Kámoš chlap
Zeny, matky , manželky aký máte názor ak ma žena za kamošov aj chlapov. Myslim takých s ktorými si rada pokecas, a nedržíš sa pravidla že žena sa ma stretávat iba s babami a chlap s chlapmi? dakujem
mozem povedat len za seba ze som malavzdy viac kamosov ako kamosiek, ale asi preto ze pri sporte a aktivitach co som mala boli chalani. Neskor ako pubertacka som mala aj kamosov aj kamosky, kamosov som mala radsej, ale pri kazdom jednom sa mi stalo ze z ich strany to nebolo kamaratske ale zaujem o vztah. A mne sa tym padom zhnusili, nenechala som sa ako tu pisala zakladatelka ze ako kralovna 😖 obletovat. Neskor v dospelom veku mam to tak pol na pol, ale s kamosmi nechodim na kavicku alebo tak vykecavat, ale zase sa stretavame pri konickoch. Tychto ale beriem ako kamosov, nie priatelov. Ked som si s niekym zacala dusevne rozumiet, z jeho strany tam slo o viac a ja potom neviem pokracovat. Pacilo by sa mi take bezpohlavne priatelstvo, ze by bolo jedno kto je muz a kto je zena, myslim ze take nieco existuje, ale nemala som na take stastie. Mam len svojho muza ako priatela a tam sa viem dokonca aj odosobnit a nebrat ho ako muza. Ale to bude v nom. Pri kamaratstvach ze sa porozpravame, posrandujeme, chalani poflirtuju, to neberiem ako uplne ciste z ich strany. Mozno je to len taka chlapska forma ale ja to uz neberiem ako nieco prijemne ak to robi blizky clovek. Ak cudzi tak ok, sprijemni mi to den. Ale ak znamy tak mi to lezie na nervy. Nepotrebujem mat okolo seba druzinu na vsetko ochotnych supermanov ktori by hned skocili keby kyvnem. Takze si myslim ze kamaratstvo moze existovat aj bez bocnych umyslov. Ale to co tu popisuju niektore damy mi neznie ako to zbavene tuzob, skor ako to, ze maju obdivovatelov a ony su zasadove a nespia s nimi. Ale ze ti chalani ich proste balia, flirtuju s nimi, maju reci. A to sa mi zda len ako visuta puberta. Ale neodsudzujem, sama som v takej partii kde chalani so mnou flirtuju uz nejako zo zasady ako so vsetkymi par holkami co sme tam, proste je to taka forma, ale neberiem ich ako priatelov. Niekto kto nemal dovod mi klamat mi povedal ze chlapi vidia zeny tak, ze staci ak je len trosku prijemna, sympaticka, pekna, hocico, tak su schopni mat sex, proste s takmer kazdou. To uz by fakt muselo byt aby nie. A teda z ich strany sa mi to potom nezda byt take bez bocnych umyslov. Ale uz som aj zazila ze muz ukoncil priatelstvo so zenou lebo ho neprestavala balit a zvadzat. Takze ja si myslim ze existuju ludia co su schopni take priatelstvo mat, ale nie vzdy sa stretnu, zvycajne je to tak ze jeden si mysli ze su priatelia a druhy caka od toho nieco ine
Ahojte.ak mozem tak prispejem aj ja, moj manzel mi vravieva ze medzy zenou a chlapom neexzistuje kamaratstvo. 😖 ja som ten typ cloveka, ktory si rad alebo radsej porozprava z chlapom ako zo zenou, som v takej firme kde je pusta chlapou a viac menej pracujem snimi, takze viac sa zhovaram s chlapmi, a to su ty chlapi ktory maju tu istu temu ako ja. A ked ma moj muz uvidi s niekim sa bavit, nakolko aj on pracuje v tej istej firme tak uz ma zlu naladu a tak. ale jedno ducho sa tomu nevihnem ze sa snimi nebudem bavit. podla vas je to ziarlivost? alebo to on nema rad? PS vravieva mi ze sa citim lepsie v panskom kolektive. 🙂
@mirat no ja som mu uz x krat vysvetlovala veci, 🙂 aj minule z muzom som isla z dolu z jedalne a oproti nam siel jeden kolega sktorim som davnsie pracovala , a pozdravil sa mi a uz bolo zle .a uz mal sproste reci.este stastie ze moj pracuje na smeni a ja mam iba ranu.lebo by som sneho osedivela skor nes zostarnem 😀 ale tu vobec nejde o flirt, no dobre niekedy 😎 ale ,normalne sa citim uz trapne ked sa mi niekto pozdravi alebo prihovori.
