Je toto psychické týranie?
Dobrý deň .Rada by som vedela váš názor .. Odkedy sa nám narodil druhý syn , všetko ide dole vodou a je to len horšie . Sex sme v tom čase skoro vôbec nemali , lebo som proste ja ,, nemohla "(jedného dňa mi odfotil brucho a to sin bola asi 2 týždne po pôrode a sa smial , že fuj to brucho ). Keď som sa vrátila z pôrodnice , hneď nastúpila poporodna depresia :/ ja som stále všetkému na vine , všetko robím zle , vraj sa poriadne nestarám o deti , že som hlúpa .. Komunikácia skoro žiadna ( len o deťoch + provokácia ) Proste , keď začnem rozprávať , tak on za každým mojim slovom niečo hľadá a hneď sa domna naváža .. Veď sa chcem len porozprávať , celé dni trčím len doma s detmi a keď náhodou chcem ísť vonku ( bez deti som sa už 3 roky nikam nepohla ) tak beriem samozrejme aj deti a keď sa zdržím viac ako 2 hod , už je zle ..To je zakaždým , keď chcem ísť vonku , na nákupy atd .. vrátim sa domov a predomnou ten arogatný, nahnevaný debil .. Už naozaj neviem ako ďalej , v poslednom čase len rozmýšľam o tom , že s detmi odídem .. už to nevydržím , ja sa tu tak dusím , cítim sa tak úzko 😕Vopred ďakujem za odpovede
@irinushqaa Prepac, ze Ti davam tolko otazok, ale chcem Ti pomoct. Na Slovensku mas nejakych blizkych ludi co by Ti mohli pomoct?
@morningcoffee1 starší syn nastupuje od zajtra do škôlky a mladšieho by som mohla dat do jaslí ..tam , kde som robila som pracovala práve s ním .. tam sme sa zoznámili .. S tým šéfom sú jedna ruka a robí sa tam do 21:00 hod .. Ako upratovačka mám väčšiu šancu sa zamestnať .. Problém sú tie financie . Keby som mala dobre platení prácu , už tu niesme .. No zatiaľ sme od neho zavisli 😐
@irinushqaa no ja som si tak narychlo preletela tu temu, co si dala pred dvoma rokmi. Dievca zlate, precitaj si ju aj ty. Prosim ta o to.
a potom nam napis, ako si pokrocila odvtedy a ako si dodrzala to, co si tam pisala, ze urobis - napr ze druhe dieta ani za nic, ze radsej na potrat (o antikoncepcii si asi nepocula, ze) 😒
A ze ako uz vtedy si k nemu nic necitila a ze uz vtedy nevydrzal ani den bez hasisu.....
a odvtedy si si nezistila jedinu vec, ze ake moznosti mas, aku pomoc mozes od statu cakat....nic. Nepohla si sa ani o milimeter dopredu, skor si si uviazala na krk dalsie zavazie, co ta pri nom bude drzat - urobili ste si dalsie dieta.
Ja mam jednu otazku: AKU POMOC VLASTNE CAKAS OD ZIEN NA MODROM KONIKU? Poprosim KONKRETNE a k veci.
@morningcoffee1 Neviem , či sa s ním dá vôbec dohodnúť .. On sa mi už toľko krát ospravedlnil , že ho mrzí , ako mi zničil život .. No uňho človek nikdy nevie.Na Slovensku mám babku a deda ktorými som od malička bývala .. No sme z dediny a možnosti sú tam nulové..
@irinushqaa Takze podla Teba bludny kruh, ziadne riesenie. Doma nulove moznosti, v Belgicku bez sance na dobre platenu pracu, svojho partnera nenavidis...
@irinushqaa Hadam je tam nablizku nejake mesto, kde maju aj skolku.
@morningcoffee1 ona si tak raz za rok ulavi na koniku a ide sa dalej....ono to asi az take zle nebude..... ved aj v uvodnom prispevku riesi brucho a nie ovela zavaznejsie problemy, co ma....a nevidi....alebo nechce vidiet..... 🙈
@obsadenemeno Je to tak, potrebuje sa vystazovat, ale riesit to odmieta.
