icon

Je i váš manžel bordelár?

zutera
5. nov 2013

Ahojte zienky, nechci si stěžovat, ale chci se zeptat či i Váš muž je takový bordelar jako můj? Mm je úžasný chlap (to vím jistě-jsem podruhé vdaná tak mám s čím porovnávat 🙂 ), v domacnosti mě pomáhá v rámci normálu, děvčatam se věnuje, má nás velmi rád, nepije, nekouří...ale jen neskutocny co se pořádku tíče.Už druhý týden štrajkuji a neuklizim mu ten bordel co má ve spalni a výsledek? Přes jeho papírky,lejstra, šroubecky, dokonce i náboje-naštěstí vybite, pohozene trička, nohavice atd se nedá projít ani k posteli! Já nejsem sterilní, ale co je moc to je příliš. Co s ním? Taky to máte takto doma? Nepoznáte nějaký ,, fígl" jako na něj? Díky. Pěkný večer?

zutera
autor
6. nov 2013

@miku1 navrhuju si ty chlapy tak jednou týdně vyměnit 😀 😀 😀.

aduskatt
6. nov 2013

asi nie je dobry ani jeden extrem..moj bol strasny puntickar, na poriadok uplne besny.....najhorsie bolo, ked zacal nas byt upratovat v sobotu rano a skoncil v sobotu vecer a potom nadaval, ze cely den len upratuje.......a to proste uplne bezne sobotne utieranie prachu bolo o tom, ze vsetky lustre rozmontovat, utriet, poistkovu skrinu, proste komplet vetko, na co si clovek zmysli..........jednoducho jedna velka katastrofa, takze sa nestihalo nikde ist, nic zo soboty si uzit, proste cele zle.............tak som to raz stopla a zredukovalo sa to na tri hodinky a je klud............🙂 a k otazke, som presvedcena, ze moj muz nie je bordelar.....upratujeme obidvaja, ale uznavam, ze on je v tomto detailnejsi ako ja......

miku1
6. nov 2013

@zutera Akože tvoj príde ku nám urobiť bordel a môj vám pôjde popratať ? 🙂

zutera
autor
6. nov 2013

@miku1 ano! Možná by jsme je nakopli aspoň ke kompromisu 😀 😀 😀.Muj by prestal stracet svršky po celém domě a tvuj by pochopil že i v mírném nepořádku lze existovat. J😀 😀 😀.Jinak jsem právě úryvky četla mm a teď prohlásil větu:pořádek je pro blbce, inteliget zvláda chaos 😀

tenerifka
6. nov 2013

@zutera moj je uplny opak bordelara(aj ja), milujeme poriadok a cistotu. Nikdy som nevidela ponozky hodene na zemi ci spinave umyvadlo v kupelni. Mozno je to tym, ze zil dlho sam, nez sme sa spoznali, a naucil sa, ze by to po nom nikto nespratal......

miku1
6. nov 2013

@zutera Áno, to je obľúbená veta bordelárov 🙂 No ale čo sme si vzali, to máme, a tak im pre blaho rodiny odpúšťajme ich chyby 🙂 Veď aj oni by si o nás asi vedeli takto pekne popísať 🙂 A pobaviť sa na náš účet 🙂

zutera
autor
6. nov 2013

@miku1 pravda 😀.Jedna maminka tady psala jako extremně moc jeji manžel miluje sladké a nechává obaly ve skříňce. Jako kdyby psala o mě. 😔 Stydím se za tu závislost, ale nenadelam nic a mm láskyplně tu skříňku plní 😀

zutera
autor
6. nov 2013

Popravdě jsem si tou naší debatou zvedla náladu, dost jsem se zasmála tak hned je člověku líp a už mě ani to protivné počasí venku nevadí 😉

miku1
6. nov 2013

@zutera To som písala ja. 🙂 To môj muž je ten skrinkový vyžierač sladkého 🙂

zutera
autor
6. nov 2013

@miku1 😀 😀 😀 Naprosto ho v tomto chápu 😀

miku1
6. nov 2013

@zutera Veď aj ja. Lebo ja mám tiež rada sladkosti. Preto väčšinu z nich schovávam v spálni, kde večer spí naša druhá malá. Stačí, že vždy vyjeme to čo je v obývačke.

