icon

Je normálny, aby dospelý chlap pozeral do tretej noci seriály?

27. okt 2022

Je normálne aby dospelý chlap pozeral do tretej v noci seriály a na druhý deň vstával okolo obeda? Každý boží deň… 👀👀👀
Ja to nechapem. Alebo sa to len mne zdá čudné?

maranta_leuconeura
27. okt 2022

Zavidis pracu na HO, ktoru moze robit kedykolvek a podla teba sa aj tak ani nepretrhne? Ved sa tam zamestnaj tiez, s tvojim nastavenim mas na obed odrobene 😉

basska_b
27. okt 2022

My sme mali takeho kolegu, co vraj do tretej v noci nemoze zaspat a vybavil si, ze moze ist do roboty aj po 9.00 🤦‍♀️ ja to tiez nechapem. Ale zas mala som spoluziacku s insomniou, co nespala celu noc. Skoncila na lieceni

petronellla87
27. okt 2022

Tak su dva typy ludi - ranne vtaca a nocna sova... No a on je asi ten druhy😀

melanta
27. okt 2022

Ak to jemu vyhovuje, tak áno, je to normálne. My tak nefungujeme, ale nikdy som si nemyslela, že každý má fungovať tak ako my. Každý nech funguje podľa seba a svojho partnera. Ak to nie je tvoj partner alebo spolubývajúci, tak to teba nijak neovplyvňuje a tým pádom mi príde skôr nenormálne riešiť to.

selest
27. okt 2022

V tom veku som to tiez robila. Mam taky bioritmus, cely zivot sa to snazim oklamat. Ked to charakter mojej prace dovoloval bol som dlho do noci hore s spala doobedu. Inak som uplne normalna. Ak ten chlap plati ucty, nieje zanedbany on ci jeho domacnost a nema rodinu a deti ktore by tym obmedzoval tak je to v pohode. Nech spi kedy chce, pracuje kedy mu to vyhovuje a relaxuje ako chce. Preco to vlastne riesis?

thoughtfulweirdo
27. okt 2022

Myslela som, že každý vie, že ľudia majú rôzny denný rytmus a režim, nie každý je najefektívnejší skoro ráno. Nevidím vôbec žiaden problém v tom, že má dotyčný iný režim ako ty. Pokiaľ za neho iní nemusia robiť jeho povinnosti a takto mu to vyhovuje, kľudne môže byť celú noc hore a spať celý deň, prečo nie?

grammarking
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
54tinka54
27. okt 2022

Ak si môže dovoliť takto fungovať a takto mu to vyhovuje tak prečo to ty riešiš? Kvôli čomu má vstávať ráno napr o siedmej, keď má homeoffice a zrejme je jedno v ktorú časovú dobu pracuje?
Napr kľudne môže mať biorytmus nočnej sovy (sú aj ranné vtáčatá), jednoducho si najlepšie pospí ráno a v noci je aktívny.

abbey1
27. okt 2022

Ja osobne snáď nikdy nezaspím pred 1:00 a úplne bežne chodím spať o 3:00 či neskôr. Ráno nemusím skoro vstávať. Kľudne vyleziem z postele o 10:00. Či je to normálne. Pre mňa áno. Svoje povinnosti si plním, pracujem.
Ja by som zasa nezaspala napr 21:00. Či je normálne, že niekto dospelý vtedy ide spať bežne? Áno, je. Každý má iný biorytmus, iný životný štýl, iné potreby.

ankare
27. okt 2022

To je život teda... Aj ja chcem taku robotu! 😁 Predpokladam,že nemá rodinu, že?

athom
Odpoveď bola odstránená
777januska777
27. okt 2022

@miriam11 a niekto si dokáže v živote aj oddýchnuť. Dúfam, že ty neoddychujes, len makáš od rána do večera.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
iwka_77
27. okt 2022

Však a čo, keď mu to tak vyhovuje a v ničom to neprekáža, tak prečo nie?

tomikejt
27. okt 2022

Úplne normálne. Ja keby nemám deti a nemusím vstávať do práce, tiež by som do noci pozerala seriály a nič by ma z postele nedostalo pred 10 ráno 😁

heln
27. okt 2022

ahoj, pojem normalita odraza to co je vo vacsine nejakej skupiny povazovane za normalne, ak by vacsina chlapov sledovala serialy do tretej a potom doobeda spali, tak by to bolo povazovane za normalne, ale zrejme vacsina chlapov povazuje za normalne ist vecer spat a rano vstavat do praca. ono stava sa to aj v lepsich rodinach.

