icon

Koľko by mala prispieť návšteva na jedlo a energie?

2. máj 2025

Ahojte, koľko podľa vás je rozumné, aby návšteva prispela na jedlo?
Jedná sa o návštevu, ktorá je u nás už 9. noc. Teda sa u nás stravuje (keď m je čo je navarené), používa vodu, periem mu.. Aby to nebolo prehnane, ale tiež mi príde, že zadarmo to nie je ok, lebo máme na neho náklady. Ešte tu plánuje pár dní ostať. A pracuje na diaľku, takže používa aj 8 hod elektrinu na pc. Myslíte si, že 5 Eur je na deň dosť?

aurora33
3. máj 2025

U vás je všetko nejaké cele zle. To aj tvoj muž je ľavý na to odlozit veci zo stola?

0kristina0
3. máj 2025

Ja tam nevidim problem iba vo svagrovi, ani tvoj muz nie je ziadne terno. Nikde nepises ako ti pomaha on, co robi on v domacnosti? A nepis mi prosim ta, ze on pohovoruje, neuci sa predsa na statnice. Popratat zo stola mohol aj tvoj muz, preco to nechaval na teba? Si unavena a nervozna ale zato nemoze iba tvoj svagor.

mamina7070
3. máj 2025

urob poriadok v prvom rade s muzom a prestan rieist zahradu a tak
muz je doma nezamestnany ty v 9 mesiaci prestan vsetkych okolo lutovat zavolaj si muza vycisti mu zaludok nech spravi poriadky s bratom bud da na stol 500€ na stravu a energie alebo hajde domov este dnes a muza nelutuj nech zacne makat doma ked nerobi

eleanor2510
3. máj 2025
@margotka17

Ou, od návštev neberieme peniaze, ani keď prídu 4 na 5 dní. Od súrodenca? Ty srandujes? Nikdy by som od svojej sestry nevzala ani cent, ani ona do mňa, ani od manzelovych súrodencov nie. Jasne, že jeme rovnaké jedla, net používajú, sprchuju sa, v lete bazenuju, grilujeme. Som rada, že nie som tvoj súrodenec 😏

@margotka17 najprv si precitaj vsetko, co autorka pise, potom komentuj. Predpokladam, ze tvojej rodine nenapadne dva tyzdne vyzierat nezamestnaného brata a tehotnu svagrinu na rodicaku a este ani osraty zachod si po sebe neupratat...

eleanor2510
3. máj 2025

Autorka, celu domacnost mas zle nastavenu. A co, ze manzel robi pohovory? Ako sa na ne pripravuje, 8 hodin denne sa uci alebo co? A s tym sa vylucuje, aby tanier odlozil zo stola? Cela vasa domacnost je podla opisu velmi zvlastna.

eleanor2510
3. máj 2025

A az teraz som docitala, ze si v 9. mesiaci??? Ked nemas Boha pri sebe kvoli sebe, tak ani kvoli tomu dietatu??? Ved mozes aj hocikedy porodit, este sa budes rozculovat, aby si si uskodila?? Prepac, nie si normalna, este dnes by letel svagor svinskym krokom, uz dvakrat som ti napisala, zober sa s deckami k svojej rodine, pises, ze bol u vas tvoj otec, okamzite chod s nim prec k nim domov. Zena, maj preboha rozum!

janickacrazy
3. máj 2025
@eleanor2510

A az teraz som docitala, ze si v 9. mesiaci??? Ked nemas Boha pri sebe kvoli sebe, tak ani kvoli tomu dietatu??? Ved mozes aj hocikedy porodit, este sa budes rozculovat, aby si si uskodila?? Prepac, nie si normalna, este dnes by letel svagor svinskym krokom, uz dvakrat som ti napisala, zober sa s deckami k svojej rodine, pises, ze bol u vas tvoj otec, okamzite chod s nim prec k nim domov. Zena, maj preboha rozum!

@eleanor2510 presne, išla by som, ale sama a deti by som nechala mužovi a jeho bratovi, som zvedavá, ako dlho by ich to bavilo, tipujem, že bráško by bol ešte dnes pobaleny na ceste domov

lija22
3. máj 2025

manzel ma aku profesiu,ze sa mu az mesiace nedari najst pracu? Dostava vari podporu ze.

mantilka
3. máj 2025

15 eur za deň ...aj to je málo.Jedlo, elektrina, voda, upratovanie, pranie. Aspoň nebudete škodní.

trisha_r
3. máj 2025

Dom je tvoj ? Normálne k nemu napochoduj a že má hodinu na to aby vypadol, ak nie, voláš políciu.

