icon

Jedna chyba - rozvrátil rodinu

ibajaanikiny
13. jún 2023

Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…

ropucha6
14. jún 2023

@simca06022011 pozri, tebe to asi vyhovuje, v pohode, ja ozranov z duse neznasam a nebola by som s takym.

simca06022011
14. jún 2023

@aurora33 ved ja tiez som vravela, ze to vidim ako vacsi problem, zenedokaze telefon celu nedelu zdvihnut, zavolat.. ale ak bol takyto ozraty, ze si nevedel taxik zavolat... neviem co si mam o tom mysliet. Proste cele je to uplne odveci... Ale to ze bol takyto spity, je pre mna naozaj polahcujuca skutocnost.
A to ze bol nastvany... podla mna nebol, podla mna bol taky opity, ze is to uvedomil az ked sa prebral a bol vytoceny ze ide domov sam. Ozrata hlava si kadeco vydedukuje a kadeco mu v nej chodi. Autorka sa dokaze hadam voci tomu jednou vetou ubranit a nemusi sa ani dohadovat s nim. Podka vsetkeo bol v jej rodine na svadbe ak som dobre pochopila, tak tam ostal sam a zhanal ludi na odvoz...

nepic
14. jún 2023

@lenkakravcova
Ako podľa seba,to dúfam že ty si sa tak nechovala. 🤔🤣👍

simca06022011
14. jún 2023

@ropucha6 samozrejme, su dve skupiny ldi, takym co alkohol neznasaju a taki, ktori to proste toleruju. To je v poriadku. Ja nie som ochotna si nicit zivot za jednu ozran party :D Tu su odjakziva skupiny, kde aj za jedno pivo chlapa oznacia za alkoholika. A to nie je moj problem :DD

hugger
14. jún 2023

@0kristina0

Kristínka

jej partnera sa nezastavam. Ak pozries na ostatne moje prispevky tak som sa vyjadril jasne, ze neveru by som netoleroval.

Odpoved na otazku preco ho brala domov nemam ani ja, ani nikto na tomto fore a ani autorka. Kazdy znas si vie vymysliet mnoho dovodov preco to tak mohlo byt, niektori z nas budu tie vymyslene dovody dokonca prezentovat ako pravdu.

Najblizsie k pravde sa vie dostat autorka ak sa s nou porozprava.

0kristina0
14. jún 2023

@simca06022011 ved sama autorka pisala, ze odvoz mu zabezpecila nevesta, kedze je to jej kamoska, nasikovala ho k nej do aute, s tym, ze ho ma odviezt domov. Takze odvoz mal zabezpeceny, to nebola nahoda, ze si k nej sadol do auta.

aurora33
14. jún 2023

@hugger ja zastávam názor, že ak si muž váži ženu, tak nerobí takéto somariny. A rovnako to je aj naopak.

pralinka25
14. jún 2023

mne unika suvislost.
on nasiel salu okolo 11 v nej boli ludia co upratovali. tam bola sesternica (teraz neviem ci ta co sa vydavala alebo nejaka ina) plus tato samaritanka a tam sa rozhodlo ze ona ho odvezie.
je mozne ze mu povedala ze ho zvezie ak jej pomoze s vynesenim veci. mozno toho bolo viac. tazko povedat.
do tohoto bodu je to este pochopitelne.
ale aj tak v tom mam hokej

simca06022011
14. jún 2023

@0kristina0 písala ako to bolo... si precitaj ešte raz. Presne ako som napísala. Pre mňa chodenie chlapa po dedine od chaty k domu k sále a kto vie kde nie je zabezpečený odvoz. Skôr ho tam našli blúdiť a nikomu "zodpovednemu" ho strcili, aby ho zobral, kedz euz určite v nedeľu pred obedom mali dosť všetci.

