icon

Je v poriadku tolerovať mužovi pivko 2x do týždňa?

8. apr 2022

Je podľa vás v norme 2krat do týždňa tolerovať mužovi pivko "z práce hneď ..kedysi to bolo aj viac krát za týždeň..hlavne cez leto.
Máme malé bábo 🙄
A jeho kamaráti somnou niesu za moc dobre..

Strana
z2
janickacrazy
8. apr 2022

Začni aj ty chodiť každý týždeň na kávu s kamoškou, dieťa mu daj, nech sa posnaží. Keď môže on, tak aj ty. A ani mi nehovor, že sa to nedá.

andreafa
8. apr 2022

@slniecko66 ano! Zakaz to svojpravnemu cloveku! Toto snad ani pravda nie je. Chudak tvoj muz 🤦‍♀️

nurielka
Autor odpoveď zmazal
klarolinne
8. apr 2022

Tu bude skôr nosná tá posledná veta. Kamaráti sa ti nepáčia, rozumiem, nemusíme si s každým sadnúť. Ale zas ber to tak že ich má v živote asi dlhšie než teba. Tiež by si ignorovala kamošky, len preto, že jemu sa nepáčia? Ako rozumiem ti, máte bábo, ale tak muž nie je otrok, že do roboty a potom domov. Dovoliť, tolerovať, nie je nesvojpravny. Pokiaľ nechodí neskoro a je to naozaj jedno pivo, a nechodí ti opitý pod obraz boží, Však nech ide, ale sobotu mu dať dieťa nech sa mu venuje a urobiť si svoj deň, nákupy, kamoška, káva.

vilma7
8. apr 2022

Ja som myslela, že to pivko si dá doma. Ale 2x týždenne by ma vysedávanie manžela v krčme určite netešilo. Možno tak 2x mesačne maximálne.

slniecko66
8. apr 2022

@andreafa To bola irónia 🙂

nikdenikto
8. apr 2022

V týždni by mi to vadilo, cez víkend večer niekedy chodí. Kým sme nemali deti samozrejme chodili sme von spolu. Aj teraz keď máme stráženie ideme občas. Ale zas môj muž je super keď chce ísť večer s kamošmi venuje sa nam do 20:00-20:30 a potom ide, príde cca o pol noci domov, niekedy je dlhšie, podľa toho ako sa bavia. Teraz som tehotná a permanentne unavená takže mi to aj vyhovuje. Ale inak nikdy nemal problém s nejakými babskymi jazdami a stráženim malého. Ja pracujem takže v týždni mi aj často bráva syna na prechádzku tak k večeru nech si urobím doma čo treba. A keď má chuť na pivo dá si doma 😃

Za odmenu dostal k vianociam popu na čapovanie 😂

andreafa
8. apr 2022

@slniecko66 jaaaj. Tak prepac. Suhlasim 😄👍🏻

kkovacovak
8. apr 2022

Šibe ti? 😂 Nechceš ho doma priviazať o stoličku? Takýmto štýlom ťa pošle do kelu za chvíľku. Áno je to normálne veď aj chlap potrebuje občas vypnúť. Daj mu pokoj občas. Samozrejme to má fungovať tak že keď budeš chcieť ísť ty na kávu s kamoškami tak pôjdeš. Môjho chlapa tam posielam sama keď vidím že má zlú náladu alebo ideme spolu. Nebuď stíhačka 🤦‍♀️ Ach jaj ja sa niekedy tým chlapom ani nečudujem že tie ženy podvádzajú a odídu od nich

talikudelkova
8. apr 2022

My máme s priateľom dohodu 🙂 1-2x do mesiaca idem ja s kamoškami ( bez dieťaťa ) niekde do kina alebo na pizzu len tak posedieť a on tiez môže ísť 1-2x do mesiaca .. niekedy ide aj 3x a niekedy nejde aj celý mesiac 🙈..

dolce_principessa
9. apr 2022

Pane boze tak toto by ma v zivote nenapadlo riesit.
Dokym nechodi ozraty denno denne na mol nech si ide aj na 3 piva !

raja95
Odpoveď bola odstránená
andreafa
9. apr 2022

@raja95 tak sa ani nevydavaj, aby si sa coskoro nerozvadzala 🤦‍♀️🤮

raja95
Odpoveď bola odstránená
hopeja
9. apr 2022

Tak raz do týždňa úplne v pohode a ja by som šla na oplátku s kamoškami raz na kávičku.....podla mňa aj on aj ty potrebujete trochu voľnosti, ja som muzovi nikdy nič nezakazovala ani on mne, rozumní ľudia sa vždy vedia dohodnúť

andreafa
9. apr 2022

@raja95 tak to mas super chlapa bez nadsazky.

raja95
Odpoveď bola odstránená
retatka
9. apr 2022

A čo si ty jeho matka alebo je zbavený svojprávnosti?!Ak vypije pivo a neožiera sa,pokecá s kamošmi hodinku-dve , je úplne normálne.Niekto ide do fitka,na ryby,behať...Ved ti nemôže sedieť len pri zadku.Každý človek potrebuje priestor pre seba.Mám dojem,že Tebe skôr vadí jeho partia a nie pivo...Na oplátku chod potom ty s kamoškami na kávu.Takto to chodí vo funkčnom partnerstve.Len teda to si treba vopred odkomunikovať...

henka123123
9. apr 2022

Jasne ze ano ..my to mame.tak ze on ide piatok vecer von a ja v sobotu vecer.niekedy si to vymenime..nema nam kto postrazit deti tak spolu nemozme

autor
10. apr 2022

Takže zatrhla som víkend krčmu..inak by išiel . Myslíte že som spravila dobre. ?trochu som mala výčitky zas že som ja tá zlá . Veď ja potrebujem pomôcť aj psychicky som unavená v noci nespím

autor
10. apr 2022

@retatka tak nehnevaj sa ale 3 dní po sebe to bolo a keď príde večer v nálade..tak ja padám na hubu unavená .

monka105
10. apr 2022

Ja by som to využila. Koľkokrát pôjde on na pivko s kamošmi, toľkokrát pôjdeš ty s kamoškami na víno a on bude zatiaľ doma strážiť dieťa a luxovať domácnosť.

retatka
10. apr 2022

ANONYM Kde je vlastne pravda?Hore píšeš 2*,už to je 3* a dokonca v nálade prišiel...tak to nieje pivko,jedno,zrejme je ich viac ked príde v nálade....nakoniec vypije viac pív a chodí častejšie do krčmy...ak to je tak,má problém s alkoholom a toto by mi vadilo ako prvé....len ty vieš kde je pravda.Ak by to bolo 2* týždenne jedno pivko,na hodinku-dve je ok,no zrejme je toho viac....

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2