icon

Je prdenie partnera dôvodom na rozchod?

12. júl 2020

Baby,trochu divna otázka ale prdia pred vami partneri/manželia?Ja to nemám rada.Hovorila som mu nech to predo mnou nerobí.Ze v spoločnosti sa to nepatrí a navyše je to neslušné.No viete chlap.Priklad ja neprdim,alebo keď už tak zadrzim a utekám na záchod.Je to dôvod na rozchod?

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
cawes
12. júl 2020

@lindusss2016 😂😂😂myslis napriklad prdiaca suska pri sexe😂😂😂 som sa pobavila

tripetta
12. júl 2020

A jéje, oživenie starej diskusie 😅 Som zvedavá, aké vetry zadujú dnes a či popíšu svoje dojmy aj kišasonky z minulej diskusie😀. Ja prdím v pohode, doma, na tajňáka aj vonku. A keď ma niekto dokúri, tak si nehanebne a sadisticky zavalaším priamo pred ním, čo je mňa po ňom. Beztak, celému vesmíru, veciam a prírode je fuk, či niekto niekde na nejakej malej guľatej (pre niekoho plochej) Zemi prdí, alebo sa tvári, že on nie, on je ten dokonalý.
Mne síce prdy nevoňajú, ale taký smrad z úst, alebo keď sa niekto neumýva, to je riadny kentus. A takých smraďochov sa nájde veľa.

katarinka89
12. júl 2020

@ahoj0 a ako vieš, či ten ktorý sa prediera na svetlo sveta nebude riadne cítiť?

autor
12. júl 2020

Mne to príde neslušné a ja osobne by som sa za to prepadla pod zem od hamby.Preto neprdim pred nikým.

klarissa25
12. júl 2020

My to pred sebou nerobime.. Sme spolu 6 rokov 😉

oli18
12. júl 2020

@6mia6 ako dieta som to mohla kludne pocut. Ak to robia pred manzelom, tsk to robia aj pred detmi. Tu pisalajedna, ako oco prdol v meste a upodozrieval zo zartu dceru. Takze robia to aj pred detmi.

6mia6
12. júl 2020

@oli18 no podľa mňa sa to nedá pausalizovat

matejakub
12. júl 2020

Dlho som sa tak nezasmiala ako nad niektorými komentmi Ako sa hovorí ,kto grgá a prdí,svoje zdravie si tvrdí Alebo čo je ľudské ,nieje nám cudzie

marianeta
12. júl 2020

@tripetta 😂😂😂😂..Máš pravdu..taký spotený človek ktorý smrdí pri tebe ( napr.ako kolega) celý deň je horšie ako smradľavý prd,ktorý o pár sekúnd necítiť..

ciusinka
12. júl 2020

Môj ex bol taký,že prdel doslova ako take prasa,vedel,že mi to vadí a napriek tomu to robil a ešte sa pri tom smial ako taký debil 🙈 a to bol potom v obývačke taký smrad,že som mala pocit,že som skočila do zumpy..Ja nepoviem,keď niekomu raz za cas ujde,tak ok,aj keď ja teda neprdim takto pred nikým,ani pred exom,ani pred súčasným frajerom,cítila by som sa strašne trápne.

nikolca
12. júl 2020

Moja dcera bola na dvore aj so sestranicou a išiel okolo nich sestranicin tato uprdol si a hovori:baby hrmi!!no ked mi to vravela skoro som sa pošťala

marianeta
12. júl 2020

@nikolca😂😂som si teraz na moju starkú spomenula..Ona s nami byvala a keď sa na niečom smiala musela.utekat na wc aby jej necvrklo ale v Tom behu a smiechu to bolo aj prt,prt,prt a ešte väčší smiech..Keď vyšla z wc som jej hovorila vždy ,že ,,babka ty si ako prdela" a ona vždy na to,,ale čo by to mi kolená vrzgaju"

nikolca
12. júl 2020

@marianeta ja si pametam ked som bola ešte decko a išli sme s babkou po zahrade a jak chodila tak prt.prt.prt ja som sa zmohla len na smiech a brat jej hovori babka tušim ti ušlo a ona mu na to:kto grga a prdi zdravie si tvrdi

lindusss2016
12. júl 2020

@cawes no tak stavaju sa rozne prihody 😂

november1111
Odpoveď bola odstránená
yasmeena
12. júl 2020

nie som fajnovka,ale pred nikym,toboz nie pred chlapom,by som to nespravila/hnusi sa mi to aj napisat/...lebo pokial clovek nie je vazne chory na lozku kedy nevie poriadne o sebe,tak vzdy sa moze spravat slusne..a ano,keby pri mne chlap stale p**el,tak sa s nim rozidem,lebo to o nom vypoveda velmi vela...specialne,ak by som mu este vravela,ze mi to vadi...napriklad mne sa uz ako dievcatu zdalo cudne,ako moze ist baba po ulici s chalanom,ktory chrachluje,g*ga alebo sa skrabe medzi nohami..nieto este aby pri mne p**el..stat sa to obcas moze,necakane,ale rehotat sa na tom,ze aka zabava....no,neviem...