karolinakr
3. máj 2025

tam bude asi problem inde, muži neboli vychovani ako džentlmeni, len ty im to moc ulahčuješ, ked im všetko dovoliš, robiš za nich, maximalne skasiruješ o 5eur,,teraz by mali skakať oni okolo teba, ked si v 9.mesiaci
len či je všetko pravda, čo tu pridavaš, lebo tvoj muž a jeho brat tu nevyznievaju v najlepšom svetle
v 9.mesiaci kosiš travu, trhaš burinu, riady roztahane poobede na stole, čo si Timrava? ta robila doma sluhu, ale to bolo v 19.storočí
škoda, že nebyvaš pobliž, ja by som im to vysvetlila

karolinakr
3. máj 2025

nestavaj sa do pozicie otroka ostane ti to, potrebuješ pomoc s detmi si v 9.mesiaci, maš švagra, čo dobre zaraba, nech je grand a s manželom gavalier, nerob služku, lebo už si ta nikto nebude važiť
nech ťa obskakuju a švagor nech na uzmierenie donesie kyticu, alebo už by som im nedala ani hlt

lilitela
3. máj 2025

Jeden veľký nákup nad 100 eur. A necit sa blbo. Keď sa on necíti.... inak by som mu zahrala divadielko, az s ním budeš sama, že mám kontrakcie. Uvidíš jak sa rýchlo zbali.

maris5
3. máj 2025

Pocuj Vilo, radi ta u nas vzdy uvitame, ale ako vidis, kazdu chvilu budem rodit a uz nevladzem tolko robit. Mohol by si po sebe pospratavat po jedle? Velmi by mi to pomohlo. A Julo uz je nejaky cas bez prace, ved vies. Mohol by si prosim Ta urobit vacsi nakup? Nam to uz financne teraz nevychadza aj s dalsim dospelym stravnikom.
A urob mu zoznam, kde pripises aj praci prasok a plienky pre deti.
Bud nakupi alebo odide.

andymady
3. máj 2025

Vyrazila by som s nim vchodove dvere. Taky exot. Pan manzel je slepy, hluchy?? Sorry.... Navsteva vie, co sa patri a nerobi vydus domacim. Mne to pride normalne ako drzost. Povedz razne rozhodnutie manzelovi a dovi dopo...

lenkasarka
3. máj 2025
@maris5

Pocuj Vilo, radi ta u nas vzdy uvitame, ale ako vidis, kazdu chvilu budem rodit a uz nevladzem tolko robit. Mohol by si po sebe pospratavat po jedle? Velmi by mi to pomohlo. A Julo uz je nejaky cas bez prace, ved vies. Mohol by si prosim Ta urobit vacsi nakup? Nam to uz financne teraz nevychadza aj s dalsim dospelym stravnikom.
A urob mu zoznam, kde pripises aj praci prasok a plienky pre deti.
Bud nakupi alebo odide.

@maris5 so všetkým súhlasím až na tie plienky pre deti. Nevidim dôvod aby kupoval plienky

nelka93
3. máj 2025

Moja sestra u mňa byvala skoro 2 mesiace. Nechcela som od nej nič.

lucianak
3. máj 2025

Ja by som uz na tvojom mieste nerobila nic. Funguje si tam ako kral. To neznamena, ze ak je na navsteve, bude len vyzierat a nepohne ani prstom. Musis zakrocit. Co je vela to je moc.

klarolinne
3. máj 2025

Tak mužíček pohovoruje chudáčisko, a ty kosíš záhradu v 9 mesiaci a jeho brat len bordel robí a ty sa hráš na slúžku. Gratulujem, lebo neviem čo na to povedať.
Teda ja byť tebou riešim max varenie a deti, hentí dvaja corgoni nech sa postarajú o seba sami. Čo sú malomocní, že sa tak snažíš? A načo vlastne?

livsi
3. máj 2025

Dvojtyzdnova návšteva a ty v 9tom mesiaci tehotenstva ??? To by som nedovolila… ani v 8mom

mamutka
3. máj 2025

Autorka, ty sa stále sťažuješ, ako sa správa mužov brat a ja celý čas nechápem čo za arogantného človeka je tvoj muž.
On nevidí, že jeho brat necháva ženu pred pôrodom drhnut po sebe špinavý záchod aj kúpeľnu? Že si z nej robí blbu práčku, kuchárku aj upratovačku? Ste vy tam akože s mužom vôbec v normálnom vzťahu? My sme dlhu dobu takto poskytovali pomoc manželovej rodine a muž dával pozor na to, aby boli ich veci na poriadku, ale nie na môj úkor. Ja nemám problém oprat, uvariť a pod, ale často sa toho chytal môj muž, keď nebol v práci. Každý deň umyl záchod, lebo pánska návšteva proste. Aby neodlozili po sebe riady do umývačky? Tvoj muž je teda viac menej bez prace, často doma a ty robis slúžku a muž ani nepovie bratovi - hybaj, treba nakúpiť, povysavat, pokosiť, Majka si vyloží nohy? Urob si s mužom poriadok a aj návšteva dostane rozum

