Jedna chyba - rozvrátil rodinu
Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…
@ckocka
Ja nepíšem o tebe, mne tu tiež kadečo popísali, znesiem veľa, ja píšem o tom, že ti tu budem urážať tvoju rodinu, ľudí, ktorých máš rada či s tým budeš Ok, nie teba.
@katkami123 budem OK
@ckocka
Pochybujem 😉 ale ego nepustí, že ? Keď si už nastavená protirečiť.
@katkami123 Vysvetľujem že tvoje názory nepovažujem za názory duševne zdravého človeka, preto sa má nemôžu nijako dotknúť. A máš pravdu, nechávam už vyhrať tvoje ego.
@ibajaanikiny Si skvela, obdivujem Ta ❤ Ja by som si to este isla vybavit s tou k...u, co vedome toto urobila. Nevies presne co, neviem to ani ja. Ale isla by som jej zaklopat na dvere. To je najaka cundra bez chrbtovej kosti. Cize hanbu by mala na cely vchod - chodbu - panelak. Toto by som urobila. K...e jednej ❗
@katkami123 ja fakt netuším čo si to napísala :D
Po dvoch dňoch som si prečítal ,aj s manželkou ,celú diskusiu.Autorka hodila flintu do žita ,vzdala to .Má na to právo ,no tá moja na celú vec poznamenala ,ak by tu muž napísal "Po svatbe sesternici ,moju ženu ožratú na mol naložili do auta a odviezli na neznáme miesto kde bola vyše 9 hodín a vôbec si nanič nepamäta ,také má okno "Tak dnes sa tu rieši únos, možné znásilnenie a manželovy sa doporúčuje podržať manželku v ťažkej životnej situácie ,aj keď si k tomu sama dopomohla .Mám naozaj MÚDRU zenu ,mňa to nenapadlo.
Inak sranda, ja veĺa x radim rozchody možno v 70% a tu som v menšine, radim ostať, ale autorka je rozhodnuta napriek mnohym komentom ma jasne stanovisko, chlap je odpisany a ma to zrátane.Čas ukáže, či to bolo spravne rozhodnutie, preto by som bola rada, keby sa ozvala o rok..či to bolo fakt tak fajn..To su životne skusenosti, ktore možu pomôct inym v uvahách
@bruno1 Co ja viem, tvoja manzelka keby sa opila ako doga na verjenosti a bola v byte s cudzim chlapom by si nadseny asi nebol. O hanbe nehovoriac.
Ja inak netvrdim, ze ho ma hned zatracovat. Ale bohuzial na otazky sa odpovede nedozvie, nakolko si to nepamata. A keby si aj pamatal, nepovie. Nikdy nebude vediet co sa stalo a preco
Prva vec bola neist o 4 domov, druha vec ist k nej o 11 udajne sa napit (s tym napitim sa zrejme o vodu nejedna, to sa mohol napit kdekolvek inde). Takze v tom pripade druhykrat zlyhal, ze o tej 11 to nezabalil. Ja chapem, ze opity clovek robi cudne veci, ale zase...
@ibajaankiny Som zvedava, ako to dopadne
@bruno1 nepochybujem o mudrosti tvojej zeny ale tu absolutne nie je na mieste otazka, ze co ak by sa to stalo zene...ze ta sa takto ozerie. V prvom rade by ta situacia bola uplne ale uuuplne ina. Neviem, ktory chlap by dobrovolne nechal svoju ozratu zenu na svadbe o 4tej rano a on siel sladko spinkat. Ak by aj s nim nechcela odist (tak ako autorkin priatel), tak by ju jednoducho prehodil cez plece a hajde domov. AK vsak neratame, ze ta zena by mala 150kg 😀. No vidis a takto sa mozeme motat dookola a vytvarat z toho mozne aj nemozne scenare. Tu je realita len jedna...nie "co ak" alebo "keby". V tomto, podotykam realnom, pripade, je to chlap, ktory sa ozral pod obraz, odmietol ist s autorkou o 4tej rano domov a bol nezvestny 9h...a tych 9h stravil u cudzej zeny, ktorej "len" pomohol a bol smadny, tak mu dala napit a on tam chudatko zaspal na 9h. A triezva slecna sa ani neunuvala dat niekomu vediet, ze tam je, aj ked videla na svadbe, ze tam bol s rodinou...
