom ani nijako, ale ak som spravne pochopila co pises, tak podla mna tu je pes zakopany. Zapajas sa do tychto debat o sexe a stale pises o pudoch a zvieratach a kralikoch...ale ak si presvedcena ze zena nemoze dosiahnut orgazmus dva krat denne sedem dni v tyzdni, myslim ze tusis ze to mozne je, ty to ale nemas, irituje ta to a tak dokola...spochybnujes...drazdi ta to...posmievas sa...kraliky... Mno. Mala som byvaleho manzela ktory bol nemehlo, tiez som si myslela ako to maju ine zeny casto a ake to je otravne a naco a pudy. Dnes mam manzela ktory mi je skvelym milencom. Na zaciatkoch sme tahali ine cisla nie smiesne dva moje orgazmy denne. Zena moze mavat veeeeela ogazmov pocas jedneho sexu a viac takych za den.

cicus13
8. máj 2014

Podla mna je to ta ista veronika co zalozila temu : sestra ma nenavidi.....ten isty styl pisania...
Sa tu zas niekto nudi 🙄

hameeda
8. máj 2014

@fidka79 : no neviem, my sme s muzom spolu 10 rokov, mame 4 deti a sex mame nepravidelne, no najmenej 4 krat do tyzdna

sissmiss
8. máj 2014

@fidka79 vkladas mi do ust nieco co som nepovedala, odpoviem ti v rovnakom style- pises o sexovani pred detmi ktore sa pozeraju. Ak vam to tak vyhovuje, co uz

veronika_veronika1
autor
8. máj 2014

@cicus13 absolútne nechapem o com rozpravas. Ja mam 25 a nie 18 aby som tu zakladala tému len tak z dlhej chvíle. Pokial nemáš prispieť niečim normálnym tak potom vážne kašli nato.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
sissmiss
8. máj 2014

@fidka79 pises ze muz je unaveny z prace a starania sa o rodinu, preto nema chut. Ze nech si to skusia zeny na materskej, starat sa o rodinu financne. Jedna ti tu napisala ze slobodne maminy sa musia inak obracat aby z platu zeny ktory je na sk zasadne nizsi ako plat muza v rovnakej pozicii, same uniesli rodinny rozpocet a predsa im myslienka na sex nie je cudzia. Tam si otocila ze to je ine 😕

fidka79
Odpoveď bola odstránená
pragmaticka
8. máj 2014

@fidka79 mam pocit ze ty hladas len vyhovorky a tym ze tu presviedcas ostatnych o svoje pravde, akoby si seba samu presviedcala ze vas vztah aj napriek vasej frekvencii sexu je v poriadku! Okrem toho mas velmi nesympaticky prejav.
Nooo a co sa tyka tvojich poznamok ze my nechapeme chlapov ze sa staraju o rodinu a su unaveni, teda ja mam 31r ale takeho unaveneho chlapa som teda este nezazila! Moj ex robil manualne a po praci dokonca este zabehol 20km, alebo isiel na skialpin a potom sme si bez problemov este zasexovali, tak ja neviem, asi to bol superman 😀
Moj terajsi robi v rovnakom obore ako ja,mame velmi podobnu napln prace a teda uprimne ti poviem ze cely den s mojou malou princeznou a v domacnosti mna osobne viac vycerpa ako 8hodin v praci! a to mam velmi nenarocnu dcerku!

Som presvedcena o tom ze ak sa chlap vyhovara na unavu (ak sa to stane raz za rok ok, beriem! moze sa prihodit), tak nieco nie je v poriadku. Milenka, bi ci homosexualne sklony, problemy s erkeciou alebo absolutny nezaujem a nechut o svoju zenu.

a este dodam ze ja nevidim problem v tom ze sexuju len raz za mesiac..vsetci nech sexuju tak ako im to vyhovuje..ci raz za mesiac/tyzden alebo dvakrat denne. Ale musi to vyhovovat obom! Ak su tam uz tie vyhovroky typu boli ma hlava ci dnes som unavena/unaveny, tak tam nieco nestimmuje.. 😝
Dokonca minule som v casopise citala vyjadrenia sexuologicky ze vztahy kde sex nie je taky casty, vydrzia ovela dlhsie a su ovela pevnejsie ako vztahy kde je sex castejsi..rozoberali tam viacero parov a teda tie pary boli VSvzdelani ludia co si super rozumeli a sex mavali raz za mesiac ci dokonca dva!.Obom to tak vyhovovalo..ale tvrdili ze neznosti, dotyky, bozky, objatia a pod. su na dennom poriadku, pre nich proste ovela dolezitejsie ako samotny sex!

fidka79
Odpoveď bola odstránená
maca_p
8. máj 2014

@fidka79 je jedno, ci chlap pracuje, alebo nepracuje.
dolezite je, ci je intimny zivot vyrovnany. ak nie, tak je problem.
neviem, preco stale vkladas do popredia pracu....
ani zena v domacnosti nesedi nadku, ak ma 2-3 neposedne deti.

ivvaa
8. máj 2014

Realita dnešnej doby - niektorí muži sú leniví ešte aaj na to 🙂 Žiaľ...

maritana
8. máj 2014

@sissmiss napisala si to fidke79 super,snad sa nad tym troska zamysli.nic proti nej,nech sa jej dari,ale napadanie ostatnych,koli tomu,ze chut na sex je nie tak mala ako jej,tak to nieje fer.omluvam sa,tiez pisem z mobilu.

sissmiss
8. máj 2014

@fidka79 ale ved to neberies, tvoj muz maka aby zapezpecil rodinu, ty podla tvojich slov sedis na zadku a on ta neobstastuje....nechapem preco, si taka mila, prijemna...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
melonik7
8. máj 2014

@veronika_veronika1 môj názor je - je lenivý, nechce sa mu..raz za čas to dá, ale to mu stačí..a tiež možno si "pomáha" sám, napr. v sprche a tým pádom to má "vybavené".. držím palce, aby ste to vyriešili, pretože intímne spoločné chvíle patria k vzťahu