icon

Keď muž odmieta druhé dieťa a svadbu..

sandra222
4. sep 2011

Maminky,moj partner je zasadne proti svadbe a druhe dietatko tiez neplanuje..Je to uzasny muz a otec,len tieto dve veci ma trapia :(

lucka1987
4. sep 2011

myslim ze partner si ozaj nechava zadne dvierka otvorene.... a mala by si aj ty v takomto pripade.
keby sa nieco stane medzi vami tak v podstate nemas nic a nemas ako zabezpecit svoje dieta.. tiez by mi vadilo ked byt aj ucet je jeho. osobne by som sa v takom vztahu citila velmi neisto a to by som teda znacne davala aj najavo.. na druhej strane vsak pisses ze je vyborny otec.. to je skvele... mnohe by ti mozu zavidiet, pretoze su zeny , ktore su aj zosobasene a maju tie dve deti po sebe, no chyba tam ta otcovska starostlivost....
asi by som sa snazila posunut vztah na rovnu druh druzka s nejakym spolocnym bytom, spolocnym hospodarenim s peniazmi, uctom.... a zatial netlacila do nejakych sobasov ci dalsich deti... mozno pride na to sam ze treba drobcovi aj surodenca casom . niekedy je lepsie nechat veciam volny priebeh. a ked sa muz neciti byt do nicoho tlaceny, tak to pride samo.. nie vzdy ale stava sa

zajo79
4. sep 2011

vobec by som to neriesila.. co ti da svadba naviac? papier zaruku na stastny vztah nerobi.

co ma prist to pride...

ma len negativnu skusenost z rozvodu svojich rodicov, nic viac, nic menej v tom nehladaj.

ak by ste sa zobrali, naahodou rozviedli - tak aj tak na byt nebudes mat narok, nakolko je pisany na neho.

chlapa ked do niecoho tlacis, urobi presny opak. a dcerke si mala dat priezvisko po sebe - ked nechce dat priezvisko sebe, nech ho nema ani jeho dcera...

zajo79
4. sep 2011

@lucka1987 preco hned zadne dvierka? ved manzelstvo musi byt dobrovolne, nie vynutene.. len mu je takto dobre...

tiez ak by ma uhanali, tak do manzelstva nejdem ani za nic.

a to uz mam fakt vselico za sebou. 😔

zajo79
4. sep 2011

a pre autorku...ak sa da si ulej prasule na bocny ucet... keby nieco...

sandra222
autor
4. sep 2011

@zajo79 len mne nejde o tu materialnu stranku,len sa mi to tak paci,svadba proste k rodine patri a ja nechcem byt do konca zivota len zadana..a s tym priezviskom mas uplne pravdu..

lucka1987
4. sep 2011

@zajo79 no zadne.. myslela som tym ze namaju ani spolocne panieza nejake. an nic.. a preto som hovorila autorke aby aj ona trosku myslla na to .. a ako si jej aj ty radila, nech si cosi odklada... a tiez by som nesla do vynuteneho sobasa... niekomu je takto lepsie... ibaze po rokoch spoluzitia a spolocnom dietat by som cakala viac ako len ucet a byt na partnerovo meno.. tak som to myslela... 😉 inak pozdravuj kocky z temy.. ze uz sa mi to blizi 😀 😀 😀

anjelicek26
4. sep 2011

@sandra222 - u nas to bolo podobne, on po hroznom rozvode, mal uz dve deti, platil (a plati) strasne alimenty, no ziadna slava, po takomto zazitku sa do svadby a deti nehrnul, nasa prva dcerka planovana nebola.

Ja som druhe dietatko zacala riesit, ked mala dcerka dva rocky, ale drahy ani pocut. Tlacila som na neho, argumentovala som, ze co som ja ako jeho ex, ci mi len tak malo doveruje? Nakoniec, ze sa dame na druhe babo. Ale nedarilo sa nam a on sa z postoju - dobre, tak teda ked chces ty tak bude babo - dopracoval do stavu, ze po dietatku nenormalne tuzil aj on. Ked som bola tehu s malym, poziadal ma o ruku, skoro som padla na zadok. Lebo som myslela, ze toto on uz nikdy v zivote. Ale prislo to od neho sameho. Teraz mame rocneho synceka, sme zobrati, je nam fajn, dokonca o par rockov planujeme tretie babo. On sa za tie roky velmi zmenil.

