Je šanca nájsť si s malým dieťaťom dobrého partnera?
Aka je podľa vás reálne šanca (skúsenosti, či poznáte take prípady atd.), aby si žena po 30tke s cca ročným babom našla (raz…ale zase určite nie o 10rokov 🤪) nového, “normálneho” partnera? Majú záujem aj bezdetni muži? Som zabezpečená, o € mi nejde, vzdelaná, so zázemím, kopou záľub, samozrejme dieťa je na 1.mieste.
Ja som si našla s 2 deťmi, dokonca som ešte s jedným bola tehotná...dnes to je rok a pol a už spolu žijeme a plánujeme svadbu 😊
Tak ja som uz 10 rokov sama, skusila som uz vsetky mozne zoznamky, zoznamkove skupiny na fb, zoznamkove akcie a teda NIČ . A nejako som si už povedala že to už neriešim. Svet sa nezrúti.
Ale držím ti palce, verím tomu že sa to da s že stretneš normálneho muža. Je vela vela zien ktorym sa to podarilo. Ja som si akurát včera vypočula dôvody “prečo nie žena s dieťaťom “ od jedného muža.
@dancul177 skor to "Nie" maju zeny. Ked si precitas tu diskusie. Ona moze mat 5 deti, ktore by jej novy priatel mat vychovavat, zboznovat, venovat sa im, zivit ich.... ALE!! On by mal byt bezdetny!
@janeinka pssst 😂 Oni su proste uzasni 😍
@emo84 ved napisala, nie-pretoze ma dieta a on povedal svoje dovody.. proste mas deti smola
@stanulienkat ak to ma spravne chlap usporiadane v hlave vidi sam...ja sa dokazem uplne samostatne postrarat o svoje dve deti,platim si vsetko sama,mam vlastny byt,auto,pracu.
Skor by to mali muzi vyzdvihnut a vidiet ako si dokazeme poradit,a pomoct nam..
@lienka434 A prečo to neplatí aj opačne?
@emo84 tak napriklad, ze chlap sa musi obetovat a vytvorit si vztah aj s tym dietatom, a ze casto to je aj narocne ak ho dieta odmieta, ze zena nie je flexibilna Lebo si musi babysitting vybavit ak chcu niekam ist, ze takato zena ma uz zabehnuty zivot a ze bude sa len tazko prisposobovat. Ako ja som sa nad tym len pousmiala a povedala som si ze ok. Ved kto chce hlada sposoby, kto nechce hlada dovody. Neriesim 😀, nenutim, nevyvraciam, nevysvetlujem….
@dancul177 Pekná výhovorka , že sa musí obetovať , keď bude mať raz svoje dieťa tak vzťah si tiež s ním bude budovať a samozrejme sa , aj o dieťa starať a vychovávať . Evidentne pán nie je pripravený na rodinný život a nechce byť obmedzovaný a chce byť sám sebe pánom a mať všetko pod kontrolou .Nepochopil , že život s deťmi nekončí , len je to iná etapa života .
@emo84 no vravim, vyhovorky same a potom si poviem ze to je aj zbytocne sa o tom dalej bavit. Kazdy mame svoju predstavu co chceme a co nie, vela zohraju vzajomne sympatie a aj ochota pre to nieco spravit a ked sa to nestretne niekde v spolocnom vzajomnom bode tak potom je zbytocne nieco riesit.
@dancul177 ja ked som si povedala, ze chcem byt sama prisiel mi do zivota moj muz. A nebola to laska na prvy pohlad, bavilo ma s nim pisat, chybalo mi to, ked nemal cas odpisat, ale ked sme sa stretli nebolo to uplne zamilovanie na 1.pohlad, proste sme sa spoznavali, ked syn mu zacal zrazu vraviet tata, uz mi v hlave bliklo, ze asi to je to co som hladala.
@jenny257 kolky sa spravaju ako sv*ne ku vlastnym detom, takychto si drzat co najdalej od tela. Radsej prist nato takto skoro ako po nejakom case.
@veronikastrickova u nás rovnako, začali sme si písať v čase, keď som ukončila zlý vzťah, potrebovala som prísť na iné myslienky, tak som súhlasila so stretkom,nepáčil sa mi vôbec, ale sedel mi ako človek, taký veselý dobrák, tak za mnou začal chodievať častejšie, potom sme dali spoločný výlet aj s mojím dieťaťom a odvtedy sme trojka ako má byť, syn mu sám od seba začal hovoriť oci asi po 4 mesiacoch
@stanulienkat tak u mňa bolo dôležité aby bol bezdetny hlavne kvôli postihu môjho dieťaťa, viem ako reagujú cudzie deti naň a nechcela by som riešiť nejaké konflikty alebo ziarlivostne scény lebo by jeho dieťa malo pocit,že môjmu sa treba venovať viac atď.
