icon

Ja aj dieťa sme mu na príťaž

28. aug 2023

Ahojte,

7 ročný vzťah , 6 rokov života v spoločnej domácnosti , po 7 rokoch ma požiadal o ruku ( on ), vzali sme sa a dva roky po svadbe prišiel na svet syn . Mám 32 rokov, manžel 36 rokov a máme trojročného syna. Rok už pracujem .
Ako som otehotnela , mužovi úplne preskočilo . Veľmi zintentívnil žurky , pivá , čundre vraj ešte si chce užiť, než ho úplne priviažem doma k decku .( jeho bežné vyjadrenia ) . Do pôrodnice ma zaviezol spolužiak a kamarát, lebo môj muž bol zas preč a nedvíhal mobil , nedvíhal ho ani keď som rodila aby prišiel , nakoniec syna vložili do rúk kamarátovi v domnení že je otcom a ktorý čakal vonku pred pôrodnou sálou , lebo som ho o to prosila. Hanba na 100 rokov. Za 5 dní ma nebol ani len pozrieť v pôrodnici , posielala som mu fotky , na čo mi len napísal , hm fešný . Boli za mnou rodičia, aj svokrovci , kamarátky ale manžel nebol , načo , vraj ho uvidí doma. Z pôrodnice ma viezol zas ten istý kamarát čo ma tam aj doviezol, lebo manžel bol zas niekde v čudu .
Doma som bola dva roky s malým a jedine čo som sa od muža dočkala bola fiannčná podpora počas mojej materskej a rodičovskej , inak v podstate žijem ako slobodná matka. Stále sama, celé vikendy , večere je mimo . Už pred dvoma týždňami mi oznámil že na Silvestra ide s " chalanmi " na chatu . Tí jeho chalani sú jeho veková kategória, ale všetko slobodní , bezdentí a hlavne nevyzretí . Pokúšala som sa aj s nimi hovoriť aby mu dohovorili , ale jediné čo som sa dovzedela , že ho mám nechať vybúriť že on sa ukľudní . Ale mne už došla trpezlivosť, pred mesiacom som sa od neho odsťahovala s malým do podnájmu a žijem sama. Na to mi napísal , len že či som to zabalila, napísala som že áno a viac sa mi neozval , malý ho nezaujíma, neposlal mi na neho žiadne peniaze . Bola tu za mnou svokra, ktorá mi len povedala aby som si to riadne rozmyslela, lebo život rozvedenej ženy nie je jednoduchý a že raz ho to prejde. Ja takto ale žit nechcem , som unavená vyčerpaná a neskutočne frustrovaná . Viem že môj muž sa teraz vráti z dovolenky s tou jeho partiou , nás nikam nikdy nevzal, posledné roky som od neho nič na Vianoce nedostala, ani na narodeniny ani na akýkoľvek sviatok , vraj načo , však už nie sme deti . Je toho na román čo by som mohla popísať. Dať mu ešte čas alebo sa rozviesť a začať zas normálne žiť ?

Strana
z3
jenny224
29. aug 2023

Ono asi by som to čakala už od vyjadrenia sa k pozitívnemu tehotenskému testu - život mi skončil. Už by som vedela, že toto asi bude zlé... Strašné, skutočne. To je jeden príšerný chlap, s ktorým by som už bola rozvedená dávno a nožík by sa mi otváral vo vrecku.

ahhola
29. aug 2023

00.19🤣🤣🤣
Brachovci sú terapeuti, keby ho mali v prádle mesiac, výkrešu z neho chlapa (aspoň približne) 😃

kristinka92
29. aug 2023

no tlieskam aspoň tým bratom, že sú čo k čomu a uvedomili si v akej si situácii a aspoň takým gestom na krstinach vidieť, že sú na tvojej strane. tomu tvojmu nevyburenemu skoro 40tnikovi manželovi zelam len jedno, aby všetci jeho kamaráti, ktorí sú mu dolezitejsi ako vlastne dieta, sa pekne začali postupne jeden po druhom usádzať, mat rodiny až zostane sám ako kôl v plote, lebo to by bol preňho asi najväčší preplesk od života. chudak váš syn že sa k nemu takto otec správal. spravila si najlepšie keď si od neho odišla. slova ako “zober si to svoje decko niekam preč” dieta naozaj pocut nemusí.