Na svadbu som netlacila, to ti uzasny vztah nezaruci, aj ked je to taky skutocny pocit, ze sme rodina. Ale dietatko, to by som si vziat nedala. Ak on nechce, zvazovala by som vsetky alternativy. Mozno to chce fakt len ten cas. U nas to tak bolo.

sandra222
autor
4. sep 2011

@zajo79 presne,nemam pocit,ze si nechava zadne dvierka,ved mi stale opakuje,ako mu je so mnou dobre a je stastny a to je to,je spokojny,preco by mal nieco menit...

katrinka8
4. sep 2011

@sandra222 - baby maju pravdu v tom, ze dnesna doba je velmi zlozita a clovek musi byt velmi obozretny. Ale na druhej strane podla mna treba brat kazdy vztah ako osobitny a jedinecny presne tak, ako su aj ludia, co ho tvoria. Ja by som sa asi snazila najskor "patrat" po pravej pricine toho, preco nechce Tvoj partner svadbu. Pises, ze ma zle skusenosti z detstva - mozno naozaj len nedoveruje manzelstvu ako takemu. Mozno sa boji, ze v tomto "zlyha" ako jeho rodicia. Netreba hned kazdeho odsudzovat, ze chce zo vzahu vycuvat (ked uz ma clovek planovane babatko, tak podla mna je mensia pravdepodobnost, ze chce zo vzahu vycuvat). Mozno sa boji naozaj len ten financnej stranky, dnes je, bohuzial, taka neista doba. Mozno ma pocit, ze Vas nedokaze uzivit - vidi, ako to je s jednym dietatkom a pri predstave, ze to bude musiet "absolvovat" este s jednym, sa proste len zlakol. Alebo je len vycerpany tym, ze mate babatko, a zatial sa neciti na dalsie. Mozno len potrebuje viac casu. Vsetko su to len moje uvahy, istotne to nie je pre Teba jednoduche, ale obcas niektore veci potrebuju len viac casu, aby "dozreli". Ja by som mu asi povedala, ako mi zalezi na danych veciach (svadbe a druhom babatku) - povedala by som mu svoje argumenty, preco. A potom by som sa opytala, ci je nejaka moznost, ze zmeni nazor. Ci existuje nieco, co by ho priviedlo k tomu, aby sa jeho postoj k tomuto zmenil, napr. keby bolo viac penazi, mohlo by byt druhe babo a pod. V kazdom pripade drzim paste, aby ste to vyriesili k Vasej spolocnej spokojnosti 😉

lucka1987
4. sep 2011

@sandra222 vidis.. ono sa neda presne povedat co a ako, lebo ty si svojho partnera poznas najlepsie.. len mi to tak vyznelo z precitania si uvodneho prispevku... mozno som to zle nazvala tie zadne dvierka...
ale ako som pisala su takí co su aj manzelia s detmi a vztahy medzi nimi su neni zdaleka take dobre ako u vas... 😉 ide o to aby si bola hlavne ty stastna. ked pises ze tuzis po babatku dalsom .... mozno sa partner po case sam prebudi a povie si ze chce dalsie. nemalo by sa k nicomu nutit.. no je zas smutne ked jeden vo vztahu po nieocm velmi tuzi a druhy v tom nevidi zmyslel a nechce mu to dat..

sandra222
autor
4. sep 2011

@katrinka8 krasne a vystizne slova,dakujem 🙂 ano,vcera sa ma opytal,mali sme vecer plny rozhovorov a sviecok,takze sme kecali o vsetkom..co by som viac chcela-svadbu alebo druhe babatko,povedala som,ze druhe babatko..a potom,ze nemozme mat obe?smiali sme sa pri tom,takze rozhovor bol odlahceny,nie nuteny,ale hlavne je,ze sme diskutovali o tom..po dlhych minutach sa nakoniec dokopal k tomu,ze by aj nad druhym dietatkom rozmyslal,keby sme mali viac penazi,ibaze my sa mame financne celkom dobre,su rodiny,co sa maju ovela horsie a vychadza im to..mame nasetrene,auto,byt a nikdy sme si od ust neodtrhali,tak neviem,coho sa boji...potom sme sa o svadbe uz nebavili,ale ja viem,ze nad tym rozmysla,len nazory jeho otca od malicka,ze svadba je hlupost sa mu len tak nevymazu z hlavy...su tam zakorenene a ja sa mozem akokolvek snazit a nic...