@sissmiss pojem citit sa ako kralovna som myslela pri chlapovi čo je gay:' 😉
Ja si myslím, že na tom nie je nič zlé. Napr. môjmu priateľovi to nevadí vôbec, sme spolu 4 roky a práve on bol ten čo ma zoznámil s terajším mojim best friendom 🙂 Dá sa povedať, že som mu ho prebrala :D doslova, lebo to bol priateľov no1 kamarát, no teraz patrí mne. Lebo máme spoločné záujmy, rád nakupuje (topánky, a je jedno že ja kupujem lodičky a on supry) a podobne. Je taký ten ženský typ muža, ktorý má potrebu všetko riešiť, asi preto mi vyhovuje. Je to taká žena :D
A priateľ má tiež svoju kamarátku, ktorú si do vzťahu už doniesol. :D Najprv som žiarlila, bola som ako fúria, no teraz viem, že priateľstvo medzi mužom a ženou je OK. Teda kým sa do toho nezamieša príťažlivosť, či nebodaj hlbšie city ;)
@ivkaruzova ahaaa, uz chapem, ja som myslela ze si reagovala na prvy prispevok od sisaha 😉 Pozri ten 😅
Teraz budem asi proti vsetkym, ale toto fakt neuznavam. Tak, ale zalezi to aj od dohody partnerov.
mozno ej chyba aj v tom,ze sa to musi zarazit hned,take to velke lichotenie a pod. Ak to robi jeden alebo druhy, nromalne tvrdo,ze nenamotavaj sa a neslubuj si od tohto nieco a vybavene. Veci treba jasne definovat,aspon tak muzi funguju a nie nechavat to v otaznikoch,potom to chlapov drzi v takom niecom,ze teoreticky by tam bola moznost. Tiez ked nie je zenska jeho typ,alebo sa to nejak navzajom nemusi po tej stranke,ze by to malo byt na nieco viac ako kamaratstvo,tak vtedy naozaj nic nehrozi. Ja som hned mala jasno v tom,kto bude len kamos a kto nieco viac,ti chlapi sa inak divaju na tu zenu...
Ahojte.Tak aj ja mám kamoša,bývaleho kolegu-super si rozumieme ale odkedy som na MD tak sa už veľmi nestretávame,ale píšeme si sem-tam. Môjmu priateľovi to síce vadí aj ked neviem prečo kedže kamarát je inak orientovaný. My sme boli stále taká trojka v práci,ja,on a ešte jedna super kamoška a exkolegyňa
@ivkaruzova oženil sa s inou 🙂 ale to nerieš, ten môj vzťah nebol vzťah určený na manželstvo
@ruthke fakt si bral vrtačku v kufríku a ked sa vrátil, rozložil si to a dával späť vrtáky, aj som narýchlo ochytala, boli teplé, teda používané
@blackcat8885 a co mu moze vadit,ked je kamos este aj inej orientacie?lebo mojmu gayovia fakt nevadia, lebo tych by som musela jedine znasilnit,aby so mnou nieco taky mal...hlavne,ked viem,ze sa im zena po tej no vieme akej stranke vobec nepaci...
@kiki68 Ešte ked som nepoznala môjho priateľa a nastupila do práce nevedela som,že je gay a trochu sa mi páčil ale nič viac.A môj priateľ sa to dozvedel.Boli sme aj na opekačke kde bol on s priateľom tak sa môj partner presvedčil,že je na chlapov ale aj tak mu to vadí
@lili_mia ok neriešim ale kamoška ostala kamoškou?
@juliana77 čo znamená podla teba ucelove kecanie?
@blackcat8885 no niektorym chlapom vadi vsetko....niektorym vadia aj kamosky....co mi pride sem tam aj racionalne,lebo niektore vedia spravit bordel vo vztahu...
@ivkaruzova To bola jeho kamoška, nie moja, preto ma to riadne sralo, kedže mali spolu aj sex a skončili to spolu, než spoznal mňa, no aj tak sa stretávali, vraj sú si ako rodina. A teraz ked má manželku neviem, nemám dôvod to vedieť.