oblecenie99
29. aug 2023

Čítala som tu už všeličo, a určite su aj horšie prípady v zmysle kurevnik, neverník, násilník, alkoholik, ale asi z tohto mi je zatiaľ najviac zle 😐

0kristina0
29. aug 2023

Uprimne? Ja by som uz zacala zvazovat rozchod uz pri tej porodnici. Je sila, co vsetko si mu tolerovala a ako dlho.

mima1608
29. aug 2023

Už pri tej reakcii na tehotenstvo by mi asi bolo jasné, že to nie je ok a asi ani nebude. Bože, môj muž keď sa dozvedel, že čakáme bábo, tak plakal od radosti. A to on si tiež rád užíva život.

majlo1234
29. aug 2023

Asi ti bude lepsie bez neho, aspon ti odpadne servis okolo dalsieho clena rodiny, plus si budes moct najst normalneho muza.
Zivot s detmi nekonci, ako sa to casto prezentuje. Da sa zit aj v povodnej podobe, ale samozrejme ho treba prisposobit detom, aspon prve roky. Muz ani nevie, o co vsetko prichadza. A ze o par rokov(pokial jeho partia nie je podobne pri…bana, mu uz neostane nikto, chlapi sa rozbehnu za rodinami a on ostane sam ako prst

klarolinne
29. aug 2023

Prosím nenechaj sa zlomiť a nevráť sa k nemu. Svokra keď príde orodovať za svojho synáčika tak čelom vzad a odísť. Dokedy máš čakať, kým ho prejde puberta? Nemá 16, má o dvadsať rokov viac. 🤦🏻‍♀️ Ale bratia sú super, poslať im ho na prevýchovu 😂
Ale inak tiež mám pocit, či v tom nie je nejaká milenka. Však aj tá jeho otázka či si to zabalila, akoby len na to čakal. Chuj, ach prepleskla by som ho.
Držím palce, naozaj ho nepotrebuješ.

babydesire
31. aug 2023

Dobre si urobila ze si odisla..to nieje muz ale decko, nieje to otec,len cudzi ujo...tento nedospeje nikdy

miadi
31. aug 2023

Mne by stacilo stou porodnicou. Moj muz bol somnou pri vsetkych porodoch prvy trval 37h nosil mi vodu bol taka Moja ticha skala. Emocionalna opora. Prve plienky vymenil a ten pohlad ked konecne videl svoje dieta 😍laska mu sršala z oči, Keby ma mal viezt kamos tam a naspet tak to uz rovno by som chcela odvoz niekde inde . Sanci si mu dala za tie 3roky cez tisic . Nemal zaujem ani ho mat nebude . Nejak tomu Neviem uverit ze 7r bol super a zrazu ked si bola planovane tehotna mu preplo. Len koli tomu ze nechcel naozaj byt otcom. Ved Keby ta miloval tak by sa inak choval. Do tej porodnice by ta neviezol kamoš. Zmenil sa Lebo uz ta nechcel nezalezalo mu na tebe . Bud niekoho stretol v case ked si otehotnela.. a ty si niekde musela byt slepa alebo ta riadne klamal . ( to neber ako vycitky) ale Nebol dobre otestovany ako tvrdis. K cudzim detom sa sprava normalne . Tiez ho nezaujimaju a nic s nimi nemusi robit . Maximalne im venovat 5minut svojej pozornosti. Ale tych kamosov co snimi chodi na vikend zurkovat si nenasiel ked si otehotnela tych mal vzdy . Len kym ta miloval chodil s nimi menej casto . . Tak ti to nevadilo .. az s babom si zistila ze si vlastne sama. Opuštal vas.

Strana
z3