icon

Je malé bývanie prekážkou pri dieťati?

Dnes o 05:06

Máme 1 izbový domček kde nieje veľa miesta. Ja už mám svoj vek na dieťa no muž stále rozpráva že kde to dieťa potom dáme keď bude väčšie ale nevidím problém v tom aby bolo u nás v spálni nie? Čo si myslíte? Išli by ste do toho? Lebo muž sa obhajuje že dieťa potrebuje svoje miesto a ja môžem zabudnúť potom na sex keď bude stále pri nás.

anonym_431f98
Dnes o 06:57

Nie ale hlavne preto že máte zjavné problémy vo vzťahu, dieťa to nezachráni. Samotná veľkosť domu je ok, však keď bude chcieť a posnaží sa tak budete mať hneď omnoho viac miesta.

anonym_bc7041
Dnes o 06:58

@anonym_autor
@anonym_autor ty rozmyslas nad dieťatom, a od januara sexualne nezijete ? To snad je vacsi problem, ako to dieta... povie ti manzel, že sa zanedbavas? Ako to mame chapat mi ? On nepotrebuje sex ? Ked budete mat dieta, bides nevyspata z prebdenych noci, to este len bude zanedbanie... myslim si, ze mate vacsi problem nez, to ze nechce dieta.. a myslim si, že asi na to dovod je ... 9 mesiacov bez sexu .. ty mu fakt veris ze ti nezahyba ?

anonym_985d4b
Dnes o 07:20
@anonym_autor

@bielasovicka mysex nemáme od januára a ten dom má ešte dve miestnosti ale treba tam porobiť podkrovie a opraviť strechu ale on sa obhajuje že na to peniaze nemame.

@anonym_autor pozri sa ty budes na rodicaku do 3r dietata a budes dostavat 500eur.K tomu velmi priberies a muzovi sa zhnusis uplne,ty to budes zajedat a uz tie kila nedas dole.
Cele zle,zle,zle.Budete sa vsetci trapit a bude trapit aj to chuda dieta.

autor
Dnes o 07:26
@anonym_985d4b

@anonym_autor pozri sa ty budes na rodicaku do 3r dietata a budes dostavat 500eur.K tomu velmi priberies a muzovi sa zhnusis uplne,ty to budes zajedat a uz tie kila nedas dole.
Cele zle,zle,zle.Budete sa vsetci trapit a bude trapit aj to chuda dieta.

@anonym_985d4b ty čo furt výprava o 500€?

anonym_e6ce94
Dnes o 07:27

@anonym_autor @anonym_autor to, že zarábaš 2000€ je absolútne irelevantné, keď pôjdeš na materskú pôjdeš rapídne dolu s financiami. Máte hypotéku na jednoizbový dom, neopravený, miesto pre dieťa nie je, sexuálne spolu nežijete. Nie, nie je vhodný čas na dieťa. Tie argumenty čo tu padajú ako žije niekde 5 ľudí v jednej izbe nepovažujem za argument. Dieťa plače koľkokrát v noci, manžel sa nevyspí, väčšinu rodín čo poznám tak muž spal prvý rok minimálne v inej izbe lebo pri dieťati by nebol ráno schopný vstať do práce, robiť niečo v tej jednej izbe počas toho keď dieťa spí, zabudni. O dieťati ste sa možno rozprávali ale zjavne mal každý inú predstavu.

anonym_bc7041
Dnes o 07:34
@anonym_autor

@anonym_985d4b ty čo furt výprava o 500€?

@anonym_autor lebo je to pravda, rodicak 500€

martinka13
Dnes o 07:45

V prípade, že je možné bývanie rozšíriť, určite by som to spravila ako krok č.1. A s takým lenivým smradom by som dieťa isto nechcela.... To chce celý život prežiť v 1 izbe a bez detí? Super výhľad.

autor
Dnes o 07:46
@anonym_e6ce94

@anonym_autor @anonym_autor to, že zarábaš 2000€ je absolútne irelevantné, keď pôjdeš na materskú pôjdeš rapídne dolu s financiami. Máte hypotéku na jednoizbový dom, neopravený, miesto pre dieťa nie je, sexuálne spolu nežijete. Nie, nie je vhodný čas na dieťa. Tie argumenty čo tu padajú ako žije niekde 5 ľudí v jednej izbe nepovažujem za argument. Dieťa plače koľkokrát v noci, manžel sa nevyspí, väčšinu rodín čo poznám tak muž spal prvý rok minimálne v inej izbe lebo pri dieťati by nebol ráno schopný vstať do práce, robiť niečo v tej jednej izbe počas toho keď dieťa spí, zabudni. O dieťati ste sa možno rozprávali ale zjavne mal každý inú predstavu.

