Je toto psychické týranie?

irinushqaa
25. máj 2017

Dobrý deň .Rada by som vedela váš názor .. Odkedy sa nám narodil druhý syn , všetko ide dole vodou a je to len horšie . Sex sme v tom čase skoro vôbec nemali , lebo som proste ja ,, nemohla "(jedného dňa mi odfotil brucho a to sin bola asi 2 týždne po pôrode a sa smial , že fuj to brucho ). Keď som sa vrátila z pôrodnice , hneď nastúpila poporodna depresia :/ ja som stále všetkému na vine , všetko robím zle , vraj sa poriadne nestarám o deti , že som hlúpa .. Komunikácia skoro žiadna ( len o deťoch + provokácia ) Proste , keď začnem rozprávať , tak on za každým mojim slovom niečo hľadá a hneď sa domna naváža .. Veď sa chcem len porozprávať , celé dni trčím len doma s detmi a keď náhodou chcem ísť vonku ( bez deti som sa už 3 roky nikam nepohla ) tak beriem samozrejme aj deti a keď sa zdržím viac ako 2 hod , už je zle ..To je zakaždým , keď chcem ísť vonku , na nákupy atd .. vrátim sa domov a predomnou ten arogatný, nahnevaný debil .. Už naozaj neviem ako ďalej , v poslednom čase len rozmýšľam o tom , že s detmi odídem .. už to nevydržím , ja sa tu tak dusím , cítim sa tak úzko 😕Vopred ďakujem za odpovede

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marytesss
25. máj 2017

zbaľ si veci a odíď... prípadne jemu zbaľ veci a vyhoď ho, vymeň zámku...toto nie je normálne.

cakamebabo
25. máj 2017

Toto je muz ? Porodila ste mu dieta a on bude fotit brucho...a blbe pripomienky ? Odporny .....A predtym to bolo.uplne.inak ?Az teraz sa takto zacal spravat ?

irinushqaa
autor
25. máj 2017

@cakamebabo v tom čase som bola len 2 týždne po pôrode , tak neviem čo očakával 😐.. Po šestonedelí som sa pustila do cvičenia a dnes vyzerám ako pred tehotenstvom .. Aj to mu dokonca začalo vadiť , že prečo cvičím každý deň .. že pre koho to robím , pre koho chcem schudnúť .. ale úplne arogantným tónom ..Predtym to bolo v pohode , keď som otehotnela s druhým synom .. odvtedy je to zle a stále horšie ..

irinushqaa
autor
25. máj 2017

@marytesss keď len tak zbalim seba a deti a odídem .. neviem , môže trebárs zavolať políciu , že som vzala deti ?

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cakamebabo
25. máj 2017

@irinushqaa On si zjavne riesi svoj komplex,ziarlivost a tym Vas depta...je to hrozne...Skuste si sadnut a porozpravat sa a ked nebude pocuvat viete ze ste skusila vsetko....drzim palce..urcite.si nezasluzite sa takto trapit...ale viem.ze.sa neda len tak pozbierat deti a ist prec......drzte sa.😘💕

marytesss
25. máj 2017

@irinushqaa tak si mu mala povedať, že to robíš pre seba a svoj dobrý pocit. lebo to tak aj naozaj je...čo nás tam po chlapoch, keď nie sme so sebou spokojné? a keď nie sú s nami spokojní chlapi, okašlať ich... a to ti hovorím vážne. nemám síce deti, ale mala som 4 roky vzťah, a potom mu preplo. jednoducho ma vymenil za inú. a teraz sa chcel silou mocou opäť vrátiť ku mne, vraj nemôže bezo mňa žiť. a čo som ja nejaká jeho bábka, že budem s ním kedy si on povie? nie!
takže si váž seba samu, svoje telo, ktoré dokázalo dať život dvom úžasným malým tvorom, ktorí si zaslúžia všetku lásku sveta, pošli toho hajzla do prdele a jednoducho s malými odíď. chceš aby vyrástli v prostredí, kde otec stále psychicky týra matku? aby sa zakomplexovali? to radšej buď sama, šťastná a spokojná a s láskou ich vychovaj. deti sú strašne citlivé stvorenia, tam by sa nedalo tváriť že sa nič nedeje.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
irinushqaa
autor
25. máj 2017