zutera
autor
6. nov 2013

@miku1 to je to samé u nás. Čekám až baby zaspí protože jako správná mamina preferuju ovoce před sladkym u dětí a pak to přijde-včera jsem snědla pul velké milky a můj manžilek na mě láskyplně koukal a usmival se.Proto ho miluju i z celým tím jeho bordylkem 😀

veverka24
6. nov 2013

@kikuleenka ja asi rovnaka🙂 mamina povedala, ze hned vidno, ze som prisla na navstevu k nim.. Vsade su moje veci a ja mam samozrejme vzd dobr dovod preco je kazda vec na danom mieste🙂

miku1
6. nov 2013

@zutera No u nás to včera také super nebolo. 🙂 Môj manžel minule objavil moju skríšu na sladké. A včera dostal chuť na čipsy, tak si išiel po nich a čuduj sa svete nenašiel ich. Ja som totiž skríšu zmenila 🙂 Tak chodil po celom byte jak taký stopovací pes, že kde som ich len mohla schovať. 🙂 Nenašiel ich. Ja som na to potom večer aj zabudla, dala som malú spať, a keď manžel uspal tú staršiu dcérku a došiel do izby, tak čakal, že čipsy tam budú. No žial neboli. Ja som si vyjedala tyčinky, ktoré on nemusí. 🙂 Tak ale na odplatu som mu sľúbila, že dnes ho už čipsy čakať budú. Aj som ich pred hodinou zo skríše vybrala, aby som na nich zase nezabudla 🙂 Už ich má v obývačke v skrinke pekne nachystané 🙂

zutera
autor
6. nov 2013

@miku1 je vidět že jsi milující chapajici manželka...třeba za to taky dostaneš sladkou odměnu...až se děti uspí a chcipsy sní... 😉 romentikus 😉

mahmulienka
6. nov 2013

@zutera je to sice trosku ine, ale svojho casu na mojho brata, ktory si do izby tahal aj taniere a nechaval ich tam skoro zhnit, az kym sa mu nenakopili a potom ich odniesol do drezu ze na,mama,umy, zabralo, ked mu to mamca vsetko nanosila na vankus do postele. Zpar x si takto vsetok bordel povumienali, az kym brat nezistil, kto ma v domacnosti pevnejsie nervy 🙂 xe to len vydr, drzim palec 😉

h0sher
7. nov 2013

priznam sa,ze som "troska" bordelar,ale iba v kuchyni,ked "niekedy" neodlozim tanier po jedle 😝
a vlastne kto nie je....

giulliette24
7. nov 2013

@zutera super téma! ako píšeš aspoň si človek - žena uvedomí, že ostatní chlapi sú rovnakí. Keď môžem prispieť svojou troškou: keď zalovím v pamäti tak si spomínam, že pár dní po svadbe moj manžel postieľal posteľ a špinavé prádlo dával do koša to boli časy... hmm, no to trvalo fakt asi len pár dní, to sa asi ešte bál že manželstvo anulujem, aktuálne, keby som po ňom neupratovala, tak nenájdem v izbe posteľ, pod kopou prádla, skúšala som už aj nechať tomu voľný priebeh, no zlomila som sa skôr ako on, bála som sa že sa k nám nasťahujú nejaké zvieratká 🙂 skúšala som mu vysvetliť, že ja si vážim jeho prácu, a nenićila by som jeho úsilie, tak nech si uvedomí že poriadok je moje úsilie, nech mi ho nemarí on, to zabralo tak na 2 dni a boli sme tam kde predtým, no čo už, ś´tastie má, že ho milujem, lebo inak!!! 🙂

zuzulienka1973
8. feb 2014

@linda20111 jeej sa smejem na tom tvojom chlapovi a tom tricku.Moj si stale stazuje ze nema co nosit.A to mame v spalni 4 skrine jednu komodu.Vsade su len jeho veci.Moje mam v detskej spolu s dcerkou.Ale ide o to.Ked mu skrine krasne upracem vtedy si ma co obliect ,ale ked si v nich poriadok nevie udrzat a ma tom tam len nahadzane vtety chudatko moje nema co na seba. 😀

pingu1
8. feb 2014

mm je bordelar najvacsi na svete. oni ich niekde musia klonovat tych chlapov

zuzulienka1973
8. feb 2014

@miku1 A ten tvoj ako vesia to pradlo?Moj ked vesia tak tak ze ako vytiahne z pracky tak aj zavesi.To sa ani ozehlit neda ,len znova namocit a vysusit.Takze som mu dala prisny zakaz vesania pradla.

miku1
8. feb 2014

@zuzulienka1973 Tak môj vešia podobne ako tvoj, síce to prádlo "strasie" ale potom ho povesí ako príde. A ja to potom rýchlo, keď odíde z balkóna opravujem. Potom síce počúvam o tom, že to robí dobre a presne tak ako ja, a či som si vážne nemohla pomôcť .... 🙂 No už to teraz nerobí. Naučil sa žehliť, tak teraz žehlí. Len má zakázané skladať to vyžehlené prádlo 🙂

