Išli by ste na dovolenku bez muža a bez detí?
Mam moznost ist na dovolenku na predlzeny vikend ku moru spolu so sestrou, len my dve. Velmi ma to láka no zároveň mám výčitky voči mužovi a deťom. Vy by ste išli?
Muž ma v tom podporuje no neviem či to myslí úprimne alebo len zo “zdvorilosti” lebo možno očakáva že tú ponuku odmietnem.
Bola som, ale az ked mali 9 a 15. Island, mladsiu by to nebavilo. Inak spolu vzdy
Nie, nešla by som so sestrou. Išla by som s mojím mužom a deti by sme dali niekomu na stráženie. Muž je predsa tvoja láska, tvoja najdôležitejšia súčasť, nie nejaká sestra.
@anonym_5cc211 ty si asi est len krátko vydatá však?
Chodím pravidelne, aj keď boli deti male .Nikdy nebol problem .
@anonym_autor Ja chodím tak 2x rocne. 1x so sestrou a 1x s kamaratkami. Chodila som tak pred detmi a chodim aj teraz po narodeni dcery. Dcera je s manzelom a on sa vzdy na ich spolocne straveny cas velmi tesi(ona je este mala,tak to neregistruje). Doporucujem 👌🥂
Ešte mám malé deti a ak by mali ostať doma (u nas na byte), tak nie.
Ale ak by boli s manželom napríklad pri starkej na Slovensku a ja by som mohla letieť na víkend niekam, tak vtedy áno.
Samozrejme ze áno
@anonym_autor Samozrejme ak by som mala možnosť tak idem. A ty baľ kufre ,dámska jazda pri mori je skvelá voľba na načerpanie nových síl (zima je dlhá) 😀
Fiha, uprimne taketo reakcie som necakala. Dakujem za povzbudenie 🙂
@anonym_autor Každý rok som sama na dovolenke. Ja ale chodím na poznávačky úplne sama. Priznám sa, že mužovi vždy len "oznámim" termín a keďže vzápätí dodám, že chalani pôjdu vtedy na prázdniny k mojim rodičom (vďaka za nich ), on je rád, lebo pre neho je samota tiež dovolenka. Takže ja by som už bola zbalená.
@anonym_autor okamžite choď,!!!
@anonym_autor nešla. Iba s manželom. Ja bez neho neviem ani zaspat, on tvrdí to isté. S ním sme už boli viac x bez deti a potom aj s detmi
@autorka už by ma nebolo 🤣😁
Už sa tam vidím na tvojom mieste. 😅 Určite choď!
@anonym_autor jasné, chodím tak už roky. Ten kľud, tá pohoda.
určite choď a poriadne si to uži!!! 😁
@anonym_autor ani nerozmýšľaj, bal a bez, uži si to ten relax 🍹🍷🍰🍺🍾
Nie, nešla by som so sestrou. Išla by som s mojím mužom a deti by sme dali niekomu na stráženie. Muž je predsa tvoja láska, tvoja najdôležitejšia súčasť, nie nejaká sestra.
@anonym_5cc211 🙏🏻🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@anonym_autor isla by som. aj so sestrou aj sama 😊
Jasne. Každý rok aspoň raz bez rodiny. Psychohygiena
@anonym_autor ano ..idem tak v oktobri na tyzden .mam tei deti 3 roky 7 rokov a 14 rokov
@anonym_autor Myslím, že si zaslúžite pár dní bez starosti o deti a manžela a pre manžela pride vhod, keď sa bude starať o deti a seba, keď si pripomenie,ze co všetko im dávate,co všetko pre nich robíte...
Ak ta muz posiela, mysli to uprimne. Kludne chod. Nepises ale, ako stare su deti
@anonym_autor uz som bola viackrat a v pohode. Vsetci sme sa pekne zrelaxovali. Urcite chod.
Anooooo 🥳
@anonym_autor jasné,že áno 🙂
@anonym_autor bola som, keď viem že sa muž postará o deti tak prečo nie. Len choď a oddýchni si.
@anonym_autor mam dva deti (10,5) a ak nepojdes ty a sestra bude hladat nahradu, hlasim sa🙋😂🤣🤣 Moje deti su väčšie, samozrejme ze by chceli ísť so mnou ale nemusia poznať všetky detaily dovolenky a ty ako mama si zaslúžiš reštart ❤️ choď, jednoznačne choď 😊
Zrovna dnes tak idem 😀. A teším sa neskutočne!
@anonym_5cc211 omg 😀
Určite nemaj výčitky. Ja by som hneď utekala 😅 ale mám ešte veľmi malé deti a asi by som si ani neoddýchla lebo by mi muž stále vypisoval a vyvolával za každú somarinu 🙈

@anonym_autor Nuz ak muz suhlasi, chod.