Je šanca nájsť si s malým dieťaťom dobrého partnera?
Aka je podľa vás reálne šanca (skúsenosti, či poznáte take prípady atd.), aby si žena po 30tke s cca ročným babom našla (raz…ale zase určite nie o 10rokov 🤪) nového, “normálneho” partnera? Majú záujem aj bezdetni muži? Som zabezpečená, o € mi nejde, vzdelaná, so zázemím, kopou záľub, samozrejme dieťa je na 1.mieste.
@veronikastrickova To, ze ho za svojho prijal uplne, mozes povedat az potom, ked ho adoptuje.
Lebo ako uplne prijaty, teda, skutocne uplne prijaty, by mal tvoj syn po nom dedit, ale pokial nie je adoptovany, nededi nic.
Spytaj sa ho na adopciu a na dedenie a velmi pozorne si ho vsimaj, ked mu to povies.
Slovami clovek klamat moze, ale vyraz tvare, ho vzdy prezradi.
Lebo prava tvar cloveka sa ukaze az vtedy, ked dojde k lamaniu chleba a do vtedy, je vsetko len bla, bla, bla.
@petedea aj to sme chceli, ale jeho bio otec to nedovoli, lebo ho to bavi nam robit naprieky, ale priezvisko ma syn po mojom muzovi to som si vybojovala.
A dedenie? Peniaze stastie a lasku nenosia, takze je to ta posledna vec co mna zaujima, ale ked ta to tak strasne trapi, tak ano dedit bude aj po mojom manzelovi, svojom nevlastnom otcovi. Prave bio otec prepisuje vsetko na vsetkych okolo, aby jeho bio syn nededil.
@veronikastrickova Len aby ti to tvoj syn raz nevycital a pravdou je, ze by mal pravdu.
Ze otec nesuhlasi, je tvoj problem, ktory mas vyriesit.
Tvoj syn na to ma pravo.
@petedea a co mi ma syn vycitat?
Aj 34 rocna s jednym dietatom. Sme spolu 6 rokov. Sice ma tiez dieta ale pre mna jeho dieta nebolo prekážkou. Kludne by mohol mat aj dve 😉.
@veronikastrickova ako keby si písala o mojom ex😂tiež prepisuje všetko na všetkých okolo,len si dáko neuvedomuje že ešte nie je všetkým dňom koniec. A ešte ho môže jeho prvorodený aj doopatrovat. Ja som nikdy nad adopciou ani neuvazovala. A priezvisko si syn zmenil až keď mal 18 a sám rozhodol či chce ďalej nosiť priezvisko muža za ktorého sa len hanbíme.
@kamatopo moj syn priezvisko zmenit chcel, my sme to aj uviedli ako jednu z hlavnych veci, on sa citil odstrceny, ked sa dcera narodila, ze sa inak vola to sa este vysvetlit dalo, ale ked som sa ja vydala, to uz nechapal, ze on sa vola inak. Ale mali sme teda stastie, vychytali sme u otca situaciu, kde otec bol psychicky zniceny z udalosti, inac by to slo zase cez sud a to by bolo nadlho.
@veronikastrickova keď ťa nepoznali a videli len tvoju foto asi ťažko ťa vedeli spoznať ako super maminu ...ale všetci tí prajeme nech ti vzťah vydrží navždy
@katkazocele to bolo nastavené omylom a dik ...už nehľadám ..mám super deti a to mi stačí ...ďakujem
@norbham to ze mam manzela z pokecu, neznamena ze som inde muzov nestretala, takze netusim kde mas to ze ma poznali iba z fotky, to sa odvyja od toho kade som chodila, kde som robila a to sa uz fakt rozpisovat nebudem. 🤦🏽♀️ Nesedela som doma na zadku od kedy mal syn 1rok a 9mesiacov, aby som nas uzivila a mali sme co potrebujeme. A vzdy som sa viac bavila s chlapmi ako so zenami, lebo tie su falosnejsie. A moj muz je naozaj viac menej nahoda, spravne nacasovanie.
@veronikastrickova nepochopila ale nevadí 😂🤟

Ja také ženy vo svojom okolí poznám,a nie jednu...a dokonca aj s dvoma deťmi si našli partnerov a bezdetných...a aj brat si našiel o viac ako 10 rokov staršiu s dvoma deťmi a spolu majú ďalšie dve detičky...