Ak je funkcny plnohodnotny vztah,status kamarat uz prestava existovat... tak ako je to aj opacne. Vzdy sa bude za tym hladat nieco viac. Manzelstvo je o dovere,laske,komunikacii.. ak mam v manzelovi partnera a kamarata zaroven,nepotrebujem ineho... potom vznikaju nove-spolocne rodinne kamaratstva. Bavime sa spolu,pokecame, ale vaetci spolu.
@ivkaruzova
Ja osobne rozlišujem:
- známy
- kamarát
- priateľ
tie prvé dve skupiny su OK, dobrí známy, či kamaráti... nemám problém ísť s kamošom na pivo, pokecat,...rehliť sa jak divá 😀 Považujem za úplne v pohode sa stretnúť s iným mužom... neriešim to 😎
ALE!!!!
Priatel je pre mna niekto, komu môžem sa zdoverovať a on sa moze zdoverovať mne, trávime spolu viacej času a ideme do hlbok našich životov, problémov ale aj radosti a toho čo prežívame. Toto pre mna patri jedinemu muzovi a to mojmu manzelovi. Iba on je a aj bude vždy mojim jediným mužským priatelom, lebo som sa pre neho rozhodla na celý život. 🙂 Vo vztahu k iným muzom mam jasne hranice.
Hned pri precitani temy mi zacalo v hlave zniet
Copak nemůže být mezi ženou a mužem
přátelství, kde není nikdo nic dlužen?
Prostě jen prosté spříznění duší,
aniž by kdokoli cokoli tušil.
Od mojho milovaneho spevacika Klusíka 😝
@ivkaruzova pozerala som taky dokument,kde sa riesilo priatelstvo medzi zenou a muzom.Priatelia vznikaju tym,ze su si sympaticky,niecim pritahovany,spolocne zaujmi a hodnoty,nazore.A to je proste fakt,ze ak maju tolko spolocneho ,tak k sexu nieje daleka cesta.Nikdy nevies ci aj druha strana to citi len ako priatelstvo,alebo ci tam je aj tuzba po sexe.Mozno ty si si ista tym ,ze s tym kamosom by si sex mat nechcela,ale ci aj on,to naozaj vskutocnosti nevies.....
A co poznam vela ludi,tak co boli priatelstva ,skoncili sexom a dalej priatelstvo pokracovalo,lebo v sexe si nepadli...a vela skoncilo tak ze su manzelia.... 😉
@nivi
@ivkaruzova vysvetlim ti to takto, ráno skoro vstávam, práca, deti, kružky, osobné záujmy, proste tak mám nabitý den aj víkend, že nemám potrebu a ani čas riešiť kamarátov a ani im zavolať či si nepokecáme len my dvaja, pretože som rada ked si mám čas pokecať s kamarátom manželom.
Takže ak sa niekto nudí a má potrebu filtrovať svoj život cez kamaráta a ustáť to, to je jeho umenie.
@matozazzo veľmi výstižne napísané.
Ale Lili, velke lichotenie nie je priatelstvo ale flirt. To si uz potom mylime pojmy s dojmami. Priatelstvo nemusi mat ziadnu chemiu osobnej pritazlivosti. Moze byt zalozene na spolocnej praci, spolocnom hobby. Fyzicka pritazlivost nie je absolutne ziadna. Podla vasich teorii sa budem priatelit len s niekym kto je mi sympaticky fyzicky. Ale houby. Ja mozem hlboko obdivovat muza ktory je genialne znaly v mojej oblasti zaujmu, pretoze jeho myslienky suhlasia s mojimi, pretoze sa zaoberam tymi istymi vecami. Hlboko toho cloveka respektujem, sme priatelmi roky ale atraktivita fyzicka nie je absolutne ziadna. Ten clovek moze byt napriklad dvadsat rokov starsi, moze byt telesne postihnuty, moze mat vsetky znaky ktore na muzoch nemam rada. A aj tak moze byt jednym z mojich najlepsich priatelov.
@juliana77 takže ak má človek viac času a napr nechodí do práce a má len jedno dieta sa v tvojich ociach nudi a nema dovolene sa stretavat s nikym?

@aknad akurat som to sem chcela supnut 🙂