Blbe na tej celej situacii je aj to, ze to vie ceeeeela rodina. Ako sa to stalo na svadbe kde bola cela familia + niekto z okolia, teraz dedina, vsetko sa vie, tak nielen ze to riesi autorka doma ale este to bude vediet aj posledna tetka z dediny 🙄
@bruno1 tu je ale problem ten ze ako bolo spominane chlap ma fyzicke predpoklady zenu dostatdomov ci chce lebo nie.
ale hlavne rozdiely su v tom ze autorkin muz siel dobrovolne. navyse v case kedy uz bol trochu prespaty a mierne vytriezveny. a teda nema okno. pamata si. nikto ho neuniesol a pocitam ze by sa zene ubranil skor ako opita zena triezvemu muzovi.
@ibajaanikiny ja len že KONEČNE tu je aj nejaká žena, čo má svoju hrdosť a nezostáva s chlapom len preto, lebo “ako to sama zvládnem”! Neboj sa, zvládneš! Ako nič! Fandím ti a držím palce. ❤️
A pre podaktorých tu, že bol na šrot! Keď neviem piť, tak nepijem! To je akože ospravedlnenie? Som na šrot, tak zabudnem že mám rodinu? Keď ho mohla odviezť k nej, nemohla ho zaviesť domov? Tu vôbec nejde o to, či ju dal dole, alebo nie. Nebol na celej svadbe žiadny šofér, známy, kamoš, ktorý nepil? Musela sa oňho chudáčika postarať zrovna nejaká slečna. To isto. Príležitosť robí zlodeja. Ja si tiež myslím, že mám šťastné manželstvo, ale toto mi spraviť môj, už sa ani nemusí ukazovať. Nech si zostane tam, kde si pomýlil domov.
Ahoj
@ibajaanikiny . Ako sa mas?
@luczach 😁🤣🤣ty musíš byť nejaká jednoduchá hysterka. Neviem si predstaviť, že toto by urobila jedna sebavedomá, inteligentná žena. Dobre by som sa zhodila a strápnila. Ja byť na mieste tej ženy, ešte autorku vysmejem.co má ona s jej ožratým mužom, ožratý muž má vedieť kde má ženu a kde býva.
@stanulienkat Výsmech si zaslúži tá, ktorá si dovezie domov ožratého cudzieho muža namiesto toho, aby ho zaviezla domov.
@katkati to urcite😁🤣🤣
@katkati jaj tak ona ho uniesla, zamkla doma a nepustila, ze? Ten chlap je chudacik nesvojpravny, on o sebe nerozhoduje, o nom treba rozhodnut.
Nikto nevie co sa medzi vodickou auta a ozratym chlapom udialo. Za to co medzi nimi bolo zodpovedaju obaja, a asi sa nejako dohodli. Nikto z nas s nimi v aute nesedel, nevieme ako to bolo. Kazdopadne asi nechcel odviezt domov, alebo mu zena nieco navrhla a on suhlasil. Nasilu ho urcite doma nedrzala.
@0silvia0 mňa by len zaujímala reálne ta situácia.. Ci začal namotavat ten chlap a ona na letela ozranovi, alebo mladej sa zachcelo a chlap mal proste príležitosť.. Si proste neviem predstaviť tú ženu. Ako jasne, dvaja pri pití, voľakde osamote, stane sa.. Ale proste túto situáciu nechápem

@katkami123 Je mi úplne jedno čo mne alebo o mne hovoríš, s niečím podobným mám dlhoročné skúsenosti.