icon

Kedy je muž mamičkár?

8. apr 2021

Je to vtedy, ak chodí k mame každý deň na obed? Alebo kedy?

annamalaga
8. apr 2021

Keď venuje viac času mamičke na úkor vlastnej rodiny.

luccija
8. apr 2021

Keď nespraví žiadne rozhodnutie bez rodičov a nevie povedať nie

sona96
8. apr 2021

Keď o tom musíš premýšľať tak veľa, že zalozis diskusiu na internete.

deti95060810
8. apr 2021

keď každú blbosť konzultuje s matkou...

gabci_gabca
8. apr 2021

Keď dá na všetko, čo mamina povie, keď jej všetko prispôsobuje, no je takých veľa :/

autor
8. apr 2021

Ja sa teraz zoznamujem... nemam partnera, ale mam pocit, ze kazdy ktoreho spoznam vo veku 35 cca, tak mamickar je.

vilma7
8. apr 2021

Tak možno nie sú, ale ak majú ich súrodenci, kamaráti rodiny, tak im neostáva nič iné, ako tráviť veľa času s maminou

cervenaruza123
8. apr 2021

To sa casto da zistit az casom. Mamickar vacsinou da hlavne na matku, na nikoho ineho, ona zacne na vztah ziarlit casom, snazi sa ukazat, ze syncek bez nej nevie prezit... A syncek vsetko prisposobuje mamicke. Ale tak na zaciatku sa to vacsinou nepreukaze. A kludne moze byt chlap, co byva u mamy a mamickar nie je alebo chodi tam kazdy den na obedy a nie je mamickar. Moze sa aj o nu starat, ak je chora a nevladna. Dolezite je, ci je dostatocne "odputany" od nej, aby robil vlastne rozhodnutia a nie sa jej vo vsetkom a vzdy prisposoboval.

vendulka80
8. apr 2021

Na TLC bezi show milujem mamickinho maznacika. Myslim cez vikend to byva a ak je vzťah medzi tvojim “skoro priateľom” a mamou takýto tak nohy na plecia.

janickacrazy
8. apr 2021

Tak skús hľadať mladšieho, lebo ak hľadáš 35+ ktorý ešte býva u mamičky, tak to bude určite mamickar. Myslím, že to zistíš veľmi rýchlo. Proste všetko čo mamička urobí a povie je preňho sväté.

hopsadobrandejsa
8. apr 2021

Paradox je, ze zeny ktore "sudia" sucasnych mamickarov mozno doma vychovavaju buduce generacie mamickarov bez toho aby o tom vedeli alebo aby si to nebodaj priznali 😀

Sorry dievcata, nedalo mi to. Budme realisti, niekde prave v tomto momente vyrasta dalsia generacia mamickinych maznacikov.

@autor

Do zajtra tu budes mat aspon 120 odpovedi a kazda bude aspon v niecom ina.

andreatytler
9. apr 2021

To ze tam chodi na obed kazdy den, moze tiez znamenat ze ju len hnusne vyuziva alebo sa doma sam nudi.
Moj muz nie je mamickar (ma matku nesmierne rad) a kym sme sa poznali travil u rodicov kazdy druhy vecer, lebo byval s bratom a ten mu liezol trochu na nervy.
Poradim chodit casto na navstevu k svokre, aby si ju co najviac poznala... skus jej v niecom oponovat, a uvidis ako zareaguje frajer.
Skus navrhnut ze budete chodit na navstevu len spolu raz do tyzdna, ako na to zareaguje.

777januska777
9. apr 2021

Moj manžel býval u rodičov, až kým sme si spolu nevytvorili vlastne bývanie a tiež mal 30 rokov. A mamičkar nebol, len mu doma bolo dobre. A teraz keď mame vlastne bývanie a deti tak je úžasný otec a úžasný manžel a nie je vôbec mamickar, ale maminu ma veľmi rad.

janetinka27
9. apr 2021

to nemusí byť mamičkár, iba pohodlný, zvyknutý na mamahotel atd.

jaskolka
9. apr 2021

Ono nie každý chlap, aký žije s rodičmi, či matkou, je mamičkar.My sami žijeme u svokry, lebo majú obrovský poschodový generačný dom, kde celé jedno poschodie (tri izby, kuchyňa, kumbal a kúpeľňa s WC je naša). Proste tak stavali s tým, že majú viac synov, tak aspoň jeden ostane tam. Ale mamičkar je už prehnane závislý na matke, nemá svoj názor, na prvé miesto kladie matku, napríklad na úkorpatznerjy, či ich plánov ide k matke, pokojne nechá všetko, a ide tam, pripadne ak bývajú spolu, nemieni odísť, nezastane sa partnerky a podobne, napriek jej prosbam

sense
9. apr 2021

Pre mňa je mamičkar ten ktorý sa viac venuje a trávi čas s matkou ako s vlastnou ženou/partnerkou a deťmi.... A každý krok vo svojom živote konzultujte hlavne s nou, nie s partnerkou a len rozhodnutia ktoré povie ona su tie správne.... Samozrejme to neplatí len o chlapoch ale aj o ženách a tiež ich nie je málo hlavne v dnešnej dobe