zuzana1609
10. feb 2014

Baby neviem ci je to presne do tejto temy, ale potrebujem radu lebo ma trafi z muza slak. On nie je bordelar, ale su iste veci ktore robi so zeleznou pravidelnostou a ide ma z nich rozhodit. Mame male dieta a on pravidelne necha niekde krabicku liekov v dostupnosti malej alebo da noz v kuchyni tak ze sa k nemu mala lahko dostane, alebo ide s nou von a capicu jej da tak ze ma obe usi vonku, hlavne ze on ma capicu pekne na hlave, ked si naklada jedlo tak nikdy nezavrie hrniec a uz sa mi stalo ze tam padla mucha alebo nieco, proste pre mna znehodnotene jedlo. Milion krat som mu to hovorila, aj pekne, aj skaredo, vzdy povedal ze len zabudol, alebo si nevsimol (jeho dve najoblubenejsie slova na vsetko) a ze nabuduce si da pozor, ale to nabuduce neprichadza, pesnicka sa opakuje dokola. Najviac ma trapia tie veci co mozu malej ublizit, ja nemozem vsetko po nom kontrolovat....Co mam s nim robit? Ja uz s nim nevladzem dalej zit a riesit toto kazdy den ☹ inak malu miluje, zniesol by jej modre z neba, ale ja vazne nijak neviem pochopit preco robit tieto veci a neda si pozor....dakujem za kazdy nazor, velmi potrebujem pohlad inej osoby

dazdovka
10. feb 2014

@zuzana1609 ako dlho zijete spolu? Lebo to ze hrniec otvoreny, to robil moj drahy cca pat rokov, stokrat som to zopakovala, teraz uz neviem preco ale normalne ho zatvara, aj noze som mu musela rok a pol opakovat, ze prec z okraju stola... Evidentne tam u nich obriadovala vsetko v kuchyni mamicka a chlapi si nedavali dokopy ze preco sa zrazu zakryl hrniec pokrievkou, preco by mali odpratat zo stola tanier, ked to robila mamicka, preco noze davat prec, oni na to zabudaju, ani za to chudaci nemozu. Moj sa uz tieto veci naucil, sice som opakovala a robila mu scenky (treba ho hresit ako dieta, ale vela roznymi sposobmi, aby mu to zostalo v pamati), chcelo to kus invencie a trpezlivosti od mna, ale vyslo to.

jahodka8
10. feb 2014

@zuzana1609 Ja tie nože upratujem 10 rokov. Aj hrnce zakrývam stále, už to ani nehovorím. Ale robí raňajky pre celú rodinu, aj to nakúpi, tak ja umývam riad a tie nože upracem.

cobhan
10. feb 2014

u nas som bordelar ja 🙂 ale ono je to skor sposobene tym, ze mame takmer 2 rocnu slecnu, takze vsetky dolezite veci sa kopia tak vo vyske nasich oci..na krbe, na polickach, na vyssich skrinkach, aby mala nedociahla. Ked je toho moc, tak to vsetko spracem kym je mala s tatinom na prechadzke 🙂 a pokial to najdem, pretoze MM sa obcas nastve a vsetko mi to prelozi niekam, kde by som to nikdy nehladala. Mna zase dovadza k sialenstvu fakt, ze vsetok pouzity riad konci nie v dreze ale niekde na linke, pripadne polozeny si 5 cm od drezu.

zuzana1609
10. feb 2014

@dazdovka zijeme spolu stvrty rok, takze mam este rok vydrzat? 😀 presne ako hovoris, u nich vsetko robila mamicka, doteraz robi, mala doma troch chlapov, ktorym lietala okolo zadku. Dakujem za tvoje slova, povzbudila si ma. Inak prave som mu schovala tu krabicku s liekmi lebo zas bola v dosahu, tak nech si ju chlapec hlada 🙂

zuzana1609
10. feb 2014

@jahodka8 aj u nas nakupuje len on a malej sa venuje, to je v poriadku, ale ja som taka ze toto neviem tolerovat a neviem si povedat ze rezignujem a zacnem to robit za nho vsetko....musi to raz pochopit

charaka
10. feb 2014

Moj je hrozny bordelar, co sa tyka kupelne po holeni, kupani... som z toho zufala. Nepomahaju prosby ani hnev. Dalej topanky pred bytom. Takisto, ked je umyty riad a on si zoberie len nejaky tanier, tak ho nikdy po sebe neumyje a tiez ho necha vedla drezu. A najviac unavena som z toho, ze je proste nedomyslavy... co mu nepoviem, to neurobi a verte tomu, naozaj to vie priserne cloveka unavit ☹ Niekedy som v koncoch ☹ A este je to antitalent na vsetky domace prace... ach boze... terar uz je pozde, kedze spolu mame mimi, ktore prislo, ked sme spolu nebyvali. No dal mi prave tento najkrajsi dar - nase dietatko a na to si spomeniem vzdy, ked mi je najhorsie...

lubikan
10. feb 2014

moj zase neznasa riady na linke...on hned kazdy tanier,kazdu lyzicku musi pchat do umyvacky...inak omrvinky a mastnotu na drese necha tak

a potom nadava,ze nikto nic nerobi...to je ale jeho problem...

ja som zase taka,ze do umyvacky davam, ked je v drese plno...lebo ono sa to za ten den aj na 3 x nazbiera....no nie som predsa otrokom...