Kedy sa spoznali vaši rodičia s partnerovými rodičmi?
Ahojte zaujimalo by ma 🙂
1. Po kolkych rokoch (dnoch/mesiacoch) vztahu ste zoznamili SVOJICH rodicov s RODICMI PARTNERA?
2. Zavisel tento pocet rokov kedy sa RODICIA spoznali s DRUHYMI RODICMI od fazy Vasho vztahu ? (napriklad ak ste sa brali po 2 rokoch zoznamili sa rodicia navzajom po 2.. ale ak ste sa brali po 10rokoch tak sa zoznamili az po 10 rokoch)
3. Stalo sa niekomu ze jedny rodicia sa chceli zoznamit s rodicmi partnera ale ti zatial este nechceli? (napriklad preto, ze ste len randili) ? Ako ste to riesili?
Prepacte ze som to napisala takto ako debil s vyrazom na jednotlive slova ale ked som sa toto iste opytala inde 90% zien mi odpovedalo kedy sa oni same zoznamili so svokrovcami 🤦♀️ a v podstate nikto mi 3 zakladne otazky nezodpovedal
Zacali sme spolu chodit zac.oktobra, po 2tyzdnoch sa k nam nastahoval, v januari sme mali zasnuby a vtedy sa stretli 1x nasi rodicia a aj starí rodicia.
prvy krat sa spoli videli po roku nasho chodenie. Sme spolu 15 rokov a videli sa asi tak 8x, ked bola nejaka rodinna jubilejna oslava a samozrejme na nasej svadbe 😀 Su uplne rozdielny, takze kamosi z nich nie su 😀
Na oslave prvych narodenin dcery sa videli prvy a posledny krat 😄 ale byvaju na opacnych stranach Slovenska, inak by sme ich zrejme zoznamili skor
Po 1,5 roku, mali cestu do nášho mesta, cca 200 km, tak ich naši pozvali do kaviarne. Keďže si rozumeli, tak potom vždy keď mali cestu, tak ich prišli navštíviť. Brali sme sa po 3 rokoch. Často sa aj potom navštevovali, kým neprišli vážnejšie choroby, ktoré obmedzujú cestovanie. Mame všeobecne v rodine ci už jednej, alebo druhej veľmi dobre vzťahy, až smerom k tetam, ujom, bratrancom... Dokonca aj naše babky, napriek 200 km vzdialenosti sa poznali a zaujímali sa jedna o druhú, kým vladali 🙂
Zo začiatku mi to bolo dosť jedno, teraz to oceňujem a rada by som mala takéto vzťahy, keď raz budem svokra.
Ked som povedala ze som tehotna a začala sa plánovať svadba. V januari ma uz manzel poziadal o ruku ale to sa nasi este nepoznali a v marci som otehotnela a v aprili sa zoznamili a zacala sa riesit svadba. Spoznali sa po 3 rokoch ale nemaju spolu dobry vztah. Ked sa nahodou stretnu, sa opytaju navzajom len take otazky ako sa maju a tot vsio.
My sme rozvedení..Takže to je asi iné hrnúť sa do zoznamovania,rodičia sa vzájomne nepoznajú a už sme manzelia a čakáme mimino.Moji rodičia sa netlačia do zoznamovania,najprv by aj chceli,ale so mnou osobne majú svokrovci vlažný vzťah,tak keď im došlo ako berú mňa,chute na zoznamovačky ich rýchlo prešli.A svokrovci aspoň čo viem od manžela vôbec nespomínali chuť zoznamovať sa.Dalšia vec je,že sa občas stretávajú s rodičmi manželovej prvej ženy aj s ňou.Takze príde mi možno až nevhodné zoznamovať našich.Zvlášť keď svokor a môj otec sú obaja veľmi vznetlivé povahy.Bolo by to viac na škodu ako na úžitok
@columbine naši sa zoznámili na našich zásnubách, bolo to po 3 mesiacoch vzťahu, planovali sme svadbu, takže som to považovala za normálne že by sa mohli zoznámiť, mne teda príde zvláštne že niektorí sa nepoznajú, aj keď ich deti už sú zobrate a majú dieťa, asi som staromódne alebo čo? 🤔
My sme.rodicov zoznamili po zasnubach, cca po 15 mesiacoch znamosti. Stretavaju sa pravidelne na oslavach alebo ked sa nieco v okoli deje a vytiahneme ich von, kedze su zo susednych obci
A zvladli sme uz v sestici aj dve dovolenky, tento rok sme jednu planovali tiez, ale kedze sa nam narodilo babatko, nevyslo to a nakoniec dobre, lebo by sme aj tak kvoli korone asi nemohli cestovat v tradicnom case.
@columbine zoznamili sa na mojich promociach, to bolo 2 roky od zaciatku vztahu, vidia sa 2-3x do roka kedze ich deli vyse 300 km
Naši tesne pred svadbou, a odvtedy sa vidia každý rok minimálne raz - na Vianoce. +Mamina nebýva od nás ďaleko, tak keď k nám prídu svokrovci ( oni bývajú daleko ), príde k nám na chvíľu aj ona. A zase párkrát išla s nami, keď sme išli k svokrovcom. ( sme spolu 19 rokov )
My sme rodičov zoznámili po zásnubách (cca po 5 rokoch chodenia)... dovtedy nebol dôvod a bývajú od seba cez 130km takze aj teraz sa stretávajú len výnimočne skôr pri oslavách a teraz čakáme prvé dieťatko tak možno sa budú stretávať viac... uvidíme 🤷♀️
so svokrou som sa zoznamila osobne, ked mala dcera 6 tyzdnov, dovtedy sme si len nadavali do harpii cez whatsapp 🙃🙃😁 teraz vychadzame skvele. Moj muz spoznal nasich po pol roku, ked prisiel na 2 tyzdne na sk, ale zle kupil letenku, pomylil si februar s marcom, na intraku uz ostat nemohol, tak musel na mesiac k nam. Maminy sa zoznamili, ked mala dcera rok a pol.
Nasi sa zoznamili asi po dvoch rokoch akoze oficialne, ale z videnia sa poznali, takze to bolo take ine. Ale asi po piatich rokoch sme boli tak, ze spolu vsetci na veceru, ked som mala narodeniny 🙂
@columbine mamina moja sa pozná zo svokru. Zo svokrom nie. Otec nepozná ani svokra ani svokru. A ani sa tak skoro nepoznajú...

Ja som svojho teraz už ex predstavila po dvoch týždňoch ( my sme sa poznali zo strednej školy)