My niesme zosobášený .. Bývame v prenájme a o poschodie nižšie jeho brat ,, ktorého mám v láske " .. tu by som určite byť nechcela 😐.. Ja som bez práce , tak je to trochu ťažšie .. zveril by súd deti mužovi , ktorý je závislý na marihuane ?? Je to u nás v byte aj cítiť a on si to dá aj 6x denne ..

dasenka26
25. máj 2017

@irinushqaa Ja byť tebou sa zbalím a idem k rodičom. Viem že vela záleží od toho či má človek kde íst, či dieťa bude mat školku..či ste v nájme alebo máte vlastný byt, či ho splácate a pod..Ale na začiatok sa zbaliť a odíst je prospešné v tom že otecko dostane šancu uvedomiť sa..ak sa neuvedomí potom už nasledujú dalšie kroky..držim palce!

marytesss
25. máj 2017

@zltyslonik ďakujem... ono si žena povie, či jej ten chlap stojí za to, keď si ju neváži. ja rozhodne budem sama ako s chlapom, ktorý si ma neváži. neriešim, či s ním zostanem len preto že "nikto ďalší už nepríde"... veď nie je koniec všetkým dňom.

@irinushqaa nie, nezverí, už vidím ako by nejaký sudca zveril dieťa človeku, čo fajčí trávu.... ak môžeš, choď k rodičom, ku kamarátke, to je jedno, proste odtiaľ odíď. hlavne si vybav všetky papiere, čo spomínala @zltyslonik a hľadaj si prácu, aspoň na doma.

irinushqaa
autor
25. máj 2017

@cakamebabo keby sa s ním porozprávať dalo .. ale s ním sa nedá , on sa nevie porozprávať ako civilizovaný človek .. Za každým mojim slovom len niečo hľadá 😐.. Ďakujem 🙂

dominika6
25. máj 2017

@irinushqaa je v tom asi iná..

meryika
25. máj 2017

@irinushqaa podľa mňa inú. Preto ta ponižuje s nechce aby sú niekde chodila. Preto vyhľadáva dôvody na hádky. Ak by ťa ľúbil nepovažoval by ťa a nesmial ako vyzeráš, keď si mu poradila druhé dieťa. Ak máš kam odísť urob to, ak nepríde za tebou tak ťa nemiluje.

katkakovac
25. máj 2017

Je to debil, bude to len horsie. Cakas na prvu facku? Naozaj chces, aby tvoje deti vyrastali v takom prostredi? To nie je dobry partner a otec deti. Zacni v prvom rade tiesit pravne zalezitosti. Daj si na sud predbezne opatrenie na zverenie deti do opatery a poziadaj o vyzivne na deti. Bez toho, aby o tom vedel. Lebo to sa budu diat take veci, ze sama budes prekvapena. Vsetko si naplanuj, premysli, poziadaj o pomoc rodinu. Odid ked bides mat vsetko zariadene. Zavolaj si na pomoc pri odchode nejakeho chlapa, napr tvojho otca alebo brata. On ma ocividne nejaky problem. Mozno ta podvadza achce ta vystvat. Alebo sa vyziva v psychickom tyrani. Rozhodne bud v strehu a nenechaj sa ukecat. Skus ci ti neporadia na urade prace a soc. veci ako dalej. Alebo vyhladaj pomoc pravnika.