laurika554
14. jún 2023

Podla mna ta baba ho brala 100%tne domov s nejakym umyslom. Predpokladam, ze je sama, nema partnera. Ktora normalna baba si nasackuje chlapa inej s dietatom domov? Je doba mobilov, tak mohla hocikoho zavolat, ze pocuj, mam tu toho a toho, pridte si po neho. Ja si myslim, ze hoc aj spolu nic nemali, o nieco jej ide. Z neho by som tiez chudacika nerobila, aj krava vie, kedy ma dost. No autorka, prajem pevne nervy, zit s nim dalej a pozerat sa nanho kazdy den s pocitom, co ti spravil, nie je ktovieco, no na druhej strane, aj rozchod zaboli. Drzim prsty,

karolinakr
14. jún 2023

@pralinka25 ked bol ožraty na mraky, že nevedel chodit, zrovna jeho požiadala, aby jej niesol tažke veci nahor
No nič, ja by som toho tvojho dala na detektor lži..Nejak sa to zamotáva 🤣

moonlight1210
14. jún 2023

@tykat "Toto je point, ze riesenie ma hladat zena, lebo muz ziadny problem nema. 90% diskusii je o tom ze muz problem vyrobi a zena ma hladat riesenie."

Nie, point je, ze riesenia ma vzdy hladat ten, kto vidi problem. Pretoze logicky nedonutis hladat riesenie niekoho, kto nevnima problem. Mozes to skusit, ale je to zvycajne strata casu, energie a nervov. A nikam to nevedie.

pralinka25
14. jún 2023

@karolinakr a vsak hovorim ze sa v tom uz totalne stracam 😅
tazko povedat ako na tom v tu nedelu bol. dokedy pil...
takto si dokur... zivot kvoli blbosti.

mackamizjedlaskrec
14. jún 2023

@ibajaanikiny Krasna detektivka .Mna by napriklad zaujimalo ci je tvoj chlap pekny pritazlivy sexi ?Ani to mi nejde do hlavy ktora normalna zena by chcela chlapa poopici?Alebo by na zaujimalo ako sa tvaril ked uz nasadal k tebe do auta .Poznas ho !musis vediet !

kamatopo
14. jún 2023

Autorka napíšem ti čo sa stalo u nás. Muž čo nepil, bol ukážkový otec dvoch malých detí, vynikajúci manžel a čestný človek raz na svadbe sa tak stal jak jedno hova.... Žena ponížená mu tam po hlúpych rečiach pred celou rodinou jednu treskla po hube a poslala ho preč. A on išiel. V nedeľu ho nebolo až v pondelok im volali policajti že našli muža na koľajach,ktorý tam pravdepodobne zablúdil a prešiel ho vlak. Bol to on. Ver mi stávajú sa rôzne veci vo vzťahoch ale vždy je cesta k dialógu pokiaľ máš s kým ten dialóg viesť. Alkohol je taký - rozpúta vášne aj zahmlí rozum a hlavne vie uraziť dôstojnosť jednej aj druhej strany.

tykat
14. jún 2023

@moonlight1210 ano, vela krat to treba vyriesit tak, ze sa jednoducho cesty rozidu a nemrhat energiu na nejake riesenia problemov ktore vyrobil niekto iny. Ak sa napr. chlap oziera a nevidi v tom problem tak ja ked v tom problem vidim sa balim a odchadzam. Nic riesit nebudem a nechcem. Zbytocna strata casu. A on nech si ostane s tym svojim "nieproblemom".

karolinakr
14. jún 2023

@kamatopo spachal samovraždu? toto ma serie, ked dobry bezuhonny človek sa zabije..to si nemala pisat, teraz som naštvana

ropucha6
14. jún 2023

@simca06022011 z jedneho piva by nebol takyto skandal 🙂

kittykat22
14. jún 2023

@ibajaanikiny nebudem sa ho zastavat, ale z toho co pises, ten bol totalne mimo a podla mna sex v jeho stave je 0 bodov. Ten bol totalne ale totalne opity. Nechapem preco ho brala baba domov a neodviezla ho k tebe. Ta teda velmi dobre vedela co robi. To co pisem nie je obhajoba tvojho muza ani ti nebudem pisat co mas robit. Co vidim ako problem je, ze ona nebrala telefon. Ona nedala vediet ze je tam, ze tam spi. Preco to nenapisala rovno, ked sa tam nic nedialo.
Nechapem.

michelle567
14. jún 2023

A tá dotyčná načo ho ťahala k sebe domov keď cestou býva s autorkou. Veď ona bola už triezva keď šoférovala . Na čo by jej bol doma cudzí ožratý chlap. A že by ani ona nepočula 9hodin vyzvanat jeho telefón? Keď on sa zobudil na vyzvananie telefónu až po 9 hodinách spánku? Kľudne sa mohol napiť a spať doma...a že pomohol s vecami...na svadbe spala na chate jednu noc, to čo mala pri sebe .. možno jednu tašku s vecami, a výslužku ..

