icon

Išli by ste na dovolenku bez muža a bez detí?

9. sep 2025

Mam moznost ist na dovolenku na predlzeny vikend ku moru spolu so sestrou, len my dve. Velmi ma to láka no zároveň mám výčitky voči mužovi a deťom. Vy by ste išli?
Muž ma v tom podporuje no neviem či to myslí úprimne alebo len zo “zdvorilosti” lebo možno očakáva že tú ponuku odmietnem.

siska53
9. sep 2025

@anonym_autor Nuz ak muz suhlasi, chod.

mircalla
9. sep 2025

Bola som, ale az ked mali 9 a 15. Island, mladsiu by to nebavilo. Inak spolu vzdy

lala123
9. sep 2025
@anonym_5cc211

Nie, nešla by som so sestrou. Išla by som s mojím mužom a deti by sme dali niekomu na stráženie. Muž je predsa tvoja láska, tvoja najdôležitejšia súčasť, nie nejaká sestra.

@anonym_5cc211 ty si asi est len krátko vydatá však?

anonym_089e4a
9. sep 2025

Chodím pravidelne, aj keď boli deti male .Nikdy nebol problem .

sabinka022
9. sep 2025

@anonym_autor Ja chodím tak 2x rocne. 1x so sestrou a 1x s kamaratkami. Chodila som tak pred detmi a chodim aj teraz po narodeni dcery. Dcera je s manzelom a on sa vzdy na ich spolocne straveny cas velmi tesi(ona je este mala,tak to neregistruje). Doporucujem 👌🥂

vilma7
9. sep 2025

Ešte mám malé deti a ak by mali ostať doma (u nas na byte), tak nie.
Ale ak by boli s manželom napríklad pri starkej na Slovensku a ja by som mohla letieť na víkend niekam, tak vtedy áno.

bielasovicka
9. sep 2025

Samozrejme ze áno

anonym_88d0ae
9. sep 2025

@anonym_autor Samozrejme ak by som mala možnosť tak idem. A ty baľ kufre ,dámska jazda pri mori je skvelá voľba na načerpanie nových síl (zima je dlhá) 😀

vlucifuk
9. sep 2025
@anonym_autor

Fiha, uprimne taketo reakcie som necakala. Dakujem za povzbudenie 🙂

@anonym_autor Každý rok som sama na dovolenke. Ja ale chodím na poznávačky úplne sama. Priznám sa, že mužovi vždy len "oznámim" termín a keďže vzápätí dodám, že chalani pôjdu vtedy na prázdniny k mojim rodičom (vďaka za nich ), on je rád, lebo pre neho je samota tiež dovolenka. Takže ja by som už bola zbalená.

torysheer
9. sep 2025

@anonym_autor okamžite choď,!!!

memma
9. sep 2025

@anonym_autor nešla. Iba s manželom. Ja bez neho neviem ani zaspat, on tvrdí to isté. S ním sme už boli viac x bez deti a potom aj s detmi

galadriel90
9. sep 2025

@autorka už by ma nebolo 🤣😁

anonym_151d1f
9. sep 2025

Už sa tam vidím na tvojom mieste. 😅 Určite choď!

sulavikova
9. sep 2025

@anonym_autor jasné, chodím tak už roky. Ten kľud, tá pohoda.

lenuska999
9. sep 2025

určite choď a poriadne si to uži!!! 😁

margotka17
10. sep 2025

@anonym_autor ani nerozmýšľaj, bal a bez, uži si to ten relax 🍹🍷🍰🍺🍾

zuzitka1004
10. sep 2025
@anonym_5cc211

Nie, nešla by som so sestrou. Išla by som s mojím mužom a deti by sme dali niekomu na stráženie. Muž je predsa tvoja láska, tvoja najdôležitejšia súčasť, nie nejaká sestra.

@anonym_5cc211 🙏🏻🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

adonish
10. sep 2025

@anonym_autor isla by som. aj so sestrou aj sama 😊

tilly
10. sep 2025

Jasne. Každý rok aspoň raz bez rodiny. Psychohygiena

zafir01
10. sep 2025

@anonym_autor ano ..idem tak v oktobri na tyzden .mam tei deti 3 roky 7 rokov a 14 rokov

viera012345
10. sep 2025

@anonym_autor Myslím, že si zaslúžite pár dní bez starosti o deti a manžela a pre manžela pride vhod, keď sa bude starať o deti a seba, keď si pripomenie,ze co všetko im dávate,co všetko pre nich robíte...

basska_b
12. sep 2025

Ak ta muz posiela, mysli to uprimne. Kludne chod. Nepises ale, ako stare su deti

lucopeda
12. sep 2025

@anonym_autor uz som bola viackrat a v pohode. Vsetci sme sa pekne zrelaxovali. Urcite chod.

killfish
12. sep 2025

Anooooo 🥳

katuska322
12. sep 2025

@anonym_autor jasné,že áno 🙂

jaga61
12. sep 2025

@anonym_autor bola som, keď viem že sa muž postará o deti tak prečo nie. Len choď a oddýchni si.

kvoli
12. sep 2025

@anonym_autor mam dva deti (10,5) a ak nepojdes ty a sestra bude hladat nahradu, hlasim sa🙋😂🤣🤣 Moje deti su väčšie, samozrejme ze by chceli ísť so mnou ale nemusia poznať všetky detaily dovolenky a ty ako mama si zaslúžiš reštart ❤️ choď, jednoznačne choď 😊

gerrwie_girl
12. sep 2025

Zrovna dnes tak idem 😀. A teším sa neskutočne!

gerrwie_girl
12. sep 2025
@anonym_5cc211

@anonym_5cc211 omg 😀

anonym_7e069e
12. sep 2025

Určite nemaj výčitky. Ja by som hneď utekala 😅 ale mám ešte veľmi malé deti a asi by som si ani neoddýchla lebo by mi muž stále vypisoval a vyvolával za každú somarinu 🙈