sandra222
autor
4. sep 2011

@lucka1987 presne tak,ja nechcem jedinacika..tuzim po druhom babatku a mas pravdu a viem,co si tym chcela povedat,dokonca aj poznam rodiny,co su mazelia,maju deticky,ale o takom vztahu,ako mame my,len tuzia...preto so mu aj vcera odpovedala,ze by som urcite chcela viac babatko ako svadbu..aj ked pravdupovediac,svadba mi pokoja nikdy neda,takze urcite by som tu temu casom zase otvorila... ;)

katrinka8
4. sep 2011

@sandra222 - podla mna je to na dobrej ceste 😉 Dolezite je, ze o tom rozmysla. Nevyzera to, ze by bol apriori proti tomu. Asi skutocne len potrebuje cas. Chlapom to niekedy dlho trva, kym sa rozhodnu. Oni si vsetko potrebuju poriadne premysliet, niekedy bez toho, aby o tom niekomu vraveli. A potom Ta zrazu prekvapia 😀 Len ho skus nejaku dobu este nechat, nech si to poriadne premysli a do nicoho ho netlac. Aj ked je zrejme, ze by ste druhe babatko zvladli, chlapi v tomto zmyslaju inak, oni sa asi potrebuju uistit, ze to naozaj zvladnu a ze este ostane nejaka rezerva... Neboj sa, zda sa, ze sa situacia obrati na dobre 😉

hameeda
4. sep 2011

@sandra222 : podla mna je to obycajny sebec

sandra222
autor
4. sep 2011

@katrinka8 dufam,ze mas pravdu..dakujem ;)

katrinka8
4. sep 2011

@sandra222 - nemas za co, nepoznam ho sice, ale je to len moj dojem podla toho, co pises 😉

martuska75
5. sep 2011

@sandra222 chlap si nemôže byť moc istý, nerobí to dobre vzťahu 😉 Nemyslím, že byť nejaká potvora čo ho podvádza,alebo čo, ale vždy musí cítiť, že keby že nie je on tak je milion iných a ešte by si si polepšila 😀 Ale možno sa fakt len bojí svatby, resp. že to pokazí váš vzťah.

atreyu
5. sep 2011

@sandra222 ak ti ide len o priezvisko zmeň ho malému a bude po probléme...

adrianmama
5. sep 2011

ahoj, celkom ma zaujal tvoj pribeh. Ja som zila s priatelom asy 5 rokov na hromadce, ked mi zacali tykat bio hodinky a zatuzila po dietati. Suhlasil, ako mal syn rok, mali sme svadbu a teraz uz cakame druhe babo. Svadbu som viac menej organizovala ja, lebo on na nu nemal moc naladu ale slubil mi ze si ma zoberie dobrovolne..;)
nakoniec ja som isla v noci po svatbe spat, koli syncekovi a on sa zabaval s hostami uplne ze najviac.

Iba chcem napisat, ze v prvom rade musis vediet sama co chces a potrebujes pre svoju buducnost a buducnost svojho dietata. Svatba a manzelstvo nie je len vec o papieri, je to vazna pravna dohoda o spolocnom majetku o jeho budovani a rozvoji a priprave buducnosti pre spolocne, ci osvojene deti. Je to obrad prechodu, kedy len take zitie nahromadce zacina mat vaznu podobu plnu dovery ale aj istoty. Jasne istotu ti nikdy nikto ziadnu naveky nezaruci, je to otazka ulohy pre oboch manzelov aby to v plnej vaznosti brali do uvahy a naplnali ju.
Dobre, nemusi to vyjst, nebude predsa niekto niekoho nutit, nema to vyznam, ale ak by predsa len prisiel rozvod, a su tam nastastie aj majetky, je zarucene, ze zena, ktorej vacsinou ostanu deti, neostane na ulici, a bude mat aspon co to na zaciatok pre samostatny rozbeh. Laska je nadherna a dolezita vec, ale ak pridu deti, uz su dolezite aj majetkove a financne zavazky. A to nehovorim o pripadoch ak niekto nahodou vazne ochorie alebo nedajboze umrie, to sa potom musi riesit vsetko cez pravnikov, co su dalsie nemale financne naklady, a ak je zena na materskej, tak zvycajne na to prostriedky nema, a teda prichadza aj o moznost pripadneho dedenia, atd atd.
Vyhovorku ,z e sa rozviedli jeho rodicia, by som neakceptovala, Ved vy dvaja ste uplne ina dvojica, v uplne inom prostredi a case. 🙂