Živiť moje dieťa rozhodne netreba, mám svoj príjem a jeho bio platí tiež
Toľko k tomu. Ak máte vysporiadané vzťahy s bývalým okolo dieťaťa. A nieste padnúť na hlavu a otvorená prijať aj deti od možného budúceho partnera ak ich bude mat , tak mate šancu. Ale keď sa už musíte pýtať na takú vec tak mám pochybnosť
@lenkaminka vysporiadané vzťahy mať je utopia u veľkej časti žien .... Najmä v prípade keď žena kopla do prdele chlapa .... To by asi ich bolo dosť veľa slobodných na furt
Samozrejme, poznám hneď 2, čo si s malým bábom naśli nového partnera
Šanca je, ale netreba mať veľké oči. Asi to obvykle nebude svalnatý, šarmantný a bohatý fešák bez záväzkov, rodinne založený lev salónov...
Určite sa nájdu čestní muži, ochotní sa postarať o rodinu, ale z takých málokedy hneď vlhnú nohavičky...
@lienka434 Nepoznám ťa osobne, ale z foto na mňa pôsobíš veľmi milo, dobrosrdečne, nie si žiadna namyslená panička a preto si nemyslím, že ty si bola dôvod prečo to nevyšlo s tvojím ex. Preto si myslím, že máš veľkú šancu nájsť znova lásku tvojho života😇 Len neporadím ti kde ju hľadať, ale treba si uvedomiť, že keď ta vidí nejaký muž, tak na 99% si v hlave povie, to je kočka, kedže má detičky tak má doma istotne manžela/partnera, nebudem teda sa s ňou snažiť zoznámiť/osloviť. Toto mám názor priamo od chlapa.😉
Poznam taky pripad, je to konkretne moj pripad.
Matka sa rozviedla, ked som mal 1,5 roka a o par mesiacov, si nasla ineho a moje detstvo, bolo peklom na zemi, ktore nikomu neprajem.
Tvoje dieta tak dopadnut nemusi, avsak, dobre si zapamataj, nikdy, nikto nebude brat tvoje dieta, ako vlastne a ked si najdes partnera a budes mat babo aj s nim, na tvoje prve dieta, to moze vplyvat, velmi negativne, kazdy totiz, aj keby ti neviem co hovoril, bude vzdy, vo vsetkom uprednostnovat svoje vlastne a to druhe dieta to vyciti.
A ja viem z vlastnej skusenosti, ako hrozne, nieco take boli.
A o to viac, ked sa matka viac prikloni k druhemu dietatu, s druhym partnerom.
@petedea nepis hluposti, to ze ty si si presla peklom, je mi luto, ale neznamena, ze to tak je vsade. Mojho syna prijal moj terajsi manzel za svojho uplne, aj cela jeho rodina, absolutne ho nevyclenuju z nicoho, naopak vkuse vravia, ze je svalnaty po nich. A absolutne jediny rozdiel medzi nasim spolocnym dietatom a ostatnymi vnucatami je ten, ze to je jedine dievca.
@katkazocele Ďakujem ti za milé slová🙂aj názor.Ja si vôbec nepripadam ako atraktívna žena a správam sa ku každému pekne a slušne🙂 Vieš ako sa hovorí:Nesúd ľudí podľa obalu.S každým rada pokecám,nemám problém ani s mužmi.Problem je že mám 37,ale vyzerám na 27😀 čiže na mňa letia mladší muži a keď spomeniem dve deti tak je to uzavreté 🤷🏼♀️a ja už nemám na to nervy, radšej budem sama.
@jenny257 Ano ale väčšina nemá ani nový vztah úplne v pohode potom.
@veronikastrickova Mozno ano, mozno nie.Mozno si svojim partnerom len zmagorena az natolko, ze to nevidis.
Aj sa totiz stava.
@petedea preco by som mala byt zmagorena? Niekto si za cely zivot nenajde ani jedneho dobreho muza, niekto aj so 4mi detmi laskaveho. Preto hadzat kazdeho do jedneho vreca je uplne trapne a ubohe.
@veronikastrickova Myslel som to hypoteticky, ale to nemam z vlastnej hlavy, tak to totiz v zivote chodi.
@petedea ja som neverila, ze niekoho najdem a nie s dietatom a viem ze mam stastie, ale celkovo podla mna najst naozaj dobry a pevny vztah je celkovo o stasti, byt o spravnom case na spravnom mieste. Niekto nikdy nenajde partnera, niekto ich strieda ako ponozky. Zit iba pre partnera je blbost, v 1.rade musi clovek zit pre seba a mozno to je ten problem, ze niekto chce silou mocou niekoho pre seba, alebo ho niekto do toho tlaci a preto sa mu nedari.

Malá som 28r a 3r syna keď som sa spoznala s terajším manželom. Bola som slobodna matka. On ma 33r rozvedený 12r dcéra. Teraz sme spolu 7rokov a už máme spoločného 4r syna.
A tiež pokec tam mi napísal 😄