mariynka
3. máj 2025

Snad nechces od rodiny(tipujem,ze muzov brat) pytat na stravu😁🙈🙈🙈😁

eleanor2510
3. máj 2025
@mariynka

Snad nechces od rodiny(tipujem,ze muzov brat) pytat na stravu😁🙈🙈🙈😁

@mariynka autorkin muz je mesiace nezamestnany, tahaju z rezervy, autorka je v deviatom mesiaci, maju dalsie male deti, muzov brat u nich kysne dva tyzdne, v noci buntosi, cez den spi, ani tanier zo stola po sebe neodlozi, vobec mu neni trapne, ze tehotna zena za neho umyva jeho osraty zachod... staci tolko ci treba viac? Precitaj si autorkine kometare

ukulela
3. máj 2025

autorka, sorry, ale po poslednom komente - aj tvoj muz je rovnako krepy, ako svagor. ak si naozaj v 9 mesiaci a manzel nie je schopny spratat zo stola po obede, resp popichat do hriadok cibulu???? co robi manzel cele dni? Na pohovory cele dni nechodi. takze tak ... zhulakaj tak manzela, ako aj svagra. ked pojdes rodit, tak muz s detmo co? za 5 dnoi zhniju v spine, alebo budu z plastakov jest, ked sa im taniere minu????

miadi
3. máj 2025
@nelka93

Moja sestra u mňa byvala skoro 2 mesiace. Nechcela som od nej nič.

@nelka93 to je dost ine Ved je to tvoja sestra . U nas bola mama 8mesiacov cez covid zaseknuta a Jasne ze nic od nej nepytam. Aj letenky jej kupim . Ale tvoja sestra asi nenechala Vsade bordel spinu po sebe aj na wc .. tu mas autorku tehotnu minimalne 3 dieta na ceste chlap bez roboty ledva maju na jedlo a pan brat si u nich robi all inclusive dovcu zadara . Este aj daky extra hladny žrut. No chcela by som teba a podobne reagujuce vidiet na mieste autorky ze by si bola v takej situacii nadsena.

eliska13
3. máj 2025

Asi si to aj zaslúžiš.Ty v 9 m kosis a sadis v záhrade, trhas burinu a doma 2 malé deti.Mas mať vyložené nohy spraviť obed a muž nech robí.Potom sa tak všetci správajú veď služka porobi.Ty nevies na nich nakricat prečo sú tam riady, keď si 2 hodiny bola v záhrade?to nechcem vedieť čo bude doma, keď pôjdeš do pôrodnice.

miadi
3. máj 2025

Autorka tvoj muz a jeho brat su dost nanic obaja. Z toho coho co pises im tam v 9m robis sluzku . Kazdy si je strojcom svojho stastia a niektori aj nestastia . Mohlo by to byt cele ine . Ale ked toto tolerujes ..

miadi
3. máj 2025

Normalne si ma vytocila ze toto dovolis , vobec neberies na seba ohlad . Idem tuto temu splachnut mentalne vymazat z hlavy Lebo sa nebudem rozculovat pre cudzie 💩 Drzim palce nech sa zobudis urobis doma poriadok nie fyzicky ale verbalne s mužom,

wiwewa1995
3. máj 2025

V 9tom mesiaci máš srat na celú zahradku. Čo tam neposles švagra alebo manžela ? A zbytočne riešiš banality ako je omáčka na stole , skôr si snimi riadne sadni za stôl a povedz im čo očakávas a nie to riešiť na modrom koňovi . Tu im nikto nenatlaci rozum do hlavy ale peniaze by som nepýtala,.rovno by som ho na nákup vykopla

lienka.7
3. máj 2025
@miadi

@nelka93 to je dost ine Ved je to tvoja sestra . U nas bola mama 8mesiacov cez covid zaseknuta a Jasne ze nic od nej nepytam. Aj letenky jej kupim . Ale tvoja sestra asi nenechala Vsade bordel spinu po sebe aj na wc .. tu mas autorku tehotnu minimalne 3 dieta na ceste chlap bez roboty ledva maju na jedlo a pan brat si u nich robi all inclusive dovcu zadara . Este aj daky extra hladny žrut. No chcela by som teba a podobne reagujuce vidiet na mieste autorky ze by si bola v takej situacii nadsena.

@miadi presne tak, uplne s tebou súhlasím. @autorka je uplne mimo.🤦‍♀️
Až mam pocit, ze je to troll.