@anonym_e6ce94 pokiaľ viem materská je viac a od materskej sa plánujem vrátiť do práce takže príjem mi až tak neklesne

anonym_985d4b
Dnes o 07:53
@anonym_autor

@anonym_e6ce94 pokiaľ viem materská je viac a od materskej sa plánujem vrátiť do práce takže príjem mi až tak neklesne

@anonym_autor a kde das dieta???Jasle su az od roka,matersku mas tak do 4m babetka.Kde das toho pol roka babo???

autor
Dnes o 07:57
@anonym_985d4b

@anonym_autor a kde das dieta???Jasle su az od roka,matersku mas tak do 4m babetka.Kde das toho pol roka babo???

@anonym_985d4b nějako si poradím keď to zvládnu cigánky zvládnem to aj ja

anonym_b79880
Dnes o 07:59
@anonym_autor

@bielasovicka mysex nemáme od januára a ten dom má ešte dve miestnosti ale treba tam porobiť podkrovie a opraviť strechu ale on sa obhajuje že na to peniaze nemame.

@anonym_autor a vy nepracujete ked nemate peniaze ani ma zakladne opravy a v dome mate obyvatelnu len jednu izbu?

anonym_271119
Dnes o 08:01
@anonym_b79a45

A on chce byt v 1 izbovom domceku navzdy? Ake mate plany do buducna? Aku mate pracu, uspory, domcek je vas?
Zaklad je nemat dieta s niekym kto ho nechce, dovod je nepodstatny. Dalsia otazka potom ci s nim chces zostat.

@anonym_b79a45
Dolly Parton bola zo 14 deti a vyrastala v jednoizbovom dome

crazy_cat_lady
Dnes o 08:03
@anonym_271119

@anonym_b79a45
Dolly Parton bola zo 14 deti a vyrastala v jednoizbovom dome

@anonym_271119 aj v osade ziju 15ti v jednej izbe, to je co za aegument?

autor
Dnes o 08:08
@anonym_b79880

@anonym_autor a vy nepracujete ked nemate peniaze ani ma zakladne opravy a v dome mate obyvatelnu len jednu izbu?

@anonym_b79880 pracujeme ale nevieš kde naberieme 40 tisíc na opravu strechy a vytvorenie ďalších izieb?

anonym_8ba946
Dnes o 08:21
@anonym_autor

@anonym_bc7041 boli sme radi že sme dostaly hypo ja mám kámošku ktorá má v 1 izbovom 5 deti a fungujú. A bavili sme sa o Tom on dieťa chce

@anonym_autor Len asi nie s Tebou ked ma len same vyhovorky.

anonym_b79880
Dnes o 08:25
@anonym_autor

@anonym_b79880 pracujeme ale nevieš kde naberieme 40 tisíc na opravu strechy a vytvorenie ďalších izieb?

@anonym_autor tak bohuzial, jedna izba a poskodena strecha naozaj nie su vhodne podmienky pre dieta. Zrejme mate prilis nizke prijmy ked nie ste schopni dat dom postupne do poriadku. Asi tak nezijete prvy rok.
A argumentovat cigankami v osade je naozaj prevratne, toto chces pre svoje dieta?

anonym_d909e3
Dnes o 08:26

Chlap je lenivý impotent a žena je hlupaňa, ktorá rozmýšľa ako cigánka - nejako už bude, hlavne sa poďme kotiť. Radšej sa spolu nikdy nemnožte.

crazy_cat_lady
Dnes o 08:30
@anonym_autor

@anonym_autor to chces povedat, ze pri dvoch prijmoch, kde ty mas dvojku v cistom Vam banka neda 50 tisic hypo?

anonym_b79880
Dnes o 08:47

Teraz citam, ze vraj zarabas 2tis. v cistom. To urcite. Takto zarabajuci ludia neziju v jednej izbe s rozpadnutou strechou.

anonym_985d4b
Dnes o 08:48
@crazy_cat_lady

@anonym_autor to chces povedat, ze pri dvoch prijmoch, kde ty mas dvojku v cistom Vam banka neda 50 tisic hypo?

@crazy_cat_lady asi maju ine dlhy,mozno aj exekucie,ked takto nerozmyslaju.Normalny clovek by zobral hypo,zavolal strecharov a nova strecha je hned.Aj na tie izby by zostalo.

anonym_1cf0c5
Dnes o 09:05

My sme zacinali v 1izb.byte a mali sme 1 stare auto. Nechybalo nam nic,male dieta toho vela nepotrebuje. A ono postupne,tak priridzene sme sa posuvali dalej a byvame v 4izb.dome,mame 2 auta, psa, zahradu. No ak by som mala cakat na tento status, tak by som uz deti nemala (mam 38ra uz nemozem) cize moj nazor je, ze dieta ano aj ked 1zbak ci garzonka a postupne si vybudujete,to co budete potrebovat.

anonym_116891
Dnes o 09:14

Dieta bolo od roka svojho zivota vo svojej izbe, nechapem preco by malo vase dieta zdielat izbu s vami ked bude vacsie 🤷‍♀️ S tvojim manzelom suhlasim.

