icon

Je normálna pusa na ústa v dospelosti medzi matkou a synom?

Včera o 08:06

Ahojte. Včera som bola u priateľa a jeho mama šla do práce, my dvaja sme boli s jeho otcom na záhrade, lebo sme mu tam pomáhali. Keď prišla jeho mama za nami, že sa ide rozlúčiť, tak dala môjmu priateľovi pusu na usta. Keď som to videla, popravde ma to trocha prekvapilo. Môj priateľ ma 22. U nás v rodine to moc nie je zvykom, príde mi to divné. Samozrejme objímame sa, aj si dáme pusu na líce či čelo, ale na usta sme si s rodicmi dali pusu naposledy keď som bola myslím, že ešte v škôlke😅 Zaskočilo ma to a zvolila som si, že radšej na to nebudem reagovať, ani sa neskôr na to pýtať priateľa v súkromí. Mám skúsenosť, že vždy keď som niečo také zvláštne poznamenala, začal si mamu veľmi ohranovat a ja som ostala za zlu, takže to asi robiť znova nebudem. Nepríde mi, aby bol na mamu nejak extra naviazaný, ako mamičkár. Síce v minulosti sme riešili, že mu vkuse mama vypisuje a vyvoláva, keď sme spolu, ale neskôr to prestalo. Nevadí mi ukazovanie lásky medzi deťmi a rodicmi, sama chcem mať so svojimi budúcimi deťmi dobre vzťahy, ale je toto normálne aj bežne, alebo je to divne aj pre vás ? Neviem, ako to brat, keďže my to v rodine mame inak😅 jeho mama sa nám moc do vzťahu nemontuje, minimálne nemám ten pocit. Sme spolu 3 roky. Ďakujem za každý názor či skúsenosť. Pekný deň 🥰

Strana
z2
monro
•
Včera o 19:18

Môj syn má tiež 22 a dáva mi pusu na ústa pri stretnutí. Pre nás to nie je divné.

anonym_b8aaf0
•
Včera o 21:24

Ja mam este mensie deti, ale na usta sa s nimi nikdy nebozkavam. Nevidim dovod. Pusa na licko ci celo uplne staci. Nikdy som nechapala rodicov co mali silnu potrebu bozkavat svoje deti na usta. Uz len kvoli prenosu chorob, bakterii, herpesov...a veru vasina si ten herpes na deti aj preniesla.

anonym_7498f5
•
Včera o 21:53
@rachel36a

@anonym_7498f5 nechutná si ty...alebo uchylna keď v tom vidíš niečo... je to moje dieťa a nevidím nic zle na tom ze ma pobozká ked mi napríklad gratuluje...

@rachel36a 😅. Aj my sa" pobozkame" pri gratulacii, ale na lice. Na usta sa bozkavat matka s dospelym chlapom je proste chore..

anonym_7498f5
•
Včera o 21:55
@rachel36a

@anonym_7498f5 nechutná si ty...alebo uchylna keď v tom vidíš niečo... je to moje dieťa a nevidím nic zle na tom ze ma pobozká ked mi napríklad gratuluje...

@rachel36a Hej, jasne, ja som uchylna, lebo sa neoblizujem s dospelym synom 😅. Logicke 😅. Vacsina tu pritomnych ma rovnaky nazor, je to proste nechutne.. 😅

anonym_e4ec5d
•
Včera o 22:02

V nasej rodine sa rodicia s detmi na usta nebozkavaju, ja som to nerobila ani ked boli deti male. Pri gratulaciach zasadne na lica, ked uz.
Z jednej strany rodiny sa aj objimame, druha strana rodiny sa neobjimame. Ja nie som velmi kontaktny typ, tak len cakam ako sa situacia vyvinie.

rachel36a
•
Včera o 23:32
@anonym_7498f5

@rachel36a Hej, jasne, ja som uchylna, lebo sa neoblizujem s dospelym synom 😅. Logicke 😅. Vacsina tu pritomnych ma rovnaky nazor, je to proste nechutne.. 😅

@anonym_7498f5 ano , asi si, keď vidíš boh vie co v puse od vlastného dieťaťa...kazdy nech si robí ako uzná za vhodne...pre mns je to uplne bezna vec, nic nechutne...nechutne je napriklad si strkat muzovho vtaka do ust a cez to vsetko to kopu zien robi.. je to ich vec.
..väčšina má rovnaký názor? No nie, nemá...stačí si to tu prečítať...

andrejkap123
•
Dnes o 04:06

Cele zle. Vadilo by mi to. Nepoviem matka a syn ktory ma tak do 7 rokov? Ani s dcerou. Na usta si davaju pusy milenci a partneri len… Ale toto????

lucimichi
•
Dnes o 06:43
@anonym_017369

ja som stara koza 37 rocna rodicia mali sice len mna ale bezne si dame pusu takto hlavne ked sme sa dlhsie nevideli alebo pri rozlucke ci sa stretneme po dlhsom case.My mame vrele vztahy v rodine a nic uchylne za tym nevidim.Ja zas nechapem chladnejsich ludi.Ale ano,kazdy sme nejaky pravdaze.Aj moja babka ocova mama bola takato vrela a bez vynimky kazdeho schytila v rodine a vyboskavala pravda nie kazdemu sa to pozdavalo 😃

@anonym_017369 úchylné mi príde, keď matka bozkáva na ústa dospelého syna!

andrejkap123
•
Dnes o 08:25

Inac ja ked tak rozmyslam naco to proste riskovat? Ved staci ze si miesaju ludia sliny s vlastnym partnerom nedokazem si predstavit miesat sliny (a áno!!!!! Ked das pusu na usta dakomu tak proste mikrociastocky slin) s aj rodinnymi prislusnikmi. V slinach sú bakterie ktoré robia zubný kaz! A je nákazlivy! Cez pusu na usta sa mozu preniest rozne herpesy, bakterie, virusy, crevne virozy, covidy, chripky akoze naozaj by som toto so svokrou zdielat nechcela 😅😅😅😅😅 staci mi vlastny muz.

anonym_c2f599
•
Dnes o 18:59
@biba_18

@anonym_e61114 čo je intímnejšie ako vytlačiť dieťa z vaginy 😏
😂
ber to ako nadsázku, také výroky ako si dala ma proste pobavia… veď každý to má inak…

@biba_18 Čo? Napr. vytlačiť 💩 z pr... dele 😅 To robia všetci bez rozdielu a hlavne, 💩 ti nepo...erie život tak ako dieťa😉

livsi
•
Dnes o 20:47

Nie, neviem v ktorej časti Slovenska to ľudia robia, -ale príde mi to nechutne. Ani svojho dvojročného nebozkavam na ústa...

Strana
z2