Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?
Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?
Aj ja zatváram dvere všade. Proste nie je pekné keď sú otvorené
Ved ale ked su dvere zavrete ked prides a nie je to tak ze prides a ona ide pred tebou a rychlo zatvori, tak CO riesime? 🤷🏻♀️ ved hadam si moze zatvarat dvere vo svojom dome/byte kde chce, ako vies ze tie dvere nemaju zatvorene stale? Ja napr na svojej mam a vdaka tomu je to najchladnejsia miestnost v dome. Ci ked vie ze prides tak ma utekat vsetko pootvarat dokoran, aby si sa necitila ukrivdena, ze nevidis do kazdeho kuta? 🫣 zbytocne si domyslas a hladas problem tam, kde nie je
Ok, uz citam co riesime… svokru, co uklada mladym pradlo, ked nie su doma. No radost prevelika.
No tak ukáž mi tie iné čo by sa im to páčilo? To je len tvoja milna spomienka, vrchol všetkého naozaj
Mozes dojst ku mne. ja mam dvere na vsetkych miestostiach otvorene a aj pradlo mi mozes odpratat :D
Moja svorka je otravná, ale toto je strop. Ešte sa dokonca nato sťažovať. Milá pani svokra, nechaj svojho dospelého syna žiť svoj život s jeho ženou a nestaraj sa do čoho ta nič. Často sa tu svokry sťažujú na nevesty.. Panie svokry by si mali uvedomiť, ze nie je doba kamnna, keď žili spolu 3 generácie v jednom dome a každý sa staral do každého…
Žena nvm koľko máš rokov, moji rodičia majú 80 r a nikdy v našom rodinnom dome neboli otvorené dvere do spálne. Odkedy pamätám a dodnes majú vždy zatvorené dvere do spálne. A predstav si nie len dvere do spálne ale i do kúpeľne a WC. Jedno či je to tvoj syn je to dospelý človek a tebe nič abs nič nie je do ich privátnej sféry. Keď ešte moja neboha svokra žila chodievala k nam dávať pozor na psov a predstav si ona nikdy v našej spálni nebola dokonca keď sme chodili ku nej mala sama zavreté dvere do spálne. Prosím nevtieraj sa do ich života 🙏
Ps keď je táto téma fakt real dúfam ze tvoja nevesta je tu na mk a číta tieto riadky
Nedali by za to nic - pravdepodobne si to aj tak poskladala upklne inak ako ma zvyk nevesta 😂😂🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Čo by za to iné dali? Ak by mi svokra chytala gaťky, tak by som ju zavraždila. 🤣 Nedivím sa tým vtipom o svokrách. Ja proste neverím, že toto je pravda.
Nepáči sa mi že syn je s ňou úplne zmanipulovaný. Vôbec už nedrží somnou ale s ňou. Jej dá vždy za pravdu, pritom ja som tá čo ho všetko naučila. Dokonca jej na deň matiek kupuje darčeky, je toto podľa vás normálne? e vaše dieťa kúpi cudzej žene prívesok najlepšia maminka?
Mozno tam ma nevesta XXL vibrator. Alebo syn umelu Anču..😂😂😁😁
A pri cikani si môže zavrieť dvere , či aj to ti vadí , že nevies, čo tam skrýva ? Svokra na pohľadanie
Kkso žena ved je to jeho žena ty si bola si a vždy ostaneš jeho matkou ale tvoj syn má teraz svoj vlastný život 🙈 dúfam ze toto čo píšeš nemyslíš vážne 🤦♀️ daj si prosím facku 🙏
A prečo by nemohol kupovať pre ňu darčeky? Ved ked ju miluje ? Žena toto fakt???
Podľa mňa je to úplne normálne, pokial ťa do spálne vyslovene nezavolaju tak tam nie je dôvod chodiť, my keď k nám príde svokra a pod, keďže tradične nestihame upratovať, všetko na hádžeme do spálne, prádlo, veci atď na poslednú chvíľu, uzavrieme dvere a nikoho ani nenapadne to riešiť 🙂a keby k tebe prišla nevesta a pozerala si tvoje prádlo a skrinky v izbe, čo by si povedala? Ved to sú somariny, s ktorými si zbytočne kazis vzťah so svojou najbližšou rodinou, neviem ci uz ma syn deti ale potom ešte len prídu problémy🤣
@autor poznáš takú pieseň? Nieje mi mamka čo ma porodila, ale je mi mamka čo mi syna dala???
Ja mám tiež dvere do spálne stále zavreté. Je to proste intímna miestnosť a mňa by nikdy nenapadlo niekomu liezť do spálne
🤣🤦🏼♀️ paneboze…ja som sa sobasila v kostole, ako veriaca, tak si dovolim zacitovat z biblie, ako sa stavia k sobasu: “muz opusti svoju matku a svojho otca, priputa sa k svojej manzelke a budu jedno telo”.
ty si ho vychovala a sobasom s jeho teraz manzelkou si ho “pustila”. Uz nie je “slobodny”, je zenaty, ma manzelku. Ty sa im do zivota nemontuj a
bud rada, ze ta (zatial?) neodstrihli uplne, lebo mas k tomu nasliapnute velmi slusne uz
Ja sa do rozhadzanych veci nestaram ani 17-rocnej dcere, do izby jej klopem. To, ze som ju porodila, neznamena, ze jej mozem do konca zivota liezt do jej veci. A spalnu zatvaram vzdy, nech pride ktokolvek.
Ok. Toto je téma aby tu v piatok večer reč nestála....
@stellarstar ale nech jej kupuje darčeky ale prívesok najlepšia maminka? Cudzej žene ?
To nie je cudzia žena. Je to jeho manželka 🙈🙈🙈 a asi je najlepšia maminka pre ich deti.
Poviem ti len toľko. Veľmi zle rozmýšľaš. Je to ich domácnosť., nemáš tam čo skladať veci a ani sa promenádovať po byte, ak to nechcú. Syna máš super, má držať s manželkou. oni sú teraz rodina. A ešte možno, ak by to bola tvoja dcéra, bolo by to iné. Takto to jednoducho musíš prijať. Fakt hľadáš problém, kde nie je.
Posledna veta ukazala, ze si troll!!!! 😁😁😁😁
po tvojom poslednom komente mam dost. Ty si musis byt typ svokry, ktoru vsetky nevesty musia "zboznovat" 🙈 proste svokra na pohladanie 😂 cista ziarlivost z tvojej strany ..
Tes sa, ze si syna dobre vychovala, lebo podla tvojho popisu to tak vyzera (drzi stranu manzelke, je pozorny). Ale daj mu slobodu zit si podla seba.
Ajajaj tu sa niekto nevie zmieriť s tým ze jej synáčik miluje inú osobu.
Toto robi moj muz 😂 ked ma prist niekto na navstevu,zatvara dvere do spalne. Nerobi to zo ziadnym ymyslom,len je tak nauceny z domu. Cize byt tebou,nevidim na tom nic zle. Uz ozaj nemas co vytykat neveste,ked na takejto banalitw bazirujes a citis sa urazena,lebo maju zavrete dvere?
Takýmto správaním k obom akurát docieliš to, že ťa vylúčia zo svojho života. Nechaj ich žiť
A prečo niee??? Kde máš problém? Ty sa daj do rúk psychiatra lebo toto tvoje správanie nie je normálne 😮
Ženy toto pochopíte keď vám deti vyrastú

nic by za to nedali🤣🤦🏼♀️ na 1000% toto musi byt vymyslene