icon

Je toto podľa vás už psychické týranie?

13. feb 2021

Dobry den, hladam nazor a pomoc.
S manzelom sa hadame,problem je v tom,ze v hadke mi vzdy nadava,aj spinavo,ponizuje a nakoniec vzdy celej hadke som na vine ja. Za cele roky on este chybu nespravil ,neda sa s nim rozpravat,lebo vzdy ma pravdu a ja som zla a nadava mi preto a preto a za to.Vzdy strasne krici ☹(.Mna tie slova strasne bolia a vzdy preplacem celu noc a ked placem,este aj to sa mi smeje. Vobec mu to neni luto. Vzdy ked je nejaky sviatok vianoce valentin,vzdy mi moju radost pokazi,preco som kupila taku vonavku a nie inu,preco detom tolko darcekov a nie menej atd.a tym,ze sa ja to tesim o to viac ma to boli.
A posledny problem,ze nadava a uraza aj deti,niesu jeho,spolu mame jedno posledne. Vcera ked mala uz spala,starsie sa nieco v izbe smiali,vyletel k nim,ci su idoti,nechapu ked spi niekto atd. Deti som si zastala s tym,ze ma pravdu s tym smianim v noci,ale nemal by tie slova pouzivat,zacal na mna tiez kricat ,nadavat,ponizovat ako vzdy,ako je pisane vyssie.
Nakoniec ja som pokazila cely vecer .

Prosim nejaky nazor,potrebujem sa vyrozpravat,pretoze ja mam pockt,ze toto hranici uz s psychickym tyranim☹(
Dakujem

bluka2
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
kitycat
13. feb 2021

@bluka2 ona sa boji byt "sama" v Rakusku tak nech ide za mamkou na Slovensko... Alebo nech kupuje debilovi na den otcov 4 vonavky ved toto nema hlavu ani patu vazne

bluka2
13. feb 2021

Drž sa a nevyčítaj si už minulosť. Pozeraj vpred

miadi
13. feb 2021

@heleninamama presne zalubenost vyprchala a teraz mu vadi ze mà na krku 3 cudzie deti a za vsetko moze ich matka.

tinapa
13. feb 2021

Ajjajááj...dievča zlaté- pozri sa- čítala som to ďalej- tú situáciu na Vianoce- pýtam sa ťa- ako sa môžeš toto vôbec pýtať??? Ako si nie si istá sebou??? Vlastne si si odpovedela. Dobre vie, ako narábať s človekom.. Prosím ťa, pre šťastný život tvojich detí- odíď alebo trvaj na tom, aby odišiel on- bez pardónu..

bluka2
13. feb 2021

@kitycat nech jej radšej mama príde pomôcť do Rakúska, ak sa dá...

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
kitycat
13. feb 2021

@bluka2 no pobalit kufre nech jej pomoze

miadi
13. feb 2021

Nikto Ta tu neukrižuje to svoje trapenie si robis sama so zlym partnerom. Len chceme pomoct ..

autor
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
13. feb 2021

Ale on sa nechova k tvojim deťom ako dobrý otec, takže bez neho im bude lepšie. Odíď od neho. Ich biologický otec si ich vôbec nebrava?

minka80
13. feb 2021

Treba odist, nikdy sa to nezmeni. Bude len horsie. A najhorsie, ze si to uz deti uvedomuju.
Aj ja som take przivala. Tiez starsi syn z prveho nanzelstva, ked si to zacal uvedomovat, tak viac spaval u nasich. Len aby sa vyhol kontaktu s nim. Zacalo to ked mal 14rokov, nic nemohol, nikde s nikym. Ked bol chory doma, lezal v posteli. Vypol mu televizor internet, ze nech pozera do plafonu. A vela veci. Do mna si tiez rypal, kedze som prestala prikyvovat a vzdorovat. Naco peces kto to bude zrat, ako to davas do umyvacky. Pteco si si lahla ked nie je upratane(mavam caste migreny). Ked sme boli sami bolo super. Ako nahle mal prist domov uz sme trpli co zasa bude. Kedze s nim mam druheho syna, bolo to narocne, ale vzoprela som sa a odisla. A ja aj moj syn mame konecne pokojny zivot. Robime si co chceme, kedy chceme a nikto nam za to nenadava. Utekajte rychlo, deti velmi psychicky trpia. Verte bude vam lepsie samym a deticky vam raz podakuju. A nebudu utekat z domu od tyrana. Drzim palce

