Je normálna táto odpoveď môjho manžela?
ahojte chcela by som vediet vas nazor na toto: spytala som sa manzela takuto otazocku: Dal by si zivot za svoju sestru, ale stym, ze by si ma stratil navzdy? a on mi odpovedal, ze ano,ze by dal zivot za hocikoho v rodine. Neviem dost som z toho v pomikove.Co si o tom myslite?
ako sorry, ale smejem sa. 😀 😀 😀 😀
myslim, ze toto si nemohla mysliet vazne, ze?:D a v pripade, ze si tuto otazku myslela ozaj vazne, tak potom takato je moja odpoved: 😀 😀 😀 😀 😀
a co si cakala ze ti baby napisu????nebud majetnicka to ze si ta manzel vzal za zenu neznamena ze zavrhne svoju rodinu ked ich ma rad tvoja otazka na manzela je velmi detinska a do slovnika dospelej zeny sa nehodi a co ked budete mat deti cim ho budes vydierat aby ich odstrelil ak mu na vas zalezi aby ho to neomrzelo 🙂
aká otázka 😀 😀 😀 ja odpadnem 😀 😀 😀
mali by sa rozdavat metaly za retardovane temy, normalne urobit sutaz ze ktora tema je najsibnutejsia, ktora najvtipnejsia a ktora najretardovanejsia, ako fakt... mozem by t v porote?
veď ti odpovedal pekne 😀 😀 😀 či ? ale aj tak mu už nikdy nedávaj takéto blbé otázky
kde si prisla na tu otazku,ved je to somarina....
akože he?...nechapem ako ta napadlo sa to spytata 🙂...ale kedže ta to už nek´jako napadlo tak sa mohol aspon zo srandy tvarit že o tom rozmysla lebo to nie je lahke odpovedat 🙂
Ja radsej budem citovat odpoved mojho chlapa na to, ked som mu precitala tvoju otazku: ta co berie? 😀
ja som si myslela,že vela filozofujem ale táto otázka je už aj namna vela :D
Blahoželám...vyhrala si, Najblbšia otázka položená na MK. Tvoj muž ťa musí mať naozaj rád 🙂
ako ta vobec napadla takato otazka?
ako uz ma v zivote napadlo hc co ale toto je...
ja si myslím že si z nás robíš srandu ? 😝
teda, nerozumiem prečo si v pomykove z odpovede tvojho muža...veď aj ty si súčasť rodiny, či nie?... malo by ťa tešiť, že by dal život za člena rodiny😉 ... a ešte jedna poznámočka ... keby bol "bez života", tak je jasné, že by stratil teba ...teda skôr naopak...ty jeho....
ale... možno si len nesprávne formulovala otázku ...ak si chcela poukázať na to, že by uprednostnil niekoho zo svojej pokrvnej rodiny, tak si to mala napísať jasne, aby si dostala normálne a zmysluplné odpovede... 😉
nabudúce skús mamu........aj to môže byť dobré ........
to čo je za kravinu?????
Dnes vyhráva táto otázka,aj ked ani tá s tým oblecením neni zlá (ze kam dávate oblecenie co deti vyzlecú,ci ako to bolo.... 😝 )
Ja len dúfam,ze zakladatelka tejto otázky sa pýtala "len tak",lebo ak to myslela vázne.......no,nevim...kuknem tu este pár tém,a pojdem spat s vedomím,ze som úplne normál clovek 😵
P.S. na túto otázku sa nedá normálne odpovedat,lebo nech si uz muz vyberie ktorúkolvek-kazdá odpved by bola zlá.keby moj povedal -jasne dahá,nechám skapat sestru pre teba-no milovala by som ho jak kona,taký charakter....
na sprostú otázku sprostá odpoveď
Vyberat si medzi tebou a rodinou..no neviem :( musis taketo veci riesit?
hned, ako som utrela slzy zo zachvatu smiechu, co som mala po precitani tohto, som bezala za muzom s otazkou, ci by dal zivot za niekoho v rodine .... slusne sa pobavil a potom s uplnou vaznostnou povedal, ze nie, lebo nikoho nema rad tak ako seba 😀 😀 😀 😀
proste ako tu uz bolo napisane, na blbu otazku len blba odpoved 😝
my sme sa raz bavili so sestrou a ona mi povedala,že keby sa mala rozhodnúť medzi mnou a jej manželom,vyberie si mňa.ja by som si vybrala mojho manžela 😀 ber to len ako debatu a netráp sa odpovedami 😀 😀 😀 😀
tiež si myslím že niektoré odpovede su prehnané,nevieme ani prečo sa ho to opýtala,čo ak sestra je smrtelne chorá a potrebuje nejaku pomoc,-obličku ale niečo podobné,možno to myslela že či by riskoval život na niekoho v rodine,alebo tak.viete ako aj hasiči,záchranári tiež riskuju životy za cudzích ľudí a tiež su aj ženatý a majú rodiny,možno to myslela tak,neviem tiež som sa nikdy s takým nič nestretla,ale myslím že na tvoju otázku položil ľudskú odpoveď,aj keď otazka bola dosť citlivá,možno nemyslel na sestru ale na niekoho ineho blizkeho možno na Teba,ja by som za mojho manžela a dcerku tiež dala aj život 🙂 kiežby sme sa s takým niečím radšej nikto nikdy nestretli 🙂
😀 😀 😀
😀 😀 😀
ahojte otázka parádna 😀 😀 😀 😀 😀 žena je svojmu mužovi cudzia a rodina je rodina............asi to myslel tak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a keďže bude mrtvy......tak ťa vlastne oslobodí tiež.............. 😝
položila som túto otázku môjmu MM a povedal mi : " tak túto otázku ti musel niekto poradiť ! ,to určite nieje z Tvojej hlavičky ..." pohladkal ma a kludne zaspal.
milé žienky, ďakujem za túto diskusiu, tak sa smejem až mi slzy tečú, a to som prečítala len otázku a prvé tri odpovede 🙂
ja som tiež v pomykove...toto je jedna z otázok aké maju muži radi takisto ako: je suseda chudšia ako ja?: 🙂 🙂 🙂
Baby keď ja som sa taaak strašne pobavila.. že musím ísť kuk, či som náhodou aj necvrkla.. skúsim sa to zajtra spýtať drahého.. tak toto bude jaký test.. 😀 😀 😀 kurňa len dúfam, že nezachráni.. bo sa mi nechce baliť toľko vecí.. 😀 😀

A ine problemy nemate? 🙄 😀