mrkvicka060
12. júl 2020

Akoze, ja keby som dva prdy zadrzala, tak mam take bolesti, ze by mi urvalo bok. A nechapem, ked vam treba puknut, tak sa postavite, bezite na wc a este si tam aj stihnete ulavit? Lebo ja kym by som vstala a dobehla na ten zachod, tak by ma to preslo a potom by som sa hodinu zvijala v krcoch... a aj tak by som si nakoniec prdla... 🤷‍♀️

basullinka
12. júl 2020

Môj manžel má chronické problémy s črevami, takže preňho je prdnúť si vyslobodenie. Radšej budem čuchať jeho prdy, ako o pár rokov riešiť zápalyl, či nebodaj rakovinu. Preto mi to nevadí. Ja som sa dlho hanbila a zadržiavala to cely večer a to boli niekedy muky. Avšak potom sme bývali v garsonke a to bola vyslovene škola prdenia pred manželom. Tam sa to jednoducho nedalo, keďže ten byt mal asi 30 m2, išla som.na WC a to bolo všetko počuť, tak som sa musela odhanbiť :D

judar
12. júl 2020

No ja vam ludia pri pojdme "neslusne" neviem...ja to beriem tak ze za dvermi bytu, domu dveri na brane je to neslusne v spolocnosti....ale doma? A preco zrovna hanba? ked je to vlastne sucast nasho zivota nasho travenia potravy a vela krat za to proste nemozme ze nam "ujde vetrik"...taktiez mi pride divne ked partner pred partnerom radsej s takymto problemom ujde prec - ovsem chapem ak by to bol extremne zamorenie po dajme tomu takej kaustnici ale inak mi to pride ako cudzinec pri cudzincovi s banalnym traviacim problemom a nie ako blizny svoji

judar
12. júl 2020

@basullinka veru tak a mnoho ludi tvrdi ze to je vraj "zdrave"...ale neuvedomuju si ze taketo zadrziavanie ma priblizne taky isty dopad ako zadrzavanie mocu....bolest a aj krce

kleopatra114
13. júl 2020

My sme asi prasacia rodina . Doma prdkame všetci cez novorodenca, 4 ročnú , mna aj muza . Ale iba doma , v spoločnosti sme slušní 😜 teda iba ja a muž , malé majú predom odpustené 😂

marianeta
13. júl 2020

@kleopatra114 no áno spoločnosť to je jasné,že si málokto dovolí uľaviť,ale aj autorka píše že v spoločnosti je to neslušné ale ako spoločnosť myslí aj svojho partnera..Toto padlo aj v predošlej diskusii a teda ak niekto považuje človeka s ktorým spáva,má deti a.zije už x rokov za spoločnosť ,tak to je veľmi smutné. Aj my doma prdkame a nemyslím ,že sme prasiatka ale len ľudia ktorí sa vo vlastnom dome neobmedzujú navzájom.. Kto potrebuje prdne si a neriešim hlasitost či intenzitu zápachu.. Ja napr.netolerujem laktózu a občas sa stane,že zjem niečo čo mi v Tom lepšom prípade spôsobí nadúvanie a teda neviem si predstaviť,že by som niekoľko hodín bola zavretá na wc.

marca12
13. júl 2020

Pre mna by to bol dovod,lebo taky hulvat je potom asi aj v inych veciach. Ak sa obas stane,ok. Ale aby dospely chlap nepoznal slusne spravanie...

matejakub
13. júl 2020

Doktor sa pýta hluchonemej babky Babka prdkáte ,prdkáte ? Ja by som aj ,ale dedo už nemôže

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
taga
13. júl 2020

Prdenie dovod na rozchod? Alkohol, gamblig, nevera, nasilie atd apod ano, ale PRDENIE??? To ako vazne baby? Viete, ake je to nezdrave zadrziavat plyny? Tak som si spomenula, ako som raz sprevadzala vylet, strasne ma bolelo brucho, myslela som, ze som nieco pojedla. mala som v skupine lekara, ten na mna pozera a hovori: ' spravte si par drepov a poriadne sa vyprdkajte' takze, keby ma muz mal opustit kvoli tomu, ze vypustim nahromadene skodlive plyny a nestihnem sa predtym zvukotesne kamsi zasit, poviem, ze to robim na prikaz lekara.

matejakub
13. júl 2020

@perdulka7 Malo byť nahluchlej Poznám hluchonemú a dá s s ňou dorozumieť

jaskolka
13. júl 2020

Podľa mňa je normálne to robiť doma, to akože žijem s niekym roky a budem ako blázon utekať na záchod, len aby to nebolo pred ním? Preboha, veď v manželstve sa x iných veci prihodi, choroba, nevoľnosť, zvracanie, kŕče, a podobne, tak riešiť tu rozchod kvôli "prdom"? Ako nič v zlom, ale už to mi príde strašne prehnane. Podobne ako nechápem, ako niekto po rokoch v manželstve sa hanbí vyzliecť, prezliecť pred partnerom, vycikat a podobne..Aj také témy už tu boli .

tatiana1329
13. júl 2020

Jako baby to vazne? Toto vam vadi? Ved je nezdrave zadrzovat taketo veci... Pred rodicmi, vonku, kamaratmi a tak ani jeden z nas, ale ked sme doma a sami tak kludne... A grgnutie iba pred nasimi a manzelom ale vzdy aj s ospravedlnenim, pre nas je to znak ze nam chuti... 🙂 Mali by ste prestat riesit banality ale radsej podstatne veci