Drzim palce, aby ste nasli spolocne riesenie, lebo iba tak udrzite rodinu pohromade a iba vtedy bude mat vase dieta plnohodnotnych rodicov. Ja by som svadbu nezatracovala, naopak,je velmi dolezita, a pritom nie som ani nabozensky zalozena, ale je to vyznamny akt pre dvoch ludi, budujucich rodinu. Zial, je v sucasnosti velmi dehonestovana a velmi zlahcovana. 🙂
(pokial som nemala vlastne dieta, nechcela som sa nikdy vydat.. 🙂 )

martuska75
5. sep 2011

@sandra222 Každopádne, či už so svatbou alebo bez svatby, určite si s tebou svoju budúcnosť plánuje ked máte predsa spolu dieťa, nie? A je pravda že papier ti partnera určite nezaručí. Ked bude chcieť odísť odíde, papier-nepapier. Ale v každom prípade ak zobratí nebudete, tak vo veciach materiálnych predsa len viac mysli na svoje dieťa /deti. Viem že sa isto ľúbite ked ste spolu, to je predsa jasné, ale v tejto veci nejde len o teba. Mrkni tému o zadných vrátkach tu na MK a sú tam reálne príbehy báb čo sa o pár rokov môže stať aj pri tom najlepšom chlapovi. Ja osobnú skúsenosť našťastie nemám ale človek nikdy nevie.

viera27
5. sep 2011

vsetky taketo "vztahy na divoko" su strasne cool a nezavisle a neviem co vsetko este. Ma to vsak u mna dva velke zapory:
1. Odist z takeho vztahu je prilis lahke. Nemusi sa riesit majetkove vysporiadanie, rozvod atd atd. Preto sa castokrat stava ze sa par rozide aj kvoli "blbosti", ktoru by ako manzelia ustali.
2. Ked ta pradstavuje ako svoju priatelku, znie to super tak do 35ky maximalne. Vzdy mi boli smiesne situacie ked napr. kolega (46) predstavoval svoju 42 rocnu tehotnu "priatelku" s ktorou uz ma 2 deti. No dlho hladal oznacenie ktorym nam predstavi jej status. Nakoniec ju predstavil ako svoju polovicku.
Pokial nechces svatbu a deti, OK. Ale pokial ich chces, tak je to naozaj take ponizujuce, ze si to od svojho zivotneho partnera musis "vyzobravat". Nemusite sa zakonite brat a mat deti ako smeti. POdstatne u mna ale vo vztahu vzdy bol TEN pocit, ze kebyze chcem, moj partner s tym nema najmensi problem a najmensie zavahanie, lebo ja som ta s ktorou chce stravit cely zivot.

m.i.r.i
5. sep 2011

@sandra222 ono vies, to su tie take tazke situacie..my zeny sa zalubime a chceme byt s tym chlapom s tym, ze ved tie ostatne veci sa zmenia....ved on vyzrie a aj ked nechce svadbu, deti a ma ine nazory, ved on sa casom prisposobi...chlap to vidi zas tak, ze ked si najde zenu s ktorou ma jasno vo veciach, tak zena sa nezmeni...a stale ostane rovnaka pre neho...ked ste sa na zaciatku vztahu rozpravali co a ako, ty si citila, ze to nie je ono, ale s dufanim, ze zmeni nazor si aj tak s nim, lebo ho lubis..on pri tom rozhovore pochopil, ze si s nim z lasky a akceptujes jeho rozhodnutia a nic sa na tom nebude menit a ani ty sa menit nebudes..
Niekedy to vyjde dobre, lebo chlapi ozaj dozrievaju a su aj ovplyvnitelni a dopadne to tak krasne ako u
@petraslov . Ale nie je to tak vzdy a ked na muzov tlacime je to este horsie..
Je to tazko poradit..ja mam podobnu dilemu ohladom druheho dietatka tiez..svadba u nas nebola az taky problem aj ked moj muz na nej netrval, vedel si predstavit zit bez svadby..ale vedel, ze mne na tom zalezi, tak neprotestoval...ale tiez nechce druhe babo...a u nas bolo horsie to, ze si to takto zmyslel az po narodeni nasho prveho synceka..ze jedno staci, pricom sme boli dohonuti na 2 detickach s vacsim vekovym rozdielom...teraz si zatato stoji za tym, ze viac uz nie..a dovody su mizerne - ze nam nikto nepomoze (babky a podobne nehrozia) a on uz nechce zazivat tu bezmocnost ked dieta place a idu mu zuby a ma koliky a co ja viem co a on mu nevie pomoct..to pred narodenim dietatka nevedel..tak si myslel, ze 2 deti bude super...tak ja teraz tiez uz len dufam, ze kedze by sme chceli as tak 5 rocny rozdiel, ze mam este zo 4 roky cas a ze nas maly si hadam sam zacne pytat surodenca a nieco sa v tatinkovi zlomi...
A co sa tyka svadby - tak ked ti ide viacmenej len o to meno a tak, nemozes mu navrhnut, ze teda pojdete len na urad so svedkami a vezmete sa? Ze ti nejde o tu oslavu a nic, len nech he to vasa zalezitost..viem, ze pre niekoho by to bolo krute pre rodicov a tak, ale mozno by to bol kompromis..mat "papiere" v poriadku, ale ty sa vzdas "svojho" velkeho dna...nech ma pocit, ze vsetko obetujes ale ide ti len o to zit v usporiadanej rodine..A takto bude mat dietatko spolocne meno, ty budes tiez zdielat jeho meno a ked sa niekomu z vas nieco stane, tak vas budu vzdy respektovat ako manzelov a vsetko hmm?