Mamickar nemusí byť vždy ale ten kto býva v 30 u mamy alebo sa tam ide denne najesť ak je sám....

cervenaruza123
9. apr 2021

A ak chodi kazy den k mame na obedy, to tiez nemusi byt ze je od nej zavisly. Niekedy je to len z lasky, syn je sam, matka rada vari, vola stale syna a ten niekedy nerad, ale pride kazdy den, aby mamu potesil. Poznam pripad, ze dospely syn by aj radsej zasiel inde sa najest alebo si navaril sam, lebo sam lepsie pozna svoje chute a byva sam. Ale nechce sklamat matku, tak vacsinou ide na obed k nej. A matka je cela stastna, ze mu pomaha a ma sa o koho starat, aj ked ho nedusi a nestara sa mu do zivota. Poznam to, tiez sa nam obcas na obed k rodicom ist nechce a radsej by sme si navarili sami. Ale ked uz volaju, celi stastni, ako nam pomozu a obsluzia nas, svoje vlastne deti, tak nemame to srdce im vzdy hovorit nie.

matago
9. apr 2021

Teda ženy ja neviem,napíšem z pohľadu mamy, mám syna, má 21, býva sám, študuje, pracuje, takmer denne nám zavolá( mne,alebo manželovi),alebo aspoň napíše cez msg. A nemám pocit, že by bol mamičkár. Vidím to aj na mojom chlapovi, svokre volá takmer denne, ale mamičkár určite nie je. A tak ako by ma mrzelo, keby sa syn neozýval, lebo frajerke sa to nepáči, tak by mi vadilo aj keby manžel nevolával svokre a nestaral sa.

78787878
9. apr 2021

Skusim priklad mojho brata (sme generacia, ktora uz ma aj dospele deti). Mama asi potrebuje k zivotu pocit, ze je od nej niekto zavisly alebo odkazany. Otec sa nedal, ja som sa nedala. Brat na tu hru naskocil od malicka. Pocuva denne jej hodinove telefonaty o nicom, vo volnom case chodi najradsej k rodicom, lebo tam nic nemusi robit a uziva si full servis. S vdakou prijima vsetky dary od mamy, sluzby, vypomoc, financie. Este aj v tomto veku. Ale nikdy som nemala pocit, ze sa brat rozhoduje podla nej. Ze sa jej prisposobuje. Urobi si po svojom, akurat vyuzije, co sa mu ponuka. Mama je spokojna. On tiez. Navonok to vyzera ako mamickar, ale v reale nie je.

malva123
9. apr 2021

@matago mna by zaujimalo,ce 21 rocny chalan potrebuje denne riesit s rodicmi?

matago
9. apr 2021

@malva123 no presne to, čo riešime s deťmi, čo žijú s rodičmi doma. Dvomi vetami, aký mali deň, čo v škole a tak? Ty sa s deťmi nerozprávaš? V mojom okolí je to bežné. A najmä, keď deti nežijú na SK.

matago
9. apr 2021

@malva123 A mimochodom ja tiež rodičom každý deň zavolám,ak sa tam nemôžem aspoň na chvíľu zastaviť.

majka4555
9. apr 2021

@vendulka80 ano to sledujem aj ja 😅 tam su extremy ...nevydrzala by som s takym ani chvilku

ovaaa
9. apr 2021

Ja teda neviem ....ale ktorá dcéra nechodí k mame na návštevu, na obed, netelefonuje čo má nové, nepomôže keď potrebuje? Akonáhle to robí syn tak je označený ako mamičkár.

danielinaa
9. apr 2021

@ovaaa to je pravda. 🙂

luccija
9. apr 2021

@ovaaa minule som čítala taku peknu vetu žena povie na dcéru, že porodila som si najlepšiu kamarátku a nikomu nie je divné, keď s ňou ide na dovolenku, kávu, ale, ak sa to robí so synom je to zle a je mamickar.

littlebubble
9. apr 2021

Pre tie ktoré tu mudrujete kto kde býva.Môj muž mal 35 a ešte nebýval sám.Nikto ho z domu nevyháňal a doma len spal a pomáhal rodičom.Inak bol stále preč.Načo by sa trepal do podnájmu kde by ho so psíkom ani nechceli a nemal by sa s kým ani porozprávať a chodil by tam len prespať.

V domácnosti vie urobiť všetko.Ráno umyje riad, aj navarí a asi každý druhý deň na striedačku povysáva, pozmýva, kúpeľnu uprace.A to nehovorím o tom, že stále niečo robí , opravuje, vymýšľa.

Je to úžasný, pracovitý, pozorný, vzdelaný muž.

Majú s rodinou perfektný vzťah a žiadne mamičkárstvo som nezaznamenala.