777januska777
27. okt 2022

@miriam11 no z toho co si napísala. Podľa teba niekto kto pozera "primitívne serialy" nemaka na sebe. Tie "primitívne serialy" sú pre niekoho oddych. Ono na tomto svete sú rôzni ludia a majú rôzne záujmy, to ze ty tomu nerozumieš je hlavne tvoj problém.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
27. okt 2022

@miriam11 nuž a niekto ako ja na sebe maká, vzdeláva sa a aj sleduje primitívne seriály a vôbec sa za to necítim zle. 😆 Trošku menej sa treba pozerať pomedzi prsty, pretože toto čo si tu napísala vôbec nehovorí o ľuďoch, ktorí seriály sledujú. Hovorí to o tebe a nie v tom najlepšom svetle. 🤡 Pre mňa je oddych a regenerácia v rôznej podobe rovnako dôležitá ako makanie a vzdelanie ale to by si vedela ak by si makala. Moja zlatá. 😘

jane89
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
27. okt 2022

Zavisi od jeho zavazkov. Ak nema ziadne,len tu pracu. Cudne mi to nepride. xD

miriam11
Odpoveď bola odstránená
grammarking
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
27. okt 2022

Ja osobne si myslím, že to nie je zdravé.
Ten človek si ničí oči, narúša spankový režim a môžu mu pri tom vzniknúť i problémy s trávením (dosť časté h ľudí, ktorí majú obrátený nočný a denný režim). Dobudúcna, keď bude mať rodinu, s tým môže mať problém pre orientovať sa na bežný chod domácnosti, alebo chod domácnosti pri dieťati, ktorý bude diametrálne odlišný.
Ale.. Je slobodný. Je to jeho život. Môžeš mu maximalne poradiť.

liljana
27. okt 2022

Kazdy ma taky zivot, aky si zariadi. A ak zije sam a nema nikoho, kto by ho v tom obmedzoval (partnerka, deti),... moze aj prelezat cele dni. Ak ma pracu, kde nic nerobi a platia ho, o com teda pochybujem, ze by niekoho platili za nic. Jedine ze by robil niekomu bieleho kona. 🙂 To je sen asi kazdeho cloveka. Nic nerobit a dostavat za to plat.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mandzula
27. okt 2022

@miriam11 no vies, niekto povazuje za stratu casu pozeranie podla teba primitivnych serialov, iny zas moze vidiet ako stratu casu pisanie na MK - tiez by si mohol niekto povedat, ze miesto MK by sme sa mohli radsej vzdelavat.

danica2711
27. okt 2022

keď to nie je tvoj priateľ, prečo to riešiš? A ty si s tým nie-priateľom 24 hodín 7 dní v týždni, že vieš, že na HO nič nerobí?

kayyaa
27. okt 2022

Nesud vsetkych podla seba. To, ze ty rano stihnes najviac, je super, ale kazdy to ma inak. Ty si zrejme ranne vtaca. A ten dotycny je skratka nocna sova. Najproduktivnejsi bude zrejme popoludni - vecer.
Aj my s muzom to tak mame, len opacne.
Moj muz zaspi okolo 23, vstava okolo 6, a najproduktivnejsi je rano a doobeda.
Ja naopak, zaspavam okolo 1-2, vstavam okolo 8, rano som "neschopna", naviac energie mam naopak popoludni a vecer.
Kazdy to ma inak.
Nie vsetci su ako ty😁