kamatopo
14. jún 2023

@karolinakr pravdepodobne bol dezorientovaný a predpokladajú že buď zaspal na koľajach ak si chcel sadnúť a odpočinúť. Nemyslím že cielene vyhľadal smrť. Bol to úžasný,vyrovnaný človek. Proste blbá náhoda.

moonlight1210
14. jún 2023

@tykat ved presne o to ide.
Ten, co nevidi problem, ma moc rozhodnut, ze nic riesit nebude.
A ten, co ho vidi, ma pre zmenu moc rozhodnut, ako ho bude riesit.

Kopec ludi, ale vo chvili, ked vidia u partnera problem, sa stiahne do defenzivy a maju pocit, ze su v pasci, lebo ich riesenim je presvedcit partnera, ze musi vidiet, ze je tu problem. On to odmieta a oni su akurat z toho vsetkeho frustrovani a nahnevani. Patova situacia.

Preto bola nespravne polozena otazka, preco by zena mala riesit problem, ktory sposobil muz, miesto neho.
Samozrejme, ze ho musi riesit ona, ked to vnima ako problem. Ale ma slobodnu ruku v tom, ako sa rozhodne to riesit. Co urobi.

A potom uz moze zacat byt problemom muza, ak sa mu jej riesenie nepaci.

miadi
14. jún 2023

@kamatopo uzasny vyrovnany clovek sa na svadbe neozere tak ze mu za blbe reci zena musi tresknut a poslat ho prec. . To skor ako blba nahoda bola jeho blba reakcia ktoru by Asi v triezvom stave neurobil. Do hlavy mu nevidis ale aj opity vie co su kolajnice. To je uz len take utešovanie sa ze nahoda.. lezat na kolajniciach nie je nic prijemne. Hocikde inde v trave mohol odkvacnut. Toto nebola nahoda ale urazene ego v navale vašni .. samovrazda z popudu . Aj take sa deju aj ludom co mozu posobit super uzasni vyrovnani. Zial . Hocikomu moze prepnut.

katuskamala1
14. jún 2023

Ahoj
Mrzi ma tvoja situacia a co sa stalo..

Ak mozem. Tak otazka - ked je on opity i ked sa to teda vela x nestalo,ale ked je riadne opity ,je schopny mat sex?

V kazdom pripade,ci uz mali sex ci nie,tak nemal ist do bytu k cudzej zene a ponizil ta pred rodinou.. toto samotne (odhliadnuc ci k sexu doslo)by bolo pre mna asi neodpustitelne.

kamatopo
14. jún 2023

@miadi áno bol super úžasný 😢. A na tebe je super úžasné že to dokážeš tak objasniť. Bez empatie a s takou iróniou. Okno u opitého človeka ti nič nehovorí. Že sa spliva realita s halucináciami? A koľajnice ti môžu pripomínať úplne niečo iné. Či už svoju bolesť utešovali ako ty píšeš to už vedia len oni. Ale vedia aj to ,že by určite riešili situáciu inak keby vedeli čo bude nasledovať.

lalala94
14. jún 2023

Absolútne neverím tomu, že ak vyzeral tak ako ho opísala autorka, bol by schopný sexu. Spravil blbosť a je to pako, ale fakt neverím tomu, že je to neverník.

karolinakr
14. jún 2023

@kamatopo oh bože .. a ako to skončilo. má teraz žena vyčitky?

kamatopo
14. jún 2023

@karolinakr stalo sa to pred 25 rokmi. Ale nikdy sa viac nevydala ani s nikým nežila. Proste len deti a dom.

tykat
14. jún 2023

@miadi presne tak blbá náhoda. Nic viac nic menej. A dúfam ze si to ta žena nevyčítala.

mircalla
14. jún 2023

@ibajaanikiny Necitala som diskusiu, ale nemal on problem s pitim uz predtym? Pretoze takto tahat x hodin dokaze jedine alkoholik, nie bezny konzument. To, ze bol s tou babou atd je len dosledok alkoholu.