Je toto psychické týranie?
Dobrý deň .Rada by som vedela váš názor .. Odkedy sa nám narodil druhý syn , všetko ide dole vodou a je to len horšie . Sex sme v tom čase skoro vôbec nemali , lebo som proste ja ,, nemohla "(jedného dňa mi odfotil brucho a to sin bola asi 2 týždne po pôrode a sa smial , že fuj to brucho ). Keď som sa vrátila z pôrodnice , hneď nastúpila poporodna depresia :/ ja som stále všetkému na vine , všetko robím zle , vraj sa poriadne nestarám o deti , že som hlúpa .. Komunikácia skoro žiadna ( len o deťoch + provokácia ) Proste , keď začnem rozprávať , tak on za každým mojim slovom niečo hľadá a hneď sa domna naváža .. Veď sa chcem len porozprávať , celé dni trčím len doma s detmi a keď náhodou chcem ísť vonku ( bez deti som sa už 3 roky nikam nepohla ) tak beriem samozrejme aj deti a keď sa zdržím viac ako 2 hod , už je zle ..To je zakaždým , keď chcem ísť vonku , na nákupy atd .. vrátim sa domov a predomnou ten arogatný, nahnevaný debil .. Už naozaj neviem ako ďalej , v poslednom čase len rozmýšľam o tom , že s detmi odídem .. už to nevydržím , ja sa tu tak dusím , cítim sa tak úzko 😕Vopred ďakujem za odpovede
@vika35 predtým bol milší a viac ma rešpektoval ..ale teraz .. Nedá sa to proste s ním , ešte stále chrápe , keďže do roboty vyráža až o 13 :00 hod . No komu je lepšie 😏
@zltyslonik oni sú nenormálni celá rodina .. Otec v starobinci , alkoholik a matku ma v Turecku ..
@zltyslonik Váš názor je správny nechcem protirečiť ale vedzte že nie vždy su rodičia na vine..moji rodičia su normálni, na urovni, vzdelaní a keby ste videli môjho brata čo uz problemov narobil, ako sa správal, ktovie co bral..by ste neverili ze je z našej rodiny :(
ahoj, to mas pomaly v kazdej rodine. chlap nepochopi, ze dieta je na prvom mieste a nevrtulkujes sa okolo neho. myslim, ze vela bab tymi stavmi preslo. drzim palce.
@irinushqaa kto chce hlada sposoby, kto nie dovody. Zober si z toho co chces😉
@irinushqaa nie nemoze nic, kym sud nerozhodne, nie si mu dat deti povinna.
@irinushqaa byt je jeho alebo tvoj, alebo spolocny, nech oddide on.
@irinushqaa vies, on je uz z tej marihuany citovo otupeny, vyprahnuty... Nezmeni sa to, ak on nebude stat o rodinu a nevzda sa hulenia. Zacni si pomaly zariadovat vlastny zivot, najdi si nejake kurzy, pracuj na sebe, vzdelavaj sa, postav sa na vlastne nohy a jeho sproste reci si nevsimaj, nic mu nehovor, lebo takym citovo plochym ludom je vsetko zle. A mozno by som zacala na tvojom mieste nejakymi pozitivnymi heslami doma, nieco ako toto, ale viac vystihujuce rodinny zivot https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/8e/1f...
Pozri si stranku pomocobetiamnasilia.sk aj psychicke nasilie je nasilie
@ema234 my sme v prenájme .. On nieje schopný kúpiť nejaký byt , keďže za drogy utratí mesačne viac než 300€ .. Hrabal sa mi v mobile , keď som večer spala a videl , že som hľadala info ohľadom slobodných mám a tak .. Vraj on mi deti nedá .. drogovo závislému určite zveria deti .
@ema234 mohla by som ísť zatiaľ k mame , no ona úplne o ničom nevie.. Majú o ňom milnú mienku , že aký on je starostlivý , dobrý a tak 😐..
@irinushqaa tak je nacase im otvorit oci..to je fuk aku maju mienku len preto ze si o nom myslia nieco co nie je pravda ty predsa nebudes pri nom aj s detmi sediet a trpiet..pekne sa zober a chod prec.si v provm rade matka ..ja uz by som davno takeho chlapa kopla do zadku..
@irinushqaa zalezi, kde v zahranici sa nachadzas- ak si v holandsku, tak mu deti v pohode na striedavku zveria,a ak pracuje , tak aj do plnej opatery...a v niektorych inych europskych krajinach s tym tiez velke problemy robit nebudu....
a ty by si mala zacat aj so svojim zivotom nieco robit a prevziat konecne aj zodpovednost za seba a deti, ked uz si si takeho uzasneho partnera ako otca svojich deti vybrala....
