Jedlo si platí každý zvlášť. Je to ok?
Tak najprv to ujasnim . 5 rokov doma a deťmi. Rozdelené účty. Čiže každý má svoje . A tu je ten háčik. Nastúpila som na dohodu do práce . Kde nezarobím majland ale ako eprivyrobenie vpohode. Vždy keď sme išli na výlet alebo na obed platil muž za celú rodinu. Ale teda vraví mi že keď zarábam že už si budem platiť sama . Napr vstupné a jedlo v reštaurácii . A tak to je . Ja mu vravím že ok si trápny ale kúpim si to. Nebudem sa mu prosit . Ale teda moja duša je taká sklamaná .
A zázračne sa takto zmenil až po narodení deti, však?!
@kulumulu123 to už začalo. Ja varím to čo mám rada ja a deti. Nezehlim mu . A už ani neoperiem
@tykat deti sa majú dobre, majú všetko . On je dobrý otec my sa im venujeme asi najviac . Nepoznám nikoho kto by snimi trávil toľko času. Len my sme spolubývajúci
@dskjhfdlkdjhl ja by sim v takonto pripade kludne povedala ze MANZEL plati zvlast a vychutnala by som si tuto chvilku 😇
Čiže vy vlastne už úplne žijete len ako spolubývajúci. No tak si nájdi aspoň nového, normálneho chlapa aby si sa necítila ako ,,hovno,, citujem. A keď ťa berie ako ťa berie, vadiť mu to nebude a ty budeš konečne možno docenena. Aj keď sama vieš, čo potrebujes, odísť od neho...
No, ale to napatie, ktore je medzi vami, deti aj tak citia. To nie je nieco, co sa neodrazi na nich.
@abbey1 neviem po nasťahovaní do domu. Kde sú vydaje väčšie .
Odpadnem ...po prvé nevhod s ním už nikdy nikde a po druhé prosím rozved sa nech deti nemajú taký vzor
Takze kym ste nebyvali v dome, tak bolo vsetko v poriadku?
Deticky si takého "otca" nezaslúžia !!!!
Mala by si sa zamestnať normálne a začať sa pripravovať na koniec manželstva, rozvod. Lebo toto už dlho nevydrží. On ti povie, že buď si platíš výlet sama alebo si nemala ísť? Nespávate spolu? On si navarí a operie sám? Toto už naozaj dlho nevydrží.
On je dobry otec ??? A v čom ? Že učí deti nevazit si ženu ? Matku ? Och ... Zlý sen toto
No keby mi toto len raz urobil môj muž, tak by mohol zabudnúť na obedy pripravené mojimi rukami 🤦
Neziarli proste na to ze si začala pracovat lebo ta chcel mat len doma alebo take nieco? Znie to ako keby je urazeny ze pracujes 😂😂 no ale pripajam sa k ostatnym, chlap za vsetky drobne fakt
@kristinapetronela moje väčšie dieťa skače keď vidí že ide domov od radosti. Naozaj ho veľmi ľúbia aj on ich .
Prijde mi, ze muz "seka" pred celym okolim, ze aha mame dom, aha mame auta a teba drzi na minime, vydavky na minime, riesit kto ako rychlo plni zumpu ako vazne :(
Hladaj riesenie pre seba a deti, toto dlho nevydrzi :( Teda ono to uz nedrzi, zijete ako spolubyvajuci... otcom bude aj po rozvode.
Deti to vnimaju, a velmi 😕, moze ich hyckat kolko chce ale ked ma ich mamu za handru tak si to ponesu ako problem do zivota aj keby s nimi travil 24/7.
@bora0123 áno veľmi mu to vadí, nepovie síce to ale často má poznámku že si hladkam peniaze keď zarábam. A čo tak viac prispieť do domácnosti. Aj keď prispievam
Teraz skacu... to co im sposobuje chovanim k tebe sa ukaze ovela neskor.
@anjelicek26 máš pravdu . Len proste momentálne je situácia taká že neviem čo ďalej.
Aj moja duša by veru bola sklamaná 😳
Ja len podla toho, co pises, by som tipovala gambler, dlhy... ono fasada dva ucty, uvery a medziuvery sa da dlho drzat hore... ale toto spravanie k tebe a riesenie takych drobnosti je uplne - unikatne... v negativnom slova zmysle. Porozpravaj sa s rodicmi, ci by si nemohla na cas k nim...
najdi si lepsiu pracu kde zarobis viac .. deti samozrejme pol na pol aj ked budu chore a odkladaj co najviac sa da .. ak mozes tak na ucet mimo rodiny aby to nespadalo do spolocneho majetku .. a az budes mat dosttak utekaj od neho ..debilom sa nestal zo dna na den za tycj 10 r si uz mohla mat stranou daco .. co uz ..zacni hned ako sa bude dat
Lebo ich zmanipuloval ..preto sa teší ... Neverím že je všetko ok keď niečo také chce od teba
Ad 1- u mna by to uz asi nebol manzel, toto mi uz pride sko psychicke tyranie. Deti napriek tomu, ze su s nim rady, do buducna nedostavaju soravny vzor.
Ad2- ak uz nemoze, alebo nwchces, aby bol byvalym, tak si s nim vecer sadni a povedz, ze vnimas to, co nedzi vami vzniklo a chec3s si dohodnut pravidla hry. Na jednej strane sa tesis, ze ako otec je k detom mily a vrnuje sa i. (Co je jeho povinnostou), na sruhej strane tebe ako manzelke a partnerke tento vztah n3vyhovuje ,lebo.....takze alebo pojdete od seba, alebo budete mat kazdy vlastny zivot. Ty si najdes zamestnanie, on bude viac ppnahat v xomacnosti a s deti (teda nenavari len seve, ale i detom) a ty si na zivobytie potrebujes zarobit viac, ako je dohoda. No a teda by ma videl, ako sa viem obliect a u,pravit do prace!
To ste manzelia alebo nie?
My sme manzelia, ja 7r doma s 3 detmi, kazdy mame svoj ucet este, lebo su bezplatne.
Tiez som dostala teraz prvu vyplatu z prace na dohodu po par rokoch bez prace, ja hned ze objednam oblecko z bonprixu, lebo v obchodoch som nic poriadne nenasla co potrebujem...cifra na nas skromnych noo...aj to len par kusov...naposledy som tam tiez kupovala ked som mala pracu...a moj mi povedal...zarabas, tak si kup...no nemiluj ho 😍
Velakrat ked tu citam rozne prispevky, tak si uvedomim, akeho mam super manzela...az na tie jeho "chyby" 😁
@anjelicek26 nepije , nefajčí , nemá dlhý , autá nie sú na lízing . Proste voda , elektrina žumpa šetriť. Ja by som povedala že je finančne negramotny . Proste míňa na blbosti .

Chudak deti 😕