jabadaba
5. sep 2011

@sandra222 uplne chapem ako sa citis Sandra. Citila by som sa rovnako. Ja som v tomto vsak velmi nekompromisna. Akonahle som zistila, ze chlap ma ine predstavy o vztahu ako ja, tak som mu dala vale. Nema skutocne vyznam s niekym sa nasledne natahovat a zbytocne si sposobovat rozcarovanie a sklamanie. Je kopec inych chlapov, ktori by sa o teba potrhali a bolo by im ctou mat Ta za manzelku. Lenze, vy uz spolu mate dieta,toto uz je trochu o inom. Ale bola by som na tvojom mieste riadne dopalena a sklamana. Toto Ti mal povedat na zaciatku, jeho jednanie nepovazujem za fer voci tebe. Zjavne svadbu ani neplanoval, nie s tebou. Ak to doteraz mal problem urobit tak evidentne niekde je zadrhel. A je to smutne. Mne je luto, ze zeny takto nechaju so sebou narabat, jasne, ze chlap je v poho, ved v podstate kazda takemuto chlapovi ide po ruke, vyhovie, nechces svadbu alebo nie hned, fajn, tak budeme fungovat ako Ty chces. Pritom kazda jedna je casom rozcarovana! A chlap je v poho. Ma milenku a nic ho to nestoji, full servis a ziadne zavazky! Ake jednoduche. Ja som vzdy mala jasno v tom co chcem vo vztahoch a tak aj vyzerali - kazdy jeden bol potencialnym manzelstvom. Tahat sa s niekym roky a dufat...oj, toto nie. Je isty cas a potom treba dat nerozhodnemu zrozumitelne pa pa! Nech natahuje inu ked sa da. No je mi to luto ako sa citis, ale zial, spravila si aj Ty chybu. Ja len dufam, ze sa to casom pre teba zmeni k spokojnosti. Zasluzis si to urcite. 😉

jabadaba
5. sep 2011

@m.i.r.i ono nejde len o meno, ide o pravne istoty! Toto si dost mylia ti co argumentuju, ze papier nepotrebuju. Ma vie pobavit ako sa ohanaju frazou, ze papier nie je zarukou trvacnosti vztahu. Lenze tu nejde o zaruky vztahu, ale o pravne zaruky. Kapanek pomylene to maju podaktori. Rozpadaju sa vsetky vztahy, manzelstva aj zvazky na divoko, ale pravne je chranene jedine to manzelstvo. Zial. Tak preco sa nezariadit tak ako to nastavila spolocnost a ist proti prudu na vlastny ukor? Key sme fungovali u nas ako v Skandinavskych krajinach kdev ma slobodna zena neporovnatelne vyhody, potom fajn, neberme sa. Ale u nas zena taha za kratsi koniec v kazdom ohlade, tak preco si dobrovolne pridavat trable? 😉

jabadaba
5. sep 2011

@martuska75 uz som pisala vyssie, tu nejde o zaruku partnera. To nie je ucelom toho "papiera". Si to nemylme. To nie je nejaky romanticky platok na pobavenie, ale vazny dokument, ktory nam poskytuje iste pravne zaruky kdyby neco....laska je fajn, ale mat neustale hlavu v oblakoch sa velmi nevyplaca. Aspon nie jednej zo zucastnenych stran.