althejka
25. máj 2017

najhorsie je,ked si cele to napatie odnasaju deti,aj ked sa nam zda,ze to uhrame a chranime ich pred tym. Oni vedia.
Obcas staci chlapovi pohrozit,ze si vieme zariadit zivot aj bez neho,ked vlastne sa sprava ako sebecke hovado bez priciny, alebo mu proste len tlaci na mozog nedostatok intimity a sexu. aj to dokaze s ich spravanim strasne veci. potom je najjednoducjsie si filtrovat svoje nedostatky a deficity na ludoch najblizsich,vacsinou manzelke, co je rada ze funguje, zije pre deti a rodinu a tiez je len clovek. lebo ved co by este chcela? s detmi na krku? priznam sa,ze keby mi muz odfoti brucho a smeje sa, tak mu dam prehanadlo do kavy.

dominika6
25. máj 2017

mám pocit že tú marišku si dávate spolu,lebo aby fajčil 6x denne pri dvoch deťoch..sa modli nech ti nezaklope na dvere sociálka...sa zobud..

simculllka
25. máj 2017

Ja toto nepochopím, ako sa môže chlap správať takto k žene. Jasné, nevidíme druhú stránku tohto problému, resp.jeho pohľad, môže to byť všelijako, ale sorry, aby si chlap odfotil brucho ženy pred pôrodom a smial sa jej, tak to je už sila, zvlášť, ak sa jedná o jeho dieťa!!!! Niektorí muži by nemali mať ženy, ani deti, lebo evidentne si to nezaslúžia a nestoja o to...čo sa týka problému, ženy ti tu dali dosť rád, nebudem sa opakovať, len mi nedalo nepodotknúť to ohľadom takéhoto správania.

stanulienkat
25. máj 2017

Preco si si s nim spravila 2 deti????????????????????

libawet
25. máj 2017

@irinushqaa toto je snáď celé len vtip, nie ?

irinushqaa
autor
25. máj 2017

@dominika6 On to svinstvo fajčí len na balkóne a v práci tiež .. Ja by som si to svinstvo nikdy nedala .. Lenže on to nechá trebárs na poličke , v kuchyni a je to cítiť no ... Veď to , nedávno mi on sám takýto jeden prípad spomínal , kde prišla kontrola , našli to u nich a deti im odobrali

dzjanetta
25. máj 2017

@irinushqaa Ahoj, z toho čo píšem: je to arogantný k.k.t, ktorému robí radosť PONIŽOVAŤ svoju ženu, ktorá mu porodila 2deti...TAKŽE choď od neho preč..
.šťastná mama = šťastné deti...držím palce🍀

irinushqaa
autor
25. máj 2017

@althejka trojročný syn , robiť začína vnímať .. Keď vidí , že začína jeho otec kričať , tak sa zlostí a vrieska 😐..

vika35
25. máj 2017

ty tu marisku asi fajcis tiez, ze inak nemozes byt az taka hlupa, ruzove okluliare a zivot je gombicka. prepac prachy nemas, byvanie nemas, muza nemas, ale dve deti narobit s debilom v podnajme to hej. no ale kto chce kam.....
ale stale to nieje stratene, hadam mas rodinu, ktora ti aspon na zaciatku pomoze s detmi aby si mohla aspon na 4 hodky ist niekde do prace a postupne sa postavit na vlastne nohy.

dzjanetta
25. máj 2017

@marytesss alebo presne...ako píše, VYHODIŤ...taký odpad čo máš doma..koho je to byt?...alebo ako to vôbec máte?

dominika6
25. máj 2017

@irinushqaa hrabe mu z toho a je jedno či to fajčí v posteli alebo pred čindžákom

irinushqaa
autor
25. máj 2017

@vika35 Ja určite nie ! Nepotrebujem to .. Všetko to znášam len kvôli deťom .. Pre nič iné

irinushqaa
autor
25. máj 2017

@katkakovac nemám si koho zavolať .. Otca nemám a brata taktiež nie .. Som v cudzine úplne sama , mám tu ale mamu a nevlastného otca , no tí natom finančne niesu najlepšie ..