@morningcoffee1 ja citam tu jej staru temu a rozum sa mi zastavuje.... tu sa presne naplna porekadlo ze "komu niet rady, tomu niet pomoci".....
a stale cakam na odpoved na moju otazku, ze aku konkretnu pomoc vlastne ona od nas caka.
@obsadenemeno Ako tu uz niekto spomenul, kto chce hlada sposoby, kto nie hlada dovody. Ten cas co je doma s detmi by mohla napr. vyuzit na zdokonalenie slovnej zasoby, aby mala lepsie vyhliadky pri hladani zamestnania... Ja som to hned pochopila, ked mi napisala, ze v ich kraji su nulove sance na zamestnanie. Existuje nieco ako zvysovanie kvalifikacie....Neviem...
Ano...poznam to.mam doma to iste...ale mam len jedno dietatko.Ja dokazem este aj zaluzie zle posuvat... Lahko je priznat si,tazsie je z toho vycuvat...
@fidel987 Neda sa odist? Kym Ti uplne znici sebavedomie.
@zltyslonik asi dve strany dozadu pisala, ze je Turek..
@zltyslonik kreten je kreten a je jedno akej narodnosti.....😒😒😒😒keby prezidenti mali riesit kazdeho nedorobeneho kreten-tulpasa, tak sa ten nas ani do roboty nedostavi podla tem na MK...😀😀
@irinushqaa Daj vediet ako si odvtedy pokrocila.
A skusila si sa spytat starych rodicov na slovensku ci by ta nevedeli podporovat kym sa postavis na vlastne nohy? Aky si mala vztah s rodicmi? Chces ay tvoje deti vyrastali v takom prostredi a naucili sa ze hentak ma vyzerat vztah?
@irinushqaa akych vela chyb robis????? Alkohol? Drogy? Bijes deti? Si mentalne nestabilna? Akoze si mu vdacna ze ta neodkopol? Vies co ti chyba? Sebaucta!!! Vazit si samu seba!
Príjemný deň prajem .. po mesiaci sa ozývam s tým , že je to už definitívne a odchádzam .. posledná kvapka trpezlivosti bola , keď sa tak pred týždňom opovazil kopnúť do syna (2,5) malý spadol na zem a plakal ocko bolí , bolí . Nasledujúci deň som sa spojila so socialkou a úplne všetko im vyrozprávala a mama vie tiež o všetkom a trvá natom , nech zoberiem deti a idem k nej .. sociálka mi na nejaký čas bude platiť 1200€ , plus rodinne prídavky 300€ a alimenty 200€ .. jedine , čo mi ostáva je nájsť si nejaký apartmán , lebo v opačnom prípade mi pomôcť nemôžu .. už mám ale niečo vybavené , len to musí byť na 100% .. 👏
Je mi to luto ze to muselo zajst az tak daleko aby ta to pohlo vpred a zacala konat. Drzim palce.
Zeny netreba vyckavat az pokial sa stane ze tie hovada niekomu ublizia. 😢
Konecne. Sama vidis, ze taky muz sa nezmeni!!
@obsadenemeno A predsa dostala rozum. Ako sa hovori nadej zomiera posledna. 🙂
@morningcoffee1 este uvidime...aby ju zas neukecal..... 😠
@obsadenemeno skúša to , áno .. ale
@irinushqaa no dufam, ze mu zas nenaletis...... 😒
@irinushqaa si na dobrej ceste, paráda! Vytrvaj! Bude ťažko, ale nie až tak, ako by bolo s ním. Keď preklenies tazsi začiatok, bude sa ti lahsie dýchať a budeš si búchať hlavu o stenu, ze si to mala urobiť skor!
Silno držím palce! Myslí na deti a na seba! Robíš to pre Vás, pre lepšiu budúcnosť!!
Tento krát je to už vážne . So všetkým som sa priznala na sociálke aj mame , ktorá o ničom nevedela .Len mi ostáva nájsť si nejaký byt , aj keď mamičke s dvoma malými chlapcami sa hľadá ťažšie .. Keby som ich mala už 3 , tak úprimne , by som sa už nepohla vôbec ..

@irinushqaa Ty nam skus povedat ako to vidis. Mas nejaku predstavu co urobis? Sama sa poznas najlepsie, a teda vies co si mozes dovolit spravit. Da sa s manzelom nejako dohodnut?