jabadaba
5. sep 2011

@adrianmama super si to napisala, suhlasim do bodky.

jabadaba
5. sep 2011

@sandra222 tak to je fajn pokrok, ze ste sa takto porozpravali. Len nech sa nevyhovara na otcove argumenty, to je jeho problem, ze ma tak blby nazor na manzelstvo. Tak drzim palce nech to spolu prekusnete bez pocitu sklamania na jednej strany a bez pocitu natlaku na strane druhej. Malo by to byt vzajomne rozhodnutie.

m.i.r.i
5. sep 2011

@jabadaba jasne..ja s tebou plne suhlasim..ja som si na tom tiez zakladala..a neslo mi o meno..ja len odpovedam autorke, ktora to skor s tym menom spominala..to je jeden z bodov iba..
Mne tiez moj muzik povedal, ze ked raz nebudeme chciet byt spolu tak sa mozeme rozist rovnako s papierom ci bez, ze ved aj tak sa 50% parov rozvadza a nic im v tom nebrani...ale uz je to pravne samozrejme tazsie.
Ja osobne som ale na tom aj tak inak - ja som sa zabezpecila dostatocne na to, ze keby sa nieco stalo, tak ani na najeke pravne nalezitost vyplyvajuce z manzelstva sa nemusim spoliehat....postaram sa o seba aj dieta..ak zdravie posluzi samozrejme a nepride nejaka katastrofa 🙂 ale plne s tebou suhlasim.ja manzelstvo uznavam.

jabadaba
5. sep 2011

@m.i.r.i jasne, chapem, asi som sa chytila len toho mena. INak sa mi tvoje prispevky pacia, len tu som zavadila o jednu polozku a na tu som reagovala. Ale ved v podstate si rozumieme co chceme povedat. 🙂 Ano, najlepsie je mat to zariadene tak, aby bol clovek plne samostatny. Ja som na tom podobne, len su iste momenty v zivote kedy sa ta zavislost objavi, ako napr. v case ked sa zena vzdava pravidelneho slusneho platu a sebauplatnenia v zaujme deti. Stara sa plne o deti, domacnost a v podstate podporuje manzela v sebarealizacii tym, ze vytvara k tomu vhodne podmienky. A to si zasluzi, aby ak nahodou nieco, tak aby za toto obdobie nedosla skratka. Tak som to myslela. V manzelskom zvazku sa ide fifty fifty a aj za obdobie kedy zena nezarabala z objektivnych dovodov pekne dostane svoj podiel, ktory jej plnym pravom nalezi. A o to ide. Nezostat za to vsetko s holym zadkom lebo niekto ma potrebu byt "in" . Ja sa neviem vynacudovat nad svojou takmer svagrinkou. Ziju so svagrom roky, nebral si ju, ona hrdinka, ze sak dobre, nepotrebuju papier. Potom zacali tykat hodiny, chcela dieta, svagor sa zlakol, ze chce svadbu tak ona kaca ho uistila, ze jej staci len to dieta, ved bez papiera. Aha! Chyba lavky. Svagrik ju vzal za slovo, maju dieta, do svadby sa nehrnie. A tu mi ona vravi raz v ramci navstevy ako ona tuzila po bielych satach, svadbe s hostinou...ako nechcela ist pred oltar s bruchom (stale naivne dufala, ze aspon v teho si ju vezme). A nic. Ani bez brucha ani s bruchom! Obcas sa cudujem naco zeny vykladaju uplne nieco ine chlapovi ako citia? Len, aby sa ho drzali? Na priklade takmer svagrinky vidno ako diametralne odlisne su jej ciny od jej vlastnych predstav a tuzob. Nevedela nikdy na rovinu povedat, ze chce svadbu a basta. A teraz je sklamana.

martuska75
5. sep 2011

@jabadaba asi si necitala vsetky moje prispevky, ale presne som sandru222 upozornovala nech si da pozor na pravne veci lebo tu uz nejde o nu ale aj o jej deti. Ale je zas pravda ze ked partner chce vie castokrat aj exmanzelku obabrat. 😒