Je i váš manžel bordelár?
Ahojte zienky, nechci si stěžovat, ale chci se zeptat či i Váš muž je takový bordelar jako můj? Mm je úžasný chlap (to vím jistě-jsem podruhé vdaná tak mám s čím porovnávat 🙂 ), v domacnosti mě pomáhá v rámci normálu, děvčatam se věnuje, má nás velmi rád, nepije, nekouří...ale jen neskutocny co se pořádku tíče.Už druhý týden štrajkuji a neuklizim mu ten bordel co má ve spalni a výsledek? Přes jeho papírky,lejstra, šroubecky, dokonce i náboje-naštěstí vybite, pohozene trička, nohavice atd se nedá projít ani k posteli! Já nejsem sterilní, ale co je moc to je příliš. Co s ním? Taky to máte takto doma? Nepoznáte nějaký ,, fígl" jako na něj? Díky. Pěkný večer?
@zuzana1609 Tym chlapom fakt chyba o koliesko viac v hlave... nepomoze asi nic, len byt stale v strehu a chodit po dome ako vojenska cata... a co ked nie si doma? Ostava len modlit sa, ze chlapa osvieti...
@charaka moj si tiez vela veci nedomysli a niekedy mam pocit ze ma prisambohu 5 rokov a ja mu musim hovorit co sa ako robi, je totalne technicky antitalent, to som schopna tolerovat lebo kazdy ma talent na nieco ine, ale vela veci tolerovat nebudem a ak sa nieco nedajboze malej stane kvoli jeho nepozornosti tak ho poslem do riti a bude
@zuzana1609 Ja som minule povedala, ze takyto chlap je horsi ako desat malych deti... viem si predstavit, co prezivas... strach o malu a vsetky tie nervy... ja tiez neviem, ako to bude dalej... pre pokoj v rodine sa musim nad milion veci povzniest... nasa dcerka je este malinka, ale uz teraz mam strach, ked bude muz s dcerkou niekde sam...
@zuzana1609 moj muz je vedec, velmi mudry a rozhladeny clovek, ked ho zdrbem ako neposlusne decko, strasne sa na tom vnutorne zabavam, ale ono to funguje, takto sa s nim uz davno nikto nerozpraval (ak vobec niekedy niekto, lebo mamicka robila doma full servis - mala dvoch synov a muza ktori v kuchyni nemuseli nikdy varit, do taniera nakladat ani riad umyvat nikdy), preto si to po case zapamatal a uz len naznacim, ked vidim ze sa dviha od stola a horuci caj v salke na kraji, tak hned skace, len aby som ho nesticovala... Skusala som hocico, u nas zabrali viacmenej take hrane temperamentne hadky, lebo ja som strasne kludny clovek, introvert, zapamatal si tie moje vystupy, ktore ho sokovali...
Treba im to donekonecna opakovat, raz sa to zlomi si myslim 🙂
@dazdovka to mas obrovsku vyhodu ze si kludas, to ja som velmi prchka a ked po nom vyskocim tak to ma take grady, ze by kludne mohli vsetky elektrospotrebice v celom baraku fungovat na moju energiu 😀 moj muz ma tiez dolezitu pracu a vedie ludi, neviem si predstavit keby mu podriadeny viackrat neurobil to o co ho moj muz ziada....., takze neviem preco si to preboha nevie zobrat z druhej strany, ze ked ho o nieco normalne poprosim tak asi to nehovorim len tak do vetra. A to s tym rodinnym zakladom, presne ako pises, dvaja synovia plus otec, ktori nemuseli nic, oni dokonca v zivote necakali na mamu kym dojde k stolu aby sa najedli vsetci spolu, ona ich ako sluzka obsluzila, ani sa nenajedla a potom vsetko odpratala, ze doviiiii, ja by som taketo matky normalne bila 🙂 sak co z tych muzov asi tak vyrastie?
@charaka ja som s nervami uz v koncoch, mozno je to pre niekoho banalita, ale ja uz nevladzem....
@zuzana1609 Ja ti rozumiem, to nie je banalita. To su zasadne veci, ktorie tvoria (nicia) vztah a hlavne tvoju psychiku. Ja som tiez pokojny clovek, ale toto ma dostava do stavov, kde samu seba nepoznavam a doslova sa za seba hanbim... ale, ked niekomu nieco vysvetlujes uz miliontykrat a je to dokola to iste, tak to je koniec a absolutne zufalstvo...
@zuzana1609 A v tomto mas absolutnu pravdu! Moj otec a moj byvaly su toho prikladom... hotel mama all inclusive... absolutna pohroma... od takych len utekat a tie matky nikdy nepochopim... ved to ani nemoze byt zivot, ale celozivotna dobrovolna otrocina!
No, keby som sa dnes zaregistrovala pod novym nicom, tak by som vam toho vedela popisat az-az ! Nemozem to tu zverejnovat. Aaaaaale, ono ten bordel mi az tak nevadi, lebo ho upracem, ulozim, dam na miesto, Mna vytoci do krajnosti, ked moj za mnou pride a opyta sa ma...kde mam to, kde mam ono, kde si to zas odlozila...? Ano, budem na teba cakat, kym cely byt bude jedna velka kopa a v tej kope si budes hladat napr. jednu ponozku. Oci uz prekrucam, ked nieco hlada, lebo viem, ze zachvilu pride ku mne a opyta sa ma to...ja sa zatial trikrat nadychnem, vydychnem a poviem mu, ze tam, kde to patri. No raz zacnem aj ja strajkovat a to potom bude iny efekt.