miadi
13. feb 2021

Pozri radsej ziadny otec ako taky co mame vecne nadava do idiotov a depta ju. To Nie je happy rodina to je trapenie aj pre tie deti ., Hlavne je mat stastnu mamu😍

marca12
13. feb 2021

Musis sa zmenit ty a potom si ani on tolko nedovoli. Nesmies plakat to je zaklad. Ak za vsetko places,to ho vyhecuje. Ked ma dobru naladu,neda sa s nim porozpravat,ze je v poriadku,ak sa nahneva na deti,ale nesmie pouzivat nadavky a osocovanie. Niektori chlapi sa daju preucit,ale to musi byt rozumny chlap. Podla toho,co pises,ze sa venuje a zaujima o deti by som povedala,ze to s nim nie je az take marne. Mozno len nie ste na rovnakej vlne. Neviem ako to vysvetlit. Ak on vypeni,ty donho skocis a utocis nanho,jeho to vyhecuje a ide si svoje. Treba zmenit postoj,ked vypeni,neoponovat mu,ale s chladnou hlavou si vysvetlit. Horsieje to,ked nadava na kazdeho,ma problem sam so sebou,so svojim sebavedomym.na tom musi popracovat. Alebo sa nanho vykaslat. Hravo by si tozvladla bez neho a nevies si predstavit ako lahsie by sa ti zilo a najma detom. Deti musia byt z neho velmi psychicky znicene. Uz len kvoli detom by som riesila rozchod. Nedopust,aby ti znicil deti. My ho nepozname,nevieme,co prezil,preco je taky.

miadi
13. feb 2021

Ty sa bojis ze nezvladnes sama 4 deti . . Si v rakusku mas to super napriek blbej situacii na Svk by si to mala sto x horsie. Mama popripade pride pomahat .. casom budes mat ine vztahy len uz asi nie ocka ., ale to nevadi mozes mat priatelov.. zas sa zalubis len nebudes mat tu komplet rodinu ale budes mat svoje deti klud a krasny zivot .

danim
13. feb 2021

V príspevku 19:50 vidíš ... chci žiť s niekym, kto ta ma rad... teba a aj deti.. len vtedy bude dobre. Nenechaj sa ponižovať. Máš to zlozite, baby ti tu dobre radia. Držím ti palce nech vykročíš a budeš šťastná. Konaj tak, aby si zároveň deťom nepokazila detstvo a nech si do dospelosti neodnesú traumy z tohto obdobia čo práve ziju.

autor
Autor odpoveď zmazal
miadi
13. feb 2021

Tak si zozenies nejaku spolahlivu nanny .

miadi
13. feb 2021

O 3 roky bude mat najstarsie dieta 16 moze postrazit.. ty len hladas vyhovorky aby si bez neho nevedela existovat Lebo nechces byt sama.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
bluka2
13. feb 2021

Sorry, ale bohužiaľ to už zašlo ďaleko

bluka2
13. feb 2021

Už sa s tou nádejou rozlúč... respektíve koľko chces čakať? Kým život utečie? Kým deti celé detstvo takto prežijú?

bluka2
13. feb 2021

Sozial global postrazia deti, keď si chorá, napríklad

miadi
13. feb 2021

Ja Ta nesudim len ti vravim ako to vidim. Ty si nebola sama? Ked si skoncila s otcom tych 3 si hnet sla do tohto vztahu?

autor
Autor odpoveď zmazal
miadi
13. feb 2021

Chova sa ako nejaky Tunisan. Ty si nejak pri $?

autor
Autor odpoveď zmazal