jeennyv
Dnes o 09:15

@anonym_autor mat malo miesto s dietatom je peklo, zit v kameliku ako v stredoveku vsetci v jednej izbe, za mna nie a nie ani za muza co mas pn nerozmysla nad vacsim on sa uspokoji, ze ste dvaja ty chces sice dieta, ale on co na to..,on nechces doeta kvoli zodpovednosti podla mna a musel by makat

anonym_800a5f
Dnes o 09:16

@anonym_autor Ty pochádzaš z rodiny Ťapákovcov, že ťa tak nadchýňa veľa ľudí v malom priestore? Začni trošku rozmýšľať. Máš LTT bývanie, problémový vzťah, kde muža nepriťahuješ a on dieťa asi ani veľmi nechce. Buď zapracuj na sebe, aby si zas bola príťažlivá (mladá žena, ktorá bez príčiny priberie, nie je bohviečo) a pohni muža k tomu, aby ste zapracovali na pohodlnejšom bývaní alebo zmeň partnera. Ale dieťa v takejto situácii, to snáď nie

anonym_6c67ed
Dnes o 09:24

Ty to nemáš v hlave v poriadku, ak chceš do tohto priviesť chuda dieťa. A oponovať tým, ako žijú cigánky. No zbohom. 🤦‍♀️

anonym_c13d82
Dnes o 09:26

A čo u pána fešáka znamená, že si sa zanedbala?? S takým tajným príjmom a bez detí by si mohla byť tip top a nie zanedbaná. Kde je problém?
Po troch deťocham o 10 kg viac ako pri zoznámení, sme spolu 10 rokov a treba nám čarovať s časom. Nie je to vždy ružové a vieme si aj parádne vymeniť názory, ale reálne vieme aký kto je a máme sa radi aj sa stále pritahujeme. Ale že by mi zahladil, si zanedbaná nespím s tebou? No kamoško, to by som sa úplne inakšie zariadila.
Ty máš domas doma neskutočného volá. Tiež som riešila rozchod rok po uzatvorení hypo, dokonca s nemanzelom, ale len priateľom. Radšej sa rozísť a poriešiť si hypo, predaj, čokoľvek... . Ale toto nebude dobrý ani priemerný materiál na budúci život.
Nie ani tak kôli tej hnilosyi, i keď aj to je hrozne. Ale on ťa odmieta krátko po svadbe. Haloo? Tebe nezvoni kontrolka? My sme s sa presťahovali do menšieho bytu s 2 ročným dieťaťom. V obývačke bol stôl jedálenský aj detský kútik. Nič mu nechýbalo, spával s nami. Tretia izba mala byť jeho, žial debil sused ozraty hrozne vrieskal a susedila s jeho bytom. Pokojne sme tak fungovali aj po narodení druhého syna.
Potom sa pokazila umývačka, muž sa naštval a našli sme väčší byt.
Ten tvoj má aký plán, čakať, j vám bude zatekat strecha a zvlhnu nediribene miestnosti či ako??

januska12323
Dnes o 09:26

No tak si to dieťa sprav a ži ako cigáni v osade keď nechceš žiadnu radu. Rozumná žena by najprv poriešila vzťah, respektíve sa rozviedla keďže si vôbec nerozumiete. Potom našetrila a mala dieťa až s normálnym chlapom. Čo by si robila keby sa dieťa narodilo s nejakým hendikepom a ty by si nemohla do práce?

anonym_985d4b
Dnes o 09:27
@anonym_1cf0c5

My sme zacinali v 1izb.byte a mali sme 1 stare auto. Nechybalo nam nic,male dieta toho vela nepotrebuje. A ono postupne,tak priridzene sme sa posuvali dalej a byvame v 4izb.dome,mame 2 auta, psa, zahradu. No ak by som mala cakat na tento status, tak by som uz deti nemala (mam 38ra uz nemozem) cize moj nazor je, ze dieta ano aj ked 1zbak ci garzonka a postupne si vybudujete,to co budete potrebovat.

@anonym_1cf0c5 ale ani vztah nemaju ok,takze kazda jej tu piseme,ze ani vhodny partner otec dietata neni ok.A to je dost velky rozdiel.

svetlonos
Dnes o 09:30
@anonym_autor

@anonym_985d4b nějako si poradím keď to zvládnu cigánky zvládnem to aj ja

@anonym_autor
Ale ciganky nerobia pri 4 mesacnom bábätku, oni sú doma. Tebe nebude nič iné ostávať, akurát zabezpecit opatrovateľku, pokiaľ nechceš pokles príjmu. A v Tom prípade mi vzniká otázka, na kieho čerta chces decko, keď od neho chces ísť po 4 mesiacoch už do práce?
Žiješ na SK či mimo?

iwesska
Dnes o 09:47

A preco si teda zanedbana? Nemas dieta,mas cas,mas peniaze, 1 izbu,takze ani upratovat nemusis. Pri dietati toho budes stihat viac?🤔 A chlap neschopny opravit,aby ste to dieta mohli mat asi s tebou to dieta ani neplanuje.