Inak, potesim vas, ono to nie je neporiadok...ono je to takto:
Zeny, su skratka pravidla, ktore treba nastavit od zaciatku vztahu. Moj manzel napr. do cca 18 (?) rokov nikdy neumyval riad. Ked bol raz sam doma, prespala som u nich a rano sa nestastne pozrel na kopu riadu, ze ci to mozem umyt, kym pride mama. No to isto, ja som navsteva, ja riad neumyvam. 😎 A tak sa naucil.
Dalej - ja doma nezehlim, pradlo dobre zavesim, pekne poskladam a nad pripadne pokrcenie sa povznesiem. Raz pred nejakou spolocenskou udalostou chcel odo mna vyzehlit koselu. Odmietla som. Pokusil sa ma "vydierat" tym, ze ci sa nebudem hanbit, ak ju zanesie vyzehlit mame. Prosim? Ja sa mam hanbit, ze si TY nevies vyzehlit koselu?? 😀
poriadok je pre blbcov,inteligent zmätok zvládne..a keďže mám doma inteligenta,tak to už neriešim 😉 čo mama nezvládne,to manželka nedohoní...takže mamičky chlapcov,naučte ich poriadku za mala,lebo sa vám nevesty "poďakujú" 😉
@charaka moja 18mesacna dcera so mnou vesia pradlo, umyva dlazky, vyhadzuje smeti, vari so mnou, nie preto ze ju nutim, ale proste robi so mnou vsetko, bavi ju to lebo to je to co deti bavi...normalny zivot, teda kym su uplne male a preto ich k tomu treba viest odkedy stoja na nohach a toto by mali matky pochopit a nie behat decku furt okolo zadku do 30tky...este z nikoho neubudlo ked sa staral o domacnost, ci chlapec ci dievca, vrrrrrr, ze jake nervy 😀
@ammellia mas pravdu, ale ja ti poviem ze za tie 4 roky co poznam mojho muza som ho naucila robit asi 50 veci v domacnosti lebo on nevedel robit vobec nic! on proste odisiel od matky jak nekompletny a to nehovorim o jeho mladsom bratovi, to je este horsia katastrofa....No ale stale su veci ktore nerobi automaticky lebo ich jednoduche nema vzite a s tym sa teda tazko pasuje. Aspon ze nie je bordelar, to by ma uz uplne zabilo.
stareho capa novym veciam nenaucis, co ho maminka zabudla naucit uz ty bohuzial asi nedozenies. drzim palce, btw. moj je na tom ovela horsie podla toho co pises 😀 😀
ahojte, vtipné príspevky 🙂 ten môj moi pomôže podľa možnosti (času). Dokonca mi aj zaváral minulého roka, lebo pri malej som nestíhala. ale úprimne povedané, ja viem zavárať, len keď kuchyńu upracem až sa leskne, môj muž v pohode zavára aj keď je všetko porozhadzované. ale darmo vysvetľovať :D To čo platí na mužov, že nie sú telepati, to je 100 %, takže skús vysvetliť, možno z jednoduchej vety porozumie 🙂
kocky toto ja nepoznam 😀 moj ex ten robil doma este vacsi poriadok ako ja a to som poriadkumilovna az az. byvali sme spolu takmer 3 roky a nikdy nebol problem ze si neodpratal, ze by nieoc nechaval, neumyl riad, okno, podlahu, cokolvek! oprat vedel, vyvesit, poskladat, vyzehlit navarit a upratat po sebe vsetko. aj ked niektore veci nerobil ako by som chcela ale vysvetlila som ako to chcem a snazil sa robit to lepsie 🙂 my obidvaja neznasame naroztahovane veci po byte, na to sme boli alergicky obaja! takze u nas sa nestalo ze by sa veci valali po zemi ani nic take. sice si v poslednej dobe kazdy vecer neodpratal pohar v obyvke. ale inak v tomto smere som sa nemohla stazovat. a ani raz mi nevycital ze som zabudla oprat, alebo vyzehlit, proste si to spravil sam a basta 😀 az som sa zacala ja citit hlupo tak som zacala viac upratovat a starat sa 🙂 este si zvyknem nechat na takom kosi teplaky tak aj na tom sa mi smial ze ci to nemozem odpratat
a tiez boli doma 3ja chlapy. chalani (viac moj ex) su nauceni pomahat s upratovanim. napr. ked sme tam boli na navsteve vzdy po nas umyl riad, az mi to bolo cudne ze sme predsa na navsteve, neviem si predstavit ze by niekto u mna na navsteve umyl riad!
dokonca ked sme mali do noci navstevu tak este pred spanim vsetko odpratal, zvacsa aj umyl, co ma vytacalo lebo sombola unavena a on buchal so vsetkym lebo popri tom si este popijal a pustal hudbu. takze to ma viac hnevalo ako mi to pomohlo, mal si radsej ku mne lahnut a byt pri mne 😀
a perlicka: obaja mame kominiky a vzdy sme mali 🙂 a pride mi to byt normalne 🙂

@miku1 moj si pral vcera.....ja som v pracke mala este pradlo oprate...pracku mame taku,ze 5 x sa musi podrzat knoflik aby sa zablokovali/odblokovali tlacitka.....a on to nevedel.....ta mackal o dusu,ono to pipalo,nepralo...som sa smiala na nom ..az potom som mu pripomenula,.ako sa odblokuje 😀