icon

Kedy sa u muža vylučuje kvapka túžby? Názory mužov

osamotena
13. nov 2015

Ahojte, zaujimalo by ma, kedy sa uz muza vylucuje kvapka tuzby, resp. ci u 34 rocneho muza je mozne, ze sa vylucuje len tak, resp. ci je mozna polucia v takomto veku. Je ok, ak sa muz vrati nadranom z baru s akcie s kolegami v noci domov a ma zaschnute tie kvapocky na slipoch, moze to byt len bezna polucia alebo je dovod sa znepokojovat, ze urcite musel byt s inou zenou? Stava sa to muzom bezne? Prosim aj IP, ak nechcete pisat takto verejne. Dakujem za nazory, naozaj ma to velmi zaujima.

Strana
z3
curious_george
13. nov 2015

@osamotena tak nech sa páči názor chlapa - žiadne kvapôčky lásky sa len tak na trenkách neobjavia, to je riadna blbosť... a len tak sa nekoná ani žiadne "omokrenie penisu", o ktorom písala marietuska... ale pobavilo 🙂
čiže, ak to nie je moč (čo asi nie je), tak to druhé to nebude bez toho, aby ten chlap niečo mal s nejakou ženskou, prípadne si to robil niekde sám...

worker_falcon
13. nov 2015
alaguema
13. nov 2015

@curious_george
@worker_falcon a s koľkými mužmi ste mali sex, páni? 🙂 Ak so žiadnym, tak viete len to, ako to máte vy. Lebo je to tak, ako píšem a hovorí to aj lekár, uvádzam link. Niektorí muži to tak majú, vy dvaja evidentne nie, to je celé. To je ako keby žena, ktorá nikdy nemala vaginálny orgazmus, alebo ženskú ejakuláciu, napísala, že nič z toho neexistuje 😎

mawka
13. nov 2015

@alaguema 🙂 tak tak, vobec nemusi chlap masturbovat, staci, ked sa vzrusi. ten moj dotycny stacilo, ekd bol vzruseny, obleceny a mokry natotalku. to fakt treba zazit. asi by kopec ludi bolo prekvapenych.

alaguema
13. nov 2015

@mawka až v takej miere to nepoznám, ale že na začiatku tam vedia byť nejaké lubrikačné záležitosti aj zo strany muža, tak to viem na isto 🙂 O to lepší zážitok 😎

mawka
13. nov 2015

@alaguema no to si pis 🙂

cacianka
19. nov 2015

@mawka aj môj to máva tak 50:50, aj slipy máva občas bodkované, ked sa nevie dočkať , aj ked nakladám do pračky si všimnem (ale nesliedim) či nie je blato na ihrisku (zlatá žila), tak asi nedôverujem a som ťažká stíhačka,,, pritom len zdravotné problémy a hygienické zásady ...

irusa
21. nov 2015

@nyusika 😀

irusa
21. nov 2015

dlho som sa takto nezasmiala...................... ďakujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sono2
21. nov 2015

@curious_george majú to muži aj O tom vedia.
@alaguema presne.

sono2
21. nov 2015

Takže pravé mi to aj manžel potvrdil A ten je sakra plodný 😀

fantagiro70
22. nov 2015

a čo sa má čo ženatý chlap flákať v noci po baroch ? "( len či aj bol iba v bare a nie ešte niekde inde ) " mal by sedieť doma na riti pri žene a deťmi . Jednoducho si vrzol po-mimo a zle sa utrel , alebo ho na rýchlo nejaká vyfajčila ... 😝 😀

tib89
26. nov 2015

Heh, dobra tema pre mamicky...nikdy som to nejak neriesil, ale aj ja to tak mavam, ze ked som vzruseny a to nie iba pred sexom, ale aj ked si len piseme sms, ktore ma vzrusuju, tak zacnem "tiect" a skutocne su na ciernom pradle vidiet flaky. Ale na druhu stranu rovnake flaky vidiet aj po sexe, ked este nejaky zbytok ostane a to dokonca aj ked vyjdem zo sprchy a som suchy, obleciem sa a do par minut este ten zbytok ide von. V podstate som rovako vlhky ako priatelka a mozno o trochu viac.

ivuska6
26. nov 2015

@alaguema veru mas pravdu su aj zaslintany chlapi tam dolu tak tomu hovorim ja pozname

mackamizjedlaskrecka
3. dec 2015

Alebo MA slintajuceho slimaka v boxerkach.

katkabg
3. dec 2015

Babyyyyyy tak tato tema mi taaaaak zdvyhla naladau :D citam a sa sulam n kazdom komentari :D

zita19
3. dec 2015

Nema ten chudak zapal mocovych ciest a vyteka mu hnis? Alebo ma ten sviniar kvapavku a tiez vyteka hnis?

katkabg
3. dec 2015

Teda mna este nikdy nenapadlo skumat muzove slipy :D A to ten moj chodi obcas von s kamaratmi....ale tak toto by ma nenapadlo.... No este ma brucho boli nad tymi komentarmi hahahahhahahhaha.....

smoulingirl
4. dec 2015

@osamotena kup si uv svetlo, spermie pod nim svietia... a mozete skumat do zblbnutia 😀

felix2
6. dec 2015

mne sa to deje po pozerani P filmov. Troska akoby daky slimacik pobezkal po slipoch vnutri, a nechal tam sliz. Takze ak to ma dakto po navrate z baru, tak sa mohlo jednat najskor o striptizovy bar ... no alebo aj k niecomu s nejakou doslo ako to tu uz mnohi spominali, a on ho bez dakeho utretia/umytia vratil do slipov. Inak urcite nie, napr. len z pozerania sa na inu navstevnicku baru a pod., to nie 🙂

shilou
15. jan 2019

Bolo tu davnejsie, ze sajfa si vzal resp. privlastnil podobny clanok....a vtedy po case zena napisala ze ma milenku....a tiez jej radili to iste :DD

mohawkalfresco
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3