@irinushqaa drogovo zavislemu nikto nezveri deti, normalne si zober deti a chod k mame zatial, ale ked nebude doma a distancuj sa od neho aby mu nepreplo. Aj keby si pre decka prisiel tak mu ich nedavaj maximalne zavola policiu ale policia nemoze vstupovat na mamin majetok, takze si bude musiet dat iba sudnou cestou stretavky. Policia nespravi nic.Tak to mas tazke a fyzicky ta nenapadol ako fetak,lebo oni su dost agresivny.
Pokial budete chcieť riešiť PO o zverení deti do ôs.starostlivosti + výživné, odporúčam sa obrátiť na najbližšie Centrum právnej pomocí na stránke www.centrumpravnejpomoci.sk si vyhľadajte adresu najbližšieho k Vam, objednajte sa na konzultáciu, neverím, ze Vam nepomôžu! Pracovala som tam ako Pravnik do nástupu na MD..podľa všetkého by ste mali spĺňať vsetky podmienky pre bezplatnú právnu pomoc, t.j. pridelenie advokáta na Vaše zastupovanie pred sudom..držte sa a určite tam choďte, ak uz nebudete chcieť konať prostredníctvom sudu, pretože nik Vas nemôže nútiť, no aspon Vam poradia ake su možnosti..
@vevesh sme v Belgicku.. Väčšinou je tu striedavá starostlivosť ( 2tyzdne u otca a 2 u matky ) Keď súd rozhodne takto , tak alimenty platiť nemusí .. Alo som už spomínala , on je drogovo závislý .. Starší syn má
@irinushqaa skoro 3 roky a z ten čas odneho dostal minimálne 3 x facku ..
@ema234 mna fyzicky nenapadol nikdy , ale starší syn od neho už pár faciek dostal .
@lienka1987 ďakujem Vám , ale my niesme na území Slovenska . Bývame v Belgicku a ja vôbec netuším , ako to tu chodí . Väčšinou tu prevláda striedavá starostlivosť 😐
@irinushqaa Vyhľadáva hádky a spory úmyselne, nebude v tom nejaká rajda?
@irinushqaa a čo tam tam drží? Ak som dobre pochopila nepracujes, rodinu mas v SR, mas tam aspoň nejakú priateľku, ktorá by ti mohla pomôcť? Asi nie. Na tvojom mieste si čo najskôr našetrím na cestu do SR a vrátim sa. A tamtoho dobila by som asi ignorovala do konca života. Pre prípad potreby si nafotiť napr. tu trávu, jeho, keď ju fajči a pod., budeš mat dôkaz pre sud v prípade núdze. Ale hlavne, nečakaj a ODÍĎ !!! Ak tam chceš zostať, tak sa obrat na nejaké mimovládne organizácie, čo pomáhajú takýmto matkám s deťmi. Na mobile si nastav uzamknutie telefónu a nebude sa ti v ňom môcť hrabať.
A ty ako matka dovolíš svojmu priateľovi aby fackal 3-ročné dieťa?
Kto tvoje dieťa ochráni ak nie ty? Prosím ťa rieš svoju situáciu hlavne kvôli deťom. S ním sa zrejme nedá ani komunikovať, takže vieš že inej cesty ako rozchodu zrejme niet.
Veľa šťastia.
@bluka2 ani ked su obidvaja slovaci a deti maju aj slovenske rodné listy, napríklad? (len zo zvedavosti sa pytam)
@tomiholjubavi nie, nemoze - plati pravidlo, kde ma dieta pobyt/ navstevuje lekara/ skolu , tam musi sud riesit jeho pobyt, a dokym pobyt nie je vyrieseny, nemoze prekrocit hranice, inac je to unos a rodic zvacsa straca pravo na opateru takymto krokom ( nie je to zelezne pravidlo, ale casta prax )
@maria1678 kamarátky nemám , trčím stále doma a keď náhodou chcem ísť len tak nakupovať , už som za tú , ktorá by sa chcela len túlať 🙄..Ti , že fajčí tú marihuanu môžu kľudne zistiť aj. Odberom krvi myslím ( človek musí byť 3 dni čistý , aby nezistili , že to berie ) no on nevydrží ani deň ..

@irinushqaa ved hej bola to skor ironia, kedze fakt nechapem, naco si si s nim robila aj druhe dieta a nehovor, ze predtym nefajcil a bol vzorny a starostlivy otec, ktory by pre vas aj modre z neba zniesol.
drzim palce